Erdoğan roept Europese Turken op meer kinderen te maken: “Zo vergroten we onze invloed in Europa”

Screenshot_75

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft zijn in Europa levende landgenoten opgeroepen meer kinderen te nemen om zo de invloed te vergroten. “Neem niet drie, maar vijf kinderen”, zei hij tijdens een campagnebijeenkomst in Eskisehir, in het westen van Turkije.

HLN Be.

Meer kinderen is volgens Erdoğan een antwoord op het onrecht dat Turken in Europa wordt aangedaan doordat landen als Nederland en Duitsland Turkse ministers geen campagne laten voeren voor een referendum in april. Die volksraadpleging moet hem als president meer macht geven.

Het staatshoofd riep de Turken in Europa op hun leven over de hele linie op een hoger plan te brengen. “Daar waar u werkt en woont, daar is nu uw vaderland. Richt meer bedrijven op. Stuur uw kinderen naar betere scholen. Laat uw familie in betere wijken wonen. Stap in de beste auto’s. Ga in de mooiste huizen wonen.”

Bron:
www.hln.be
(h/t M. v. A.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Europa, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

28 reacties op Erdoğan roept Europese Turken op meer kinderen te maken: “Zo vergroten we onze invloed in Europa”

  1. Steven zegt:

    Laten WIJ dan oproepen dubbele paspoorten het land uit te knikkeren!!

    Like

  2. rony stokart zegt:

    Waarom maar vijf? Met tien of vijftien per produktie eenheid gaat dat nog véél sneller !

    Like

  3. mahoog zegt:

    Nu de sultan tòch van plan is de ongelovigen uit te roeien,maakt hij zich geen zorgen over overbevolking…. deeen gaat de andere komt..Ja toch?

    Like

  4. Dit is niet te geloven. Gelijk de kinderbijslag na het tweede kind stoppen.

    Geliked door 2 people

  5. Peter selie zegt:

    Wordt het geen tijd om de kb af te schaffen??

    Peter Selie

    Like

    • Nemesis zegt:

      Ja en eindelijk direct ook de KB die naar Turkije overgemaakt wordt voor de aldaar levende wel/niet kinderen van de hier wonenden Turken. Tevens dan ook de ziektenkostenverzekering voor de hele Turkse familie aldaar.

      Like

  6. Edjan zegt:

    Meteen de kinderbijslag afschaffen. Of anders vanaf het derde kind?

    Like

  7. Jade zegt:

    Daarom kinderbijslag voor maximaal 2 kinderen a.u.b.

    Geliked door 1 persoon

  8. Pieter Koopmans zegt:

    Bij meer dan drie kinderen de kinderbijslag afschaffen

    Geliked door 1 persoon

  9. Theresa Geissler zegt:

    “Daar is uw vaderland?” En er tegelijkertijd één of meer vingers in de pap willen hebben, hè, smerige parasiet!
    Maar ga vooral zo door: Zodra het tot heel Europa goed en wel is doorgedrongen, wat eenweerzinwekkend stuk vreten jij bent, valt Markie genadeloos door de mand bij de eerste de beste slijm-poging, die hij bij jou doet! J i j zult het onherroepelijke begin van ZIJN ondergang zijn!

    Geliked door 3 people

  10. paulzwueste zegt:

    Erdogan wil nog meer kinderen.
    Betaalt hij misschien de kinderbijslag ?
    Oh nou dan.
    Die Turken doen toch al niks anders dan de hele dag in bed liggen dweilen met hun vier vrouwen.
    Hoe ze het uithouden.
    En dan roept de baas dat het nog niet genoeg is.
    Kom op mensen doorzetten. Ja, ik kan me voorstellen dat het geen pretje is met zo’n
    olijfolievat in bed.
    Maar Erdogan wil het.

    Geliked door 1 persoon

  11. Golden Girl zegt:

    Laat hem persoonlijk al die vrouwen bevruchten ,misschien dat hij van uitputting het loodje legt
    Er zijn al veel te veel mensen op aarde,willen we minder?

    Like

  12. fransdewit zegt:

    Valt mee dat zijn slaafjes het nog steeds zelf mogen doen. Als hij nu gelijk even voor de opvang en kinderbijslag wil gaan zorgen? snap trouwens niet dat hij zijn loyalisten geen vliegticket toe stuurt om in Turkije te komen stemmen voor zijn referendum Trouwens als ze nu eens allemaal Nee zouden stemmen, geloof je dan echt dat hij daar tevreden mee zal zijn? Dan is die instaat te zeggen dat de Nederlandse Turken zich hebben laten ophitsen.

    Like

  13. Taljaard zegt:

    En dit gezwatel houden we dus tot 16 april.
    Want dat is de datum van het Turkse dictatorsreferendum.

    Like

  14. boorzalf zegt:

    Ik ben voor een onafhankelijk Koerdistan.

    Als is het maar om erdogan terug in zijn hok te sturen.

    Like

  15. ildiko zegt:

    Kinderbijslag gewoon afschaffen voor mensen met dubbele paspoorten.

    Like

    • Mirjam zegt:

      En als dat afschaffen zogenaamd niet ‘lukt’, volgens de Nederlandse rechtstaat, dan de Turken voor de helft laten meebetalen, het zijn tenslotte ‘ook’ hun onderdanen.

      Like

  16. Pietersen zegt:

    De gestoorde idioot gaat zijn werkelijke agenda onthullen. EU neemt u er even notie van ?

    Like

  17. boorzalf zegt:

    Het wordt steeds gekker met die turken,
    http://nos.nl/artikel/2163348-turkije-wijst-nederlandse-koeien-uit.html
    Vooral die linkse koe, kijkt zo van, allemachtig wat heb ik nu aan me fiets hangen.

    Like

  18. exmarineman zegt:

    Als de gehele Europese politieke elite nou nog niet weet wat de enige en echte bedoeling is van deze nieuwe DICTATOR, dan weet ik het ook niet meer. En als al die blinden en doven van de laatste verkiezingen nou ook eindelijk alles goed door krijgen en weer gaan zien en horen/luisteren dan gaat het misschien nog goed komen, maar ik heb – helaas – zeer grote twijfels. Voor wat betreft ons eigen Nederland: 1. STOPPEN met het 2 paspoortenbeleid; 2. zij die er al 2 hebben de-naturaliseren; 3. kinderbijslag voor niet-Nederlanders afschaffen. 4. Kinderbijslag voor maximaal 2 kinderen. Als je als Nederlander in het buitenland woont krijg je ook geen 2 nationaliteiten, laat staan kies-/stemrecht laat staan kinderbijslag of pensioen van het land waarin je 5+ jaren woont.

    Like

  19. M.A.L. Sion zegt:

    Sleutelen aan de kinderbijslag is niet de oplossing want dat treft ook de autochtone ouders van kinderen. Er moeten slimmere manieren zijn om het de Turken zo onaangenaam te maken dat ze graag naar Turkije verhuizen.
    Het beste is natuurlijk de methode van Geert Wilders, nl. om de ISLAM te verbieden. Dat zou hij ongetwijfeld in gang gezet hebben als de verkiezing beter was uitgevallen. Langs democratische weg is er geen oplossing te vinden, dus dan maar buiten-parlementair. Revolutie.
    Rutte zei: Niks aan de hand. Wij zijn in de meerderheid. Wel wij, de meerderheid, moeten niet langer aan het lijntje van de ‘goedmenschen’ lopen maar het recht in eigen hand nemen.
    Alle moslims eruit.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  20. ex moslim zegt:

    Ik heb ook “Turkse Kinderen. Maar ze zijn gewoon christelijk en en gedoopt tot het Christendom.
    Gewoon zoveel mogelijk Turken apostaat te maken door de waarheid te laten zien. Ik krijg veel boze reacties waarom ik voor het Christendom had gekozen. Of waarom mijn partner apostaat is geworden. Het is alsof het bezetenen zijn die de werkelijke mooie vertoning van Mohammed niet willen zien.
    Je moet gewoon laten zien wat voor immorele waarden islam inhoud. Mijn partner is atheïstisch geworden door de echte waarheid van Islam. Namelijk aisha de vrouw van mohammed die een kind was. Seks in het huis van Hafsa (vrouw van Mohammed) Mohammed had seks met de slaaf van Hafsa dat was een koptische christelijke vrouw. En scheiding van Zayd bint haritha geadopteerde zoon van Mohammed waarop zijn vrouw Zainab werd doorgehuwd aan Mohammed zelf. Het doden van alle honden van Medina omdat mohammed een hekel had aan honden. De racistische kant van Mohammed, hij had nog steeds slaven in zijn huis en na zijn dood. Mohammed noemde Ethiopiërs rozijn koppen. Zo kun je maar redenen opnoemen waarom het beter is om de Islam te verlaten.

    Like

  21. jose48 zegt:

    Goed zo Erdogan, weet je wel hoeveel een degelijke opleiding voor de ouders tegenwoordig kost, als jij dan maar zelf die opleidingen betaalt uit eigen zak, als jij dan maar die luxe woningen betaalt uit eigen zak. Ja dan zal er niemand iets tegen hebben, maar dan wel flink je buidel trekken!

    Like

Plaats een reactie