Tony Blair, de Engelse Merkel-tegenhanger, maakte van Groot-Brittannië een half-islamitische staat

Screenshot_110

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Tony Blair maakte zonder referendum een islamitisch immigratieland van Engeland. Tony Blair was voor Engeland datgene wat Merkel nu voor Duitsland is. Hij veranderde Engeland tot een inmiddels half-islamitische staat. Blair opende de doos van Pandora. Hij deed dat niet zonder opzet, maar was zich er volledig van bewust wat zijn politiek zou moeten bewijzen.

Michael Mannheimer Blog

Michael Mannheimer beschreef in zijn artikel “Geheim Brits plan uit het jaar 2000 verraadt: Massa-immigratie is terug te voeren op het waanidee van Europese socialisten van het creëren van ´een nieuwe mens´” hoe de Engelse sociaaldemocraten onder leiding van Blair in het jaar 2000 een geheime ontmoeting van alle Europese socialisten organiseerden, waarvan het enige agendapunt de verandering van Europa in een multinationaal continent was.

Volgens dit plan moesten honderden miljoenen mensen uit vooral islamitische regio´s van het Midden-Oosten en Afrika naar Europa gebracht worden om een einde te maken aan de hegemonie van het blanke ras.

Britten dachten dat het een grap was toen de “Telegraph” over deze geheime bijeenkomst schreef

Toen de krant “Telegraph” uit Londen onder de kop “Labour wanted mass immigration to make UK more multicultural” publiceerde, dachten veel Britten eerst dat dit een grap of een samenzweringstheorie was.

Onder verwijzing naar de “Freedom of Information rule” kregen de journalisten documenten in handen die eindelijk een helder antwoord gaven op de vraag waarom Europa sinds enkele jaren de grenzen wagenwijd heeft opengezet voor massa-immigratie. Het antwoord:

Europese en Britse sociaaldemocraten wilden met het openen van de grenzen voor immigranten uit alle continenten hun droom van een nieuwe “multiculturele mens” verwezenlijken. Hun doel was een nieuwe eenheidsmens, die zich net zo lang vermengde tot er geen ras, herkomst, taal of huidskleur onderscheiden konden worden. Ze hadden goeds in de zin, ze wilden Europeanen die in geen enkel ander mens een concurrent of vijand zag.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Tony Blair, de Engelse Merkel-tegenhanger, maakte van Groot-Brittannië een half-islamitische staat

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, fijn dan! Definitief de aap uit de mouw.
  Ze moesten zich, GVD, kapót schamen om willens en wetens hele bevolkingen te gaan manipuleren! Het feit, dat de Nazi’s iets dergelijks deden met het “Lebensborn” programma -zij het dan met een tegenovergesteld doel- deed decennialang het foei- en schande-geroep niet van de lucht zijn, maar afgezien van het doel zie ík geen verschil.
  En daarvoor neem je volkeren dan maar en passant hun vrijheid, hun identiteit, hun soevereiniteit en hun land af! Wat is dat socialisme toch iets smerigs! IEDERE vorm van socialisme!

  Geliked door 4 people

  • Petra DeBoer zegt:

   Helemaal mee eens en het socialisme mag wat mij betreft verboden worden.

   Geliked door 2 people

  • ieznogoedh zegt:

   Natuurlijk, Lebensborn was een waanidee. Maar … zoasl toen de socialisten (nationaal socialisten weliswaar, maar daarom niet minder socialisten) ervan overtuigd waren dat ze het morele recht aan hun zijde hadden, zijn de hedendaagse socialisten daarvan net zo, zo niet nog veel meer overtuigd.
   Alles, maar dan ook werkelijk alles is in hun ogen geoorloofd omdat ze immers, anders dan alle anderen, weten wat het beste is voor de hele mensheid. Socialisten hebben er nog nooit moeite mee gehad dat daar waar ze hakken, heel veel spaanders vallen. Dit natuurlijk uiteraard zolang de socialistische leiders niet tot de vallende spaanders behoren.
   Dat laatste zou toch nog wel eens kunnen gebeuren. Want ook al vertonen socialisten op veel vlakken sterke overeenkomsten met mislims, diezelfde mislims hebben daarover heel andere ideeën en zullen de landverraders met gezwinde spoed opruimen zodra ze niet meer nodig zijn. Immers, éénmaal een verraders is altijd een verrader en wat je ook van mislims kunt zeggen, dat begrijpen ze dan weer wel heel goed.
   Voor de niet socialistische spaanders is dat een troost, zij het een zeer schrale troost.

   Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  En zo worden we verraden en aan de vijand overgeleverd. En wat is er de laatste tijd mis met het blanke ras volgens die landverraders? Moeten wij uitsterven of zo? Moeten de Europese blanken het veld ruimen voor die islamitische intellectuelen? Als dat zo is dan kan je wel nagaan dat Europa binnen de kortste keren verandert in een woestenij zoals Aleppo of een zandbak van de Barentszee tot aan de Middellandse zee en vanaf de Noordzee tot aan de Zwarte zee. Wat hun ogen zien verzieken hun klauwen.

  Geliked door 1 persoon

 3. joga zegt:

  Nou dat is dan nu al volkomen mislukt, want wanneer we niet snel iets doen (Donald Trump en Putin samen) dan wordt het een licht-zwart islam-volk met een gemiddeld IQ van ca. 60 en een EQ van bijna 0. Dat wil ik m’n kleinkinderen toch echt niet aandoen.
  Ik heb echt m’n best gedaan om dit tegen te houden door altijd op de PVV te stemmen, hetgeen
  ik altijd zal blijven doen. Gewoon een kwestie van intelligentie en een rechte rug (hè Rutte).

  Geliked door 3 people

 4. Drs.P. zegt:

  De smerige socialisten zijn de vijand van de gewone burger en de zware zwarte grafkanker voor de samenleving van onze landen. Hetzelfde geldt voor NL, slaap maar lekker verder hoor met de smerige geil slinks booslim infiltrant in de 2e fuckkamer. Alle import van ratten wordt betaald van onze belastingheffing en het wordt mij steeds duidelijker dat een zogenaamde Europese super-nazi-staat alleen al nodig was om de import van debiele neuqnegerts en ander neuqbooslim gespuis mogelijk te maken!!! Wij autochtonen worden zooooooo gigantisch genaaid door de ratten in pak in den Haag, Berlijn, Brussel, Londen en Parijs!!!
  Het begint in NL al met studenten vereniging Minerva, dat is de opleidingsclub voor het grootste deel van de ratten in pak. Debiele studentjes die op pa zijn zak teren, nog nooit echt gewerkt hebben en dan zonder meer de politiek ingaan en kunnen gaan stelen van de gewone man. Ook dit is een heftig zwarte kanker gezwel in de samenleving.

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  IK BEN MOSLIM EN DAT KUN JE DUIDELIJK ZIEN AAN MIJN HOOFD.

  Ik ben een man die geboren is in de meest hoogstaande geloofsgemeenschap op aarde.
  Ik draag een Afghaanse kamizz en baard.
  MAAR………ik loop ook op Nike schoenen en draag hieronder een Adidas trainingspak.
  Ik ben de bezitter van het nieuwste model iPhone
  En heb ook nog een trendy tablette.
  Ik bezit allerlei hebbedingetjes van de laatste technologie.
  De beltoon van mijn telefoon ? “Er is geen andere almachtige dan allah en Mohammed is zijn profeet”
  Ik ben de vader van 5 minderjarige kinderen.
  Ik krijg volop huursubsidie en de hoogste zorgtoeslag.
  Maar in mijn eigen land heb ik drie villa,s aan zee.
  Die villa,s verhuur ik voor 500 Euro per mnd.
  Dat hoef ik hier [ NL ] niet op te geven voor de belasting.
  Daar ben ik door allah van vrijgesteld om de Kuffar te belazeren.
  Door alle politieke Partijen word ik “geslijmd”, behalve door die Rascistische.
  Elke dag zit ik te bidden in de moskee in de buurt.
  En ik ben dan ook altijd op tijd voor de juiste gebeden.
  WANT werken hoef ik niet door de uitkiering.
  Nooit mis ik ook maar één gebed om niet de hassanates te verliezen.
  En door al dat bidden win ik elke keer weer een trede op weg naar de allah-hemel.
  Ik ben al heel langdurig met ziekteverlof EN
  kan dus 5 keer per dag het huis uit naar de moskee voor het gebed.
  De ziekte wordt ook alsmaar erger door mijn depressies.
  Maar ik kan gelukkig “FULL-TIME” moslim zijn.
  Dat ontroerd mij zo door die genade van allaha
  Ik prijs hem in al mijn gebeden voor al dat GRATIES wat hij mij geeft.
  Ook dank ik hem voor de onnozele aspiraties die hij de ongelovige honden gaf, door dit geweldig STELSEL VAN SOCIALE VOORZIENINGEN te maken.
  Ik ben een zeer gelukkig moslim door allah gekozen om thuis te blaiven en niet te werken.
  Ik ben een integer mens en mijn mede moslims kunnen dat getuigen
  Ook dat ik altijd eerlijk ben [ tegenover medemoslims ]

  Geliked door 6 people

 6. Marlies zegt:

  Wat een bijzonder belangrijk artikel van Michael Mannheimer. Veel dank daarvoor.

  Like

 7. Lucie zegt:

  En altijd weer die socialisten,totale idioten…….die horen voor altijd achter slot en grendel.

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Het Richard Coudenhove Kalergi plan:

  In zijn boek Praktischer Idealismus beschrijft de Oostenrijker hoe Europa in de toekomst niet langer bewoond zal worden door de oorspronkelijke bewoners van Europa, maar door een mengelmoes van Europese, Aziatische en Afrikaanse volkeren. De nieuwe Europeaan moet volgens Coudenhove-Kalergi lijken op de oude Egyptenaren.

  http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

  Geliked door 1 persoon

  • toetssteen zegt:

   Was ’t maar waar dat het zeer intelligente volk van Kemet de import zou zijn. Kopt tegenover Arabier geeft slecht bier. De Kopt is intelligenter, met procentpunten/ zie universitaire resultaten, ofschoon die vernaaid worden door de bekende falsificaties.
   Het coudenhove kalergi, gaat om slaven te maken van mensen, het Marxistische sneeuwvlokjes utopie van happy living together. En ook al heeft u een IQ van 65, kop kop, u kunt professor worden.
   Nou, sinds het socialisme de basis kwijt is geraakt en al haar falen wijt aan zijn eigen falen, denk ik persoonlijk dat het een strijd is tussen ontwikkeling en achterlijkheid.

   Groet, milady.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Op oude Egyptenaren ??????/ En dat met een IQ 40-50 ??????? Dat lijkt me stug !

   Like

 9. carthago zegt:

  En kijk eens de quasi bezorgde kop van deze rat de wereld inkijken met 20 miljoen op z’n rekening. De linkse nazi.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Inmiddels is die socialistische lul ruimschoots miljonair omdat hij het ‘pad van de zakkenvuller’ is
  gegaan.
  Dat wil zeggen: overal lezingen geven voor veel geld. Hij wel.

  Like

 11. Elena zegt:

  De Europeanen kunnen slechts één ding doen…..het werk voor zeer lange tijd neerleggen.
  Dan heeft op den duur niemand nog te vreten.
  fabrieken, ziekenhuizen, bouwvakkers, bakkers, boeren, vervoersbedrijven, leraren etc.
  Wij Nederlanders moeten dan de asieligers gaan beroven van hun bezittingen.
  Lijkt mij super !!!

  Like

 12. Flo zegt:

  En onder andere door deze linkse socialisten klootzak gaat europa terug naar de middeleeuwen!

  Like

 13. Cynicus zegt:

  Alweer een adept van het kalergi/koudehovenplan van cultureel marxisme om de westerse cultuur kapot te maken.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Zijn schoonzus heeft inspiratie ondervonden en is moslima geworden, mede door hem?
  Of heeft zij hem beinvloed?
  Weet ik veel, halve zolen iig!

  Like

 15. Jan zegt:

  http://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/gallery/thousands-celebrate-birth-prophet-aston-9077476

  In 2011, a Muslim group called “Muslims Against the Crusades” launched a campaign to turn twelve British cities – including what it calls “Londonistan” – into independent Islamic states. The so-called Islamic Emirates would function as autonomous enclaves ruled by Islamic Sharia law and operate entirely outside British jurisprudence.
  http://godfatherpolitics.com/muslims-plan-control-england-city-city/

  Tower Hamlets Taliban: Death threats to women who don’t wear veils. Gays attacked in the streets. And all in a borough at the heart of Britain’s capital…
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1386558/Tower-Hamlets-Taliban-Death-threats-women-gays-attacked-streets.html

  Geliked door 1 persoon

 16. Dat doen ze maar op een andere planeet. We hebben al de islam die de mensheid aan het uitroeien is. De Chinezen die de flora en fauna om zeep helpen en alle grondstoffen opslurpen.

  Like

 17. Piet Karbiet zegt:

  Staat dit al op de sites van de Lame Stream Media?
  Godverdegloeiendegodver &!@#!$%&@!@#@!

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat voor landverraad de doodstraf weer wordt ingevoerd !!

  Geliked door 1 persoon

 19. Ron Soeverein Mens zegt:

  Socialisme leidt ALTIJD tot DICTATUUR. Kijk maar terug in de geschiedenis. Neem de voormalige USSR en het CHINA onder Mao.

  Like

 20. Jade zegt:

  “De ondergang van Great Britain.” (Alsnog)
  Wat zou Churchill hier nu van vinden?
  Want hij was ook vrijmetselaar…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s