De ratten van DENK

Screenshot_71

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De Turkse/islam slachtofferstrategie

Kuzu ziet zichzelf als intelligent en geslepen. Geslepen is hij zeker maar vooral geniepig en uiterst achterbaks. Zijn geestelijk beperkte achterban ziet hem als een ware held maar gelukkig is hij zo doorzichtig als glas in zijn smerige rattenstreken. Alle acties die hier door Turken worden opgezet komen direct en/of indirect van hem en zijn poppenspeler in Ankara.

Alles draaien ze om

Bij de rellen in Rotterdam en Amsterdam heeft Kuzu zich zogenaamd als bemiddelaar aangeboden. Dat zegt alles! Hij regisseert de acties d.m.v. de Turkse verenigingen zelf, en wil daarna Nederland laten geloven dat hij oprecht is en wil bemiddelen met zijn zogenaamde ‘goede intenties’. Gelukkig is Rutte daar niet ingetrapt en hebben zij hem het platform voor meer macht vanuit Ankara daarmee ontzegd. Hij ziet zichzelf als officier van Erdoğan en dat is uiterst dubieus, …tenzij Turkije het enige land is dat wèl vierkante helmen heeft… Nu blijkt ineens de demonstratie van Turken te zijn afgelast… De reden zou zijn dat ze niet kunnen instaan voor de veiligheid van hun mensen/demonstranten… Een achterbakse sneer naar de politie en politici die eindelijk een keer hard opgetreden hebben tegen deze op onlusten en chaos uit zijnde Turkse ratten. Ik kan me er ook alles bij voorstellen dat de bevolking na uren overlast en irritatie uiteindelijk voorwerpen van de balkons naar dat irritante K-tuig (de K staat voor Koran) zijn gaan gooien. Maar dat ligt niet aan hen, dat ligt aan het racisme en het fascisme dat in Nederland leeft…

Antisemitisme in Europa

Dat het antisemitisme in Europa weer sterk is opgeleefd, komt uitsluitend vanuit de moslimhoek. Sinds de komst van steeds meer moslims naar Europa worden hun Midden-Oosten ruzies en oorlogen ook hier uitgevochten. Vanuit de moslimhoek bewust gericht op de Joden en de vanuit het Midden-Oosten hier naartoe gevluchte christenen. Groepen moslimkinderen molesteren en bedreigen hier al joodse en christelijke kinderen van ouders die vanuit het Midden-Oosten voor hun leven hebben moeten vluchten voor het moslimgeweld. Aangewakkerd en gevoed door de ‘traditionele’ islamopvoeding worden zij, die dachten hier een veilige toekomst te kunnen opbouwen, hier in Nederland(!) en de rest van Europa opnieuw door moslimgeweld bedreigd. Het wordt er al vroeg in gestampt…

Ongediertebestrijding

Heel Nederland heeft mijns inziens de verkiezingsstrijd verloren. Puur en alleen door de 3 zetels van islampartij DENK. Het wordt dan ook hoog tijd dat er vanuit den Haag een ongedierte bestrijdingsplan komt dat Kuzu en zijn DENK-ratten onschadelijk maakt, voordat er straks keiharde acties vanuit de Nederlandse bevolking zelf komen. Die moeten we niét willen, maar daar sturen zij wèl bewust op aan. Allemaal om vanuit de slachtofferrol weer te kunnen wijzen op racisme en fascisme en u daarmee willoos en monddood te maken. Alle middelen zijn tenslotte geheiligd om u de islam door uw strot te duwen.

Totdat het straks ècht te laat is en zij ook hier bepalen hoe ú gekleed over straat moet gaan, dat ú geen alcohol meer mag drinken en/of ú straks ook 5 keer per dag het gejank uit de met geluidsapparatuur versterkte minaretten moet aanhoren en op uw knieën naar het oosten ligt.

Kortom, met de komst van de islam maken we met zevenmijlslaarzen een supersonische tijdreis terug in de tijd qua opvattingen en leefbaarheid. De tijd dat de wijzen uit het oosten kwamen ligt overduidelijk heel ver achter ons.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op De ratten van DENK

 1. Irma Vlasblom zegt:

  Precies Als Rutte is ingebreke blijft gaan de burgers straks zelf actie ondernemen.
  We moeten af van de dubbele paspoorten.
  Dan moet er gekozen worden. Misschien komt dan de integratie op gang.

  Like

 2. D. G. Neree zegt:

  De PvdA is geïmplodeerd, maar voor deze vrucht door verrotting in elkaar zakte, ontsnapten er twee giftige adders uit, die DENK gevormd hebben. Eén van de smerigste erfenissen van deze salonsocialisten.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad: De infectering-ten-overvloede van het politieke klimaat hier – dat zónder dat al zo rot als een mispel was!
   Denk je dat toch eens in: Weerzinwekkend!

   Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Wat vervelend om ratten te vergelijken met de leden van de fractie van Denk! Ratten zijn sociale dieren, die helaas alles kapotvreten waar ze met hun snuit bij kunnen, dat is waar. En helaas bregen ratten talloze ziekten over, maar dat doen zij onbewust en ongewild. Dit in tegenstelling tot ‘Denk’ want hen doet het er niet veel toe.

  Het vergelijken van fractie-leden van denk met inschukduge dieren is geen goed idee. Het loopt namelijk altijd mank. Dieren zijn altijd socialer dan de leden van Beweging Denk. En dan daarbij, er is in de Nederlandse taal een uitstekend woord om de leden van Denk te beschrijven en dat is met het woord ‘turk!’ Het staat officieel te boek als een scheldwoord en om een inwoner van Turkije te omschrijven. Gezien de veel turken tegenwoordig in de beschaafde wereld wonen is het geen probleem om hen te omschrijven als turken, omdat het geen Turken zijn.

  We moeten nu ook voortaan als er wordt gevraagd hoeveel leden de Tweede Kamer der Staten Generaal heeft en nieuw antwoord geven. Er zitten 147 mensen in de Tweede Kamer, en drie turken. Maar dit kan nog veranderen, er zou nòg een lid van de PvdA kunnen overstappen naar Denk en ook bestaat de mogelijkheid dat die lichtgetinte excuus Marokkaan na verloop van tijd alleen komt te staan, of er uit wordt gesodemieterd dan wel er met de zetel vandoor gaat.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Het is jammer dat de kiezers van die 128 andere zetels niet beseffen dat de islam de tijd heeft en neemt om ze te veroveren en te onderwerpen. Het begint allemaal met die ” aardige” buurman en het eindigt met het onthoofden op vrijdag in Ryaad Saoedie Arabia van alle niet islamieten.

  Eigenlijk ben ik ongelofelijk boos op dat deel van Nederland dat te stom is om te beseffen wat islam is en wat islam voor hen in petto heeft.

  DENK is de eerste stap van de politieke islam in het Nederlandse parlement.. Geef DENK de tijd en het groeit gelijk een gezwel. Geen tolerantie voor het islam gezwel. Geen tolerantie.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  DENK moet op de een of andere manier aan banden worden gelegd… voordat er ongelukken gaan gebeuren…
  En die komen er zeker !

  Like

 6. scheermes zegt:

  Twee allah duivels naast elkaar !!

  Like

 7. aafke zegt:

  Heb echt mijn best gedaan om iets positiefs over Turk te zoeken. Is niet gelukt!

  3 uitdrukkingen met `Turk`:

  – aan de Turken overgeleverd zijn. (=slecht behandeld, bedrogen, mishandeld worden)
  – een renegaat is nog erger dan een Turk (=een vroegere vriend is een veel gevaarlijker vijand dan iemand die altijd een vijand is geweest.)
  – roken als een Turk/kalkoven/ketter (=erg veel roken)

  Like

 8. Jan zegt:

  „Deze wetsvoorstel, uh dìt”

  Een wet die eisen stelt aan de taalkennis als voorwaarde voor het krijgen van bijstand, daar zijn Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu, sinds dinsdag in de Tweede Kamer als Groep Kuzu/Öztürk, helemaal tegen. Dat lieten ze weten ook.

  De Groep vroeg meteen om hoofdelijke stemming over de wet. Kuzu legde ook een stemverklaring af, omdat hij de wet niet eerlijk vindt: „Daarom zullen wij tegen deze wetsvoorstel stemmen. Uh dìt.” Het voorstel werd niettemin met 105 stemmen aangenomen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23345123/__Genant_debuut_ex-PvdA_ers__.html

  Like

 9. Jan zegt:

  Denk: Nederlanders hebben een acceptatieprobleem, willen niet dat zij vermoord worden

  De Tweede Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk willen van minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken weten wat hij van een onderzoek vindt dat is uitgevoerd in opdracht van de Evangelische Omroep. Daaruit komt naar voren dat de meeste Nederlanders nauwelijks contact hebben met moslims en dat 60 procent zich door ontwikkelingen in de moslimwereld bedreigd voelt.

  Kuzu en Öztürk willen van Asscher weten of uit het EO-onderzoek niet blijkt dat dat zijn integratiebeleid faalt. Ook vragen ze of „Nederland een acceptatieprobleem heeft”.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23354896/__Turkse_ex-PvdA_ers_ongerust__.html

  Like

 10. anna zegt:

  kijk eens goed naar het logo van Denk, die bovenste hand steekt zijn vinger in de onderste !!!!!!! dat is precies wat Erdogan bedoelt …..

  Like

 11. jroam zegt:

  Ze zijn werkelijk zo achterlijk, ze willen hetzelfde creëren als waarvoor ze ooit gevlucht zijn.
  Ze zullen toch niet naar Nederland zijn gekomen voor het klimaat.
  Het is ook een ontzettend laf volk, te schijterig om Erdo te bekritiseren!
  Ze verraden nog liever iedereen inclusief hun eigen familie, wat de 2de, 3de, 4de generatie Turken, Marokkanen worden in turkeien en marokko ook gezien als landverraders, weglopers.
  Voor Erdo zijn dit honden, honden die hij kan gebruiken voor zijn verovering.
  Het verschil met andere rassen is dat deze honden niet worden afgeschoten,
  niet eens aangelijnd hoeven te worden!

  Like

 12. Jan zegt:

  Denk: Het gedrag en de besluitvorming van Aboutaleb zijn de afgelopen tijd te vaak in strijd geweest met onze democratische waarden. In veel gevallen hanteert de burgemeester de dubbele maat.”

  DENK wil extern onderzoek naar functioneren Ahmed Aboutaleb (PvdA)
  ‘Gedrag en besluitvorming Rotterdamse burgemeester in strijd met democratische waarden’

  http://politiek.tpo.nl/2017/09/22/denk-wil-extern-onderzoek-naar-functioneren-ahmed-aboutaleb-pvda/

  Like

 13. Jan zegt:

  Rechtbank: Venlo heeft terecht uitkeringen Turken stopgezet, geen discriminatie
  Turkse inwoners bezitten vastgoed in Turkije

  Na een onderzoek onder Turkse uitkeringsgerechtigden besloot Venlo in 2015 en 2016 de uitkering van 22 Turkse inwoners te beëindigen. Volgens de eisers was daarbij discriminatie in het spel, maar de rechtbank veegt die suggestie van tafel. …
  ..
  http://regio.tpo.nl/2017/09/22/rechtbank-venlo-heeft-terecht-uitkeringen-turken-stopgezet-geen-discriminatie/

  Like

 14. Jan zegt:

  Hilarisch tafereel in de Kamer: Arib tegen Kuzu, “Ik zou zeggen ga lekker naar huis om uit te rusten”

  Like

 15. M. zegt:

  Denk is een slachtofferrolletje aan het spelen en spreekt met dubbele tong.
  Voor hun gedrag zouden ze al de politiek uit geschopt moeten worden.

  Like

 16. Jan zegt:

  VIDEO – Klaas Dijkhoff (VVD) tegen Tunahan Kuzu (DENK): ‘Waar ben je nou mee bezig?’
  ‘Hou op mensen op hun afkomst te pakken, ik neem aan dat je voor Nederland kiest’

  video/1

  Like

  • Harry zegt:

   Als Klaas Dijkhoff meent dat het zin heeft om tegen die Erdogan-geitenneukerbrigade te ageren met de illusie dat dat enig effect zou sorteren , dan is ie nog veel gekker dan we al vermoedden !
   Je krijgt geen vat op die lui !
   Deels vanwege een gebrek aan intelligentie , het andere deel is die verdomde ideologie die ze aanhangen .
   Er valt NIET mee te dealen !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s