Vrouwen die een hoofddoek dragen, maken de kloof in onze samenleving ongewild nog groter

Screenshot_86

(Door: Darya Safai)

De Belgisch-Iraanse Darya Safai (foto) is oprichtster van de actiegroep ‘Let Iranian women enter their stadiums’ en auteur van Lopen tegen de wind.

Het arrest van het Europees Hof van Justitie inzake religieuze, politieke en filosofische neutraliteit op de werkvloer is zo logisch en vanzelfsprekend dat ik mij afvraag waarom we het in de 21ste eeuw nog nodig hebben. En toch zijn er mensen die het arrest in twijfel trekken en in strijd achten met de mensenrechten, sterker nog met de vrouwenrechten. Vrouwenrechten? Volgens sommigen is het arrest gericht tegen moslimvrouwen die koste wat het kost met een hoofddoek naar het werk gaan, omdat de klager nu eenmaal een moslima was. Ze erkennen het recht om op het werk een islamitische hoofddoek te dragen dus als een vrouwenrecht.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, Westen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vrouwen die een hoofddoek dragen, maken de kloof in onze samenleving ongewild nog groter

 1. Daar heeft Darya helemaal gelijk in. Weg met die vodden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad. Maar toch hebben “onze” feminsten totaal geen boodschap aan wat zij zegt, hoor: Die binden integendeel zèlf de hoofddoek steeds strakker om…..Om maar voorál niet met Trump en het ‘populisme’ geïdentificeerd te worden.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 18 maart 2017 om 10:55

    ‘Feministen’ zijn domme, mekkerende geiten die de feiten omdraaien omdat ze denken dat het getuigt van stoerheid om te doen wat je zogenaamd zelf wilt: een kopvod om je knijter knopen. Al die voddendraagsters vinden het heerlijk om normale vrouwen te provoceren met die lappen. Daar soppen ze op.

    Like

 2. ildiko zegt:

  vrijwillige gevangenis is geen recht ! domme stalinistische vodden!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Na lezing van dit, in wezen goede artikel, blijf ik toch moeite houden met het woord ‘ongewild’ in de titel. Of het nu gaat om de wil van de betreffende moslima of van iemand in haar leefomgeving in veel gevallen is het dragen van een hoofddoek een moedwillige daad.
  Moedwillig kan ook betekenen gedwongen.
  Moslima’s verdedigen het dragen van een hoofddoek met gedrevenheid. Dat komt omdat ze van jongsaf aan geïndoctrineerd zijn met de leer van de islam. Die indoctrinatie is voor jongens en meisjes vrijwel even sterk.
  Het heeft weinig zin om te trachten de moslima’s op andere gedachten te brengen. Het kwaad zit in de leer van de islam en die moet bestreden worden.
  ISLAM ??? – Weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

  • D.DAY zegt:

   Sion, helemaal mee eens. De islam is het kwaad en hoort niet thuis in onze westerse samenleving. Dit is de kern waar het om zou moeten gaan.

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  Het is niet de hoofddoek die een wig drijft.

  Het zijn de duizenden door de Soennieten gestuurde imams die de hoofden van Europese moslims vergiftigen.

  Als men een vuist wil maken tegen de islam moet met beginnen met het verbieden van door buitenlandse mogendheden gestuurde imams.

  Stop het buitenland geld naar de Westerse moskeeën.
  Stop de haatzaaiende niet westerse imams
  Stop met islamitische scholen.
  Stop islamitische internaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s