Turkse krant zet Merkel als Hitler op cover

Screenshot_73

AMSTERDAM – De Turkse krant Günes heeft een foto op de cover gezet van de Duitse bondskanselier Angela Merkel in SS-uniform, een Hitler-snor en omgeven door swastika’s. De kop bij de foto luidt: ’Een vrouwelijke Hitler’.

De pro-regeringskrant verwijst daarmee naar de diplomatieke rel tussen Turkije en verschillende Europese landen naar aanleiding van het Turkse referendum die de macht van de Turkse president moet uitbreiden.

De Telegraaf

Erdoğan beschuldigde Duitsland en Nederland eerder deze week nog van ’nazistische praktijken’ nadat beide landen campagnemeetings van Turkse ministers op hun grondgebied verboden. Volgens de krant ’omhelzen’ Duitsland en Nederland terroristische organisaties en ’zetten ze heel Europa op tegen Turkije.’

De Duitse krant Bild bestempelde Erdoğan vorige week overigens als ’persona non grata’ en noemde de Turkse president „een gevaar voor Europa.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Witte raaf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islamofascisme, Merkel, Turkije. Bookmark de permalink .

19 reacties op Turkse krant zet Merkel als Hitler op cover

  • paulzwueste zegt:

   Erdogan moet zich toch verschrikkelijk zeker van zijn zaak voelen als hij dit soort negatieve propaganda toelaat.
   En dan te weten dat dit nog steeds pas het begin is.

   Nog 4 weken en dan breekt er ’n dictator los…

   Geliked door 2 people

   • Thom zegt:

    Ja je slaat pas als je weet dat je je tegenstander aan kunt en dat kan Erdogan gemakkelijk. Hij heeft de laffe Merkel op bezoek gehad en weet wie de baas is. Hij !!!!!!

    Geliked door 1 persoon

 1. Drs.P. zegt:

  Zonder het waarschijnlijk te weten, hebben die domme toerken nog helemaal gelijk ook met die foto van frau merkel-hitler!!

  Like

 2. mahoog zegt:

  Als dat zo is,dan moeten ze daar blij om zijn.Hitler met zijn facistische denkwijze was een grote vriend van de Mufta uit Egypte die er ook zo overdacht.Hoe achtelijk denkt de sullige sultan.

  Like

 3. Elena zegt:

  Prachtig die nazi krant.
  Hopelijk worden de Duitsers NU massaal wakker !!!
  WEG met ERDOLF !!!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Mein Kampf van ene zekere A.H. uit Braunau Östenreich is het meest verkochte boek na de Koran in islamitische landen en derhalve ook in Turkije. Vanuit Turkse optiek is Angela Merkel afgebeeld als oom Addi eigenlijk een compliment.

  http://www.nu.nl/algemeen/498439/mein-kampf-bestseller-in-turkije.html

  Like

 5. Taljaard zegt:

  Laat ze maar mooi doorgaan.

  Like

 6. Steven zegt:

  De atoombommen zullen spoedig vliegen….

  Like

  • Harry zegt:

   Maak je maar geen illusies , we hebben al tien keer meer turken dan militairen in ons land en ze hebben haast allemaal automatische wapens .
   En ons leger ?
   Geen kogels meer , de F 16’s zijn zo goed als versleten , van het rollend materieel is meer dan de helft niet bruikbaar , tanks zijn zo goed als verdwenen , we kunnen niks uitrichten !
   Bovendien zit er een fors aantal moslims in ons leger , die zullen de andere soldaten onschadelijk maken .
   En niemand zal hier op de knop durven drukken om een serieuze knal te veroorzaken in turkenland .
   We zijn niet eens in staat om turkse demonstraties in ons land te stoppen !
   Het is al te laat !

   Like

 7. Mooi gedaan, zo is het en ga er maar een wat aan doen. Dat mag tijd worden.

  Like

 8. Elena zegt:

  De verraadster Merkel naar eigen volk.
  Erdolf in zijn nopjes.
  Buigen Merkel, verdomme buigen!…domme nazi trut!
  Erdolf heeft haar te pakken bij haar pussy.

  Zondag 3 april 2016

  Angela Merkel voert een al eerder gepland telefoongesprek met de Turkse premier Ahmet Davutoglu. Daarin noemt Merkel het gedicht van Böhmermann ‘bewust kwetsend’ en verzekert ze de premier dat de ZDF het fragment inmiddels heeft verwijderd. Ze laat via haar woordvoerder naar buiten brengen dat ze dit gezegd heeft. In Duitsland wordt boos gereageerd: Merkel valt Böhmermann dus af, is de conclusie. Wederom valt het verwijt dat ze zwicht voor de eisen van Turkije omdat ze Erdogan nodig heeft in de vluchtelingencrisis.

  Like

 9. elisah zegt:

  En die erdopipo was oh zo zwaar beledigd door een gedichtje van Jan Böhmermann, die daarvoor voor het gerecht gesleept zou moeten worden.
  Wat een belachelijk, kleinzielig en onderontwikkeld volk is dat toch.

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De Duitse krant Bild bestempelde Erdoğan vorige week overigens als ’persona non grata’ en noemde de Turkse president „een gevaar voor Europa.””

  Het gevaar zit niet in één persoon, zelfs niet in Erdogan, maar in de islam. Het krankzinnige meerderwaardigheidscomplex van Erdogan vindt zijn wortels in de islam. Het bewijst voor de zoveelste keer het gelijk van Geert Wilders: de islam moet verboden worden.

  DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND ! ! !

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. Leo zegt:

  Belachelijk, kleinzielig en onderontwikkeld volk …… de verkiezingsuitslag in NL bewijst dat.
  En ook het Wildersproces.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Erdogan en Merkel zou dat niet een mooi paar vormen in de hel.

  Like

 13. scheermes zegt:

  Als de turken al zeggen dat merkel een tweede hitler is ,dat moet ieder weldenkend mens toch tot nadenken stemmen !! Dit is absoluut de waarheid ,maar dat hij de broer is van merkel en de tweede hitler is ,weten wij dan wel weer !! De hoeren zoon van hem kuzu zit al als kankercel in de tweede kamer helaas,en is de voorloper van de verdere islamisering in ons land !!Jammer dat dit nieuws allemaal nu pas, na de verkiezingen naar buiten is gekomen !! Wij zullen ons eigen leger tegen deze idioten op VOLLE sterkte moeten brengen ,zodat wij niet afhankelijk zijn van andere landen !! Stoppen rutte met de moslim import en islam !! NU!! DICHT DIE GRENZEN !!!!!

  Like

  • Thom zegt:

   Rutte ontkent gewoon dat er problemen met de islam zijn. Hij wil nu de zaak met Turkije gaan de-escaleren. Het feit dat ze hem een nazi genoemd hebben daar ligt Rutte niet wakker van. De zot gelooft dat het een verspreking van Erdogan is en hij heeft met Merkel de vluchtelingendeal met Erdo toch maar mooi geregeld. Lekker poeh, zal Rutte denken, ik ben toch maar mooi de man.

   Like

 14. exmarineman zegt:

  zullen we eens hetzelfde doen en Merkel op die voorpagina veranderen in Erdogan? Eens kijken wat de Turken (en Erdogan) daar van zullen zeggen en er op reageren…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s