Korte metten met Turkije

Screenshot_95

(Door: Ton Nijhof)

Intussen gaan de Turkse lakeien van de Erdoğan-kliek gestaag door met het beledigen van het vrije Westen. Schaamteloos werd Bondskanselier Merkel deze week afgebeeld als een reproductie van Hitler en ‘dreigde’ de Turkse minister van Binnenlandse Zaken om 15.000 ‘Asscher-Apothekers’ onze kant op te sturen. Oh ja: er zijn ook Nederlandse koeien Turkije uitgewezen…

Dat de Turkse overheid, of wat daar nog voor doorgaat, in staat van complete gekte verkeert, was al veel langer duidelijk, maar zelden hebben de islamitische onderknuppels dat duidelijker gemaakt dan de afgelopen weken. De Turken zijn van mening dat ‘hun’ Turken in het Turkse buitenland hevig onrecht wordt aangedaan. Wie de statistieken van uitkeringen en toeslagen er bij pakt, weet dat dit gedram en gezanik van het laagste niveau is. De werkloosheid- en bijstandsuitkeringen die in West-Europese landen door Turkse onderdanen worden geïncasseerd, bedragen in totaal meer dan de Sociale Diensten in Turkije zélf beschikbaar heeft. Turkije discrimineert zijn eigen burgers in hoge mate: een journalist die simpelweg opschrijft wat zijn ogen zien, verdwijnt daar in de gevangenis en moet maar afwachten of hij het er levend van af brengt.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft de Turkse sultan zijn in Europa levende landgenoten opgeroepen meer kinderen te nemen om zo hun invloed in Europa te vergroten (Lees: om de Turken in een positie te brengen Europa te overvleugelen). “Neem niet drie, maar vijf kinderen”, zei hij tijdens een campagnebijeenkomst in Eskisehir in het westen van Turkije. Meer kinderen krijgen, is volgens Erdoğan het juiste antwoord op het ‘onrecht dat Turken in Europa wordt aangedaan’, doordat zowel Nederland als Duitsland Turkse ministers geen campagne laten voeren voor een referendum in april. Daarbij roept zijn collega van Buitenlandse Zaken nog eens op om een onversneden mensenhandel te laten ontstaan, met ‘vluchtelingen’ als handelswaar.

Dat zijn stuk voor stuk kwesties die zich lenen voor bespreking in de VN en voor beoordeling door het Internationaal Gerechtshof. Nu het Turkse regime van mening is dat Nederland voor het Europese Hof gedaagd moet worden, kan zij zichzelf uiteraard niet meer aan internationale rechtspleging onttrekken.

Jihad

De Turkse taxatie dat in Europa een ‘heilige oorlog’ uit zal breken, moet niet te licht worden opgenomen. Collega Oterdoom wees daar in een eerder artikel al op. Wat nu nog wordt versleten als ‘politieke poëzie’ is dat beslist niet en het moet juist opgevat worden als een verholen oproep aan de Turkse onderdanen op ons continent om zich gereed te maken voor strijd. Wat dat betreft, kan de geïnteresseerde lezer er goed aan doen om dit artikel van Mat Herben nog eens door te lezen. Ook daaruit kan de conclusie worden getrokken dat het menens is geworden.

Naast het opgezweepte Turkse nationalisme is de islam voor Erdoğan een probaat middel om zijn achterban in verschillende Europese landen te controleren en te mobiliseren. Via de honderden zgn. ‘Diyanet’-moskeeën worden wekelijks de preken vanuit Ankara verzorgd en de inhoud daarvan blijft voor veel Europeanen keurig onder de radar. Het enorm hoge tempo van organiseren van rellen zoals in Rotterdam tenslotte toont aan dat de Turkse verenigingen niet zozeer de ‘verbinding’ tussen Turken en Nederlanders tot doel hebben, maar veel meer een communicatieknooppunt vormen voor het uitsturen van ‘dienstorders’ door de Turkse overheid.

Geen geld meer toestoppen

Het is, kortom, tijd dat onze politici de feiten onder ogen zien en niet langer om de hete brij draaien. Turkije hoort niet in Europa thuis, dat heeft het land nu wel voldoende bewezen. Daarop kunnen diplomatieke maatregelen worden genomen, maar de Turken hebben ook niets meer in de NAVO te zoeken. Ook vloeien jaarlijks meerdere miljarden naar de Turkse sultans uit de Europese schatkisten. De EU bijvoorbeeld maakt jaarlijks nog steeds 750 miljoen euro over naar Ankara voor ‘ontwikkeling’ van de democratie daar. Overbodig om te stellen dat dit weggegooid geld is gebleken. Er zijn waarschijnlijk meer ‘Diyanet’-moskeeën van opgericht in het Westen. Het vrije verkeer van personen van en naar Turkije is ook een zaak die niet langer in het belang van de EU of Nederland is. De drie miljard die is gemoeid met de Turkse ‘vluchtelingendeal’ kan beter worden aangewend voor een adequate grensbewaking en dito kustwacht in de mediterrane wateren. Er zijn, kortom, maatregelen genoeg die niet langer kunnen blijven liggen.

Daar zal tegenin gebracht worden dat dit niet ‘de-escalerend’ werkt en dus niet in het belang van de diplomatieke betrekkingen. Dat is een verkeerde gedachte, of men moet het normaal vinden dat de Turkse regering op slinkse wijze een van hun ministers door Duitsland en Nederland laat reizen, nota bene na te zijn verzocht dat vooral niet te doen.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Europa, EUSSR, Graaien, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Korte metten met Turkije

 1. Draai die geldkraan is verdomme dicht,besteedt dat geld eens liever aan onze buitengrenzen Het wordt ook eens tijd dat wij aan ons zelf moeten gaan denken. Genoeg te doen in ons eigen land. En gooi die Turken eruit die het niet hiermee eens zijn. Regel ook eens het afschaffen van een dubbel paspoort. Dan wordt er al een stuk makkelijker.

  Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Genoeg getier en gedreig, Europa moet op slot en geen cent meer naar de turken. Punt. Klaar.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cynicus zegt:

  Boycot Turkije en boycot de Turken ! Je weet nooit of ze Erdoganaanhager zijn. Erdogan wil vijand wezen met alle beledigende uitspraken. Je geeft je vijand geen eten dus boycotten de Turken. Geen gedraai.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Bertha 38 (links) was zeer verbaasd over de uitzetting.

  Like

 5. Onschuldige Bijstander zegt:
 6. Cathja zegt:

  Er moet meeluister-apparatuur in alle moskeeën worden aangebracht.
  Laten betrouwbare tolken de gesproken woorden maar eens in goed Nederlands weergeven. Ik denk dat we verbaasd zullen zijn wat er allemaal gezegd wordt, en waartoe er wordt opgeroepen!

  Ook onaangekondigde invallen door de M.E. zouden wel eens verhelderend kunnen werken. In Duitsland gebeurt dit al met regelmaat. En niet altijd zonder succes!
  (Meisjes-)internaten moeten ook onder toezicht gesteld worden, want op dergelijke plekken zouden best eens wapens en ander tuig opgeslagen kunnen liggen. Wie weet wat daar in de achterkamertjes verborgen wordt gehouden? Bovendien blijken deze internaten op allerlei punten in gebreke te blijven wat de veiligheid betreft! Een reden des te meer om daar eens binnen te vallen.
  Ja, want waarom mag bijvoorbeeld onze Brandweer geen preventieve controles verrichten bij islamitische instellingen, terwijl het in NL VERPLICHT is om (grote) gebouwen minstens eenmaal per jaar te controleren?

  Dat geeft toch te denken?

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Het heeft ook iets zieligs dat niemand de sultan werkelijk serieus neemt.

  Een paleis met duizend kamers dat te klein is om zijn ego te omvatten; buurlanden die hem een loer draaien zodra ze maar kunnen; binnenlandse tegenstanders die van geen opgeven weten; overheidsinstanties die niet te vertrouwen zijn; geloofsgenoten die hem als afvallige beschouwen; russen, kafirs en joden die beurtelings vrienden en vijanden worden; de indrukwekkende tronen waarop hij zich met andere staatshoofden laat portretteren; de intimiderende opnames van de heerser en zijn kabinet; de massale menigten die naar zijn bijeenkomsten worden gedirigeerd; …

  En dan vandaag weer de afwaardering van de economie en Russische en Amerikaanse opperbevelhebbers die zijn leger niet willen laten meevechten tegen Daesh bij Raqqa.
  Allah denkt waarschijnlijk ook niet vriendelijk over zijn onderdaan en heeft hem misschien wel betoverd met een kwade djinn.

  Like

 8. Anna zegt:

  Erdogan heeft deze rel met Europa nodig om zijn eigen ; momenteel gaande zijnde genocide te verdoezelen.

  Hij beschuldigd Nederland van massa moord in Sebrenica maar zelf heeft hij een rapport van de VN aan de broek wat er niet om liegt.
  De Hoge commissaris van de VN voor de mensen rechten OHCRHR heeft een rapport, vlak voor deze uitspraken van Erdogan gepubliceerd waarin geconstateerd wordt dat er massale vernietingen, moorden schendingen van mensen rechten in 2015 en 2016 op Koerden zijn gepleegd.
  Satelliet opnamen van Koerdische steden tonen dit duidelijk de stad Nusaybin ( foto googelen) is met de grond gelijk gemaakt dit lijkt op etnische zuiveringen….De VN spreekt over 355.000 tot 500.000 burgers die bedreven zijn 1200 Koerden gedood. De beelden van de verwoestingen lijken op de Syrische steden die door Assad zijn gebombardeerd……verder spreekt het rapport over onwettige executies incl vrouwen en kinderen…..
  Koerden vermoorden was kennelijk dagelijks werk in het Turkije van Erdogan , die zelf een ” lesje ” beschaving nodig heeft….. Of zoals de VN zegt; er was een systematische straffeloosheid van de veiligheids troepen voor moord, marteling, verdwijning, en het vernietigen van
  Duizenden woningen. In het zuid oosten van het land…..

  HET SCHELDEN OP WEST EUROPA IS DUS EEN BLIKSEM AFLEIDER…… WANNEER O WANNEER WORDT DE WERELD WAKKER…. DIT GEBBEURT IN 2017!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Als men nu het “was” uit de documentatie van de VN zou vervangen door is, komt men de waarheid al nader. Koerden worden nog steeds bestookt en waar mogelijk uitgemoord. De aantallen zijn schrikbarend en ik zou dit dan ook een genocide willen noemen.

   Like

  • mahoog zegt:

   Velen in de wereld zijn wakker…maar Niet vele nederiglanders.

   Like

 9. R.Bleikertz zegt:

  Zoal de geldkraan dicht een negatief reisadvies voor Turkije kijken hoe lang ze het volhouden

  Like

 10. c zegt:

  wat ik nu niet snap is dat de Turken in ons land die zo begaan zijn met die dictator niet naar hun eigen land gaan als ze hier niet naar hun zin hebben respect voor de echte Turkse Nederlanders die zich wel aan passen in ONS Nederland

  Like

 11. oeps48 zegt:

  Vorige week had Rutte zo’n grote mond. Wat doet die stoere vent nu ??? Waarom hoor ik nu geen ferme taal van hem ??? “Alle Turken snel hun biezen pakken voor een enkele reis terug naar huis. Binnen een week wegwezen. En het Nederlands paspoort inleveren.” Zo moeilijk is dat toch niet. Gewoon even flink z\ijn en niet toegeven.

  Like

 12. Wie niet horen wil moet maar voelen, kom en verkracht ons. Misschien vallen er dan een paar schelpen voor de ogen weg

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Merkel afgebeeld als Adolf Hitler ? Ach wat zielig voor haar, maar ik heb er totaal geen moeite mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s