Na de verkiezingen. Met pruttelend motorblok Nederland nog verder de modder in?

Screenshot_57

(Door: Joost Niemöller)

We zijn de dag na de verkiezingen. De algemene consensus bij de analisten in de media is: er komt nu een ‘motorblok’ van VVD, CDA en D66, dat noodzakelijkerwijs aangevuld zal worden met CU (en SGP) of met GroenLinks.

Wat kunnen we van die partijen verwachten?

De VVD gaat volgens haar verkiezingsprogramma voor een ‘zeker Nederland.’ (PDF) De VVD wil geen verandering van het immigratiebeleid. Alles blijft via de EU lopen. In principe wil de VVD meer opvang in de ‘eigen regio’, maar stelt daarover geen harde eisen. Het wordt soft geformuleerd in woorden als deze:

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Na de verkiezingen. Met pruttelend motorblok Nederland nog verder de modder in?

 1. koddebeier zegt:

  Elk volk krijgt de regering die het verdient !!

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Begint echt op een bananenrepubliek te lijken, ze deden een plas en alles bleef zoals het was.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ja, we gaan de modder in.
  Als informateur heeft Rutte minister Schippers aangesteld. Hij neemt niets eens de moeite om de schijn op te houden; het zakken vullen gaat gewoon verder.
  Volgend jaar zit ons eigen risico in de zorg op 500 euro pp en verstrengelt minister Schippers weer belangen met haar man. Zij de lusten, wij de lasten.
  Was dat nou echt nodig om VVD te stemmen?

  Like

 4. danny zegt:

  Een spoedig vastlopend motorblok zal je bedoelen.

  Like

 5. Elisabeth Zegeling zegt:

  Puinhoop met stembiljetten ! HERTELLING OF OPNIEUW STEMMEN.
  Op vele tientallen plaatsen konden mensen gisteravond niet meer stemmen: de stembiljetten waren op. Hoe kon dat gebeuren? ,,Dit was een onbegrijpelijke puinhoop.”
  Vele tientallen stembureaus in zeker vijftien gemeentes zitten vanaf half acht zonder biljetten, verrast door de hoge opkomst. In Den Haag zitten twee complete wijken zonder, in Utrecht minstens vijf stembureaus. Het gaat ook mis in Leiden, Haarlem, Amersfoort, Arnhem en Emmen, en in kleinere gemeentes als Binnenmaas, Haren en Edam-Volendam. ,,Een uitzonderlijke situatie’’, zegt een woordvoerder van de Kiesraad, die de schuld bij de gemeentes zelf legt. ,,Die zijn verantwoordelijk voor de inkoop van voldoende formulieren. Blijkbaar heeft niet iedereen dat adequaat gedaan.’’
  http://www.ad.nl/dossier-verkiezingen-tweede-kamer/puinhoop-met-stembiljetten-enlsquo-dit-mag-nooit-meer-gebeurenenrsquo~acfeefc3/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web
  https://www.facebook.com/events/1607359665959815/permalink/1607410372621411/

  Like

 6. Elisabeth Zegeling zegt:

  O o, denk in de regering? Gaat helemaal de verkeerde kant op; http://www.videojunx.nl/politiek/pechtold-en-rutte-denk-regering-wel-mogelijk/#close

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Niet Krol die opkomt voor de ouderen is belangrijk maar Denk die voor 3 zetels ongeintegreerde turken opkomt moet erbij vind Peggeld.
   Het gaat steeds beter mer Nederland!!!

   Like

 7. Pietersen zegt:

  Wat een ellende. (kreun..) Ben gestopt met lezen, ben ervan overtuigd: mensen hebben op de verkeerde partijen gestemd, zich in de maling laten nemen.
  Liegt er namelijk niet om wat in dit artikel staat.

  Like

 8. De erfenis van de PvdA, dat dat hier nog getolereerd wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s