Nederlandse verkiezingen: PVV van Geert Wilders nu de tweede partij. Links verloor dramatisch aan stemmen

Screenshot_43

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De krappe verkiezingswinnaar Rutte verloor 37 van tot nu toe 79 zetels, Wilders nu tweede partij.

In werkelijkheid heeft de huidige Regering-Rutte, bestaande uit VVD (rechts-liberaal) en PvdA (sociaal-democraten) 37 van haar tot dan toe 79 zetels verloren, ze heeft afgedaan en is aan haar eind. De PVV van Wilders is de tweede partij, heeft 20 zetels, dus 5 erbij. Daar komt dan nog bij dat de VVD van Rutte onder druk van Wílders aanmerkelijk naar rechts moest opschuiven om zó – ook nog met hulp van Erdoğan – de grootste partij te blijven. Wat er dus voor de EU-bezeten Duitse “elites” te vieren valt, blijft een raadsel.

Uit PI, 16.3.2017:

Duitse leugen-pers jubelt over Nederlandse verkiezingen

De Duitse leugen-pers kan niet meer ophouden over de uitslag van de Nederlandse verkiezingen: De slechte Wilders verliest en “Europa” wint zogenaamd. In werkelijkheid heeft de huidige regering Rutte, bestaande uit VVD (rechts-liberaal) en PvdA (sociaal-democraten) 37 van haar tot dan toe 79 zetels verloren, ze heeft afgedaan en is aan haar einde. Wilders´ PVV is de tweede partij, heeft 20 zetels, dus 5 erbij. Daar komt dan nog bij dat de VVD van Rutte onder druk van Wilders aanmerkelijk naar rechts moest opschuiven om zó – ook nog met hulp van Erdoğan – de grootste partij te blijven. Wat er dus voor de EU-bezeten Duitse “elites” te vieren valt, blijft een raadsel. De voorlopige einduitslag:

Mark Rutte´s VVD, rechts-liberaal, 21,3% (min 5,2%), 33 zetels; Geert Wilders’ PVV 13,1% (plus 3%) 20 zetels; CDA, christen-democraten, rechts van het midden, 12,4% (plus 4%) 19 zetels; Democraten66, sociaal-liberaal, 12,1% (plus 4%), 19 zetels; SP, socialisten, 9,1% (min 0,5%) 14 zetels; GL, groen-linksen 9% (plus 6,7 %), 14 zetels; Sociaal-Democraten PvdA, 5,7% (min 19,1%), 9 zetels.

En nog veel kleine partijen. Rutte wacht een zware regeringsformatie. De gelijkgeschakelde linkse Duitse leugen-pers is aan beide ogen blind! (Nog niet alles is geteld, maar de percentages zullen waarschijnlijk zo blijven!)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Naschrift vertaler: Deze waarnemers, die het voordeel hebben alles vanaf een gepaste afstand objectief te kunnen beoordelen, hebben gelijk: Als Rutte door deze uitslag premier kan blijven, is het ONDANKS verlies en DANKZIJ list, bedrog, landverraad en het profiteren van de wèl gezonde houding van Wilders, zonder dat laatste te willen toegeven. Dat is geen basis voor ècht succes en deze charlatan moet vroeg of laat doodgewoon te ontmaskeren zijn. De VVD gewonnen? Een pyrrusoverwinning! De PVV heeft gewonnen en wel ècht, met 5 zetels, bescheiden, maar op een manier, waar niemand omheen kan! Kortom: Niet wanhopen, niet ongeduldig worden, VOORWAARTS! Mede vanwege het goede voorbeeld en de fantastische steun van onze geestverwanten overal in Europa, alsmede die in de èchte media!

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

53 reacties op Nederlandse verkiezingen: PVV van Geert Wilders nu de tweede partij. Links verloor dramatisch aan stemmen

 1. Cathja zegt:

  Zo is het Theresa! Rutte hoeft zichzelf echt niet op de borst te kloppen. Zijn we vergeten wat hij aan fake-beloften heeft gedaan, bij de vorige verkiezingen?

  Gisteren, 15 maart 2017:

  De VVD kleurde ROOD = VERLIES
  De PVV kleurde GROEN = WINST

  Vijf Kamerzetels winst is gewoon WINST, en niet verkregen over de rug van anderen, maar door een consistent beleid van Wilders.

  Elders heb ik mijn felicitatie aan hem al uitgesproken.

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Ja, Cathja helemaal gelijk En naar mijn menin een schitterende overwinning Dat Wilders nu al meer stemmen zou kunnen halen dan dat hypocriete ventje is natuurlijk nog niet voor nu..Je moet het maar doen één tegen allen. Maar die bangmakerij bewust opgezet, door bijna alle andere partijen en de EU blijft niet duren. Eens komt de aap uit de mouw dat ze ongelijk hadden. Maar dan kan het wel eens te laat zijn. Mensen zijn niet gek mt als resultaat dat de linkse partijen er niets van terecht hebben gebracht.. Groen-Links kan je toch moeilijk links noemen. Het begint meer en meer op een operettevereniging of wat ook te lijken. Kortom ik ben zeer tevreden. . Bij ons is de foto van wijlen Fortuyn vandaag extra opgepoetst.Tot de volgende verkiezingen dan maar al zullen die waarschijnlijk te laat komen vanwege mijn leeftijd maar misschien kan ik dan opstaan uit mijn graf om feest te vieren. Geintje.

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   Vergeet niet dat forum voor democratie ook nog twee zetels te pakken heeft. Dat zijn geen aartsvijanden van Wilders. Net als die club van Henk Krol.Ook plus 2.

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, en ik las vanmorgen in De Telegraaf dat er voornamelijk op de nummer 2 op de lijst van FvD moet worden gelet. Een slimme man! Die kan het sommigen misschien nog erg lastig gaan maken!

    Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  D’66 leider Pechtold roept “het einde van het populisme”, dan denk ik hoe kom je daarbij, de PVV heeft 5 zetels gewonnen en de VVD heeft er 9 verloren en dat ze er niet meer verloren hebben komt alleen dankzij de PVV want nu was Rutte bang voor de PVV en trad hij ineens op tegen Turkije maar ik denk als de dreiging van de PVV er niet was geweest hij helemaal niet zo tegen Turkije was opgetreden maar meer als een schoothondje. want je kunt hem niet vertrouwen en hij zou een eventuele baan bij de EU echt niet op het spel hebben gezet.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   De laatste waar ik naar zal luisteren is toch wel dat pechmannetje, alleen zijn stem maakt mij al onpasselijk. Hij probeert zichzelf iets wijs te maken door het hard te roepen….

   Like

  • Inderdaad en wie heeft er van te voren met een bord waarop stond dat de Turkse minister weg moest blijven dat hij hier in Nederland niet welkom was voor de Turkse consulaat om te protesteren GEERT WILDERS.. Ach, toen moest Rutte wel wat doen en nu de held uithangen. Om misselijk van te worden.

   Like

  • Klippie 72 zegt:

   Mee eens

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het precies, Ad: Het g e h e e l moeten we blijven overzien, maar veel mensen hebben telkens weer zúlke hooggespannen verwachtingen, dat ze vervolgens niet meer daartoe in staat zijn en de winst, díe gemaakt is, niet eens meer zíen.
   Dan kun je aandragen, wat je wilt, maar dat heeft zeker een paar dagen weinig of geen effect.
   Ik wist niets beters te doen, dan deze objectieve kijk van buitenaf maar te vertalen, onder het motto: Dan-hoor-je-het-eens-van-een-ander. Misschien helpt dàt een beetje; ik hoop het maar.

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Er is nog steeds hoop. Rutte moet eerst nog eens een kabinet zien te formeren. De Ministers van Rare Zaken ! De vaste spelers zijn VVD, CDA en D66. Goed voor 71 zetels, en flink wat tegengas van de andere twee spelers voor de VVD, die zijn kiezers dan moet gaan bedonderen. Met de CU erbij (als dat al mogelijk is) wordt het een zeer krappe meerderheid, in een zeer wankele samenstelling. Eerder komt Groen Links of de SP in beeld. Hoe lang zal dit rommeltje samen kunnen blijven ? Nieuwe verkiezingen zijn ook al mogelijk, al dan niet na een totaal mislukken van de formatie, of een mislukt kabinet dat het maar hooguit een jaar gaat volhouden vanwege de vele ruzie’s. En waar bleven tijdens de verkiezingen de PVV stemmers ? In twee maanden tijd werd de aanhang zowat gehalveerd. Van 38 virtuele zetels naar 20. Opeens allemaal bedenkingen gekregen en weggelopen ?????

  Like

 4. Karen zegt:

  Ik vind het echt verschrikkelijk, de PVV maar 20 zetels. Want ook al noem je het winst, het blijven toch maar 20 zetels, mik had zo op veel meer gehoopt. En of of je het nou verlies noemt of niet de VVD is toch nog steeds met grote voorsprong de grootste partij ondanks al hun gebroken beloftes en hun wanbeleid. En die misselijke Pechtold, maar net onder de PVV geëindigd. En dat die Turkenpartij 3 zetels heeft is nou ook niet iets waar een mens blij van wordt. Het enige wat ons bespraard is gebleven is dat Sylvana geen zetel heeft behaald. Al met al zal er niets tot weinig veranderen, “lekker” bij de EU blijven en onze grenzen wijd open houden. Wat een narigheid.

  Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Die Turkenpartij had die 3 zetels altijd al maar dan verborgen bij andere partijen. In die zin is het een zegen dat ze gekozen zijn. Op die manier zijn ze goed in beeld bij alle kiezers en kunnen ze zichzelf totaal belachelijk maken.

   Like

 5. Flo zegt:

  Verkeerde Populisme ,daar bedoeld hij natuurlijk de PVDA mee,die is gelukkig gedecimeerd,nu nog even de NPO kielhalen ,na het nodige reclamewerk van die rooie partij ,anders waren ze helemaal van de kaart verdwenenen , dan gaan we een beetje in de goede richting …

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Ik betwijfel of wij nog 4 jaar de tijd krijgen.
  De EU kan rustig verder met het dichttimmeren van de democratie en Rutte is daarbij met Merkel zijn trouwste bondgenoot.
  Dat Duitse wijf heeft de sul helemaal om haar vinger gewonden.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Een aanvrager-van-asiel ! ;”Ik ben hier om [de rest van m,n leven ] te blijven, maar niet om te ..WERKEN”

  Een Somalische asieliger zei tegen de interviewer dat hij naar Duitsland was gekomen voor HET GOEDE LEVEN en er de rest van z,n leven te blijven met behulp van de Staat, die hem met alle zorgen zou helpen en hij hierdoor niet hoefde te gaan werken.

  Zodra hij dan de Duitse Nationaliteit zou verwerven liet hij zijn hele famlie overkomen, vertelde hij openhartig.
  De journalisten bezochten een AZC in de buurt van München, waar 120 “vluchtelingen” uit Syrië, Somalië en de Soudan verblijven.
  De journalisten waren met stomheid geslagen over de openhartigheid van sommigen om werken te vermijden.

  Zo zei een Somaliër dat hij van plan was om in München te blijven vanwege de goede voorzieningen en de goede kwaliteit van het verstrekte en alle andere gratis diensten.
  “Ik kan duits gaan leren, dat willen ze aldus Abdullah”.
  Hierna vroeg de interviewer welk beroep hij later wilde gaan uitoefenen.
  “Nee, nee…..Ik wil gaan wandelen en verkennen, niet werken. Ik wil van het leven genieten als ik in Duitsland ben”.
  Hij is pas 10 dagen in Duitsland en verklaart openhartig dat hij gewoon verder wil leven de rest van z,n leven van de sociale voorzieningen die hij krijgt.

  Als ik eenmaal de duitse Nationaliteit heb, laat ik onmidellijk mijn familie overkomen.
  Ik heb niet veel familie alleen mijn ouders en broer en zussen, dat zijn er 10.
  “Vluchtelingen” in Duitsland krijgen:
  1 ) Voeding
  2 ) Een taalcursus
  3 ) Medische verzorging en tandarts

  speisa.com/i-have-come-to-stay-forever-not-to-work

  Like

 8. Republikein zegt:

  Dus eigenlijk was het moment van oproep om diplomaten een halt aanzeggen verkeerde keuze?

  Like

 9. scheermes zegt:

  De ECHTE nederlander heeft verloren, door het wangedrogt de E.U!! Dit is wederom PURE volksverlakkerij ,om het te doen voorkomen of een foute populist de verkiezing heeft verloren !!Aangezien de partij van de vrijheid de pvv niet voldoende kiezers gekregen heeft ,hebben ALLE nederlanders verloren!!Dat is de WERKELIJKHEID!! Ik heb gezegd tegen mijn kinderen, dat nederland door de islam eerst wakker gebombadeerd moet worden, voor wilders definitief aan de macht komt!! Dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren is voor de meeste mensen inmiddels wel duidelijk!! De mensen moeten zich eens af gaan vragen waarom de mensen die in ,of dicht bij een moslim buurt wonen massaal op de pvv stemmen !! Ik maak dit zelf mee !! De linkse kerk is nog te beroerd om die paar hersencellen die ze hebben ,te gebruiken !!Laten wij door gaan met de ontmaskering van deze volksverraders !! WIJ gaan OVERWINNEN !! Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel !!gr.

  Like

  • scheermes zegt:

   Nu de verkiezingen achter de rug zijn, laten de turken hun WARE gezicht zien door een HEILIGE?????oorlog binnenkort te starten volgens hun zegsman tegen de E.U !! Nog STEEDS niet WAKKER kereltje pechthol en snotneusje klavertje rutte buma enz ???Als jullie een keer naar wilders zouden LUISTEREN ,dan hoeven jullie niet steeds achter de feiten aan te lopen ,en kun je het gevaar RUIMSCHOOTS van te voren zien aankomen ,om zodoende de juiste maatregelen te treffen !!Mag wilders straks de puinhopen opruimen die jullie allemaal aanrichten in ons land ??Het wordt nu toch de HOOGSTE tijd om de herhaaldelijke waarschuwingen van wilders een keer ter harte te nemen !!Ga nu eens EINDELIJK doen wat jullie als regering MOETEN doen !!ONZE belangen dienen,waar wij met z/n allen jullie voor betalen !!Aangezien wij in een democratie leven is het verstandig ook kuzu van denk te vragen om ook mee te doen !!Deze kuzu met de naam DENK!! stemt jullie mischien tot nadenken ,aangezien jullie steeds maar weer de naam denk voor de ogen krijgen !!Als het met jullie huidige beleid zo doorgaat, zal kuzu de grootste partij worden ,en kunnen jullie er nu al vast een beetje aan wennen !! Dankzij JULLIE beleid hebben wij deze idioten nu in de tweede kamer zitten die een aanfluiting zijn voor ons land !! DRIE koran turken van denk in de tweede kamer met een EIGEN PARTIJ !!Wie had dit OOIT voor mogelijk gehouden !!…………..RUTTE !!! DENK NA

   Like

 10. Onschuldige Bijstander zegt:

  Like

 11. Peter selie zegt:

  Niet de grootste is iets anders dan niet de grootste.
  Nederland kent het gezegde: “Een volk krijgt zijn regering die het verdient” een juiste Uitspraak, dunkt me
  Wilders mag dan niet de grootste geworden zijn, maar heeft in tegenstelling tot Paljas Rutte geen zetels verloren en dat is in deze roerige tijden een topprestatie.
  Niet alleen het kapitaal, dat in Brussel via zijn duizenden lobbyisten de wetten in Brussel voorbereid , blijft natuurlijk op de VVD stemmen ondanks dat ze een maf stel mislukkingen op belangrijke posten heeft gehad – v.d. Steur, Kwiebus, Teeven – om er een paar te noemen. Verder heeft de VVD een onbetaalbaar ziektekostensysteem gecreëerd en tal van verzorgingshuizen gesloten.
  Een familielid moest belave, dat ze een hoge bijdrage moest betalen, kreeg ze thee of Koffie in een plastic beker. Voor een eitje moest ze € 1,50 bijbetalen. Dat is VVD en ook D66 vindt dat best kunnen.
  Nederland heeft geen vier jaar de tijd meer, Rutte en Pechthold zorgen ervoor dat Nederland totaal gehorig is aan Brussel, tenzij, ja tenzij dit monstrueuze kankergezwel is ingestort. Waar Rutte ook voor heeft gezorgd, dat de duivelin Merkel hem heeft overgehaald al op korte termijn nog enkele honderdduizenden bezetters zal binnenlaten. Daar hebben de kiezers, behalve de belanghebbenden even maar niet aan gedacht. Nou ja, wat kan het hen deren, voorlopig gaat het hen nog goed.
  Ik ben blij, op Wilders te hebben gestemd zoals ik dat vanaf het begin al gedaan heb. Wilders verdient het alleen al door al dertien jaar zijn vrijheid heeft moeten opgeven voor ons land en zijn Volk. Ja knikken is immers veel gemakkelijker.
  De overige gehele gewetenloze kliek laat ons land volstromen met islamitische Jihadstrijders om straks hier een slachtveld, zoals overigens voorzegd, zal aanrichten.
  Peter Selie

  Like

 12. Peter selie zegt:

  fout in de openingszin
  Niet de grootste is ietanders dan acht zetels verliezen

  Like

 13. Onschuldige Bijstander zegt:

  Las dit van de week opDonquichote:
  Het gaat erom wie de stemmen telt.
  Sprak Lenin al in 1917.
  Ik zag een nog mooie spreuk deze week:
  “The truth about elections: the candidates win, the voters don’t.”
  De uitslag van verkiezingen staat vooraf al vast. Is het toeval dat alle presidenten van de USA, met uitzondering van de van Nederlandse afkomst zijnde Martin van Buuren (die niet gekozen werd maar als vice-president de gekozen president verving), afstammelingen blijken te zijn van Prince John Lackland, de vileine broer van King Richard Lionheart?
  Zelfs die baviaan uit Kenia.

  Op de keper beschouwd is de introductie van democratie een briljante vinding van de elite.
  De koelies denken dat ze mee mogen bepalen hoe de toko gerund wordt en slikken alle waanzin die ze door de strot geduwd wordt onder het motto: “daar hebben jullie zelf voor gestemd!” Wat ze zich nog steeds niet realiseren is dat als een meerderheid van arme en straatarme mensen hun stemmen echt konden laten gelden, er geen puissant rijk gespuis meer zou bestaan.
  Er geen oorlogen meer zouden bestaan waarin arme mensen creperen ten faveure van de rijken.

  Middels de zogenaamde democratie heeft de elite dictatuur vermomd als zelfbeschikking en slavernij als arbeid. Het is de wortel aan een touwtje waar de ezel achteraan blijft lopen tot-ie neervalt.
  Een beetje psycholoog weet hoeveel makkelijker het is om mensen in de maling te nemen dan ze te laten inzien dat ze in de maling worden genomen.

  Like

 14. Leeh zegt:

  Hoe kan in een paar uur een 8 miljoen? stemmen geteld worden? Ik geloof daar niets van. Een grote vuilnisemmer was vol bij het stembureau waar ik laat stemde en er zaten 4 mensen aan de tafel, maar het zijn een boel papiertjes die je moet openvouwen, op stapels leggen en dan tellen. De verkiezingsavond kwamen al de uitslagen binnen een uur. 52% van de stemmen in Rotterdam. Een accountantskantoor waar ik een opleiding voor heb, die doet dat niet na om zo snel te tellen. Wie denkt daar over na!

  Like

 15. Thoth zegt:

  D’66 leider Pechtold roept “het einde van het populisme, Yasser van GL is ook blij dat het “populisme nu gestopt is”. Ook via de media gaf Kutte aan dat het “populisme verslagen is”. Ik zeg het volgende : gedurende de tijd dat ik op de TV National Geographic zat te kijken kwam gedurende de reclame Pechtold voorbij met gladde hypocriete praatjes en evenzo de massale meetings waarbij Yasser persoonlijk de makke schapen een worst voorhield. Dus wat voor populisme bedoelen ze nu? Bedoelen zij elkaar?

  Het is mij werkelijk een raadsel….

  Like

 16. milaK9 zegt:

  Frauke Petry wijt tegenvallend resultaat PVV aan ‘harde toon’ van Wilders

  http://www.krapuul.nl/politiek-blog/topics/xenofobie-2/2634028/frauke-petry-wijt-tegenvallend-resultaat-pvv-aan-harde-toon-van-wilders/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

  Petry weiß, woran es bei Wilders gelegen hat
  https://www.welt.de/politik/ausland/article162894422/Petry-weiss-woran-es-bei-Wilders-gelegen-hat.html

  I.m.o. heeft Wilders ook steken laten vallen.
  Aanbeuken tegen wat de massa al weet, kan ook tegen je gaan werken.
  Wilders heeft nagelaten de gevoelige snaar te raken bij de massa.
  Ondanks de winst van 5 zetels.
  Volgens mij hebben dat er veel meer kunnen zijn.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Wilders is Wilders, dát is zijn kracht, altijd al geweest. Hij is geen pleaser, want als je daar eenmaal mee begint, verlies je jezelf uiteindelijk. Geert is puur zichzelf en daarom stemmen we ook op hem. Als we gemaaktheid hadden gewild, zoals al die partijen nu tentoonstelden tijdens de campagnes, dan hadden we daar wel voor gekozen. Niets is beter dan de waarheid, het overtreft alle gekunsteldheid en is de kortste afstand van A naar B. Ik ben het niet eens met Frauke Petrie, want wat is er hard aan de waarheid?
   Alleen voor de opportunist en de leugenaar is dit hard te verteren. En als je jezelf in allerlei bochten moet wringen, om anderen ter wille te zijn, dan verlies je alleen uiteindelijk je zelfrespect en kun je je scharen onder de andere opportunisten, die je juist probeerde te pleasen.
   Geert staat op eenzame hoogte en kiest hier bewust voor, want anders kom je niet ver. Hij zegt het zoals het is en dat is een verademing. Beter dan fonetische ombuigen van welk antwoord dan ook, zodat je juist weet dat hij je zit te belazeren waar je bij staat.

   Nee, MilaK, de waarheid, hoe ook gepresenteerd, is nog altijd de waarheid en die moet niet verdekt worden met wat voor een zoete saus dan ook.
   Ze kunnen liegen dat er gedrukt staat, maar de waarheid wint uiteindelijk altijd.

   Like

 17. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is een paling in een emmer snot, moeilijk te grijpen, maar uiteindelijk droogt snot ook op en dan is het tijd voor vernieuwing!

  Like

 18. tippelaar zegt:

  Op het duitse tv.journaal van 15 uur vandaag, wordt gedaan alsof Rutte met zijn companen de verkiezingen heeft gewonnen. Over het zetelverlies van de vvd werd niet gerept, zo ook niet over de zetelwinst van de PVV. Het nepnieuws begint weer. Je vraagt je af wie deze fakeberichten de wereld in stuurt. Zelf denk dat de rijksvoorlichtingsdienst dat doet want die is vergeven van d66 mannetjes die nu bij rutte een witvoetje willen halen en ervoor willen zorgen dat d66 straks in de regering zit. Dat gaat ze lukken. Maar deze regering is geen lang leven beschoren want dankzij de oppositie van o.a. de PVV wordt het voor Rutte zoiets als het passen op een kruiwagen met kikkers. We gaan het zien.

  Like

 19. Jantje zegt:

  Die Erdogan, daar moet echt eens wat aan gedaan worden. Net zo’n grote leugenaar als zijn grote leermeester Mohammed.

  Like

 20. ieznogoedh zegt:

  Vreemd dat je per gemeente alleen kan zien welke partij de grootste was, maar niet hoeveel stemmen precies waarop zijn uitgebracht.
  Voor mijn gevoel is Nederland veel te lichtblauw op die kaart. Ik kan moeilijk geloven dat er niet gefraudeerd is met het tellen.

  Like

 21. Charles zegt:

  Voor mij ruiken deze verkiezingen naar stemmenmanipulatie

  Like

 22. Jade zegt:

  FRAUDE, FRAUDE, FRAUDE !!!
  Sorry E.J., het moest even met grote letters…

  Like

 23. brabosh zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat indien Wilders een heuse partij zou oprichten, hij werkelijk de grootste kan worden. Maar zoals het nu gaat, met zijn éénmansformatie, één lid en één velletje papieren programma, daar kan je misschien ca. 11% van de Nederlanders mee afvangen, maar nooit de grote massa. Die vertrouwens dat zaakje niet. De mensen zijn niet dom. Die willen wat zien, een structuur, vertegenwoordigers,een kantoor waar ze terecht kunnen, een gedegen organisatie. Intussen wordt Wilders andermaal gepasseerd, weer vier of vijf jaar op de bank en weten dat hij nooit zal regeren als hij niet orde op zaken stelt binnen zijn eigen beweging en een partij op de rails zet. Jammer van alle moeite en tijd. Een zoveelste gemiste kans.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik denk, dat U gelijk heeft: Al jaren zitten we elkaar aan te praten, dat dit gesloten gedoe de juiste vormgeving is, maar ook ík blijf er tegenaan hikken.
   De PVV als een normaal gestructureerde partij, waarbinnen iedereen welkom is en gehoord wordt, dáár zouden we naartoe moeten.
   Op deze manier luistert men dan wèl naar het vólk, maar niet naar de kíezers, die zelfs n principe binnen deze beweging intern geen kansen hebben. Dat is uiteindelijk niet, zoals het moet.

   Geliked door 1 persoon

  • Karen zegt:

   Ik ben het niet met u eens, veel mensen zijn dus wel dom! Dat is toch nu wel duidelijk gebleken dacht ik zo. Wat maakt het uit of het programma op 1 velletje past of dat het een groot (wazig) boekwerk is? Het gaat om de inhoud . Wordt het programma beter gelezen als het uitgebreid is? Is een programma beter als het tig velletjes beslaat? Ik zelf vind het wel wat hebben 1 velletje. Wat heeft zo’ uitgebreid programma nou voor meerwaarde?
   Dat de heer Wilders buitengesloten wordt en niet zal regeren is niet te wijten aan het feit dat er geen orde op zaken gesteld is binnen de PVV. Dat de PVV buiten gesloten wordt is niet de schuld van niet de heer Wilders of de PVV. Dat kan je hun niet kwalijk nemen. Wat u bedoelt met een zoveelste gemiste kans is mij absoluut niet duidelijk, welke kans heeft de PVV gemist/laten lopen?

   Like

  • Wachteres zegt:

   Helemaal met u eens, Brabosh

   Geliked door 1 persoon

 24. Jules Vismale zegt:

  Wat door de eeuwen al langer bekent is: zelfs iemand die verkiezingen, oorlogen, revoluties etc. wint kan later alsnog een verliezer wezen en dat de Duitse leugenpers toetert dat het “populisme en extreem-rechts” in Nederland zogenaamd zijn overwonnen is een knap straaltje van arrogantie! Daar komt bij dat er godzijdank op de media nauwelijks aandacht is besteed aan tienduizenden linkse nietsnutten in 49 Europese steden die voor in de EU willen blijven of het populisme willen tegenhouden wat hen toch nooit niet lukt! Mark Rutte moet bovendien NIET gaan denken, sinds zijn zogenaamde “vriend” Erdogan in Turkije zich tegen Nederland en Europa heeft gekeerd, dat hij deze eventjes met een waterpistooltje en hoogmoedig geklets van zich af houdt! En na de roes volgt altijd de kater daar ook Rutte komt en gaat zoals iedereen en niet voor eeuwig in Den Haag kan blijven zetelen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s