Moslims: Waarom naar Europa?

Screenshot_132

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Waarom zoeken moslims landen uit om naar te emigreren, waarin een volledig ander waardesysteem geldt? En waarom proberen ze deze landen daarna hun waarden op te leggen?

contra-magazine

Eigenlijk is het best wel interessant: in plaats van uit het ene islamitische land naar het andere te trekken, geven veel moslims de voorkeur aan christelijk-laïcistisch vormgegeven samenlevingen, waarin deels tegenovergestelde waarden en morele voorstellingen domineren. Maar in plaats van dit te accepteren en te respecteren, wordt verachtelijk neergekeken op de “varkensvleesvreters”, “hoeren” en dergelijke. Iets anders zijn de niet-islamitische Europeanen voor veel (natuurlijk niet alle) moslims immers niet.

Daarbij moet je je echter afvragen: Waarom willen deze mensen eigenlijk allemaal naar Europa? Als het in Europa zoveel beter is dan thuis, waarom willen ze dan van dit continent dezelfde stinkende holen maken, waarin de armoede woedt en er nauwelijks nog een goede toekomst voor de kinderen bestaat? Waarom willen ze  in Europa die toestanden creëren waarvoor ze zelf gevlucht zijn? Met logica is dat niet meer te verklaren, toch?

Wie als Europeaan bijvoorbeeld naar een islamitisch land gaat, moet zich daar aanpassen aan de geldende regels en normen. Voor de vrouwen betekent dit bijvoorbeeld dat ze hun lichaam zo goed mogelijk moeten bedekken en – afhankelijk van het land – ook niet zonder mannelijke begeleiding onderweg zijn. Datzelfde geldt in het omgekeerde geval echter ook voor moslims die naar Europa komen. Die moeten daar evengoed de geldende regels en normen accepteren. Zo simpel is het. En wie het daar niet mee eens is, kan immers ook vertrekken. Ook wanneer veel moslims zichzelf beschouwen als heersersmensen, omdat alle niet-moslims immers sowieso slechts “Untermenschen” zijn.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

39 reacties op Moslims: Waarom naar Europa?

 1. Ron V. zegt:

  heel simpel, zoals sultan erdovarken al opriep, veel kinderen maken en zo de meerderheid krijgen.
  Dit “geintje” hebben ze al in vele andere landen ook zo uitgehaald.

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Niet alleen dat maar tegelijkertijd vangen ze hier een uitkering welke in hun eigen soort landen ten enenmale uitgesloten is. Het gevolg is dus dat we mogen betalen voor onze eigen ondergang. Uiteraard met de grootste dank aan het linkse en christelijke gespuis.

   Like

  • danny zegt:

   Nog simpeler wij blanken moeten meer kinderen op de wereld zetten als tegenwicht. Desnoods premies voor blanke gezinnen die 2 of meer kinderen op de wereld zetten

   Like

 2. peter zegt:

  En de ambtenaren geven dat volk nog gelijk ook ,en gaan mee in al d’r wensen ,we zouden mensen uit de regering moeten verplichten een deel van d’r salaris te moeten afstaan aan de giften die ze toe zeggen aan islamieten ,bijvoorbeeld 20 procent .dan zouden ze plots een stuk minder toeschietelijker zijn ,geld weggeven van de burgers gaat ze namelijk een stuk makkelijker af .

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Booslims met een IQ van rond de 60-70 beschouwen zichzelf als “ubermenschen” en ze denken dat hun fucking proleet hen de westerse landen heeft gegeven tezamen met alle rijkdommen, zodat zij daar over kunnen heersen. Geen zelfreflectie of hun proleet wel bestaat of wat er in zijn sprookjesboek wordt vertelt wel klopt met de realiteit, of dat het de grootst mogelijke onzin is.
  Het enige waar ze eerbied voor hebben is de druk van een constante hele harde hand achter de deur!!!!

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   Mensen met een IQ van 120 of hoger geven deze primitivo’s toestemming om zich ‘übermensch’ te blijven voelen, ook als ze in een maatschappij zitten waar ze alleen maar iets kunnen leren.

   Een hoog IQ hebben zegt blijkbaar ook niet alles; je moet de hersencellen wel op de goede manier leren gebruiken.

   Geliked door 2 people

   • Frans Brassens zegt:

    Intelligentie bestaat uit drie delen, Wachteres.
    Het ‘Leerverstand’ alias IQ, het ‘Emotionele Verstand’ alias EQ, en het Gezonde Verstand.
    Bij nogal wat mensen ontbreekt dat laatstgenoemde deel, terwijl het als tweede genoemde daarbij dan wat verwringingen kent.
    😉

    Like

  • Akka fietje zegt:

   Toch gelooft de halve wereld dat Islam een religie is. Islam is een oorlogs ideologie.
   Het heeft een vlaagje religie , alleen om de strijders dapperder te maken en velen beloften te krijgen in het hiernamaals.
   Nu kunnen ze zeggen we bezetten dit land voor allah, in plaats van voor hunzelf. Het klinkt alleen wat sympathieker

   Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zo simpel is het inderdaad, maar als de westerse wereld te slap is om je dat op te leggen, doe je dat natuurlijk niet, ook weer logisch.
  Als moslimlanden hun kledingcodes niet lieten gelden voor vrouwelijke expats en dergelijke, liepen die daar óók met shorts en spaghetti-bandjes over de markt, zeker weten!
  Eigenlijk is dit dus nog niet eens helemaal de schuld van de moslims-zelf, maar nog meer van de linkse goedmensch. Zoals alles, trouwens.

  Like

 5. mahoog zegt:

  Omdat ze klaar moeten staan om die landen over te nemen,wanner de dag X bepaald is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Japio zegt:

  Ze willen van de hele wereld een rattenhol maken. Alles verrampeneren en bevuilen tot dat de ziekte geheten islam overal armoe en verderf hebben gebracht.

  Geliked door 3 people

 7. Cathja zegt:

  Moslims hebben een missie. De hele wereld moet geïslamiseerd worden, zoals allah het hun heeft opgedragen. Europa is een werelddeel waar weliswaar veel moslims wonen, maar waar de islam het (gelukkig) nog niet voor het zeggen heeft. En dat moet zo snel mogelijk veranderen vinden ze.
  Daarbij komt dat moslims weten dat de uitkeringen in veel Europese landen hoog zijn, dus zelfs als je niet werkt, ontvang je toch geld.
  Ook het vele kindergeld is aantrekkelijk, zeker als bijna elk moslimpaar een maximaal aantal nakomelingen produceert. Dat zou ontmoedigd moeten worden.

  Van onze nieuwe regering verwacht ik niet veel inzicht en daadkracht als het gaat om de toekomst van ons land. Ze zijn pro moslims, dus wij moeten maar bekijken hoe we in een steeds islamitischer wordend Nederland/Europa staande blijven.
  Er breken geen gemakkelijke tijden aan!

  Geliked door 6 people

  • Anna zegt:

   Helemaal waar; moslims hebben DE missie om de hele wereld te islamiseren en Europa is een makkelijke prooi. De moslims die nu geïntegreerd lijken zijn straks ook onze tegenstanders…. kijk maar in Irak. Van de een op de andere dag stond daar het nazireeërs teken op hun huis waardoor ze moesten vluchten voor hun leven… degenen die niet vluchten konden kunnen het niet meer navertellen….. Vele jaren hadden ze in een min of meer gewone toestand naast elkaar geleefd en opeens was daar de vonk van de zogenaamde echte islam en werd iedereen ( niet islamiet ) uitgemoord…. waar is de pers in dezen ???? e durven niet..!!!! Wat vergeten we toch snel….. Pakistan was tot +_ 1950 een christelijk land…. miljoenen uitgemoord….

   Like

 8. Thom zegt:

  Je moet bij moslims en Linksen nooit proberen om met logisch denken hun gedrag te verklaren, omdat in hun denkwijze elke vorm van logica ontbreekt. Zo staat nu op Epochtimes.de dat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken de SPD-er Sigmar Gabriel het niet eens is met de belofte van Merkel aan Trump om de bijdrage aan de NATO op 2% van het BNP te maken. Hij vindt het zinvoller om de ontwikkelingshulp op 2% van het BNP te brengen.

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/gabriel-erteilt-zwei-prozent-ziel-der-nato-klare-absage-a2075053.html

  Daar stollen de drollen toch van in je darmen als je dat leest?

  Geliked door 2 people

  • Vincent van Bruchem zegt:

   De rechtse gelovige tak is anders ook niet altijd even logisch. Ze geloven in een God die oneindig onbegrijpelijk is. Vind je het gek dat christenen hun geloof niet kunnen verdedigen?! Wat meer naar links zitten de katholieken (en moslims) bij het CDA. Hun geloof is weer een trap warriger aangezien ze hun heil bij de moeder van de zoon van God zoeken (en bij een waarzegger).

   Dus eigenlijk heb je gelijk: hoe linkser hoe warriger.

   Wat doen socialisten helemaal links dan? Die geloven niet meer in God en zijn zichzelf tot wet. Ze geloven in zichzelf of in psychiatrische gedragsbepalende medicatie en ze geloven dat iedereen gelijk is en evenveel verdient. Maar waar iedereen evenveel zou moeten verdienen strijkt de farmaceutische industrie een fortuin op ten koste van de ziektekostenverzekeringen en daar betalen bij allen aan mee. Wie rijden er in Mercedessen rond? De psychiaters, een stel niet luisterende dictators die zelf menen goden te zijn i.p.v. te accepteren dat ze naar evenbeeld van God geschapen zijn, maar zeker zelf niet goddelijk zijn. Alleen Jezus was God en Mens. Psychiaters geloven dat iedereen op eenzelfde manier op medische troep reageert en dat iedereen gelijk is. Het lijken wel socialisten dus. Psychiaters moeten systematisch uitgeroeid of uit hun gezaghebbende functie worden ontheven worden naar mijn bescheiden maar vastberaden mening.

   Like

 9. H J zegt:

  Wie is die Steiner? Niet veel sjoege heeft ie, lijkt mij.

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  Waarom ze naar Europa komen?
  Omdat ze weten dat onze regeringen stelletje slappe sukkels zijn en alles maar pikken van ze
  Ze liggen dubbel van het lachen wat ze krijgen en alles kunnen uitvreten, letterlijk en figuurlijk,we worden gigantisch in de zeik genomen

  Geliked door 5 people

 11. scheermes zegt:

  Omdat ze hier alles GRATIS KRIJGEN NATUURLIJK!!Via de telefoon wordt hun familie verteld wat voor een geweldig land dit is ,en dat het hier allemaal geweldig is !!De gastheren bouwen koran scholen en moskeeen,en gratis kleding, gratis voedsel, en een mooi huis ,en de familie BLIJFT maar komen natuurlijk als ze dit allemaal horen en gaan allemaal richting lui lekkerland !! Uit dankbaarheid voor deze dwaze kronkels van de roverheid komen ze ook nog eens met het idee, om ons hun valse religie ook nog eens door de strot te duwen ,waardoor wij de zelfde toestanden krijgen als in het midden oosten !!Mijn vrouw zij ;deze mensen zijn stapelgek!!Zij ontvluchten massaal alle moslimlanden,omdat de islam alleen maar dood en verderf en armoede veroorzaakt ,en hier vinden ze het allemaal geweldig ,en nu willen ze van nederland een moslimstaat maken ,ONBEGRIJPELIJK zei mijn vrouw !! Het is maar te hopen dat het kabinet zo gauw mogelijk, als het geformeerd wordt,na enkele weken naar huis gestuurd wordt, en dat de schade nog beperkt blijft met de islam instroom !! STOP MET DEZE WAANZIN !! NUUUUUU!!!!!!

  Like

 12. Ik ben het bet Golden Girl eens. Zij kunnen het flikken, wij niet.

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Mijn opa voer, voor de 2e wereldoorlog op de grote vaart. Hij zette al geen voet op moslimbodem. Men weet al heel lang dat de islam niet deugd. Dante wist het, de Franse filosofen wisten het.
  Waarom men dan toch voetje met hen vrijt, dat kan alleen maar omdat God hen met blindheid heeft geslagen.

  Like

 14. ReaGluurder zegt:

  We moeten ons meer concentreren op al dat Qudtvolk die dit allemaal faciliteert!! En hoe is al dat Qudtvolk nog maar op het pluche beland???? We hebben ons al deze ellende zelf allemaal aangedaan!! 20% had mss in de gaten hoe dit zou aflopen, 80% dus niet!! Zoals Jan Terlouw al zei; De mens heeft geen langtermijngen!!

  Like

 15. Antivenin zegt:

  Moslims komen hier om ons land in te pikken en om te zorgen dat de islam hier uiteindelijk als enige godsdienst overblijft, precies zoals Allah het bevolen heeft. Zoek het woord hijra maar eens op.

  Door deel te nemen aan de hijra verzamelen ze pluspuntjes bij Allah om mee in de hemel te komen. Bovendien hebben ze hier een beter leven, de infidel zorgt voor alles, dus win, win, win voor hun. Intussen worden wij langzaam maar zeker etnisch gezuiverd uit ons eigen land, zie de grote steden waar de Nederlander al voor de helft van zijn grondgebied is beroofd.

  En Rutte maar grijnzen…

  Geliked door 1 persoon

 16. Akka fietje zegt:

  “dat onze regeringen stelletje slappe sukkels zijn”
  Maar als er gestemd mag worden of we meer of minder Marokkanen willen, stemmen ze Rutte.
  Het nederlandse volk is even slap als hun leiders, en wat zullen ze een spijt krijgen in de volgende generaties, als er geen weg terug meer is

  Like

 17. Astrid zegt:

  Waarom? Omdat wij de kip met de gouden eieren zijn.
  Alleen heeft de onbewuste moslimmens niet door, dat als hij ons straks allemaal heeft uitgemoord, er toch iemand het werk zal moeten doen om de gouden eieren te kunnen blijven produceren. En daar gaat het op mis, want het gros van de moslims heeft bewezen weinig to niks te kunnen/willen investeren en sowieso niets duurzaams op te kunnen bouwen. Wie moslimlanden heeft bezocht, weet hoe het er in die landen uitziet op straat, in de steden, in de huizen en gebouwen. Zo zal het bij ons ook gaan. Dat kon je in de wijk Kreuzberg-Berlin goed zien, waar de Turken de straten al heel lang geleden begonnen over te nemen. Ga maar kijken in de wijken van andere grote steden waar ze samenwonen, daar verpaupert de buurt in no time.
  De moslims investeren niet in de toekomst, ze gaan voor het snelle geld en de gratis hebbedingen. Moslims zijn onvolwassen geesten, die veel stampvoeten, intimideren, roven en overheersen. Ze zullen dezelfde chaos scheppen die ze nu juist in hun landen van herkomst wilden ontvluchten. De moslim vlucht feitelijk voor zichzelf, wat een onmogelijkheid is. Als een EU werkelijk voor ogen had gehad om deze peuters van de wereld iets duurzaams aan te reiken, dan had men de moslims heropgevoed en keiharde voorwaarden aan hun verblijf gesteld en hen ook aan die voorwaarden gehouden. Maar de EU heeft heel andere belangen, dat moge inmiddels toch wel duidelijk zijn.

  Like

  • Cynicus zegt:

   Heel goed deze analyse. En ter aanvulling; als de moslims dan welvarend zijn zoals in Saoedi Arabie en de Golfstaten dan zijn ze te lui en te dom om de infrastructuur te maken en te onderhouden en laten ze allerlei mensen komen uit met name Nederland en hun arme geloofsgenoten mogen de straat vegen.

   Like

 18. Jan zegt:

  Europa moet kapot van socialisten:
  Weer duizenden migranten gered op zee; honderden nog minderjarig

  Ruim drieduizend migranten zijn in een periode van 24 uur gered op de Middellandse Zee. In totaal werden volgens het Italiaanse persbureau ANSA 3315 mensen van bootjes gehaald tijdens 25 verschillende reddingsoperaties voor de kust van Libië.

  http://www.ed.nl/buitenland/weer-duizenden-migranten-gered-op-zee-honderden-nog-minderjarig~a65221f0/

  Bij de reddingsacties waren verschillende organisaties betrokken. Lees: Bij de reddingsacties waren verschillende organisaties die mensen smokkelen betrokken en gefinancierd worden door de EU en Europese staten

  Geliked door 2 people

 19. ildiko zegt:

  wanneer ze met hun ordinaire vlaggen op onze straten protesteren samen met onze volgende vijanden de antifascisten, met goedkeuring van de burgemeesters tegen eigen volk dat is zo een privilegie dat er niemand kan begrijpen. Ze worden vanuit onze democratie gesteund om tegen ons te vechten, tegen onze leiders onze normen onze waarden, Dus dat geeft aan deze afval onwijs veel kracht, ze vinden dat wij het volk weekdieren zijn dus ze kunnen samen met hun Allah monster doen met ons wat ze willen. Een dappere volk zou dit nooit pikken. Hongaren, Russen, Slovaken, Polsen die zijn dapperst die pikken dit niet, die organiseren zich om eigen volk te beschermen.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Het is boos opzet, de bezetting van Europa is volop aan de gang, alleen de regerende regenten zien het niet of willen het niet zien !

  Like

 21. Cynicus zegt:

  Het is een strategie van de agresseive islam om naar andere landen te gaan en daar zoveel mogelijk te parasiteren op de niet-islamitische bevolking daar middels uitkeringen en subsidies. Zo holt men de vijand (niet islamitische landen) uit en die verzwakken en vallen makkelijker ten prooi aan de islam. Omdat er veel kinderen gemaakt worden en het aantal islamieten toeneemt gaan de agresseive moslims ook steeds meer eisen stellen aan de niet-islamieten. Ze hebben als bondgenoot de linksgekkies die middels de critische theorie en de zelfhaat van de westerse cultuur meehelpen om het eigen land en cultuur uitte hollen en te streven naar en neocommunistische maatschappij zonder eigen cultuur. Waarom zijn de extremistsiche islam en de linksgekke neocommunisten bondgenoten ? Een deel van de elitaire neocommunistische machthebbers zitten in satanische pedonetwerken en daar worden kinderen ritueel misbruikt en soms zelfs vermoord. En binnen de islam zijn kindhuwelijken en polygamie toegestaan. Daarom wil men de oude christelijke gezinswaarden een man en een vrouw kapot maken. Ook de homosexuelen worden als bondgenoot gebruikt want die hebben een gelljk geslachtshuwelijk geeist en gekregen.
  Bovendien zijn er nogal wat homosexuelen die op jonge jongens vallen. Puur satanisch is dit complot.

  Like

 22. hendrikush zegt:

  Wij moeten wel dankbaar zijn voor al die voorbeeldige mohammedanen.
  Ze komen met gevaar voor eigen leven hier naar toe om ons te onderwijzen over de enig ware god en zijn profeet. En de huichelaars en veelgodendienaars die zich niet bekeren verdienen de dood en de hel. Denk goed na wat je doet en volg het voorbeeld van hun profeet!
  Toch?

  Like

 23. Sjaak zegt:

  Om de betere gevangenissen !
  Hier bevoorbeeld een gevangenis(kooi) in San Savador !

  Like

 24. Pietersen zegt:

  Misschien om boodschappenwagens vol schijtpapier, bleekmiddel, suiker, snoep, meel en zonnebloemolie voor weinig bij Aldi ?

  Like

 25. gerda zegt:

  Ook de nieuwe wereldorde zit achter de vermenging van de volkeren want dat geeft chaos. En in de chaos regeren , dat is het doel van de vrijmetselaars. Maar er is een Getuige.

  Like

 26. repelsteeltje zegt:

  tja ik denk toch dat de muslim komt om het makkelijke leventje wat ze hier krijgen nou een beetje respect en dankbaarheid alstublieft!!!!Maar dat is de grootste reden volgens mij!

  Like

 27. Frank zegt:

  1 georganiseerde maffia bende is het de vraag is niet of t fout gaat maar wanneer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s