Oostenrijk: Rode Kruis verheerlijkt illegale volksverhuizing

Screenshot_119

(Vertaling: E.J. Bron)

Met het project “Youth on the run” wil het Oostenrijkse Rode Kruis jongeren ertoe brengen zich “als vluchtelingen te voelen”. Het project moet in totaal 24 uur duren. Tot de “uitdagingen” zullen het slapen in een zeer beperkte ruimte, lange voetmarsen en “nooit eindigende vragen van toezichthouders” behoren.

Hiermee bedrijft het Oostenrijkse Rode Kruis goedmenschelijke propaganda in vreselijke omvang, het veroordeelt openlijk politieagenten en soldaten van het Oostenrijkse leger die hun plicht vervullen door illegale immigranten tegen te houden, en in het kader van de aan hen door de onverantwoordelijk handelende, regering opgedragen taak hun plicht te doen.

 De volgende twee manifestaties zullen in mei en oktober van dit jaar plaatsvinden. Het spel wordt ondersteund door het Rode Kruis Stiermarken, beter gezegd door het “Opleidings- en operatiecentrum van het Rode Kruis Stiermarken”, dat de initiatiefnemers de ruimtes en andere ondersteuning ter beschikking stelt. Als andere ondersteuners worden op de homepage de hotelketen “Naturidyll Hotels” en het ministerie voor Jeugd en Familie genoemd.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oostenrijk: Rode Kruis verheerlijkt illegale volksverhuizing

 1. Japio zegt:

  Horende doof en ziende blind, iets anders kan ik er niet van maken.

  Like

 2. Cynicus zegt:

  Ja dit soort “uitdagingen” zijn een soort sluwe indocatrinatie om mensen empatisch te maken voor het “leed” (al of niet echt leed) van migranten. Dat er oorlog is in de landen waar deze migranten vadaan komen heb jij toch niks mee te maken. Het is ook zo raar dat er vele migranten jonge mannen zijn. et lijkt me dat je eerst vrouw en kinderen in veiligheid brengt als er oorlog is. De meeste migranten zijn gelukszoekers.

  Like

  • Anneke zegt:

   Zie de meeste migranten als HUURLINGEN van de gevestigde orde. De NWO-globalisten (SS-ers van de Bilderberg-clan). De strijders van het satanische 666-beest, dat hun gouden bergen worden beloofd is natuurlijk heel aanlokkelijk, máár de grootste misleiding !!! ! !!! Wij hebben immers al jarenlange ervaring met de dwaalleringen van de POLITIEKE SATANISTEN. En dan nog genoeg mensen die horende doof zijn en ziende steke blind.

   Like

 3. Pietersen zegt:

  Al deze politiek gekleurde organisaties dienen verboden te worden. Hun invloed is zeer groot, onderschat het niet, zij spelen met goedkope sentimenten in plaats van neutraal te zijn.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Als het Rode Kruis niet oppast zullen ze dadelijk al deze jongeren daar in Oostenrijk moeten gaan verplegen zodra zij hun voeten kapot hebben gelopen, doorgezakte benen hebben, oververmoeid raken en gigantisch gefrustreerd zijn. Stel dat ze die “asielzoekers” daar in een donkere en onverlichte avond door de bergen en bossen van Stiermarken laten marcheren dan is het gevaar groot dat er de nodige ongelukken door gebeuren!
  Ik heb in mijn jeugdjaren, rond 1979, een zomerkamp in de Drunense Duinen bijgewoond en daar moesten we ons als Germanen (!) verkleden maar dan wel met mouwloze T-shirts, hemden en korte spijkerbroeken of andere korte broeken aan. En daarginds hoefde het Rode Kruis ons niet eens te verplegen omdat dit soort kampen ook bedoeld waren om zelfstandiger en volwassener te worden.

  Like

 5. Stef zegt:

  Dat die lui een rood kruis hebben van het inboorlingen neuken zal mij worst zijn maar er moet de verplichting zijn om ze daar te houden.hier zullen ze nooit gelukkig worden. En wij daardoor zeker niet.

  Like

 6. Ron zegt:

  Het rode kruis zit in de zak van George Soros.

  Like

 7. Duchesne zegt:

  …Gedurende de 24 uur mogen de jongerne echter ook het gedrag van de ‘vluchtelingen” overnemen, waarbij men een moord, drieeendertig verkrachtingen en honderdtweenzeventig diefstallen en beroving heeft ingecalculeerd. er zal geen strafvervolging zijn voor de daders gedurende deze periode.
  Mocht men kiezen voor het Afrikaanse scenario dan is er nog een verdrinking van vijf christenen bij ingecalculeerd, alsook in plaats van 1 vijftien verkrachtingen en het ritueel verbranden vna een baby. De mobiele teleffoons zullen bij de aanvang vna het project worden uitgedeeld met een handleiding en een welkomstboodschap van zowel Georg soros als angela Merkel, Mutti voor de sympathiezoekende asieleisers. een op de zeven “cursisten” zal ook gemasseerd worden met “happy end” door iemand van stichting bootvluchtelingenwerk om de stress te verlichten….

  Wie resalistisch iets wil doen moet dan ook in details treden…

  Like

 8. Flo zegt:

  Ook pogingen tot moord onthoofding verkrachtingen en stenigen zijn enkele van de “uitdagingen” die zullen worden “beleefd”…….
  Wat een prachtig initiatief weer van de oostenrijkse linxe gutmenschen.
  Goed om “de jeugd” voor te bereiden op de verschrikkingen en totale vernietiging van een ooit mooi europa, tenzij……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s