Moslimstaat Bangladesh gaat huwelijken met baby’s toestaan

Screenshot_107

Peuters in Bangladesh worden met de nieuwe wet officieel ‘huwbaar’.

(Door: “Xander”)

Met nieuwe wet kunnen minderjarige zwangere meisjes worden gedwongen te trouwen met hun verkrachters – Afrikaanse migrant bevredigt zich in metro München en probeert in gezichtje Duitse baby te ejaculeren

Bangladesh, waar 96% van de bevolking moslim is, wil met een nieuwe wet huwelijken met minderjarige meisjes mogelijk maken. Volgens de kinderrechtenorganisatie ‘Girls Not Brides’ stelt de wet geen leeftijdsgrens, waardoor moslimmannen straks ook met baby’s zullen mogen trouwen. Enkele jaren geleden plaatsten we al eens een video van een Palestijnse tv-uitzending, waarin een imam verklaarde dat Allah ‘huwelijken’ met 2 jarige meisjes toestaat. De islamitische theologie, die de basis vormt voor deze feitelijke legalisering van pedofilie, is gebaseerd op niemand minder dan ‘de profeet’ zelf, die met een meisje van 6 trouwde, en dit huwelijk ‘consumeerde’ toen ze 9 was.

De islamitische regering van het straatarme land beweert dat de wet is bedoeld ‘voor het hogere welzijn’ van zowel de kinderen als hun ouders. Zwangere meisjes van onder de 18 kunnen onder de nieuwe regels worden gedwongen te trouwen met hun verkrachters. Kinderorganisaties vrezen nu dat het massale verkrachten van kinderen door mannen hiermee wordt gelegaliseerd. De regering heeft de wet reeds goedgekeurd; alleen president Abdul Hamid moet deze nog ondertekenen voordat deze in werking treedt.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Bangladesh, Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslimstaat Bangladesh gaat huwelijken met baby’s toestaan

 1. Tistochwat zegt:

  Moorden en neucqen, meer kan de mohammedaan niet. Zelfs nadat hij de pijp uit is, wil hij nog de hele dag neucqen, de zieke geest.

  Like

 2. Thom zegt:

  Dat is toch niks nieuws. Khomeiny heeft al vele jaren geleden twee voor ons Westerlingen smerige in de sjiitische islam toegestane praktijken uitgelegd:
  1) Als je gemeenschap hebt met een geit is hij onrein geworden. Je dient hem dan te slachten. Het vlees mag verkocht worden, maar niet in hetzelfde dorp waar je woont.
  2) Als je seksueel contact hebt met een baby en het kind wordt daardoor invalide, dan moet je haar later als bijvrouw nemen en haar levenslang verzorgen.

  Dan geldt in de soennitische islam (Egypte onder andere) dat een man tot zes uur na de dood van zijn vrouw nog seksueel contact met haar mag hebben.

  Het zijn frisse jongens die moslims.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wat is het volgende walgelijke nieuws van die weerzinwekkende mohammedanen? Seks met een foetus na een miskraam? Het zijn door de duivel geïnspireerde smeerlappen.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Irma Vlasblom zegt:

  Wat zei Jesse Klaver ook al weer
  De islam is juist een verrijking voor onze cultuur. Over kindbruidjes maakt niemand zich druk wel over zwarte piet

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Daarom is het van groot belang, dat we deze ‘cultuur’ niet in Europa importeren en legaliseren. We moeten ons er met hand en tand tegen verzetten dat zoiets als normaal wordt beschouwd en deel wordt van ons westerse leven. En als het aan al die ‘gutmenschen’ en wegkijkers ligt, zal dat over niet al te lange tijd het geval zijn. Ik hoop dat, in tegenstelling tot hier in Nederland, Marine Le Pen wel in Frankrijk tot president zal worden gekozen. Ergens moet de doorbraak tot normaliteit vandaan komen en beginnen. Als er een begint, zullen er meerderen volgen.

  Je kunt aan al die islam aanhangende volkeren zien dat de barbaarsheid er nooit zal kunnen worden verwijderd. Het zijn ‘mensen’ die inderdaad een verstand hebben van een peultje en een moraal en gedrag van onderontwikkelde wilden. Ze zullen nooit in een geciviliseerde maatschappij en leven kunnen aarden, maar door hun gedrag vernietigen ze het juist en drijven mensen terug tot de oertijd.

  Geert heeft gelijk als hij zegt dat de islam het kwaad is dat alles vernietigd onder het mom van een religie. Nu schijnen ook al ‘vluchtelingen’ uit Bangladesch in de ‘beroemde’ bootjes richting Europa te zitten. Het houdt niet op, als wij het zelf niet ophouden, want anders is Europa ten einde.

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Geen geld meer geven voor ontwikkelingshulp.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Gooi een welgemikte atoombom op dit kudtland.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Niet alleen islam geïnfecteerden kunnen naar voorbeeld van hun profeet onbekommerd uitting geven aan hun pedofiel zijn ook de vooraanstaande P.v.d.A. senator Edward Brongersma in die tijd gesterkt door veel medestanders binnen P.v.d.A. kring heeft zich opgeworpen pedofilie in Nederland salon fähig te maken. De strijd om pedofilie uit het strafrecht te halen is een typisch cultureel marxistisch annex progressief sociaal democratisch verschijnsel dat alleen verhinderd werd door tegenwind uit conservatief Nederland. Ook binnen Groen Links zijn in het verleden acties geweest pedofilie te ontdoen van strafbaarheid. Brongersma senator in de eerste kamer voor de P.v.d.A. heeft na zijn dood een stichting in het leven geroepen die middels pseudo wetenschappelijke onderzoeken moet bewijzen dat pedofilie een seksuele variant is die niet onder hoeft te doen voor homoseksualiteit of heteroseksualiteit. De video geeft een mooie inkijk in het gedachtengoed van de linkse kerk in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Het is o.a. dit van tollerantie overlopende gedachtengoed geweest dat mede verantwoordelijk is voor de omvorming van Nederland zoals het vandaag is. Tollerantie voor alles en nog wat was het credo en juist dit credo heeft de P.v.d.A. gedecimeerd. We hoeven hier niet rouwig om te zijn. Maar pas op de kop is nog steeds niet van de slang af.

  https://www.brongersma.info/The_Edward_Brongersma_Foundation

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s