Het Zweedse “alternatief”

Screenshot_106

(Vertaling: E.J. Bron)

De rood-groene Zweedse regering blaast i.v.m. haar jongst initiatief om voormalige ISIS-strijders te integreren een ijskoude wind in het gezicht. De partij “Sverigedemokraterna” stelt tegenovergestelde eisen op.

Die Freie Welt

Zweden is door de migrantencrisis al lang zijn onschuld verloren. Het is niet meer het land van Astrid Lindgren, Pippi Langkous en de kinderen van Bolderburen. In de buitenlandse waarneming is het al lang gemuteerd tot een land waarin jeugdige migranten plunderend door de straten trekken en het zich veroorloven te vechten met de politie. Het is het land waarin het aantal verkrachtingen schrikbarend is toegenomen. En het is het land waarin migranten urenlang voor een draaiende camera een vrouw verkrachten en de opnames live uitzenden op internet. Deze ontwikkeling heeft het land “te danken” aan een rood-groene regering, waarvan de leden iedere dag met steeds grovere voorstellen voor de dag komen.

Maar deze regering blaast meer en meer een ijskoude wind in haar gezicht. De regeringspartijen, vooral de “Miljöpartiet” (MP) – zeg maar het Nederlandse GroenLinks – staat voor de val in de betekenisloosheid. In de jongst peiling van het opinieonderzoeksinstituut “YouGov” met betrekking tot de parlementsverkiezingen in 2018 behaalt de MP nog slechts een aandeel van 3,9% van de stemmen. De Zweedse sociaaldemocraten vallen terug van meer dan 31% bij de verkiezingen in 2014 naar op dit moment 23,5% – en komen zodoende op de tweede plaats terecht achter de “Sverigedemokraterna” (SD), die 23,9% van de stemmen behaalt.

De SD weerspiegelt op veel terreinen in Zweden datgene wat de AfD in Duitsland is. Ze is ongemakkelijk, echt en moedig. Het voorstel van de Zweedse minister Alice Bah Kuhnke van de MP om terugkerende ISIS-terroristen te integreren, counterde de SD met een eigen voorstel. Van Zweden die het land verlaten hebben om voor het terreurnetwerk ISIS/DAESH te vechten, zou het Zweedse staatsburgerschap afgepakt moeten worden en er zou een inreisverbod aan ze moeten worden opgelegd.

Dat zei de fractievoorzitter van de SD in het Zweedse parlement, Mattias Karlsson. Dit kan nagelezen worden op de Facebook-pagina van de SD of bij “FriaTider.se”.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", gezond realisme, Groenen, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Nationalisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het Zweedse “alternatief”

 1. mahoog zegt:

  Men zal dit en dat, is wat anders dan eisen en doen….geld òòk voor de rest van de nog vrije westerse wereld.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jade zegt:

  Zou moeten en zou moeten, maar gaat het ook gebeuren?

  Geliked door 1 persoon

 3. Cynicus zegt:

  Zweden wordt bewust kapot gemaakt door de zogezegde Zweedse ritus der vrijmetselaren. Men laar bewust daar de boel op zijn kop zetten voor een chaos en van daaruit een totalitaire dictatuur

  Like

 4. Paul Cock zegt:

  Zweden heeft geen rood-groene regering, er zitten ook rechtse liberalen bij, die al even knettergek zijn en de migratiepolitiek steunen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s