Turkije zegt “vluchtelingendeal” op – er zouden miljoenen “migranten” kunnen komen

Screenshot_59

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De viceminister-president van Turkije, Numan Kurtulmuş (foto), heeft de “vluchtelingendeal” met de EU voor beëindigd verklaard. Miljoenen “migranten” zouden nu op weg kunnen gaan naar Europa.

contra-magazine

Volgens “Zerohedge” heeft de viceminister-president van Turkije, Numan Kurtulmuş, de zogenaamde “vluchtelingendeal” met de EU opgezegd. Volgens “Zerohedge” zei hij: “Europa heeft zich niet aan haar beloftes gehouden betreffende de migratiedeal. Wat ons betreft is dit akkoord beëindigd.” Mocht dit daadwerkelijk zo zijn, dan zouden de sluizen naar Europa weer open staan en zouden miljoenen “migranten”, die zich op dit moment in Turkije bevinden, ongehinderd op weg kunnen gaan. In Turkije bevinden zich minstens drie miljoen mensen uit Syrië, Afghanistan, Irak en andere omringende landen, die eigenlijk via de Balkan-route naar Midden- en Noord-Europa willen.

De radicaalislamitische politicus, die de moderne westerse waarden als belangrijkste oorzaak van de problemen van de huidige tijd beschouwt en evenals zijn vrouw Sevgi aanhanger is van de radicaalislamitische en antidemocratische beweging Millî Görüş, reageerde daarmee vooral op de maatregelen van Nederland betreffende het verhinderen van propagandamanifestaties van AKP-politici ten gunste van een “Ja” tijdens het grondwetsreferendum in april.

Verder kondigde de radicaalislamitische politicus aan politieke sancties aan Nederland te willen opleggen, die wel degelijk effect zouden kunnen hebben op de economische betrekkingen tussen beide landen. In dat geval zou het er echter slecht uitzien voor de Turkse economie, temeer daar Nederland met $ 22 miljard – wat overeenkomt met een aandeel van 16% – de grootste individuele investeerder in Turkije is en alleen al afgelopen jaar voor $ 3,6 miljard aan goederen uit Turkije importeerde, terwijl Turkije goederen ter waarde van ongeveer $ 3 miljard uit Nederland invoerde.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

26 reacties op Turkije zegt “vluchtelingendeal” op – er zouden miljoenen “migranten” kunnen komen

 1. guusvelraeds zegt:

  De raadgevende islam deskundigen van de EU moeten toch geweten hebben dat elk verdrag met islam vertegenwoordigers slechts van tijdelijke aard is. Men noemt dit binnen het islamitische oorlogs en verdragsrecht Hudna. Elk verdrag dat afgesloten wordt met islamieten zal alleen maar aangewend worden om in het voordeel te werken van het voortbestaan en versteviging van de islam. De islam is niet ontworpen in de geest van gelijk oversteken. De islam is ontworpen in de geest van verovering en usurpatie van niet islamitische staten en bijbehorende culturen.

  http://internationale-woordenboek.com/definitions/?dutch_word=hudna

  Geliked door 1 persoon

 2. danny zegt:

  ah gaan we chanteren. Zijn we niet onder de indruk van natuurlijk.

  Like

  • Leo zegt:

   Chanteren… ??? Binnenkort valt Rutte met een bos tulpen Erdogan om de nek om hem te bedanken voor zijn verkiezings succes.

   VVD een verliezende partij – PVV een winnende partij .

   De “democratie”is weer” hersteld” en met Denk erbij heeft Erdogan nu toegang tot
   in de tweede kamer.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Denk het niet.
    Rutte is dan gelijk uitgespeeld.
    Rutte is nu niet in de positie om door de knieën te gaan.
    Dat zullen de andere partijen onmiddellijk aangrijpen om hem publiekelijk
    onmogelijk te maken. Rutte beseft dat maar al te goed.

    Like

 3. Claudia M. zegt:

  Goh, dat is grappig, laat ik nu islam als belangrijkste oorzaak van de problemen van de huidige tijd beschouwen…

  Like

 4. Harry zegt:

  Laten ze dan meteen even die miljarden terughalen , die Erdogan gekregen heeft om die asieltoeristen tegen te houden , kunnen we daar wapens voor kopen om die “vluchtelingen” tegen te houden .

  Geliked door 1 persoon

 5. Fred zegt:

  Tja, rekenen kunnen ze ook al niet.
  Wat wel trouwens?

  Like

 6. scheermes zegt:

  Gewoon tegen houden bij de grens !!Ik begrijp niet waarom dit niet gebeurt !!Turkye bepaalt niet wie wij binnen laten maar WIJ zelf !! Tegen houden bij de buiten grenzen, en niet laten chanteren door die turken !!Of is na al dat gedonder met de turken, het nog steeds niet duidelijk dat met hun geen afspraken valt te maken ??Dicht die buiten grenzen !! NU !!

  Geliked door 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  En het geld zien ze nooit meer terug, gewoon verrekenen met ontvangen produkten

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Opvangen in door militairen bewaakte detentiecentra in Hongarije en Polen, landen krijgen dan geld uit de Europese kas om de nep-vluchtelingen te verzorgen.
  Geen uitzicht op een uitkering, een huis en gratis geld voor de hele familie.
  De oorlog in Syrië is afgelopen ze kunnen terug hun land op bouwen.
  Kunnen of willen ze niet terug? Dan opname in een van de detentiekampen.
  Wedden dat de nep-vluchtelingenstroom meteen op droogt?
  Zelfde voor die nep-vluchtelingen in Italië en Griekenland. Ze krijgen de keus, of terug naar Afrika of op transport naar bewaakte kampen in Hongarije en Polen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Sjaak zegt:

  Laat ze maar binnen ! Om zo sneller kunnen we met het opruimen beginnen !

  Like

 10. Jean zegt:

  Nu alle militairen die nu in vreemde landen buiten Europa zitten versnelt terugroepen en plaatsen aan de buitengrenzen van Europa zodat geen enkele moslim/islamiet er nog binnen geraakt en wij starten dan met het verwijderen van de aanwezige moslims/islamieten want “onze veiligheid” is ons heilig.

  Like

 11. tippelaar zegt:

  de miljoenen vluchtelingen die op bevel van Erdogan gaan marcheren,laten zich niet tegenhouden.
  Europa haalt ze zelfs op met vliegtuigen en schepen. Onze grenzen zijn niet te bewaken tegen deze hordes. En het vuur op ze openen zoals sommigen suggereren, kost zoveel munitie dat we dat niet hebben. Daarbij komt nog dat wij te laf zijn om op ze te schieten. Wij laten ons liever slachten. Ik ben ervan overtuigd dat we inmiddels al veel te laat zijn om er iets aan te veranderen.
  Onze ondergang is aangevangen.

  Like

  • Ron zegt:

   Als er 2 miljoen migranten aan de grenzen staan en je hebt gemiddeld 10 kogels per migrant nodig om ze allemaal tegen te houden, kan ik mij niet voorstellen dat er geen 20 miljoen kogels voor millitaire wapens meer zouden zijn in Europa. Wegens dat de grieken een hoop aan defensie hebben uitgegeven vermoed ik dat alleen de grieken dit aantal kogels al moeten hebben.
   Iets anders is echter de bereidheid tot verdedigen van je grenzen of schieten op indringers. Dat gaat hele vervelende foto’s opleveren in de media.
   Daar zit het grootste probleem.

   Like

 12. elisah zegt:

  Misschien kunnen ze turkije eens terug gaan dreigen, door aan te geven dat alle turken die in europa wonen dan uitgezet worden naar hun vaderland turkije….
  We kunnen niet eeuwig netjes en beschaafd blijven doen tegen zulke onbeschofte, querulante randdebielen.

  Like

 13. N.E. Derlander zegt:

  Als President Erdogan van het grote Turkije al geen partij is van premier Mark Rutte van het minuscule landje Nederland, dan is de viceminister-president van Turkije, Numan Kurtulmuş, al helemaal geen partij voor de o, zo slimme Mark Rutte van de VVD.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Oeps, moet natuurlijk zijn: Als President Erdogan van het grote Turkije al geen partij is voor premier Mark Rutte van het minuscule landje Nederland, dan

   Like

 14. Taljaard zegt:

  De sleutel van de poort naar Europa ligt in Berlijn.
  En als dit bericht waar is zet Merkel vast en zeker de deur niet meer open, want dat betekent politieke zelfmoord. Misschien dat Schulz wel zo gek zal zijn, maar daarmee jaagt hij heel Duitsland tegen zich in het harnas en maakt hij de AfD groot.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Niet zo lang geleden, toen het Griekse drama de boventoon voerde, las ik dat Nederlandse toeristen in Griekenland de rekening niet betaalden van hun maaltijd.
  Hebben we al betaald werd er gezegd.

  Like

 16. Boycotten en goed ook, geen vakanties meer boeken.

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Ik heb zo mijn twijfels over dit bericht.
  Erdogan zal nooit eenzijdig het vluchtelingsverdrag met de EU opzeggen, omdat hij dan financieel helemáál zonder sponsors zal zitten.

  De economische situatie in zijn land is zorgwekkend tot alarmerend.
  Hij heeft de EU véél te hard nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s