PVV-bashers als Meindert Fennema willen het echte gevaar niet zien

Screenshot_102

(Door: Ton van Kesteren)

Het artikel van politicoloog, publicist en Wilders-basher Meindert Fennema (foto) “Ik ben radicaal geweest” in het Dagblad van het Noorden (DvhN) van 22 februari jl. had beter kunnen worden voorzien van de titel “Ik ben nog steeds radicaal”. Fennema uit zich namelijk nog steeds als de radicale communist die hij zegt te zijn geweest. In zijn artikel schildert hij zijn politieke tegenstander de Partij voor de Vrijheid (PVV) namelijk af als een partij van en voor racisten die de rechtsstaat af wil schaffen.

Een gebruikelijke methode in extreem en radicaal linkse kringen om af te rekenen met andersdenkenden.

Ook het DvhN laat zich niet onbetuigd en kopt in hetzelfde artikel met grote letters “PVV-programma leidt tot etnische zuiveringen”. En in het opiniestuk “Samen sterk tegen opkomend fascisme” van Aik Meeuwse in deze krant (24-02-2107) wordt een politieke beweging gestigmatiseerd die juist waarschuwt voor intolerantie en het hedendaagse islamofascisme.

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV-bashers als Meindert Fennema willen het echte gevaar niet zien

 1. wauso zegt:

  Op TPO mag deze nuttige idioot voor de islam artikeltjes neerpennen ! Ik begrijp niet dat deze islam Hoer overal aandacht krijgt. De Achterlijkheid straalt van zijn schrijfsels af. In Limburg zouden we zeggen: ‘die Mongool is te dom om te Poepen’ ! Hollanders denken daar kennelijk anders over. Telkens als die Fennema weer iets schrijft krijgt hij van mij en anderen de wind van voren. Het typische van een Linkse Hoer komt hier dan naar voren: Hij hoort niks en hij ziet niks !
  Ik benoem dat als: ‘De Debiel in de Kop’!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Is dit ’n vent of ’n vrouw…?
   Als we ons die vraag al moeten stellen kunnen we datgene wat dit onzijdig wezen te vertellen heeft ook niet serieus nemen.
   Het zal ongetwijfeld met 2 monden en 2 woorden spreken, last hebben van flauwtes en opvliegers en alléén sherry drinken.
   Nou komt dat vaker voor bij echte Friezen. Raar volk.
   Héél vroeger bij toeval in Nederland neergestreken en nooit ècht geïntegreerd.
   Van daar hun zo onverklaarbare voorliefde voor alles wat tegen de gevestigde orde indruist en zielig zou moeten zijn zoals de islam.
   Ze begrijpen mekaar zo goed.

   Geliked door 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  Daarom zal ik ook nooit een cent betalen aan de TPO, thePostOnline, waar meneer Fennema zijn rotzooi publiceert. Naast nog een vloot bewezen foute columnisten. Daarom reageer ik daar ook niet, ik lees wel eens wat bijdragen van lezers en ik ben vast niet de enige, die zich afvraagt waarom al die linxe bagger op de site staat. Subsidie?

  Geliked door 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  Dit soort mensen, zoals Meindert Fennema, zijn het grootste gevaar voor onze samenleving, en het ergste hiervan is dat zij het zelf niet doorhebben……

  Like

 4. Thoth zegt:

  Ach, op deze gasten moet men helemaal geen reactie geven, elk commentaar is er één teveel.

  Like

 5. wauso zegt:

  Bij toeval heb ik het partij congres van de PvdA opstaan.
  Ik zal U het eerlijke Verhaal vertellen wat ik daar hoor: Applaus en lof voor Spekman, we moeten doorgaan, we moeten vasthouden aan onze idealen, Strijdbaar en samen vooruit, ik zie veel animo, progressieve samenwerking is belangrijk, laten we het samen doen, nog wat retoriek van Mongool Asscher enz. enz !
  Eerlijk is Eerlijk, deze malloten zijn nog Achterlijker als Fennema !
  P.S.: Als U thuis nog wat Veren heeft ligt kunt U ze gerust naar het PvdAchmed brengen. Enkele Achmedjes staan nl. gebukt en wachten op een goede insteek !!!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ze zijn natuurlijk dolblij met alles wat weggaat of plotseling dood blijft.
   Dan kunnen ze spreken van een geheel vernieuwde partij.
   Je zult dan weer zien dat het achterlijke volk weer uit alle macht op die totaal nieuwe PVDA zal stemmen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Flem zegt:

  Als ik het juist zie, is Meindertje kandidaat voor…. “van het hoogste gebouw”? Wat een bijzondere tijden toch.

  Geliked door 1 persoon

 7. ildiko zegt:

  heeft hij ooit een dictatuur meegemaakt? nee natuurlijk geen idee van, alleen maar gal spugen over de PVV wat voor het VRIJHEID staat, er naast is de islam een totalitaire dictatuur.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Ooit rekenen we af met NSB’ers als Meindert Fennema.

  Like

 9. Elena zegt:

  Linkse oetl*llen hebben allen een aangeboren Gen-defect.
  Genetische afwijking is overerfbaar.
  Komen we NOOIT meer vanaf..mits onvruchtbaar gemaakt door sterilisatie voor mannen en vrouwen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Communist, Socialist, Fascist één pot nat, allemaal links en links deug niet !! De meeste grote moordenaars waren LINKS, geweld en kogels komen ook van links !!

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Niet alleen het oprukkende islamfascisme is een gevaar, ook fellowtravelers als Fennema zijn een gevaar. In zijn jonge jaren (waar hij niet van gaat blozen) had Fennema het fout met zijn voorliefde voor het communisme maar vandaag heeft hij het eveneens fout met zijn uit de wind houden van de meest totalitaire ideologie ooit. Aan zijn binnenkant bewonderd Fennema nog steeds het socialisme dat vandaag de dag het vuur aan de schenen wordt gelegd door partijen als de PVV. Fenema stelt zich beschermend op voor de steeds grotere moslim populaties niet omdat hij de islam prima vindt, dat zal het niet zijn. Waarschijnlijker is het dat zijn haat voor partijen als de PVV zo groot is dat zijn afkeer voor de islam hierdoor wordt ondergesneeuwd en minder voelbaar is. Het socialisme met het uiterlijk van de sociaal democratie heeft de moslim gebruikt en wellicht ook misbruikt om haar eigen postie te verstevigen en nu wordt door toedoen van partijen als de PVV dit verdienmodel kapot gemaakt. Dat ook een groeiende moslim populatie kansen schept (DENK) zich onafhankelijk te maken uit de greep van een valse sociaal democratie schijnt te ver doorgedacht voor de itteligentie van mensen als Fennema.

  Geliked door 1 persoon

 12. exmarineman zegt:

  Je zou deze mensen eens de vraag moeten voorleggen wat de communisten (zgn socialisten en democraten in hun ogen) dan allemaal met de (politieke) tegenstanders hebben gedaan in het vroegere communistische Oost-Europa (USSR, Oost-Duitsland (doodschieten van grenswachten en inwoners die over de muur vluchten!), Hongarije – denk aan de opstand in 1954 of was het 1958, de Balkan, Tjsecho-slowakije, Bulgarije, Polen etc. en niet te vergeten Cina, Noord-Korea, Noord-Vietnam…. Hoe kan zo iemand toch nog steeds het lef hebben om zo te schrijven en commentaar te hebben op o.a. PVV en PVV’ers. Maar ja het is al tientallen jaren bekend dat links meent de waarheid in pacht te hebben en dat hun waarheid de enige echte waarheid is. En dan te bedenken dat de Nazi’s ook LINKS waren!

  Like

 13. Leven liever in het sprookje van 1001 nacht verder.

  Like

 14. Jan zegt:

  Fennema heeft niets geleerd, net als de andere linkse gekken en leugenaars

  Onder regie van kutwijf Engerd Diepman
  seconde 27 Fennema

  Het smerige volk dat later tegen Fortuyn te keer zou gaan en later weer tegen Wilders

  Let op hoe raak Janmaat hier zegt dat de pers bepaald wat gezegd mag en kan worden
  seconde 43

  Fennema ten voeten uit, zwakzinnig en blind

  Ook de Hans Westra van de nazistische Anne Frank Stichting, want inmiddels geïslamiseerd, kan het niet nalaten Janmaat met Hitler te vergelijken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s