Brandstichtingen in Malmö, Linköping, Västerås, Armadale en Gnesta

Screenshot_143

(Door: KGS – Vertaling: “Wachteres”)

ZWEDEN IN BRAND. Op zaterdag en zondagnacht werden autobranden gemeld in onder andere Linköping, Kristinehamn, Torshälla en Lund. Scholen in Malmö en Västerås werden blootgesteld aan aanslagen door brandstichting. Op een industrieterrein in Gnesta probeerde een jeugdbende meerdere branden te stichten in gebouwen en in auto’s, en in Tyreso, in het zuidoosten van Stockholm, werd een autodealer door een immens vuur getroffen. Men gaat ervan uit dat dit brandstichting is geweest.

Om 22:00 uur zaterdagavond brak er een kleine brand uit langs de gevel van een gebouw in een industrieel park in Gnesta. Een stel “jongeren” was, op dezelfde tijd toen het vuur begon, in de omgeving gezien. Het bleek dat de jongens zelfs in hetzelfde industriële park hadden geprobeerd twee auto’s en een silo in brand te steken. Toen de politie arriveerde, waren ze verdwenen.

Er zijn geen aanwijzingen dat de bende jongeren was geïdentificeerd of gearresteerd. Er wordt over de brandstichting niets gemeld, noch door de politie noch in de berichten van de lokale pers.

* * *

Op 14.00 uur zaterdagmiddag werd ontdekt dat een groot aantal auto’s op het congres- en sportcentrum Nordichallen in Sundsvall op de parkeerplaats werd vernield.  30-40 voertuigen waren blootgesteld aan vandalisme. Vooral autoruiten werden vernield. Er zijn geen gegevens over verdachten of gearresteerden vanwege vandalisme.

Rond het middaguur om 15.10 uur zaterdagmiddag werd in een parkeergarage bij de Tors Hargs sportevenementenhal in Torshälla, net ten noorden van Eskilstuna. een auto in brand gestoken. Enkele jongeren werden ter plekke gezien toen de brand begon. Er is geen verslag dat iemand die de daad heeft gepleegd is gearresteerd en een kort artikel in de plaatselijke krant over het incident gaf geen beschrijvingen van de verdachte jongeren.

Bron:
http://tundratabloids.com
Door: KGS

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Brandstichtingen in Malmö, Linköping, Västerås, Armadale en Gnesta

 1. fransdewit zegt:

  Wat willen die gasten hier nu allemaal mee bereiken? Willen ze het in Europa het zelfde maken als dat wat ze achterlieten? Zo ja gaan ze dan straks weer door ergens anders heen om de boel te vernielen?

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Frans ze zijn alleen gelukkig als ze kunnen slopen en vernielen en dat lukt aardig maar het wordt steeds leuker in Italië worden per dag 3000 gered, want ook volgens die gluiperd van een paus zijn ze een verrijking

   Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Volgend jaar ofzo binnen de NLse grenzen.

  Like

 3. Het land van mogelijkheden en waar alles is toegestaan. Dus nu niet zeuren.

  Like

 4. joga zegt:

  Ach Zweden, inmiddels volkomen kansloos , jullie zijn ons net voor, maar niet getreurd. ik denk dat we ze nog wel inhalen, hè Rutte?

  Like

 5. Japio zegt:

  Hoe lang nog eer ze hier los gaan. Wat bezielt Zweden om dit allemaal te tolereren? En waarom hoor je er niets van in die fucking MSM? Kolere wat een hel moet het daar zijn. Dat die Zweedse gasten niet het recht in eigen handen gaan nemen is mij een raadsel. En die politie daar, die hebben toch ooit een eed moeten afleggen om de bevolking te beschermen? Deze waanzin is niet meer te stoppen vrees ik, Zweden R.I.P.

  Like

 6. Thom zegt:

  En maar op Links stemmen mensen, dan komt het wel goed. Vroeger zopen de Zweden wat af, maar dat de hele bevolking dar de Korsakov-ziekte van heeft overgehouden was niet eerder echt tot me doorgedrongen.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou, lekker duidelijk dan allemaal. Aan de andere kant: Juist daarom weet je weer precies, hoe laat het is!
  De MSM in Zweden moest maar gauw een andere methode bedenken om het publiek een rad voor ogen te draaien, want dit werkt voor geen meter! Niet meer.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Brandstichtingen zijn niet nieuw. Dat gebeurt op grote schaal ook in Nederland zie: https://www.youtube.com/watch?v=LDnfRyHR8Pc en ook in andere plekken (Zie de video van CBN https://www.youtube.com/watch?v=8CCy2LiDAxc ) en nu is ook Zweden aan de buurt. De Jihadoorlog tegen ons is al op volle gang en het zal heftiger worden. In Amerika zal het feest niet lang duren. Trump zal met harde hand deze “bad hombres” buiten spel zetten. Hij is niet echt politiek-correct. Helaas wordt Europa door een stelletje zombies geregeerd. Zoals mijn oude buurvrouw altijd zei: Wij zijn bij de aap gelogeerd.

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Hoe is het ondertussen met de zelfmoorden in Zweden. Vroeger hadden zij het hoogste cijfer ter wereld, zal nu nog wel veel erger geworden zijn.
  Zweden biedt geen enkele hoop meer tot overleving.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Ik was verbaasd toen ik het stuk las: Er is toch niets aan de hand in Zweden?

  Opnieuw met dank aan Vederso.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Als het land eenmaal geïslamiseerd is en het land in chaos is gestort is het net zo snel weer gede-ïslamiseerd. Omdat islamieten kou haten en zij kunnen zelf niets onderhouden en zijn niet gewent om rekeningen te betalen. Dus dan is de aanvoer van gas om hun huizen mee te verwarmen zo afgesloten. En ik zie ze ook niet massaal hout gaan hakken voor een houtkachel. Dus dan is het gauw over en uit met hun pret.

  Like

  • Cynicus zegt:

   Nee voor hout hakken moe je werken en daar zijn veel moslim te lui voor. In rijke moslimlanden als Saoedi Arabie en de golfstaten wordtal het werk door buitenlanders gedaan

   Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik verbaas mij helemaal nergens meer om en ik wacht op die grote BOEM, zeker dat deze gaat komen want 32.000 jihadisten staan klaar in Europa om aanslagen te plegen en de strijd te starten voor het Europese Kalifaat.

  Geliked door 2 people

 13. Doornroosje zegt:

  Hier in Nederland heb je ook veel branden waar je niets meer over hoort.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Maar stefan kan er nog om lachen, haha.

  Like

  • Zweden het land van achterbakse draaiers zegt:

   Sja Zweden is echt Orwelliaans. Omkeringen ! En als je als burger niet politiek correct genoeg bent dan kun je ke cariere wel op de buik schrijven. Zo kronkelen en draaien de Zweden met verkrkampte angstbekkies om hun hachje maar te redden. De criminele migranten zullen die Zweedse draaikonten uitlachen en nog meer en meer brutaal worden. Zweden is verrot met veel duivelse zwavelstank. Ach men heeft als als afleidingsmanouvre de Russische dreiging omdat er een paar keer een Russisch marineschip is gezien. Je ziet in hoe die Zweden bezig zijn de satanische kant van de vrijmetselarij van een belangrijke tak er van en dat is de Zweedse ritus. Het gekronkel, de misleidingen en als dat niet lukt het angstzaaien (baanverlies) om maar politiek correct te moeten zijn. De omdraaiingen van dader slachtoffer bij de Taharrush aanrandingen en de verkrachtingen. Je ziet er de hand in van satan in de Herbreeuwse betekenis van tegenstander.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s