EHRM veroordeelt Hongarije: “Het land dat zich aan de wetten houdt, wordt afgestraft”

Screenshot_103

(Vertaling: E.J. Bron)

De worsteling tussen Hongarije en de EU wat betreft de immigratiepolitiek gaat de volgende ronde in. Afgelopen dinsdag veroordeelde het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) Hongarije wegens de internering en uitzetting van twee “vluchtelingen” – nu counterde Orbán. Gisteren liet hij zich hierover op de staatsradio uit en zei: “De hele zaak is absurd en onbegrijpelijk.” En: “Het land dat zich aan de wetten houdt, wordt afgestraft.”

Duits - Zuerst

De aanklacht werd door het Hongaarse Helsinki Comité voor Mensenrechten ingediend, dat ook de twee betrokkenen uit Bangladesh vertegenwoordigde. Een desbetreffende constellatie, vond Orbán, want: “Hongarije werd aangeklaagd door een internationale organisatie, die ook door George Soros wordt gefinancierd, en het gerechtshof stelde haar in het gelijk.” Het vonnis zou tot stand gekomen zijn “in het samenspel tussen mensensmokkelaars, Brusselse bureaucraten en in Hongarije werkzame organisaties die met buitenlands geld worden gefinancierd”, verklaarde hij.

Vorige week nog had het Hongaarse parlement besloten tot een verdere aanscherping van het nationale asielrecht, dat de bewegingsvrijheid van “asielzoekers” in Hongarije beperkt tot zich in de buurt van de grens bevindende containerkampen. Volgens mensenrechtenactivisten heeft Hongarije daarmee een rode lijn overschreden. De regering in Boedapest, die onmiddellijk na het uitbreken van de door de Duitse bondskanselier Angela Merkel in 2015 veroorzaakte “vluchtelingen”crisis was begonnen met de bouw van grenshekken, wordt al jarenlang bekritiseerd vanwege haar restrictieve immigratiepolitiek, blijft echter volharden in haar koers.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op EHRM veroordeelt Hongarije: “Het land dat zich aan de wetten houdt, wordt afgestraft”

 1. louis-portugal zegt:

  De regering blijft volharden in haar koers.
  Zeer goed zo.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Hongarije zal zich nooit iets aantrekken van datgene wat de EU haar voor de voeten werpt.
   Ze hebben geen werkelijke wapens.
   Isolatie van Hongarije of boete-oplegging is onbestaanbaar omdat het land dan uit de EU zal stappen en in staat is de hele Balkan mee te nemen.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Het mooiste is (herinner je het nog) dat de regering van Hongarije, voordat ze ook maar iets ondernamen, alle schulden die ze hadden bij EU en IMF kompleet terug betaald hebben. Dit met instemming van de bevolking, daar die daarvoor bijkans op een houtje moest bijten. Maar het is ze gelukt. Dus de EU en de IMF zijn hun beste pressiemiddelen kwijt.
    Een heel dapper volk die Hongaren, alweer hebben ze iets bereikt wat nog geen ander land ze heeft na kunnen doen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Anna zegt:

  Het recht wordt krom en de leugen wordt waarheid.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  http://sceptr.net/2017/03/asielzoekers-kunnen-opnieuw-terugestuurd-naar-vooral-z-europa/
  Hier nog zo’n zotteklop… Dit is volledig onmogelijk; hoe durven ze hier ook nog te stellen dat Griekenland z’n best niet genoeg gedaan heeft! Hoe dan? Hoe moet een failliet Griekenland, deze ongebreidelde economische import in vredesnaam bekostigen, huizen en voeden? Ze komen inmiddels uit Bangladesh!

  Voor Italië en Spanje is het feitelijk exact hetzelfde verhaal! Het is godsonmogelijk al deze mensen op te vangen! Er staan er nog een paar miljoen te trappelen! Allemaal zonder al teveel of geen scholing, wat gaan deze mensen hier doen, behalve aan de uitgebreide “staatstieten” van de EU-landen hangen? Deze, ooit voor ons bedoelde en vooral ook betaalde “borsten”, worden nu tot een verschrompeld vel uitgemolken! Wij mogen hiervoor straks tot ons 70 of misschien zelfs 75 levensjaar werken! En…, op het moment jij als altijd hard werkende medewerker aan de kant geflikkerd wordt, kun jij de bietenbrug op!

  Het wordt tijd dat het EHRM ook eens aan de rechten van de oorspronkelijke bewoners gaat denken, want het kan absoluut niet zo zijn dat mensen die vrijheid en vrede zoeken, hier de boel komen verramponeren!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   De Griekse en vooral de Italiaans kustwacht zou eens eindelijk moeten doen waarvoor ze er zijn. Ze mogen best drenkelingen redden, maar zet ze dan af, zoals het in wetten beschreven staat, in de dichtsbijzijnde havens.
   Bovendien moeten Nederlan, Duitsland en Noorwegen ook hun oorlogsschepen daar weg halen, die dienen op het ogenblik als pendeldienst voor de dobberaars. Daar zijn onze dure oorlogsschepen niet voor. Die mogen die klandistiene vaartuigen een schot voor de boeg zetten en ze tot ommekeer dwingen. Radicaal? Nou nee, ga jij maar eens varen met een boot, sloep of gummivlot zonder kenteken van waar ze vandaan komen etc. Eigenlijk zouden ze zo het diepe ingeschoten mogen worden. Ook moet het de particuliere opvangboten zoals AzG en de Groenen verboden worden op dobberaars te vissen, op straffe van….. noem maar wat. In ieder geval geen cent subsidie meer.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Het verhaal van de “Rothschilds” heb ik een uitgebreid op het oude A7 geplaatst. En weten jullie wat; men verklaarde mij gesloten voor totaal gek. Ik had het uit mijn duim gezogen.

   “Rond die tijd werden de eerste stenen gelegd voor het imperium van de familie Rothschild. Deze familie van goudsmeden woonde in Frankfurt in Duitsland onder de naam Bauer. Ze waren succesvol als geldwisselaar en goudbewaarder. Het pand in Frankfurt had een rood schild boven de voordeur. De bevolking kende de zaak als “Rothschild”. De grondlegger Mayer Amchiel Bauer, had 5 zoons die hij alle 5 naar een andere plek in Europa stuurde. Er ging er een naar Frankrijk, een bleef in Duitsland, er ging er een naar Engeland, etc. Hij noemde zijn familie voortaan Rothschild, naar het rode schild.”

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Advies aan de Hongaren………Stap uit de EU dictatuur, sla de deur naar die rotzooi dicht, U ben beter af zonder EU, misschien wel armer maar wel VRIJ en vrijheid is het hoogste goed !!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Met de EU leggen we de strop om onze eigen nek, de waanzin die hier wordt ten toon gespreid is werkelijk ongelooflijk!

  Like

 6. Fred zegt:

  Wat hebben we in vredesnaam gedaan?
  En wat laten we toe?
  Stoppen die zooi, Orban heeft gelijk.
  Nu wij nog.
  Maar hoe?

  Like

 7. Ojjo zegt:

  Hongarije zal die “veroordeling” gewoon negeren, een dikke middelvinger naar het EHRM.

  Like

 8. delamontagne zegt:


  Attentie, attentie….U bent bij de Hongaarse grens, als U de afrastering beschadigt of probeert te overschrijden zal dit worden beschouwd als een misdaad in Hongarije.

  Behalve deze waarschuwing zullen spoedig speciale bewakers langs de grens met schrikkeldraad versterkt tussen Hongarije en Servië, patrouilleren.

  De Hongaarse Politie is 3000 speciale grensbewakers aan het opleiden die de 10.000 soldaten komen versterken.

  http://fr.euronews.com/2017/03/18/la-hongrie-constitue-sa-brigade-de-chasseurs-de-frontiere

  Geliked door 1 persoon

 9. We leven al een tijd in de omgekeerde wereld. Maar vrees niet Orban leggen ze echt niet hun wil op. Dat zouden er meer moeten doen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nee Orban houdt stand. Dat zouden er inderdaad meer moeten doen en hem collegiaal ondersteunen door hetzelfde te doen.
   Maar het Nederlandse volk was zo vrij weer op een zooitje ongeregeld te stemmen die nu de boel nog veel en veel verder zal gaan versjieteren.
   Ze zullen ons weer verhaaltjes vertellen voor het slapen gaan en dan zeggen, oogjes dicht, snaveltjes toe, welterusten
   Gggrrrrr°!”§$%&/()=?=?`!!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s