GREAT: Trump weigert Merkel een hand te geven!

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Van Donald Trump kun je absoluut heel veel dingen leren. Wat men echter niet kan leren, en wat bij onze politici zozeer ontbreekt, is ruggengraat te hebben; dat heb je of dat heb je niet. Donald Trump heeft het, wat hij vandaag tijdens de foto-shooting met Angela Merkel in het Witte Huis aan de hele wereld bewees. Hij trekt zich blijkbaar helemaal niets aan van gebruiken als hij daarvoor een huichelaar zou moeten worden.

PI News

Tijdens zulke foto-shootings is een handdruk altijd gebruikelijk en ook hier verzochten de fotografen hier meerdere keren om. De Amerikaanse president schudt echter alleen maar zijn hoofd en richt zich demonstratief niet tot de bondskanselier. Merkel vraagt hem op een onbeholpen manier om elkaar de hand te geven, maar Trump denkt er niet aan om deze vrouw een hand te geven. Great Job, Mr. President!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Duitsland, Merkel, VS. Bookmark de permalink .

84 reacties op GREAT: Trump weigert Merkel een hand te geven!

  • paulzwueste zegt:

   Trump is ’n keiharde zakenman.
   Hij leidt Amerika als een bedrijf en ziet buitenlandse regeringsleiders die naar zijn mening ’n product leveren dat ’n bedreiging kan vormen voor Amerika, als concurrenten die onschadelijk gemaakt moeten worden.

   Trump kan je niet met valse politieke middelen bestrijden.
   Als je voor hem zo’n concurrent bent negeert hij ook elke vorm van etiquette om duidelijk te maken dat je ongewenst bent.
   Hij weet als geen ander dat zijn werkwijze de enige succesvolle is en zal nooit zwichten.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   In werkelijk bleef Merkel maar zeuren om ten afscheid nog even met haar naar bed te gaan.
   Ze had er zo naar uitgezien, Obama deed het ook altijd en ze gebruikte de pil.
   Trump durft niet te weigeren.
   Je ziet duidelijk aan zijn gezichtsuitdrukking dat hij er spijt van heeft President te zijn.
   Als hij geweten had dat dit er ook bij zou horen….
   Merkel zegt op het laatst dat Hillary als lesbo het ook gedaan zou hebben.

   Geliked door 1 persoon

 1. deadeyez zegt:

  Trump denkt ook,zo een landveraadster ,zo een onmens uit de DDR ,die alle Europeanen beliegt en bedriegd<van de grieken tot hoog in het noorden van europa,die het blanke ras verleugend,maar heult met haar moslims,die wil ik geen hand geven

  Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Mooi gebaar naar de patriotten in de EU. Trump weet ook wel als dat merkelmormel thuis is gaat ze hem zwart maken tot op het bot. Ik zou willen dat de politici hier in Nederland ook een ruggengraat hadden ipv een stuk elastiek waarmee ze alle kanten op buigen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Golden Girl zegt:

  Goed zo zoiets word ik heel blij van
  Wat moet zij daar eigenlijk waant ze zich de keizerin van Europa? Stomme Duitse trol
  Alle lof voor de heer Trump

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, well done Donald.

  Geliked door 1 persoon

 5. JHS zegt:

  Geweldig. Geen gehuichel. Karakter tonen.

  Like

 6. oeps48 zegt:

  Op het ene filmpje geeft hij haar wel een hand en op het andere niet. Hij gunt haar zelfs geen blik meer waardig. In de tijd korte tijd tussen de 2 filmpjes moet dus iets zijn voorgevallen, waar hij zich gruwelijk aan geërgerd heeft. Maar wat is er gebeurd ???

  Like

  • Nemesis zegt:

   Misschien heeft ze haar belerende waffel iets te ver open getrokken. Dat past niet voor een werkneemster van de USA president.

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Zou kunnen. Die moffin waffelt wel erg veel.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, en de laatste tijd zelfs zoveel baarlijk belerende idioterie, dat er geen touw meer aan vast te knopen is. Daarbij moet je ook echt moeite doen om te verstaan wat ze zegt. Haar dialect wordt steeds duidelijke hoorbaar evenals dat het lijkt of ze een spraakgebrek heeftwaarbij te o.a. de sch en de s niet meer kan uitspreken.

    Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   oeps, misschien heeft ze zitten zeiken dat hij meer van haar moslim vriendjes Amerika moet in laten, wel lachen dat ze met zich zelf geen raad meer weet
   eng eng eng takkewijf

   Geliked door 1 persoon

 7. carthago zegt:

  Great man.
  Als je de mergelgeit een hand geeft krijg je hem ook nooit meer terug, dat weet hij.

  Like

 8. Mary zegt:

  Helemaal goed die Trump!!!!, het straalt ook van zijn gezicht af wat hij van Merkel vind, niks!!!. Haha.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Als je goed kijkt naar merkel dan zie je de paniek in haar ogen, ze probeert nog even om er een draai aan te geven, maar dat mislukt.
   Dat mens spreekt trouwens geen woord Engels, wat een afgang.

   Geliked door 1 persoon

   • anna zegt:

    zij spreekt wel degelijk Engels, maar dat is tegen het protocol …. met Putin spreekt zij Russisch en Putin spreekt ook Duits …. maar die Amerikanen spreken alleen Engels/Amerikaans ….

    Like

   • BertG. zegt:

    Is dat niet een typische Duitse eigenschap om je nooit aan te passen aan andere en zeker niet met de taal.
    Ik heb ’t altijd een naar arrogant volkje gevonden.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Deden wij dat ook maar…
    Typisch voor het Nederlandse minderwaardigheidsgevoel om in den vreemde de eigen taal weg te laten.
    Die Duitsers hebben daar totaal geen last van.
    Bravo German-Tigers!!!

    Like

 9. Nemesis zegt:

  Merkels afgang in the US of A 😀 😀 😀

  Geliked door 1 persoon

 10. Cynicus zegt:

  Een hand geven betekent een soort laten we zeggen vriendschap uiten ofwel benadrukken. Trump heeft gezegd dat Trump Merkel respecteert maar moet Trump daarom een hand GEVEN aan Merkel ?!
  Een “beleefd” knikje lijkt me voldoende.
  Hij “kent”” Merkel niet !
  Als je de “hand GEEFT” dan geef je ook energie weg aan degene aan wie je je hand GEEFT !.

  Het beste is voor de USA om niet veel energie te verliezen aan anderen want energie verliezen aan andere landen en belangen is door de VS/USA al zolang gebeurd..
  Symbolische uiting (geen hand geven) van Trump aan Merkel lijkt mij persoonlijk gezien wel prima want het is de president van de USA en als die mevrouw Merkel geen hand wil geven wegens teveel onenigheid dan is dat aan de president van de USA.

  Prima lijkt me en geen onzinnige beleefdheden. Is even wennen voor sommigen.

  Later is er mogelijk meer reden om een wederzijdse handschudding van Trump met Merkel te gaan zien. Want dan is er een goede wederzijdse deal gesloten.

  Like

 11. Dessie zegt:

  Schitterende vent met ballen

  Geliked door 1 persoon

 12. Geronimo zegt:

  Dat is de TRUMP die de verkiezingen heeft kunnen winnen, omdat men zijn rechtlijnigheid aanvoelde. Wat een fantastische president, een man van zijn woord, aan wie huichelarij niet is besteed. Wat doet het verdomd deugd om te zien hoe hij dat Duits stasi-rotwijf terecht geen hand wilde geven, waardoor ze voor de hele wereld door hem ronduit te kakken werd gezet. Loon naar werken, zou ik zeggen. Wie zou het hem nadoen, denkt u. Niemand, zelfs Putin niet.

  Ik ben geen Amerikaan, maar deze president draag ik werkelijk in mijn hart uit respect voor zijn eerlijkheid en rechtlijnigheid. Een man uit één stuk, iemand om terecht fier op te zijn. Ook als niet-Amerikaan. Wat een verademing in vergelijking met maffia figuren als de walgelijke Rutte, Hollande, Merkel, Erdogan en tutti quanti. Allemaal valsaards en bedriegers eerste klasse. Zonder enig normbesef, tenzij hun eigen profijt. Niet te verwonderen dat ze ‘en bloc’ zo’n grote vijand zijn van TRUMP. Hij past gewoon niet in hun vertrouwde bedriegerswereldje. Stel je voor, een politicus die zegt wat hij allemaal zal doen, en het na de verkiezingen dan nog eens doet ook. Dat zijn deze ‘bandieten-in-maatpak’ niet gewoon. ‘Du jamais vu’, zou Hollande zeggen.

  Thank you, mister president, for this wonderful moment.

  Geliked door 1 persoon

 13. kraftavilqa zegt:

  Zal door de goegemeente wel afgedaan worden als negeren van elementaire beleefdheidsregels en “dat Trump een hork was wisten we al” zal men zeggen. Het zal gezegd worden door diezelfde men die die nooit iets gemerkt heeft van obozo’s banditisme.

  Geliked door 1 persoon

 14. jantjeuitnl zegt:

  Trump heeft ook veel Duitse roots. Dus ze doen lekker Duits tegen elkaar.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Een nazi die Europa heeft verraden moet je negeren, keiharde waarheid voor Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 16. colin de Jong zegt:

  Zou wel graag willen weten wat daar de reden voor was, want als je iemand uitnodigt in het Witte Huis,mag je toch verwachten dat je elkaar begroet met een handshake.Aan de andere kant maakt het mij misselijk dat Merkel niet eens dat simpele Engels spreekt en antwoord in het Duits. Is dat onze politieke leider van de EU ? wat een arrogant en laag niveau.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus uit beleefdheid zou jij je vijand nog een hand geven.
   Ik zou een hekel aan mezelf krijgen dan.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Merkel spreekt geen enkele andere taal, alleen Duits en dat ook nog doorspekt met het dialect waar ze vandaan komt. De arrogantie om niet eens de moeite nemne een beetje engels te leren.

   Geliked door 1 persoon

   • anna zegt:

    Zij spreekt wel Engels en ook vloeiend Russisch, de Oost Duitsers mochten geen Engels spreken/lern maar Russisch was een verplicht vak …..

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik kan ook engels van een papiertje aflezen hoor (grinnik), maar heb het niet nodig. Ik spreek engels vloeiend was bij ons op het werk gewoon de voertaal. Verder weet ik heel veel en genoeg van wat er in het toentertijdse Oostduitsland kon, mocht en niet kon en zeker niet mocht. Ik had daar al vrienden voor de bouw van de muur en heb ze vaak genoeg kunnen bezoeken. Hoewel de aanvragen en visa tijden onderweg waren, was het voor mij niet zo heel moeilijk met m’n Nederlandse nationaliteit en paspoort. En nog enige voordelen meer, maar die hoeft niemand te weten.

    Like

   • oeps48 zegt:

    Die enge Merkel is gewoon een Pruisische moffin. Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. De Pruissen hebben altijd al last gehad van het gevoel van superioriteit. Vraag het maar de mensen uit Beieren.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja (lach) maar vraag het de mensen uit Beiern, zij zullen hetzelfde over die “Saupreißen” zeggen.
    Merkel is geboren in Niedersachsen en vandaar dus geen echte Pruiss. Met superioriteits gevoel zijn veel Duitsers behept. Daar hebben wij dus last van resp. kunnen we niet goed tegen.

    Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   ze is geen leider van de EU
   ze is bondskanselier van Duitsland

   Like

 17. RonenMar zegt:

  Beetje Berlusconi streken die noemde Merkel ook unfuc ase . In de ogen van Trump een vrouw die haar bele land weggeeft aan paar miljoen opvreters / barbaarse vrouwen verkrachters. En Trump is een liefhebber van mooie vrouwen, en Merkel zit niet echt in dat segment. (-:

  Geliked door 1 persoon

 18. Thom zegt:

  Natuurlijk geeft Trump geen hand aan Merkel. Hij had voordat ze kwam zijn handen pas gewassen.

  Like

 19. dappere man die Trump, dus geen standaard-politicus. Merkel is gevaarlijk met dat krankzinnige open grenzen beleid, dus verdient geen hand

  Like

 20. louis-portugal zegt:

  Die vrouw moet volgens de hele linkse zooi de wereld gaan redden nu de V.S zo´n president heeft.
  het geeft voor mij en waarschijnlijk voor velen met mij aan dat hij bepaald hoe de zaken lopen.
  Wat had ik daar graag een uurtje bijgezeten.
  Misschien wordt er nog wel wat geleakt?

  Like

 21. ildiko zegt:

  deze vrouw heeft ons continent kapotgemaakt, onze veiligheid, ons cultuur, onze waarden en normen , werkelijk alles heeft kapotgemaakt. Dus verdient GEEN respect. oprotten ! Heeft een islamitisch Deutsland en EU gecreëerd.

  Like

 22. Harry zegt:

  Trump heeft gelijk , wie weet waar dat gekke wijf met haar handen allemaal aangezeten heeft , de plasser van Erdogan wellicht ?
  Ze is overal gek genoeg voor !

  Geliked door 1 persoon

 23. ildiko zegt:

  Merkel gunde Trump geen presidentschap, dus ook geen respect.

  Like

 24. ieznogoedh zegt:

  TOP!!!!!
  Elke keer bewijst Trump weer dat hij zo ongeveer alle politici met afstand achter zich laat.

  Like

 25. BertG. zegt:

  Die stoel kan ie ook wel chemisch laten reinigen waar ze met ‘r vette reet op gezeten heeft.
  Of anders bij het grof vuil.

  Geliked door 1 persoon

 26. louis-portugal zegt:

  Ik ben toch nog even naar het videotje gaan kijken.
  Wat een bodylanguage.
  Zij valt bijna over de stoelleuning en hij kijkt een beetje verveeld de andere kant op.
  Zelfs als zij iets zegt kijkt Trump haar niet aan.
  Op de vraag van een journalist over wiretapping merkt Trump op:
  Misschien hebben we wel hetzelfde meegemaakt,dat n.a.v. het tappen van de telefoon van Merkel enkele jaren geleden.

  Like

 27. edwin vissers zegt:

  En God zag dat het goed was ,heel goed

  Like

 28. Latraviata zegt:

  Ik vind het hufterig gedrag van Trump. Hoezeer ik mevrouw Merkel ook veracht, je blijft altijd beleefd. Noem me maar ouderwets. Met onbeschoft gedrag ondermijnt men zijn eigen positie.

  Like

  • Heer M zegt:

   Een persoon de hand schudden van iemand die je niet mag, noemen ze in Amerika een sarcastic handshake. Dat is meestal nog enger. Als Rutte en Wilders elkaar de hand schudden, is dat ook sarcastisch. .

   Like

  • BertG. zegt:

   Wat is dat toch met die Nederlanders die alleen om vriendelijk over te komen nog hun ergste vijanden vriendelijk en beleeft zullen groeten.
   Daarom heb ik nou zo’n hekel aan dat soort schijnheilige Nederlanders.
   Altijd maar vriendelijk lachen maar ze menen er geen moer van.

   Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   sorry en moslims die vrouwen geen hand schudden vind u wel beleefd? kom nou zeg

   Geliked door 1 persoon

   • Latraviata zegt:

    Neen, zeker niet, ik heb trouwens moslims nog nooit op enige vorm van beleefdheid kunnen betrappen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Latriavata.
   Nou ja. Weer niet goed.
   Ach ja. Als je maar genoeg mensen bij elkaar zet vallen er altijd wel ’n paar uit de boot.
   Maar dit is toch wel ’n ernstig geval van zichzelf serieus vinden.
   Heb je wel eens van relativeren gehoord, het doel heiligt de middelen of de omstandigheden maken de man…?

   Like

 29. Joannes den Hollander zegt:

  Putin moet Merkel ook niet. Hij pakt het echter wat geraffineerder aan. Hij weet dat Merkel bang voor honden is. Daarom nam hij zijn hond mee tijdens haar bezoek.

  Geliked door 1 persoon

 30. koddebeier zegt:

  Prachtig !! Donald !!

  Like

 31. Fred zegt:

  Meesterlijk, kunnen de Nederlandse politici nog wat van leren.
  Alhoewel….

  Like

 32. hslot4 zegt:

  Wat heeft dat wijf ook een enorme grafkop zeg ongelofelijk.

  Like

 33. Flo zegt:

  Trump rules!!!!👍🏼

  Like

 34. Jan zegt:

  Socialisten zijn altijd verontwaardigd, jaloers, haten de ander

  Merkel en Ivanka Trump

  Michelle Obama en Carla Bruni

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ben je vergeten het bezoek dat Sarkozy bracht aan de Paus, de vorige, en hij de foto,s liet zien……..?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Merkel ziet er uit als een uitgewrongen ouwe dweil waarmee net de toiletten in ’n AZC gereinigd zijn.
   Voorts kan ik het me (onderste foto) wel voorstellen dat dat zwarte mopshondje links, ultra-jaloers op Carla is!

   Like

 35. Jan zegt:

  Nigel Farage On Trump Meeting Merkel is Clash of Cultures

  Like

 36. Jan zegt:

  De Dooie kan geen Engels en wauwelt en wauwelt

  Like

 37. Jan zegt:

  Het geduld met N-Korea is ten einde

  Like

 38. Pingback: GREAT: Trump weigert Merkel een hand te geven! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s