Nederland plots pro-EU? Wilders won via andere partijen

Screenshot_124

(Door: Jelte Wiersma)

De uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen is door het Europese establishment met gejuich ontvangen. Nederland zou pro-EU hebben gestemd en daarmee het zogenoemde populisme in heel Europa hebben gestopt. Dat zijn twee slordige conclusies, schrijft Jelte Wiersma.

De grote winnaar van de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag was natuurlijk Geert Wilders. Niet zozeer door de winst van vijf zetels voor zijn PVV als wel door zijn invloed op gevestigde partijen. Wilders dreef en drijft met de zweep in de hand alle partijen op om zich uit te spreken over immigratie, islam en Europese Unie (EU). Zijn aanwezigheid in de Tweede Kamer en hoge scores in de peilingen hebben nagenoeg alle partijen gedwongen hun posities in zijn richting aan te passen.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nederland plots pro-EU? Wilders won via andere partijen

 1. fransdewit zegt:

  Tja ze moeten natuurlijk wel aansluiten bij het vorige toneelstuk. Gewoon doorgaan hoor, geloven het bijna

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wie nóg twijfelt aan Geert
  heeft nog weinig geleerd… 😛
  .

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Hoe je het ook wend of keert, het is voor Geert Wilders zijn eigen veiligheid beter dat hij de verkiezingen niet gewonnen heeft want was dat gebeurd, dan hadden we in Nederland dag na dag de gehele linkse wereld(pers) over ons heen gekregen met het gevolg dat er steeds meer mensen gaan denken dat het beter voor hen is om hem van het leven te beroven. Die linkse ellende is ons nu bespaard gebleven en scheelt heel wat polarisatie wat uiteindelijk voor Nederland als handelsland niet goed zou zijn geweest.

  Mark Rutte wil de EU niet verder federaliseren en dat is in elk geval een goed teken want dat betekent geen EU leger en Openbaar ministerie. Veder is het afwachten hoe het verder gaat lopen maar het lijkt me sterk dat ze de PVV stemmers gaan negeren. Hebben ze de afgelopen jaren ook niet gedaan en namen vaak ideeën van de PVV over.

  Like

 4. Mary zegt:

  Ik zou zeggen probeer het eens uit met een bindend referendum over een Nexit, ze kijken wel uit want ze weten dat een dikke JA wordt.

  Like

 5. GT zegt:

  Populistische golf gestopt, dacht het niet deze moet nog maar beginnen en hierbij komt dat er weer een ramp kabinet komt dat over elkaar heen struikeld, Rutte heeft er een zooitje van gemaakt met leugens en bedrog, en nu zal hij de Man zijn laat me niet lachten Rutte moet zijn biezen pakken ik weet het kan dit makkelijk zeggen maar zo werkt het niet he, wachten op een aanslag in Nederland met gigantische gevolgen ……en owe als ik krokodillen zie van die wel overwogen stemvee volk alla de wereld draait door figuren.Je hebben er voor en bewust op gestemd en je zullen het mee maken ook! Je zullen met je handen in de grond knijpen zo hard dat het bloed onder je nagels vandaan komt van spijt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s