Collectieve aangifte tegen: Cordon sanitair PVV

Screenshot_117

(Door: Nationale Bond voor Overheidszaken)

Beste Nederlanders,

De Nationale Bond voor Overheidszaken heeft geconstateerd dat het Fair-Play beginsel van de Nederlandse democratie ernstig is ondermijnd door het plegen van een cordon sanitaire tegen een democratisch gekozen partij (PVV). Hiermee zijn de kiezers onder dwang, bedreiging, belangenverstrengeling misleid met list & bedrog om een andere stemkeuze te moeten maken. Wij hebben al verklaringen van kiezers die beweren hun stemgedrag te hebben aangepast vanwege het cordon sanitaire. De peilingen zijn overduidelijk nadelig uitgevallen voor de PVV na het uitroepen van het cordon sanitaire.

De VVD is de laatste 5 jaar uitgeroepen tot de politieke partij met de meeste integriteitsovertredingen. De afgelopen jaren zijn er vele doofpotten door de VVD gecreëerd en zijn er zelfs sinds 2008 al 21 VVD´ers gerechtelijk veroordeeld. “Vreemd genoeg” wordt de VVD vanwege haar onbetrouwbaarheid niet uitgesloten door andere politieke partijen en kiezers? Het ministerie van Veiligheid & Justitie valt onder de verantwoordelijkheid van de VVD en héél toevallig is er tijdens de flyer-campagne een veiligheidslek bij Geert Wilders, waardoor hij als “meest bedreigde man van Nederland” beroofd werd van zijn laatste beperkte vrijheid om een eerlijke campagne te kunnen voeren. De VVD is zelfs bereid om de grootste politieke rel uit de Nederlandse geschiedenis met Turkije te creëren om haar macht te kunnen behouden met Mark Rutte als zogenaamde “krachtige leider”.

Het kan bijna geen toeval zijn dat de PVV in de 2 maanden nadat er een cordon sanitaire werd ingesteld een veiligheidslek en de Turkije-rel hebben plaatsgevonden, van 35 zetels naar 20 zetels is gezakt. Zie valse strategie Rutte/VVD.

De VVD heeft in samenwerking met NPO2 bewust – tot na de verkiezingen –  een zwaar beladen documentaire uitgesteld over terugkerende loslopende Jihadisten, waaruit blijkt dat de Nederlandse burgers ernstig gevaar lopen. Zo wordt de kiezers belangrijke informatie onthouden tijdens de verkiezingen en ook worden zij bewust in gevaar gebracht.

Alle bij de Kamer van Koophandel ingeschreven politieke verenigingen die deel uitmaken van de Nederlandse democratiestelsel dienen de democratie te respecteren en na te leven. Het instellen van een cordon sanitaire is namelijk verboden in een democratisch stelsel en dus dienen de verkiezingen 2017 ongeldig verklaard te worden wegens dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleiding met list en bedrog. Nergens in de wet staat dat het mogelijk is om democratische partijen uit te sluiten, artikel 1 van de Grondwet bepaalt zelfs dat allen die zich in Nederland bevinden gelijke rechten dienen te krijgen.

Nu het kabinet demissionair is, zal de Nationale Bond voor Overheidszaken 30 maart a.s. een collectieve aangifte indienen tegen de politieke partijen Democraten ’66, Volkspartij voor Vrijheid & Democratie en het Christen-Democratisch Appèl vanwege naam-misleiding. Wanneer een bedrijf of vereniging zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel mag de bedrijf- & verenigingsnaam niet misleidend zijn. VVD, CDA en D’66 negeren democratische referendumuitslagen, weigeren een eerlijke democratische volksraadpleging (Nexit) te bieden aan het volk en sluiten andere democratisch gekozen partijen uit voor eigen machtsbelang.

Tevens zal de Nationale Bond voor Overheidszaken een collectieve aangifte indienen tegen H. Spekman/L. Asscher (PVDA), M. Rutte/H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D’66), J. Klaver (GroenLinks) en S. Buma (CDA) vanwege het cordon sanitaire en het plegen van een aantal strafbare feiten.

Door het uitsluiten van minimaal 1,5 miljoen ongeruste burgers wordt de grootste vorm van discriminatie gepleegd. Nederlandse burgers die zich oprecht zorgen maken over de zorg, ouderenopvang, veiligheid, behoud van de Nederlandse cultuur. Deze Nederlandse burgers worden met smaad en laster valselijk uitgemaakt als verkeerde populisten & racisten.

Wij willen met zoveel mogelijk burgers aangifte doen, dus meldt u s.v.p. gratis aan, zodat we als collectief het schandalige ondemocratische wanbeleid en de illegale kartelvorming van de afgelopen verkiezingen volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten.

Lees het aangiftemodel en meld u aan voor de collectieve aangifte! (Klik hier!)

Een boodschap aan diegene die op de VVD stemde; het is namelijk bij wet verboden om een criminele organisatie te ondersteunen (stemmen, financieren) of zich er bij aan te sluiten (lidmaatschap)!

Verdiep u maar eens goed in de schandelijst van de VVD!

Tot slot! Het gevestigde partijenkartel kan wel met een cordon sanitaire de burgers hun stemrecht ontnemen en democratisch gekozen politieke partijen uitsluiten… Maar de jaren van maatschappelijke onvrede zullen daar niet mee verdwijnen en wij vrezen dat de maatschappelijke onvrede juist alleen maar zal verergeren.

PS: Teken a.u.b. eveneens de petitie “Wij willen een digitale (her)stemming! (Kik hier)

Met vriendelijke groet,
Nationale Bond voor Overheidszaken

Website:                                                                                                           Facebook:

www.bondoverheidszaken.nl                 www.facebook.com/BondOverheidszaken.NE

www.act4justice.org                                                  www.facebook.com/Act4Justice

www.eutribunal.com                                                 www.facebook.com/EUTribunal

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Collectieve aangifte tegen: Cordon sanitair PVV

 1. Thoth zegt:

  Nog erger, een 20 jarige muts die voorzitter van het stembureau was, wilde Wilders stenigen :

  Like

 2. Jade zegt:

  Vul vooral AL je gegevens in…
  Dan weten ze straks precies wie ze op moeten pakken.

  Geliked door 1 persoon

  • Waar zou ik bang voor moeten zijn Jade? Ik heb niet op een verboden partij gestemd.

   Like

  • Thom zegt:

   Dat weten ze toch wel, reken maar van yes. Niet dat het mij veel uitmaakt, het zal mijn tijd wel duren.

   Like

  • Harry zegt:

   Dit is nou precies ONS probleem , Jade !
   LAFHEID !
   Ik heb getekend gewoon onder mijn eigen naam en als het ze niet aanstaat dan komen ze me maar halen !!!
   Ik ben godverdomme niet bang voor de overheid !

   Geliked door 1 persoon

   • Helena zegt:

    Zo is dat Harry! Ik ben ook niet bang en: samen staan we sterk!! Wij zijn geen slapjanussen of angsthazen wij hebben PVV gestemd dat heeft 20 zetels opgeleverd en hebben er dùs recht op dat onze stem gehoord wordt! Wat zullen we nou krijgen rutte: het einde van het ‘foute’ populisme??
    Nou dàt zit nog steeds op het pluche in den Haag helaas! Het wordt tijd dat daar eens verandering in komt te beginnen bij het tekenen van deze petitie! Net gedaan 🙂

    Geliked door 1 persoon

 3. Wat een goed bericht, zie je wel dat ze ons hebben belazerd. Die vuile schoften bende. die vuile NSB regering van Rutte. Ik heb meteen getekend.

  Like

 4. Fred zegt:

  Helaas kansloos.
  Het zal terechtkomen bij een vooringenomen ondemocratische d66 rechter die het waarschijnlijk met een zelfvoldaan rutte-lachje niet eens in behandeling zal nemen.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Vertelt U dan maar, wat er wèl moet gebeuren; suggesties welkom!
   Getekend: Al zal het dan niet helpen, je dóet toch wat.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat het zo goed als kansloos is, dat weet je al bijna van tevoren.
    Maar het gaat tenslotte om idee dat je toch met iets bezig bent geweest om er iets aan te veranderen, het systeem.
    En daar draaien petities om. Je doet toch wat.
    Wat moet je anders?

    Like

   • BertG. zegt:

    ACTIE VOEREN, JE GELUID LATEN HOREN.
    i.p.v. zo’n een nietszeggende petitie, waar verder nooit meer wat mee gebeurt.
    Behalve een inzamelingen van namen en adressen.
    Zet jezelf vooral op de lijst, Dan hoeven ze niet te zoeken naar je.

    Like

   • BertG. zegt:

    En nu flikker ik ’t op de site.
    Je hebt hier een complete geluid installatie opgehaald, (op speaker snoeren na, gratis) en je blijft maar afwachten tot dat iemand anders ergens mee begint.
    Dan wil je wel mee doen. Maar eerst moet iemand ergens anders mee beginnen.

    Als dit geen kans is, iets wat niemand je wil geven (dat lees ik vaak) om iets te beginnen, zonder van het van andere te laten afhangen, dan weet ik het niet meer.
    Ja, er komt wat organisatie talent aan te pas. Dat kost tijd en moeite.
    Maar dat is wel iets waar jij het regelmatig over heb hier. Die ene kans.

    Like

   • BertG. zegt:

    Een kans die je zelden meer ergens zal meemaken, maar ik grossier hier nu eenmaal in bergen geluid spullen. Vandaar.
    Een totaal uit de hand gelopen hobby.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik kan op elk moment van de dag hier een complete band laten spelen in mijn huiskamer. Maar dan ook met alles.
    En dan hoeven ze niks mee te nemen verder.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: zo, dat is er uit. Hopelijk heeft het je opgelucht.
    En nu, wat ik je in de mail al heb proberen duidelijk te maken: Het is bij mij geen kwestie van laksheid en ik ben je ècht heel erkentelijk. (Raf trouwens ook.) En ik beraad me er over.
    Maar ijzer met handen breken kan ik nu eenmaal niet.
    Overigens lijkt me dit niet de juiste plek voor een woordenwisseling over deze kwestie.

    Like

   • BertG. zegt:

    Klopt, dit is is niet je juiste plek.
    Maar ik wou wel even laten weten dat je niet met met niks zit.
    Je hebt de spullen.
    En over rare gezichtjes trekken naar mekaar,…….daar hebben we het later dan wel over.

    Like

  • Butterfly zegt:

   Dan ligt het verder bij de advocaten om in beroep te gaan.
   1.5 miljoen mensen wegzetten, daar kan en mag niemand mee wegkomen.
   Hoe wil je dan nog geloofwaardig overkomen bij het roepen dat we een democratie zijn, wat Rutte en co zo graag verkondigen.
   Dit is pure dictatuur, gelijk Erdogan.

   Geliked door 1 persoon

 5. Cynicus zegt:

  Dat cordon sanitaire was er duidelijk om PVV-stemmers te ontmoedigen. Nou ik heb wel PVV gestemd. Er zijn helaas nogal wat mensen die wel in de val van ontmoediging zijn getrapt.

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Dit zal zelfs mensen die op een andere partij hebben gestemd moeten ondertekenen

  Like

 7. D. G. Neree zegt:

  Gaan we doen..

  Like

 8. Guus Derksen zegt:

  ‘Ze’ zullen zeggen dat ze de PVV niet willen uitsluiten alleen niet willen samenwerken met de PVV.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Van mij mag Muts Anne-Fleur wel even opgefleurd worden door mohammed in haar ……!! (als het allemaal klopt)

  Like

 10. NumoQuest® zegt:

  Het is bijzonder lastig deze mogelijkheid, die zeker niet ondenkbaar is, aan te kaarten. Alleen het bewijzen van een cordon sanitaire op zich is geen strafbaar feit, hoe onverkwikkelijk deze ook mogen zijn binnen de Nederlandse rechtsstaat. Het probleem word aanzienlijk complexer omdat deze overheid zich veel meer richting dictatuur heeft begeven omdat er van enige individuele vrijheid op verschillende fronten geen enkele sprake meer.

  Momenteel is het namelijk niet mogelijk tegen de digitale inperking van de individuele burger door de Nederlandse overheid, hiertegen stappen te nemen. Dit zou juridisch alleen kunnen wanneer een aantal wetten worden teruggedraait. Wetten waar overigens de PVV mede heeft ingestemd. Dat de huidige gevestigde orde overduidelijk de journalistiek voor zich heeft gewonnen en gebruikt, dat staat ook al overduidelijk vast.

  Het enige wat de burger nog te doen staat is de huidige overheid dusdanig te frustreren dat de uitwerkingen van de wetgeving individueel te dwarsbomen dat alle systemen van de overheid volledig dicht zullen slippen. Een paar voorbeelden;

  – Massaal geen aangifte meer doen en de reeds ingevulde aangiften terug sturen met protest
  – In alle gemeenten massaal gebbruik maken van de wob
  – Massaal en tegelijk gebruik maken van openbaar vervoer zonder hiervoor te betalen
  – Het frustreren van verkeer. Het u op snelwegen aan de absolute minimumsnelheid houden, zo ook binnen de bebouwde kom.

  En vele andere mogelijkheden de overheden te frustreren en processen en procedures te draineren.

  Zo zijn er vele manieren om burgerlijke ongehoorzaamheid, goed georchestreerd en gekanaliseerd uit te voeren zodat landelijk de politiek gedwongen word de stappen te zetten die het volk wenst. Niet die een kleine politieke kaste zichzelf ‘toe aan het dichten zal gaan…’

  Vast zal namelijk staan dat de uitvoering van al die verschillende invalshoeken, plannen en wensen, net als bij de voorbije drie kabinetten, voor nog geen 5%, onder de noemer consensus, zullen worden uitgevoerd. Dat moge helder zijn.

  Like

 11. Butterfly zegt:

  Ik heb de petitie als ook de aangifte ondertekent, ik hoop dat mensen de link zoveel mogelijk doorsturen ook naar fb. en twitter, zodat we met zoveel mogelijk mensen sterk komen te staan.

  Ik vertrouw die uitslagen ook geen moment, Rutte en co waren om 21:00 uur al aan het feestvieren, terwijl er nog geen stem binnen was, vanwege de exitpols wisten ze al dat ze de buit binnen hadden !?

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Onbegrijpelijk dat er sukkels zijn die zich laten sturen door de schurken die Wilders op allerlei manieren demoniseren.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Ze kunnen demoniseren wat ze willen en cordon sanitaire optuigen rondom 2 miljoen kiezers, daarvan laat ik me niet beinvloeden, sturen of ompraten. Ik heb namelijk een eigen wil gekregen en die gebruik ik ook. Ze kunnen de boom in en lekker blijven hangen.

   Like

 13. ieznogoedh zegt:

  Wij hebben al verklaringen van kiezers die beweren hun stemgedrag te hebben aangepast vanwege het cordon sanitaire.

  Dat zijn dus sukkels!

  Geliked door 1 persoon

 14. Guardiacivil zegt:

  Alles negeren, net doen of er niets aan de hand is, denken dat het toch niet helpt, welk argument ook of welke passieve houding, het is niet goed.
  PVV negeren al helemaal niet.
  Al moet je elke dag Den Haag blokkeren zodat er geen auto de stad in kan, al moet je een club vragen om Den Haag Binnenhof te hacken, ze zullen weten dat één miljoen of meer mensen het niet meer nemen, niet te negeren zijn.
  Zie wat de lange arm van die klootzak Erdogan kan bewerkstelligen, België straks ook een Denk, Bulgarije straks ook een Denk, chantage, nergens rekening mee houden hij doet toch zijn zin voor een Eurabië en een groot Ottomaans Rijk te stichten.
  Er moeten véél meer opstanden komen en blokkeren wat maar mogelijk is en als dit tot een burgeroorlog gaat leiden dan denk ik dat de tijd er rijp voor is.
  Dat er iets moet gaan gebeuren staat buiten kijf.
  De gevestigde orde blijft de PVV uitsluiten en dat kan niet, dat mag niet.

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  Mutsje Anne-Fleur Dekker heeft haar tweeds (al) afgeschermd, alleen haar soortgenoten mogen ze lezen!! Maar wij weten nu mooi hoe deze Muts over onze democratie denkt!! Geen enkele overheidsinstantie mag nog met deze Troelah in zee gaan!!

  Like

 16. Weg met ruttekut en Pechtold zijn echt heel gevaarlijk mensen ook jesse is fraude gepleegd die stemmen ik snap niet van koningshuis wat vind koning Willem Nederland gaat naar de grond ik wil Nederland terug grenzen dicht EU eruit anders word over 15 moslims land red Nederland verdorie

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jansje visser 20 maart 2017 om 10:14

   Het zal ‘koning’ Willem aan z’n reet roesten wat er met dit land gebeurt! Zodra het hier te gevaarlijk wordt, zit meneer, met z’n familie en de gehele goudvoorraad, allang in het vliegtuig.

   Like

 17. Ronald zegt:

  Goed zo vervolgen die oplichters.

  Like

 18. rmathijs zegt:

  2e regel eerste punt gaat het al fout…
  “Het bewust uitsluitend van de PVV”?

  misschien eerst de tekst nog eens goed doorlezen?
  ik was na die vroege fout gestopt

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bij ons wordt zo iemand als u een “mierenneuker” genoemd . . .

   Webmaster

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Uw precisie deed mij onwillekeurig in de lach schieten:
   Van belangstellenden met úw bevlogenheid moeten wij het bepaald hebben! (Sarcasme modus uit.)

   Like

  • Harry zegt:

   Grappig rmathijs ,
   zeiken over een letter , punten en komma’s , vervolgens afhaken vanwege een tikfoutje maar ondertussen gaat ons hele land naar de verdommenis , maar daar tilt u zeker niet zo zwaar aan ?
   De terreur van de EU .
   De intifada van de islam .
   De Mocro , Antilliaanse , Afrikaanse en Turkse criminaliteit .
   Het verlies van al onze gewoonten en gebruiken , feestdagen , normen en waarden .

   Wat kan het je schelen , als het maar foutloos uitgelegd wordt hé ?

   Hoop verdomd dat ik dit foutloos geschreven heb !

   Like

 19. patricia zegt:

  huichelaars zijn het allemaal.
  makkelijk om te zeggen jij mag lekker niet meedoen lekker puh !!

  Like

 20. J.schuiling zegt:

  Dit moet gestraft worden en er moet opnieuw gestemd worden deze stemming is niet geldig

  Like

 21. S.Breget zegt:

  Daar zijn we lid van geworden om ze te ondersteunen voor afschaffing van het cordon sanitaire.En tekenen van de Petitie. Dat is bittere noodzaak voor dit land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s