“Vluchtelingen” in Zweden delen dreigbrieven van ISIS uit

Screenshot_105

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse regering verkeert in staat van paniek nadat tientallen burgers dreigbrieven ontvingen die ondertekend zijn door ISIS en waarin ze drie opties krijgen: of tot de islam bekeren, of djizja (belasting voor “ongelovigen”) betalen, of onthoofding. In de brieven werden de ontvangers gewaarschuwd dat ze drie dagen de tijd zouden hebben om te beslissen.

inselpresse

De dreigbrieven werden in het Zweeds geschreven en blijkbaar werden ze gisteren tegelijkertijd in meerdere Zweedse steden in de brievenbus gegooid. Men zegt dat de politie de dreiging “heel serieus” neemt. De brieven doken op in de steden Ronneba, Sigtuna, Västerås en in de hoofdstad Stockholm.

Screenshot_104

Behalve de bedreiging met de dood voor al diegenen die weigeren tot de islam te bekeren of de djizja te betalen, werden de ontvangers er in enkele brieven ook voor gewaarschuwd dat “de daken boven hun hoofden gebombardeerd worden”. De brieven waarschuwden eveneens dat de politie de ontvangers van de brieven niet zou redden en dat “de dood voor iedereen geldt”.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.superstation95.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Vluchtelingen” in Zweden delen dreigbrieven van ISIS uit

 1. Golden Girl zegt:

  mijn hemel, als dit serieus is waar moeten de Zweden heen vluchten?
  Nederland komt ook wel aan de beurt, ik vind het echt eng worden, wat een zooitje bah

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Lieve Driek ik heb PVV gestemd en ik heb er niet aan meegedaan om op die moslim knuffelaar te stemmen , waarom moet mijn / onze koppen eraf voor iets waarom ik niet heb gevraagd, je zal maar zo n brief krijgen ik zou er vandoor gaan maar ik zou niet weten waarheen

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Geen bezwaar.
   Ik stel voor dat ze hun vrouwen vooruit sturen en zelf de islam blijven bestrijden.

   Like

  • Driek zegt:

   Golden Girl zegt: je zal maar zo n brief krijgen ik zou er vandoor gaan maar ik zou niet weten waarheen.

   Welnu, Golden Girl, ik heb een geweldige schuilplaats, dus je mag altijd bij komen onderduiken hoor. Alles herhaalt zich. In 1940 richtte mijn vader een schuilplaats in voor het geval dat er een inval van de Duitsers zoude komen om ons op transport te stellen, het lijkt wel alsof we nu weer dezelfde kant uitgaan, een schuilplaats organiseren voor de vervolging van die rot moslims. We zijn wel diep gezonken. Ik word hier niet vrolijk van. Die hele islam wordt onze ondergang.

   Geliked door 1 persoon

 2. joga zegt:

  Binnenkort in dit theater. Onthoud hiervoor is de linkse leugenbende van Rutte aansprakelijk. We mogen de islam niets in de weg leggen.

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Bedenk en houdt dit allemaal in gedachten en waar men – de kiezer die voor die partijen hebben gekozen – niet naar heeft willen luisteren:
   1. de Resolutie van Straatsburg van 1975 met de moslimlanden gemaakt na de olieboycot;
   2. de motie-Halsema, mede-ingediend/ondertekend door PvdA (Cohen), SP (Roemer) en D66 (Pechtold): de motie die het kabinet (1992?) oproept om de islam in Nederland niets in de weg te leggen…. ook het CDA stemde vóór;
   3. de motie wederom van de linkse fracties inclusief CDA: bescherm de islam in Nederland;
   4. de motie wederom van de PVV-fractie om kindhuwelijken te verbieden: ALLE fracties stemden tégen die motie, zodat dus pedofilie in Nederland is toegestaan!

   Geliked door 1 persoon

 3. john zegt:

  Misschien toch eens de tussenkomst van Putin, Trump of Netanyahu vragen . De eigen politie of leger redt het net meer. Niet in Zweden en straks evenmin hier. Eerst de eu opgeven.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  De PVV kan straks samen met het Forum voor Democratie dagelijks kamervragen stellen.

  Heeft het kabinet notie genomen van …… de zoveelste aanval op het westen door moslims… en hoe gaat de Nederlandse regering haar burgers bescherming bieden.

  Waarom heeft het kabinet geen aandacht geschonken aan het feit dat de PVV reeds x maanden geleden voorspelde dat de islam de burgers gaat bedreigen…

  Wat gaat de Nederlandse regering doen tegen het opkomende islamitisch fascisme?

  Tot ze er helemaal doodziek van worden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Het goede, heuglijke nieuws is dat Wilders nu niet meer alléén zal staan, maar steun krijgt van twee uiterst kundige collega’s die hem altijd bij zullen staan.
   Samen zullen ze pal staan tegen de terreur van de kliek politieke landverraders.

   Daarbij komt het voordeel dat Wilders in de Kamer nu 20 medewerkers heeft ipv de vroegere 15.
   Rechts rukt onweerstaanbaar op…!

   Like

   • Anna zegt:

    De volgende verkiezingen komen ze aan Wilders vragen of hij alstublieft mee. Wil regeren….. misschien was het nu nog te vroeg….???

    Like

  • kees520 zegt:

   Ja klopt maar aan de andere kant zitten DENKERS DE BOEL OP TE JUTTEN OF DE ONDERMIJNEN.

   Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is nieuws van 15 December 2015 uit de Daily Mail. De follow-up van deze bedreiging is mij niet bekend.

  Like

 6. Ricardo zegt:

  Dit wordt nu ruim in de Pers Internationaal, besproken vragen vragen.
  Oh Wacht mijn excuses niet belangerijk genoeg, word iemand met Boerka niet toegelaten in bus:
  Wereldschande nazisme wereldpers die over je heen vallen ,doodsbedreigingen door Islamofasisten , of 0,0000 kritiek op Erdoschwein/Denk.

  Like

 7. anneke thijssen zegt:

  Dit zouden de 2000 demonstranten moeten lezen, die vandaag in Amsterdam tegen racisme, discriminatie en islamofobie demonstreerden! Ze zouden het waarschijnlijk niet geloven en zeggen dat het “fake” nieuws is.
  Wat een wereld, hoe naïef kun je zijn.

  Like

 8. YY zegt:

  Nu hopen dat ze een paar hele dorpen onthoofden zodat elke sLinkse leugenaar de rest van zijn/haar leven wordt achtervolgd!
  Let the war begin!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Dit was te verwachten, de volgende stap is gezet.
  En GEEN ENKELE ‘GUTMENSCH’ begrijpt wat Geert Wilders bedoelde met het woord ‘kopvoddentaks’. Dit was uiteraard bedoeld als reactie op de ‘belasting’ die de mohammedaan de ‘ongelovige’ oplegt.

  Like

 10. carthago zegt:

  Die Zweden toch, eerst 300 000 jihadi’s binnen laten en dan klagen over de gevolgen.Het land Zweden is compleet verloren,de vikingen blijken vadsige gehersenspoelde burgerkingen te zijn.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Ik kan niet half uitleggen, hoe verschrikkelijk zat ik deze opdringerige mohammedaanse sekte vind! Sodemieter op met je pre-middeleeuwse geloof!

  Like

 12. Wat je zaait , zal je oogsten.

  Like

 13. Ron zegt:

  Dit is oud nieuws van 10 december 2015. Gelukkig voor de zweden was het nep.
  Dit is de Engelse vertaling van een zweeds krantenartikel:
  https://translate.google.nl/translate?sl=auto&tl=en&hl=en&u=http://www.metro.se/artikel/polisen-efter-spridning-av-hotlapp-var-k%C3%A4llkritisk-n%C3%A4r-du-delar-saker-xr

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s