Bisschoppen voor de boerka en tegen de AfD

Screenshot_125

(Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs nog verklaarde de voorzitter van de Duitse Bisschoppenconferentie, kardinaal Reinhard Marx (op de foto rechts), de AfD voor christenen tot onverkiesbaar. “Wij distantiëren ons duidelijk van de populistische handelwijze en vele inhoudelijke opvattingen van de partij”, aldus Marx letterlijk en hij betichtte de partij van algemene buitenlander-vijandigheid, racisme, antisemitisme en “haat tegenover de armen”.

Bijna tegelijkertijd spraken de Oostenrijkse bisschoppen zich uit voor de volledige versluiering. De voorzitter van de Oostenrijkse Bisschoppenconferentie, kardinaal Christoph Schönborn (links op de foto), wil graag dat dit “religieuze teken” behouden blijft, want het zou behoren tot de “prikkel van een pluralistische samenleving”. “We willen geen samenleving waarin religieuze tekens gewoon verdwijnen”, aldus Schönborn. In principe hoeft de islam de katholieke kerk helemaal niet meer te bestrijden, die werkt er namelijk heel hard aan zichzelf te vernietigen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Bisschoppen voor de boerka en tegen de AfD

 1. Waarom maken bisschoppen dit uit, dit is toch een politieke kwestie?

  Like

  • Anneke zegt:

   De kerk heeft méér macht dan wij beseffen. De Roomse vromen blijven invloed houden, behoren eveneens tot de NWO-/666-clan. Scheiding van kerk en staat is een misleidend feit. BEDROG….

   Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Dit zijn geen bisschoppen Marian,..dit zijn Jezuiten met Sharia Law. Laat je niet misleiden wat er uitziet als kerkelijk, dat is het namelijk niet.

   Like

   • Drs.P. zegt:

    De RK kerk is al vele decennia geleden overgenomen door de Jezuieten.
    De huidige paus is ook een NWO-rat eerste klas.

    Like

   • Harry zegt:

    Wist niet wat jezuiten nou precies zijn . Beetje gegoogled .

    Als ik dat in mijn eigen woorden vertaal , zijn dat dan niet de NSB-ers van het geloof ?
    De mollen van binnenuit ? Maar wel in de voetsporen van ene jezus .
    Als er een god zou zijn waarom ruimt ie die ellendelingen dan niet op ?
    Hij doet niks ! Helemaal niks !

    Iets wat niks doet , bestaat dat eigenlijk wel ?
    Is het dood ?
    Of een illusie ?

    Like

   • Asgard zegt:

    Harry,….. Wist niet wat jezuiten nou precies zijn . Beetje gegoogled

    De Jezuiten zijn de Chazaren van oorsprong, de Chazaren zijn weer de Turks-Mpngoolse nomadenvolk die het Jodendom geloof tot zich genomen hebben, deze tak van het Jodendom heeft zich verspreid onder de naties, en zijn ook hevig vervolgd geweest, voornamelijk door Moslims en Christenen in Spanje en delen van Europa, voor hen was het bekeren of het met de dood te bekopen, velen hebben zich bekeert daarin en een andere achternaam tot zich genomen, deze Chazaren hebben zich weer weten te nestelen bij de RK kerk of het Vaticaan …..klopt wat je zegt de NSBers van het geloof,….zij dienen Jezus totaal niet zij dienen de duistere kant, .zij hebben totaal niets met Jezus, al willen ze dat naar buiten toe wel laten blijken..

    Geliked door 1 persoon

 2. Aad den Haan zegt:

  Wat een stelletje verknipte figuren zijn dat! Bah!

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Daar zullen hun Duitse en Oostenrijkse parochianen blij mee wezen.
  Dacht het niet………

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Ach het realistische deel van het Nederlandse volk heeft al lang in de gaten dat de pedofielenvereniging samen met de moslim-wolven in het bos huilen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  weer 2 van die doe het zelvers onder het dekbed en dan druk ik me nog netjes uit
  de dwazen zijn voor de boerka? zelfde soort kontendraaiers als de moslimfan die in Rome soms op zijn balkonnetje met Pasen enz wartaal uit slaat. En waarom lopen die lui met een martelwerktuig om hun nek, als Jezus met een zwaard was gedood zouden ze dan met een zwaard om hun hals lopen, onthouding wat moet in de katholieke kerk kan een rare uitwerking hebben

  Geliked door 1 persoon

 7. J verwer zegt:

  Voor dat de haan kraait zult gij uw volk 3x verloochenen

  Geliked door 3 people

 8. Sjaak zegt:

  Deze vette volgevreten Kerk-kloothommels naar zwart Afrika sturen !
  Hun missie is de armen en de hongerleidende te helpen !
  In duitsland worden ze met riante salarissen betaald en van de kerk
  belasting vetgemest ! Voordeel is dat er bij iedere mededeling van
  hun zijde, een paar duizend weer uit de kerk stappen !

  Like

 9. boorzalf zegt:

  De misleiders van het christendom,

  Geliked door 1 persoon

 10. elisah zegt:

  Het kan die gasten weinig schelen dat vrouwen onderdrukt worden, vrouwen zijn, door gebrek aan menselijk contact, vreemde wezens voor hen en die figuren hebben natuurlijk ook vaak een heel andere voorkeur.
  Dat ze de koranus maar eens gaan bestuderen, de ongecensureerde versie dan wel.
  Ze mogen zich ook eens gaan verdiepen in de genocide op de Christenen, die al jaren aan de gang is.
  Het is geen wonder dat de kerken leeglopen met zo’n achterlijke, zweverige, wegkijkende losers aan het hoofd.

  Geliked door 1 persoon

 11. totaal naief en wereldvreemd; elke dag worden christenen vermoord in moslimlanden

  Like

 12. Marlies zegt:

  Had je iets anders verwacht van het Vatikaan? Zie de geschiedenis. Ze hebben nog nooit gedeugd.

  Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Precies Marlies,..ff een tip,..google een op Earth en zie het Vaticaan van bovenaf,..wat je ziet zal je verbazen,…het St. Pietersplein wat er uit ziet als een sleutelgat, en dan vervolgens de vlag van het Vaticaan,…gewoon ff doen.

   Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    Ik werk momenteel op een heel klein notebookje en Google Earth werkt absoluut niet goed. Ik houd je suggestie in gedachte voor mijn toekomstige nieuwe desktop! Dank!

    Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Als de twee wereldvreemde bisschoppen hierna ook nog zo vriendelijk willen zijn om een heel stel gemaskerde moslimextremisten toe te laten in hun christelijke (!) kerk en deze dan te gaan trakteren op thee, koekjes, halalvlees en alcoholvrije wijn dan verwachten ze daar vast natuurlijk heel veel dankbaarheid voor terug!
  Ik heb echter in een aantal geschiedenisboeken gelezen dat enkelen van hun Russische en Oekraïne voorgangers, nadat Adolf Hitler in 1941 Rusland binnenviel, ook graag de kruizen kusten die de Duitse bisschoppen om hun hals droegen! Sommigen vonden het zwarte kruis van de Wehrmacht een symbool dat er tegen het atheïsme van de communisten werd gestreden en zelfs orthodoxe priesters wilden de nazi’s graag als bondgenoot! En daar kregen ze later héél veel spijt van omdat de nazi’s, gelijk aan de communisten, talloze kerken, kloosters, paleizen, synagoges en tempels in Rusland ontheiligden, vernielden en zelfs in brand staken met een flink aantal van hun “bondgenoten” daarin opgesloten!
  Een groot aantal katholieken en moslims in Kroatië, Servië, de Krim en de Kaukasus gingen op hun beurt met de Duitsers collaborateren en zij joegen hierna joden, zigeuners, orthodoxen en partizanen met tienduizenden de dood in! Als die Christoph Schönborn en Reinhard Marx dat eens hadden geweten dan wensten ze zelfs (en dat gaat zeker ook gebeuren!) dat als je steeds van de ene partij naar de ander overloopt met dubbelhartigheid hiermee jezelf ten gronde richt! Beide heren zijn nou eenmaal NIET te vergelijken met Martin Niemöller (1892-1984), de Duitse predikant, die aanvankelijk dweepte met het nazisme en zich daar tegen keerde omdat de nazi’s boven het geloof wilden staan, gelijk naar de islam! En hoewel Niemöller tijdens WO I, als commandant van een Duitse onderzeeër verantwoordelijk was voor het torpederen van schepen en het verdrinken van duizenden geallieerden waarschuwde hij via een beroemde uitspraak talloze mensen voor datgene wat hem ooit zelf overkwam tijdens het nazi-regime:

  Toen de nazi’s de communisten oppakten protesteerde ik niet;
  ik was tenslotte géén communist.
  Toen de nazi’s de sociaaldemocraten gevangen namen protesteerde ik niet;
  ik was tenslotte géén sociaaldemocraat.
  Toen ze de vakbondsleden kwamen ophalen protesteerde ik niet;
  ik was tenslotte géén vakbondslid.
  Toen ze de Joden gingen opsluiten protesteerde ik niet;
  ik was tenslotte géén Jood.
  Toen ze mij kwamen ophalen was er echter niemand meer over die protesteerde.

  Zodra Christoph Schönborn en Reinhard Marx op hun beurt worden opgehaald door radicale moslims, die christenen als de pest haten en hen hierna willen doden, kunnen zij beiden zoveel protesteren als ze maar willen dat ze zo goed voor de moslims waren maar dat zal hen beslist NIET meer helpen! En dan wensten ze beslist ook te laat dat ze NOOIT hun ziel en zaligheid hadden verkocht aan de gehate islam en zij liever gewoon samenwerkten met de AfD die hen hiervoor al talloze malen waarschuwden!

  Geliked door 3 people

 14. rony stokart zegt:

  Hoe infantieler den mensch hoe meer hij zich verkleedt. Hoewel dit olijk duo eerder sinister sluw lijkt dan gewoon achterlijk.

  Geliked door 3 people

 15. cefas zegt:

  Wat een stelletje klojoos.

  Like

 16. Benesha zegt:

  Populisme betekent politiek bedrijven zoals het volk het wil. Wel voor mij is populisme dus gelijk aan echte democratie.

  Geliked door 1 persoon

 17. Met de naam Marx verbaast me dit niks !

  Geliked door 1 persoon

 18. Frans Brassens zegt:

  Ook hier blijkt weer: Het is onvoorstelbaar hoeveel schade godsdienst aan je hersens kan toebrengen.

  Like

 19. Mary zegt:

  Er hangt meer bloed aan de handen van religie dan wat dan ook, kijk de geschiedenis er maar even op na.

  Like

 20. Pietersen zegt:

  Zij hebben zelf al een soort burka aan en zo nu en dan gaan ze vanachter een gaasje in de biechtstoel zondaars begluren. Dus ik zie wel enig verband waarom zij de burka wel zien zitten.

  Like

 21. Harry zegt:

  Dat die vrome kloten het populisme niet zien zitten , verbaast me niks .
  Religie bestaat al duizenden jaren uit het NIET NAAR ANDEREN LUISTEREN , maar je eigen religieuze waanzin op anderen projecteren .
  Als ze niet willen luisteren volgen er harde sancties .
  Zelfs onthoofdingen waren niet ongewoon bij de broeders .

  We moeten gewoon van alle religie áf , het voegt niks toe , en zoals het artikel laat zien , het is zelfs contraproductief , voor onze vrede en veiligheid .
  Net zoiets als een poortwachter in een kasteel die de ophaalbrug liet zakken als de vijand er aan kwam .

  En al die labielen , die zonodig een houvast zoeken , doen dat maar bij iets anders , een stevige eikenboom of zo .
  Dan heb je écht houvast .
  Niet aan een zeepbel .

  Like

 22. scheermes zegt:

  Kunnen deze twee idioten zo SPOEDIG mogelijk terug naar het krankzinnig gesticht ,het vaticaan ?? Echt ongelofelijk dat ze deze mensen ?? loslaten op de samenleving ,gezien de leugens en bedrog wat deze twee leugen lippen allemaal verspreiden !! Enkele reis rome a.u.b!!

  Like

 23. delamontagne zegt:

  Vrouwen hadden altijd al te lijden onder welk geleuf dan ook.
  Maar zij lieten zich ook wel gewillig leiden
  door de “kalooten”.

  links Imam “Habbekrak” rechts Popi Frans [ weet alles veel beter..]

  Like

 24. Republikein zegt:

  Brood en spelen en alle wegen leiden naar Rome.
  Dat gleuft niemand meer toch, tegenwoordig?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s