Analisten: Invloed Wilders op politiek door winst PVV nog groter geworden

Screenshot_126

Als het Marine Le Pen dit jaar wel lukt om de meeste stemmen te krijgen, zal dat een aardverschuiving ten gunste van de anti-immigratie, anti-islamitische en anti-Brusselse vrijheidsbeweging in Europa betekenen.

(Door: “Xander”)

 Marine Le Pen: Nederlandse verkiezingsuitslag ‘extreem positief’

De globalisten in Den Haag, Brussel en Berlijn beweren dat de ‘populistische revolutie is gestopt’, maar onafhankelijke nationale en internationale waarnemers zijn het daar beslist niet mee eens. Ze wijzen erop dat de regerende coalitie opgeteld 37 zetels verloor, en de PVV met een winst van 5 zetels de tweede partij van het land is geworden. Wilders’ invloed op de Nederlandse politiek – tijdens de campagne onderstreept doordat massa-immigratie nu ook voor de andere partijen ineens een belangrijke thema was – zal dan ook niet kleiner, maar juist nog groter worden. De leider van het Franse Front National, presidentskandidaat Marine Le Pen – die volgens de laatste peilingen haar voorsprong verder heeft vergroot – noemde de verkiezingsuitslag dan ook ‘extreem positief’.

Analisten zien de veel lagere winst voor de PVV – 5 zetels, daar waar dat er volgens eerdere peilingen 20 hadden kunnen zijn –  niet als een nederlaag. Wilders is er in zijn eentje in geslaagd om het immigratiethema ook bij de meeste andere partijen hoog op de politieke agenda te zetten. In mindere mate geldt dat ook voor het EU-lidmaatschap.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Geert Wilders, Islamisering, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Analisten: Invloed Wilders op politiek door winst PVV nog groter geworden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou? Ziet iedereen het nú? Alle prominente waarnemers, die je maar kunt bedenken -van journalisten tot politici- zien het nagenoeg hetzelfde, maar op E.J. Bron zat iedereen drie dagen geleden nog in zak en as.
  Jezelf realistische doelen stellen, dát is de kunst!
  Kom op, mensen, de strijd is nog lang niet gestreden: eerst maar eens kijken, wat voor kabinet er überhaupt, komt, wanneer het er komt en zelfs óf het er komt!

  Like

 2. .
  Wie nóg twijfelt aan Geert
  heeft toch weinig geleerd… 😛
  .

  Like

 3. Mary zegt:

  Ha ha de populistische revolutie is gestopt, dat hadden ze gehoopt het is hooguit nog wat extra tijd wat ze hier in Nederland hebben gekregen of geregeld…..

  Like

 4. Zo heb het ook ervaren. De beuk gaar erin, we gaan gewoon dooooooooooor!!!!!!!!

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik heb nooit aan GW getwijfeld, echter voor mij was de winst naar VVD gewoon een verrassing en had ik niet verwacht dat toch nog zoveel mensen op de oude garde zou stemmen ondanks alles wat gepasseerd was de afgelopen twee jaren. Dat ook de opmars van de PVV niet te stuiten is is voor mij een realiteit en een zuivere waarheid dat er ook een miljoen mensen en straks nog meer, Geert Wilders zullen blijven steunen. Het kan gewoon weg zo niet verder want de gevaren worden steeds groter en groter.

  Like

 6. Jackholland zegt:

  Ach zolang het gros van het nl publiek zich niet verdiept in islam , zal er nimmer een echte doorbraak komen. Mbt islam wordt er dan heerlijk naïef gedacht : het is mr een geloofje dat kan toch geen kwaad? Ik blijf het roepen plaats grote borden langs de snelweg waar die vriendelijke soera S opgedrukt staan met nrs erbij. Dan pas zal er kentering komen en waarschijnlijk ook bij de nl moslims zelf.E het leuke is dat de moslims geen commentaar kunnen leveren want het staat letterlijk in de Koran. Zet ze voor zeik met hun eigen bullshit reacties komen vanzelf.

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  Stoppen is geen optie. Waar moeten wij dan heen? En dan lees ik net weer, tot mijn grote ergenis, dat we het op 5 na gelukkigste volk ter wereld zijn. Flikker toch een eind op met dat nepnieuws.

  Like

 8. carolsworld75 zegt:

  Dit is op Carols World herblogd.

  Like

 9. De Geus zegt:

  Heel dat kabinet is een door gestoken criminele organisatie er is zwaar fraude gepleegd met de uit slag van deze verkiezingen daar is geen tweifel over en er moeten nieuwe verkiezingen komen wel nu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s