De naakte keizer Rutte

Screenshot_123

(Door: “Weethetwel”)

Een grote wasmiddelenfabrikant zei eens: “Mijn wasmiddel is niet beter, maar mijn klanten geloven dat het beter is”. De beste man had dan ook een heel leger van psychologen ingehuurd om de consument dit te laten geloven en ze te leren in alle “vrijheid” zijn artikelen te kiezen. Veel , vaak en overal moest de klant zijn reclame zien en horen. En dat het werkte, stond buiten kijf.

In de welvarende westerse wereld lopen de consumenten inmiddels willoos achter de reclamecampagnes aan. De gewone advertentiecampagne is vervangen door “trends”, “rolmodellen” en “big data”, waardoor alles nóg geniepiger geworden is. Van een zelfstandig denkende consument is niet veel meer over. Er kan evenwel nog steeds gesteld worden dat het eigen keuze is van de consument.

Twijfelachtig wordt het echter wanneer het bij verkiezingen over de toekomst gaat, dan blijkt dat de kiezer zich ook als een gewone willoze consument gedraagt. In plaats van over de toekomst na te denken, koopt de kiezer de Kop van Klaver, de Klerkensmoel van Pechtold, de Grimassen van Rutte of de Kroeg van Roemer.

Dat daardoor onze moeizaam verworven vrijheid en solidariteit verloren gaan, speelt geen enkele rol en zal de kiezer een zorg zijn. De “koopimpuls” is bepalend voor het aan te schaffen politieke artikel en die hangt vooral af van de gevoelens op het moment van stemmen. De mannetjesmakers van onze linkse media hebben dat als de beste begrepen en buiten dat volledig uit. Zíj zijn het die juist zwevende kiezers nodig hebben om ze te kunnen manipuleren.

De Turkse crisis, een analyse

Als er iets is dat als een volledige overwinning van Geert Wilders beschouwd moet worden, is het wel dat Rutte ten langen leste moest weigeren dat Turkse ministers hier campagne konden voeren voor sultan Erdoğan. Na jarenlang wegkijken, slappe ruggen, onderwerping, smoesjes, verdraaiing van feiten en onnozel gedrag kon de regering er niet meer onderuit eindelijk een halt toe te roepen aan de steeds brutaler wordende Turken.  De druk van de PVV was té groot geworden.

Voor Rutte was dat een complete afgang. Zonder Geert Wilders zou hij zich nóóit gedwongen gevoeld hebben actie te ondernemen. Meedogenloos bleek dat al zijn “onderhandelingen, maatregelen, beleid en overleg” tot helemaal niets geleid hadden, sterker nog: geleid hadden tot een verdere ondermijning van de Nederlandse Staat. Weg praatjes, weg trots, weg kukeleku. Al zijn protserige praal en uiterlijk vertoon vielen van hem af.

Daar stond keizer Rutte dan op het podium in het theater der zelf-islamisering: ontluisterend naakt te midden van zijn onthutste linkse vrienden. Hier werd duidelijk dat de PVV dik zou winnen.

Maar, waarde lezer van “E.J. Bron”, Rutte en consorten lezen deze site stiekem ook en dus wisten zij dat dit moment der waarheid onafwendbaar was. Het is per slot van rekening niet haalbaar voor eeuwig leugens te verkondigen als waren het waarheden. Eén keer val je door de mand. Ze waren voorbereid.

Rutte had daarom rond het podium een aantal getrouwen opgesteld. Op het moment dat hij daar in zijn zielige naaktheid te kijk stond, begonnen alle aanwezige journalisten luidkeels te roepen: “Oh, wat heeft keizer Rutte een mooie mantel aan, wat een prachtige stof”, en al spoedig stond de menigte rond het podium in diepe bewondering te kijken naar Rutte’s schitterende hermelijnen mantel. Alleen mevrouw Thieme had er wat moeite mee. Vanwege die hermelijnen.

De bewondering voor keizer Rutte zwol aan totdat iedereen rond het podium in extase was voor de keizer. Wat was hij toch goed. In zijn eentje had hij de Turkse invasie een halt toegeroepen. Hij had de islamisering van Nederland gestopt. Hij had de kaarten van de nieuwe wereldorde geschud. Vote for him.

De Nederlandse consumenten waren een gemakkelijke prooi voor deze leugens. Wanneer iedereen roept dat het product Rutte zo goed is, waarom zou je daar aan twijfelen? 24 uur per dag op alle radiozenders, 24 uur per dag op alle tv-zenders, in alle kranten en tijdschriften. Alle reviews waren goed. Geen twijfel mogelijk. 24/7 alle media in Nederland ingehuurd, betekende het de grootste en duurste reclamecampagne uit de vaderlandse geschiedenis.

“Waarom”, zult u vragen, “waarom was er  niet net zoals in het sprookje van de naakte keizer het kleine jongetje dat in zijn onschuld opmerkte dat keizer Rutte helemaal geen kleren aanhad?”.

Goede vraag. Het antwoord is dat Rutte en zijn linkse vrienden buiten het podium een cordon sanitaire hadden aangelegd, een soort hek van 9 meter hoog. Op voorhand had hij aangekondigd de PVV overal buiten te sluiten. Net als bij koning Herodes destijds waren op last van keizer Rutte 1,7 miljoen potentiële PVV-jongens opgepakt en buiten het hek geplaatst, zodat ze de collectieve leugen niet konden verstoren. Binnen het hek was de leugen dus een waarheid.

DENK

De jongens van DENK stonden vlak voor het podium in dit theater der zelf-islamisering en kwamen niet meer bij van het lachen. Iedere keer als Rutte werd toegejuicht vanwege zijn prachtige mantel volgde er een luid lachsalvo. Het leek wel alsof zij een ander schouwspel zagen dan de dolenthousiaste menigte.  Zij mochten in tegenstelling tot de PVV wél binnen het cordon-sanitaire en genoten met volle teugen van de voorstelling. Waar vind je per slot van rekening een land waar je zelf als een koning wordt binnengehaald  en dan naar déze keizer mag kijken? Keizer Rutte, die met slappe rug en knikkende knieën weer vier jaar vrijwillig gaat meewerken aan de uitvoering van hun islamiseringspakket. Sultan Erdoğan zal dik tevreden zijn.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, establishment, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Rutte, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op De naakte keizer Rutte

  1. BertG. zegt:

    Wat kan jij dat altijd mooi en overtuigend vertellen.
    Wederom, mijn complimenten.
    Een impuls aankoop is, en meer niet met zo’n 2de kamer verkiezing.

    Geliked door 2 people

  2. fransdewit zegt:

    Wat is dit goed op schrift gezet, compliment

    Geliked door 1 persoon

  3. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  4. Bob Fleumer zegt:

    Je vraagt je in alle gemoedsrust af of er niet een smerig spel is gespeeld door Rutte en Erdogan het is mij allemaal te toevallig, ze hebben er allebei garen bij gesponnen!

    Geliked door 1 persoon

  5. Marlies zegt:

    Uitstekend verwoord. Dank daarvoor.

    Like

  6. Asgard zegt:

    Deze verkiezingen zijn gefraudeerd en georkestreerd tot gewetenloze moraalridders van de gevestigde Haagse kliek onder luid gelach van kutje Rutte,….dat de put zo diep mag zijn voor jou Rutte dat jij en al je kornuiten er in mogen verzuipen!!

    Like

  7. delamontagne zegt:

    Nou, nou…..hoe krijgt U ,t voor elkaar. Het lijkt wel een “griezel”-sprookje van Grimm.
    Maar weten Nederlanders ECHT zo weinig van dat geloof van Vrede, liefde en onthoofding ?

    Dat zal wel zo zijn want ik herinner me dat ene Femke Hallalsema jaren geleden verbaasd de 2e Kamer inriep:” Takyijah, zeker weer een verzinsel van Meneer Wilders”.

    Geliked door 3 people

  8. Knutsel zegt:

    Geweldig stuk, heel mooi. Ook heel treurig, dat dan weer wel.

    Like

  9. Elena zegt:

    Onze exPVVer de grootste volksverrader.

    Hij werkt samen met Denk en de Rotterdamse NIDA moslimpartij.
    Heeft met zijn kornuiten een gloeiende hekel aan 2e kamer voorzitster Arib, Rotterdamse Burgemeester Abutaleb en Marcouch. Zij zijn geen goede moslims volgen hem en Co.
    Beklaagt zich in Saoudi Arabië over de onderdrukte moslims in Nederland.
    Dat addergebroed zou zich kapot moeten schamen.

    Foto: Arnoud van Doorn geeft een interview aan de Turkse zender A Haber. Bron: Screenshot A Haber / Twitter.
    Door Tim Engelbart 19 maart 2017
    Er zijn weinig dingen die smeriger zijn dan stoken tegenover je eigen land op een propagandakanaal van een ander land dat momenteel niet bepaald op vriendschappelijke voet met Nederland staat. Arnoud van Doorn (oud-PVV’er, tegenwoordig fulltime salafist) doet het gewoon.
    De weerstand tegen de Turkse oppressie in Nederland heeft niets te maken met Turkije, aldus het Haagse raadslid Arnoud van Doorn (ooit PVV, nu PvdE) gisteren op de Turkse televisiezender A Haber. Nee, het heeft te maken met het “bestrijden van de islam,” aldus de man die duidelijk de weg kwijt is. Zo beweert hij althans op de Turkse televisie in een interview waarin Van Doorn het ruiterlijk opneemt voor president Erdogan die hij een “sterke leider” noemt.

    Like

  10. Guardiacivil zegt:

    Ik heb grote bewondering voor mensen die zulke stukken in elkaar kunnen zetten, mijn complimenten aan de schrijver.
    Maar ook ben ik er van overtuigd dat Rutte een rookgordijn heeft opgetrokken om bepaalde zaken aan het oog te onttrekken.

    Geliked door 1 persoon

  11. Jan zegt:

    Friezen helpen Rutte aan de macht:

    Negen op de tien Nederlanders gelukkig: Friezen spannen de kroon

    In Rotterdam, Den Haag en de andere gemeenten in Zuid-Holland zijn de mensen het minst gelukkig: hier schaart slechts 84,6 procent van de inwoners zich onder de gelukkigen.

    http://www.ad.nl/binnenland/negen-op-de-tien-nederlanders-gelukkig-friezen-spannen-de-kroon~ac177aaf/

    Dat zij langzaam door de islam gekookt worden, daarvoor zijn zij te stom om het door te hebben.

    Like

  12. Jan zegt:

    VVD lanceert via Hans Wiegel zot nieuw voorstel voor kabinetsformatie: ‘Ruil GroenLinks in voor de PvdA!’

    Het zogenaamde orakel heeft een ge-wel-dig nieuw plan voor het aankomende Kabinet Rutte III: laten we niet in zee gaan met Jesse Klaver, maar gewoon nóg een keer met die club van Lodewijk Asscher. Want de eerste keer was het al zo’n succes!

    Dat betekent dus GroenLinks eruit. En dan, vervangen door echte rechtse partijen als SGP en FVD? Nee, natuurlijk niet. Het blijft de VVD hè? Dus die leveren zich dan niet uit aan de klimaatterroristen van Wijnand Duyvendak en Jesse Klaver, maar gewoon nógmaals aan de nivelleringsexperts Hans Spekman en Lodewijk Asscher…..

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/05/vvd-lanceert-via-hans-wiegel-zot-nieuw-voorstel-voor-kabinetsformatie-ruil-groenlinks-in-voor-de-pvda/

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie