Turkse minister Buitenlandse Zaken: ‘Heilige oorlogen zullen binnenkort beginnen in Europa’

Screenshot_46

‘Geen verschil tussen sociaaldemocraten en fascist Wilders’

De verkiezingen hebben in Nederland niets veranderd volgens de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu. “Kijk naar al die partijen en je ziet dat er geen verschil is tussen sociaaldemocraten of de fascist Wilders. Ze hebben allemaal dezelfde mentaliteit”, zei Çavuşoğlu donderdag volgens de krant Hürriyet.

post-online

“Waar gaat het heen? Europa staat op instorten. Ze slepen Europa de afgrond in. Heilige oorlogen zullen binnenkort beginnen in Europa”, aldus Çavuşoğlu .

Nederland en Turkije hebben slaande ruzie over mislukte pogingen van Turkse ministers, onder wie Çavuşoğlu zelf, om in het afgelopen weekeinde in ons land campagne te voeren voor een referendum in Turkije. De regering in Ankara is woedend dat Nederland daar een stokje voor stak.

Turkije stemt 16 april in een referendum over een politiek stelsel waarin president Erdoğan formeel niet langer een ceremoniële functie bekleedt, maar straks als machtig president regeert.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Alittledevil Gamer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Turkse minister Buitenlandse Zaken: ‘Heilige oorlogen zullen binnenkort beginnen in Europa’

 1. Marlies zegt:

  “Heilige oorlogen” nog wel…tjongejonge, dat staat toch al lang op de EU/Islam kalender? Niets nieuws. Dus toch één/tweetje Rutte/Erdogan?

  Geliked door 1 persoon

  • danny zegt:

   Mag ik de Woestijnratten even herinneren aan de gebeurtenissen van Wenen en Poitiers.
   Kunnen we alsnog over doen?
   Zeg het maar woestijnratten.
   Ben dr klaar voor.:))

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @danny. Een leiders van de Turkse Grijze wolven heeft gezegd: Turkije slaagde er niet in om Europa te veroveren. Maar waar de militaire macht faalde, zal de immigratie het mogelijk maken. Europa zal van binnenin worden veroverd. Als men ziet wat de twijfelachtige partij DENK voor elkaar krijgt? Ondanks haar vijandige houding tegen Nederland en ondanks haar dubbele agenda, kan deze minister nog eens gelijk krijgen.

    Like

 2. scheermes zegt:

  Hitler is weer uit de doden opgestaan !!

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Wat ben ik blij met die domme Turken.
  Laten ze toch vooral zo doorgaan.
  Dan zullen zelfs de meest verstokte linksen en moslim-knuffelaars inzien wat voor gif zij hier in huis hebben gehaald. En een regering met VVD, CDA en CU zal op dit soort mohammedaanse wilde beesten gebrul weinig anders kunnen reageren dan een kabinet met de PVV, die hierdoor eens te meer opnieuw in het gelijk wordt gesteld.

  Geliked door 1 persoon

 4. Richard zegt:

  Ik denk dat ik mijn toetsenbord ga ruilen voor een geweer.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De oorlog met de islam is allang begonnen !!

  Like

 6. OphEUffen zegt:

  Dat wist ik al lang. Ik ben voorbereid en daag u uit. Kom maar op!

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Heilige oorlog begint binnenkort.

  Laat het dan maar beginnen. Moet er toch van komen. Dan kunnen de politiek correcten er ook niet meer omheen. Vinden wij realisten heel erg voor de slachtoffers en nabestaanden. Politiek correcten kunnen dan niet meer veinzen geschokt te zijn en ze worden met de neus in de islam gedrukt zoals de autochtone bevolking decennia met de neus in het multiculturele walhalla gedrukt werd. Maar het kan naturlijk ook grootspraak zijn van de Turk. Heeft te maken met schaamte cultuur en zo. Een moslim die door de kuffar op zijn nummer gezet wordt kan niet, bestaat niet in de islamitische mindset. Uiteindelijk loopt dit op hetzelfde drama uit als in Israël waar de moslim ook niet kan verkroppen meermaals met de staart tussen de benen terug gejaagd te zijn in z’n hok.

  Geliked door 2 people

 8. danny zegt:

  Kom maar woestijnrattten. ;
  Ik zal jullie op gepaste wijze ontvangen.

  Geliked door 1 persoon

 9. danny zegt:

  Zeg maar hallo tegen mijn grote vriend. Hahahahaha
  Hij kent geen genade voor woestijnratten. :)))

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Mooi pistool. 9 mm browning zo te zien. Ligt goed in de hand en accuraat in gebruik. Had ik ook in mijn diensttijd. Bij schieten nauwelijks een terugslag. Elke Nederlandse hospik (toen ons leger nog een leger was) had een browning als lijfwapen.

   Geliked door 1 persoon

   • glockie17c zegt:

    Aan guusvelraeds,

    Dit is een Smith & Wesson model 1911 .38 super wedstrijdwapen.
    Het betreft het wedstrijdwapen van Doug Koenig wereldkampioen NRA National Action Pistol Championship.

    Een handvuurwapen heeft een opslag !!! EN GEEN TERUGSLAG !!!
    En vorm van terugslag krijg je alleen als je met een geweer schiet.

    Met vriendelijke groet,

    Glockie17c

    Geliked door 1 persoon

 10. Johan zegt:

  Hé Cavusukkel, flikker op met je ministers.

  Like

 11. Gordon Faes zegt:

  heilige oorlog is nog nooit gedaan geweestsind het onstaan van islam is islam in jihad met ons wij niet me hun maar zun met ons…

  Like

 12. wim zegt:

  Turkije stemt 16 april in een referendum over een politiek stelsel waarin president Erdoğan formeel niet langer een ceremoniële functie bekleedt, maar straks als machtig president regeert. Zeg maar het Hitler-scenario of in de eigen woorden van Erdogan (men kon het dus weten): democratie is als een tram. Je springt erop en als je je doel hebt bereikt dan spring je er weer af.

  Like

 13. Mary zegt:

  Nu dan met toch enig verschil, Wilders laat jullie er niet in en Rutte zeer waarschijnlijk nu wel weer!!!. Dat zal hij toch wel doen want er is immers tussen Merkel, Rutte en Erdogan afgesproken dat er jaarlijks 250.000 man uit Turkije hier naar toe geloodst worden……

  Like

 14. Sabeltant zegt:

  Zodra het sein gegeven wordt kunnen we los. We zijn er klaar voor!

  Like

 15. jackholland zegt:

  Dat is wel het leuke aan die moslims ,als je gaat beledigen en dat is niet moeilijk want ze zijn altijd in no time beledigd dan laten ze direct hun ware aard zien.

  Zie afgelopen weekend rotterdam waar onze nederturkjes direct alleen maar turk zijn zodra een kufar ze niet hun zin geeft.

  Ik zie mijn tante die al 50 jaar in australie woont al demonstreren met een nederlandse vlag op haar rug al roepende dat god groot is. Wat een achterlijk volk toch die moslims .

  Gaan ze emigreren vanuit hun turkenland waar ze amper te vreten hebben vanwege de rem die islam op alles en nog wat legt .
  Worden ze hier in de watten gelegd met huis inkomen subsidie opleiding enz enz
  Wilen ze er hier ook weer een islamland van maken waardoor dezelfde klotenzooi weer gaat ontstaan.
  Maar ja wat verwacht je van turken waar het gemiddelde iq rond de 80 ligt.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Over Australië gesproken, het schijnt dat daar bepaalde imams en andere mensen uit de islamitische gemeenschap al een tijd lang aan het waarschuwen zijn dat extreme moslims een aparte staat aan het oprichten zijn binnen Australië.

   Like

 16. Thoth zegt:

  Okay…. Kunnen die mensen die Erdogan c.s. steunen – dat is zo’n 70% – niet uit Nederland gegooid worden? Het is gewoon het 2e paspoort intrekken en uitzetten. Trouwens, ik las vandaag ook dat Erdogan, – naast de xenofoob, fascist, nazi, islamfobie, jihad zoals hij de Nederlanders noemt – nu ook de kruistocht tegen hoofddoeken heeft aangevallen. Knettergek is’ie, tesamen met de Turken die hier aanwezig zijn en’m steunt.

  Like

 17. Jan zegt:

  Zo moet Turkey er uit zien

  Geliked door 1 persoon

 18. Jules Vismale zegt:

  De EU staat hopelijk inderdaad op instorten en dan zelfs niet eens door toedoen van Turkije. Talloze EU-burgers haten het hele verrotte systeem hier als de pest en als er hier al ooit (burger)oorlogen onderling uitbreken dan heeft dat NIETS met het geloof te maken. Daarbij is er totaal NIETS heiligs aan oorlogen daar oorlog namelijk GEEN sport is, oorlogen vrijwel altijd verliezers oplevert en zelfs bij de winnaars (de echte winnaar van de oorlog is altijd Magere Hein) en Turkije zal zichzelf eveneens gaan vernietigen met hun schrikbewind. Ik vindt de meeste dictators in Europa en daarbuiten niet zozeer fascisten maar meer bolsjewisten omdat ze altijd vreemden boven hun eigen landgenoten verkozen wat zo vreselijke revoluties en oorlogen teweeg brachten in de 20ste eeuw!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s