Vrouw (90) verkracht door Marokkaanse kickbokser (19)

Screenshot_67

DÜSSELDORF – De Duitse rechtbank is donderdag in Düsseldorf van start gegaan met de zaak tegen een 19-jarige Marokkaans-Duitse kickbokser die een hoogbejaarde vrouw heeft verkracht. Het destijds 90 jaar oude slachtoffer werd mishandeld, beroofd en bedreigd met de dood.

Vorig jaar oktober sloeg Souhayl M., toen al een bekende van de politie, toe nadat de oude vrouw op een zondagmorgen terugliep naar huis na een kerkbezoek. Dat schrijft de Duitse krant Die Welt. Hij sleepte het slachtoffer een steeg in en bedreigde haar met de dood om haar vervolgens te verkrachten. De vrouw hield schaafwonden en blauwe plekken over aan het geweld.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vrouw (90) verkracht door Marokkaanse kickbokser (19)

 1. Cathja zegt:

  Deze smerige misdadiger had beter in Spanje opgepakt en berecht kunnen worden! Hij heeft wat mij betreft geen ‘eerlijk’ proces verdiend na wat hij deze oude mevrouw heeft aangedaan! Waarom kwam hij naar Duitsland? Omdat dit misbaksel heel goed weet dat hij daar een grotere kans maakt om milder gestraft te worden. Hoeveel smeerlappen zijn Duitsland al niet binnengekomen op grond van ‘trieste’ verhalen? De zwaarste straf is voor deze ellendeling nog niet zwaar genoeg!! Wat zal die oude vrouw angstige momenten doorgemaakt hebben! Wàt een Marokkaans tuig weer!

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Ongeneeslijk geestesziek persoon. Laat hem als straf zichzelf ergens op de hei opblazen met behulp en onder begeleiding van onze Explosieven Opruim Dienst.

  Like

 3. Flo zegt:

  Slechte jeugd gehad,slachtoffer zal het wel uitgelokt hebben ,ze verzinnen wel iets voor die moslim ,om hem uit de bajes te houden ,sluiten ze deze niet op voor de rest van zijn leven ,gaat hij nog heel vervelend zijn vor de mensheid ,mmaar maak dat een rechter eens wijs .

  Geliked door 1 persoon

 4. dickrotterdam zegt:

  In een normaal land? behoort zo,n ANIMAL 30 jaar te krijgen , in debkrochten waar hij vandaan komt een nekschot ! maar in Duitsland onder de NEO-MARXISTISChE terreur en ook in het kader van de Nieuwe Kosmopolitische Diversiteit: 2 jaar voorwaardelijk , een aantekening dat de verdachte heeft aangegeven niet op de hoogte te zijn van de lokale gebruiken met als tweede verzachtende omstandigheid dat in de ISLAM elke vrouw die geen hoofddoek draagt een HOER is en zeker een vrouw van 90 !!!👿

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Misschien dat zijn moeder het ook wel lekker vindt om door een blanke gepakt te worden.
  Zal die maroc wel goed vinden….

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  10 jaar cel en dan een enkeltje Marokko als in de €U ongewenste vreemdeling.

  Like

 7. Anna zegt:

  Voor altijd opsluiten…… z’ on schoft…… een vrouw van 90 jaar!!!

  Like

 8. Flo zegt:

  Dit “ras” zit zo in elkaar, zal niet veranderen, alleen elimineren is de oplossing.

  Geliked door 1 persoon

 9. Willie zegt:

  Zonder pardon AFKNAllen !!! Na eerst zn zaakje eraf gehaald te hebben : ONVERDOOFD !!!

  Like

 10. Hoeveel van deze vreselijke gevallen moeten wij nou nog aanhoren, voordat er nou eens iets daadwerkelijk aan wordt gedaan.

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Ach een kickbokser…we hebben er zelf ook zo één. En ondanks wat ze doen t.o.v. vrouwen blijven we ze ook nog op een zetel zetten…..Geweld hebben ze niet onder controle, niet voor niets gaan ze op deze “sport” zogenaamd om hun agressie te kunnen beheersen. Maar waarom gaan er toch zoveel allochtonen juist die “sport”beoefenen????

  Like

 12. tippelaar zegt:

  duitsland is verloren, nederland is verloren, europa is verloren. Dankzij onze politieke leiders die zelf omringd zijn door lijfwachten. Hen overkomt jammer genoeg nooit iets. Ik zit er echt op te hopen dat zo”n vooraanstaande eu.bobo wordt afgeschoten, liefst door een zandbak-allochtoon

  Like

 13. BertG. zegt:

  Een 19-jarige man is vrijdag in het Duitse Düsseldorf veroordeeld tot 5,5 jaar cel voor het verkrachten en beroven van een toen 90-jarige vrouw.
  De man legde voor de rechtbank in Düsseldorf een uitgebreide bekentenis af.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/03/31/marokkaan-19-verkracht-90-jarige-vrouw-krijgt-slechts-55-jaar-cel/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s