Rood-groen Sleeswijk-Holstein: Hoe Erdoğan´s islamagenten de leerlingen kunnen indoctrineren

Screenshot_90

ERDOGAN REGEERT AL MEE IN SLEESWIJK-HOLSTEIN. De Führer Erdoğan beveelt – minister-president Torsten Albig (SPD) gehoorzaamt.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Laffe Duitse minister van Onderwijs (SPD) wijst verantwoordelijkheid af voor de aanstelling van 25 koran-leraren van Erdoğan

De Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein is een door rood-groen geregeerde bondsstaat. En daarmee, net zoals zijn wezenlijk machtiger en grotere bondspartner Baden-Württemberg, zonder bescherming overgeleverd aan de totale islamisering en massa-immigratie. Voor de schandalige toezending door Turkije van 25 islamleraren weert de SPD-minister van Onderwijs elke verantwoordelijkheid laf en leugenachtig af met het argument dat ze dat niet zou kunnen verhinderen. Goed, dan stellen we bij deze maar even vast: In dat geval heeft in Sleeswijk-Holstein de regering het niet langer voor het zeggen, maar Turkije.

Ons land heeft nieuwe politici nodig!

Uit Journalistenwatch, 27 februari 2017:

Sleeswijk-Holstein: Hoe Erdoğan´s islamagenten de leerlingen kunen indoctrineren

Het valt eenvoudigweg niet meer te verkroppen wat er in dit land plaatsvindt. Soms zou men denken dat de islamitische dictator Erdoğan Duitsland al heeft veroverd. “shz.de” heeft voor ons een ongelooflijk verhaal:

Tot dusverre heeft minister van Onderwijs Britta Ernst (SPD) haar handen in onschuld gewassen. Altijd wanneer het gaat om de 25 consulaat-leraren, die de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan naar de scholen in Sleeswijk-Holstein stuurt, speet het Ernst: Ze zou dat niet kunnen tegenhouden, daar het onderwijs niet onder haar toezicht staat. Ze zou aldus niet geweten hebben wat de kinderen wordt bijgebracht. Maar zo groot kan de spijt niet zijn. Zoals nu blijkt, heeft het ministerie  gebruik gemaakt van juridische trucjes teneinde de afgezanten van Erdoğan de toegang tot de scholen te vergemakkelijken. Zo betaalt Ernst niet alleen hun W.A.-verzekering, maar werden op een basisschool in Kiel kinderen ’s middags zelfs urenlang vrijgesteld van de schoolplicht en onder de hoede van Turkse leraren gesteld – voor zover dit de wens van de ouders was.

Dat daardoor de controle over de lesstof zo maar eventjes in Turkse handen werd gegeven, interesseert de dame niet (dat is typisch de SPD).

Dienovereenkomstig kwaad reageren de collega’s van de CDU:

Heike Franzen van de Noordelijke CDU is boos. Ze wijst erop dat de leraren gestuurd werden door een president die net een journalist van een Duits dagblad heeft laten arresteren. “Volgens berichten uit Noordrijn-Westfalen probeerden soortgelijke ‘leraren’ kinderen in spionagedienstverleningen te betrekken,” waarschuwt Franzen.”Als minister Ernst zich daarvoor ´formeel niet verantwoordelijk´ verklaart, gaat dat voor mij niet ver genoeg. Ik wil niet dat onze scholen worden misbruikt als invalshoek voor spionagediensten binnen gezinnen en voor propaganda”…..

Ook dat noemt men aanmoediging van het nageslacht, mevrouw Ernst, de radicale islamieten zitten er al op te wachten!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Rood-groen Sleeswijk-Holstein: Hoe Erdoğan´s islamagenten de leerlingen kunnen indoctrineren

 1. Japio zegt:

  http://www.rijnmond.nl/nieuws/152968/Nederland-misschien-toch-de-fout-in-bij-Turks-consulaat
  ‘Nederland misschien toch de fout in bij Turks consulaat’ – #rtvrijnmond

  Like

 2. Nou van Duitsland hoeven we het ten minste niet te hebben. Ik kan mij voorstellen dat Trump Merkel geen hand wilde geven, die rilt hier vast van.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Het linkse krapuul zijn de grootste landverraders !!

  Like

 4. oeps48 zegt:

  Het is weer zo ver, de geschiedenis is zich aan het herhalen. Erdogan, de schreeuwlelijk uit Turkije, brult en bralt, net als Hitler 80 jaar geleden. De 5e kolonne is al in Duitsland en elders en neemt stap voor stap de macht over. En de Duitse landverraders laten het gebeuren. Kennen de moffen hun eigen geschiedenis niet? Hebben ze de lessen uit hun fouten van vroeger niet geleerd? Wat de Turk nu doet in Merkels land, deden de ouders, grootouders en overgrootouders van de moffen 80 jaar geleden met Europa. En hoe dat is verlopen, kunnen ze lezen in de geschiedenisboekjes. De engelin Merkel, is de Duitse Colijn. Ga lekker slapen, Merkel waakt.

  Geliked door 1 persoon

 5. louis-portugal zegt:

  Sleeswijk-Holstein; is dat niet die duitse staat waar de meest zure en linkse SPD-er van Duitsland regelmatig zijn smoel op t.v. laat zien???

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is in ieder geval de staat die de achtergrond vormde van “Boeren, bonzen en bommen” van Hans Fallada. In de TV serie, die daar alweer jaren geleden van gemaakt is, was goed te horen, dat dat Noord-Duitse dialect (Oost-Fries?) aardig wat overeenkomsten vertoont met het Nederlands.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s