“De VVD is de PVV-kiezers nu al vergeten”

Screenshot_147

(Door: Kees Pieters)

VVD-inzet op verkiezingsthema’s bij de formatie is nul

“We gaan niet regeren met de PVV”, zei Mark Rutte voor de verkiezingen, maar “we gaan wel luisteren naar en rekening houden met de PVV-kiezers”. Een voorproefje van dat “rekening houden met de PVV-kiezers” kregen we afgelopen zondag 19 maart in Buitenhof. VVD-senator Frank de Grave zette uiteen wat de VVD tijdens de formatie zou moeten inbrengen.

post-online

Hij noemde diverse sociaaleconomische thema’s en een groen milieubeleid. Het meest opmerkelijk was echter wat hij NIET noemde. De woorden “immigratie”, “integratie”, “Europese Unie” en “identiteit” kwamen in zijn betoog niet voor. Kortom: alle zaken waar PVV-kiezers zich zorgen om maken komen niet voor in de inzet van de VVD bij de formatie.

De VVD is de PVV-kiezer vier dagen na de verkiezingen dus al vergeten.

PVV nieuw

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, kwaadaardige opzet, PVV, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

51 reacties op “De VVD is de PVV-kiezers nu al vergeten”

 1. Hij heeft gekregen wat hij wilde onze geflipte democraat en wij mogen verrekken en bestaan niet meer voor hem.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als je die foto van psychopaat Rutte ziet weet je zeker dat we nu al jaren geregeerd werden door een vent met ’n meer dan normale geestelijke afwijking.
   En het meest waanzinnige is dat diezelfde psychopaat het nu weer voor elkaar heeft gekregen om nòg eens vier jaar het land naar de afgrond te leiden.
   Nederland, één groot gekkenhuis.

   Doet me denken aan het verhaal van Edgar Allen Poe over de gekken die het gekkenhuis hadden overgenomen….

   Like

 2. Loebas zegt:

  De gemiddelde kiezer was in het stemhokje de vier jaren van VVD beleid ook al weer vergeten …

  Liked by 3 people

 3. joga zegt:

  Bij de VVD staat altijd nog steeds de islam voorop, evenals bij de meeste andere partijen, uitgezonderd FvD en SGP.

  Liked by 1 persoon

 4. Harry zegt:

  De bewering van Rutte dat ie minister president van ALLE Nederlanders wil zijn is dus OOK AL WEER GELOGEN !

  Liked by 3 people

 5. Cynicus zegt:

  Sja Rutte lacht vele probemen weg. Rutte wil Nederland als een soort Joepie joepieland presenteren.. Vraag dat maar aan de mensen met nulurencontracten in de zorg en de moeizaam rondkomende ZZPers..

  Like

 6. IkBenHet zegt:

  Er zou eigenlijk een militante tak van de PVV opgericht moeten worden.
  Gaat het behoud van ONS land niet goedschiks; dan maar kwaadschiks.

  Liked by 1 persoon

  • dendieje zegt:

   Je hebt gelijk, maar dan niet in naam van de PVV, wel dezelfde ideeen. Want demonstreren werkt voor geen meter. Ze worden alleen maar uitgelachen.

   Liked by 1 persoon

   • Henk zegt:

    Dit hoeft ook niet uit naam van de PVV maar uit naam van
    Nederladers voor Nederland , het verzet dus .

    Like

   • H J zegt:

    Van mij mag je per direct beginnen IBH. Ik ben een sponsor.
    Kan persoonlijk niet aanwezig zijn want ik woon reeds in een ver buitenland.
    En Dendieje die zee da ut goe is. 🙂

    Liked by 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   @IkBenHet,
   Dat zal best lastig worden om te winnen ben ik bang voor, zij de ratten in pak hebben de mensen (politie & leger), de organisatie (geheime diensten), de wapens en het geld (wat trouwens ons geld is)!!
   Misschien beter om zoveel mogelijk mensen wakker te laten worden uit hun zombi-slaap-staat!!! Maar neee ook dat zal niet lukken omdat NL-ers per definitie een slaafs, volgzaam en bang nsb-volk zijn.

   Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Oude lijn wordt voortgezet en zal er dus niets veranderen.
  Of heel vies en slim, alle redenen door de PVV genoemd gewoon jatten en toepassen binnen het VVD beleid.
  Voor deze smerige truc zie ik ze (Rutte) best toe in staat.

  Like

 8. cefas zegt:

  Net als de Joden, wordt nu de PVV weggezet! Walgelijke praktijken.

  Liked by 1 persoon

 9. r en s zegt:

  Het is de schuld van de domme kiezers, als de PVV 40 zetels had gehaald had het er allemaal beter uitgezien om ons land te beschermen tegen de bezetting van de islam. Haal maar naar binnen zelfs groen links steeg in de peiling. Over 1 generatie zit de eerste en tweede kamer vol met turken en noord afrikanen, en beslissen ze dat de NL met een boerka aan over straat moet.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @r en s,
   Het ligt niet aan de kiezer, deze verkiezingsfraude is van te voren helemaal gepland door de “elite”. Men wist van te voren de uitslag al. Ach ja, alle sufkudt NL-ers maar denken dat alles eerlijk is verlopen!! Er waren maanden van te voren al coalitiegesprekken gaande!!

   Like

  • H J zegt:

   In zekere zin heb je gelijk. De situatie op dit moment laat het niet toe dat de PVV (mee)regeert. Ja, het was goed als de PVV de grootste was geworden, maar we moeten nog een aantal jaren wachten totdat de Nederlandse kiezers het aandurven.
   Ik ben ook teleurgesteld en er zijn teveel malversaties die ervoor gezorgd hebben dat de PVV buitenspel staat. De elites hebben het nog steeds goed voor elkaar en ze komen steeds weg met hun wandaden/misdaden.
   In vergelijking met Amerika kun je wel stellen dat het linkse pact de grootste bek heeft en wie de grootste bek heeft, die wint.
   Wilders was een watje op het laatste moment en je kunt allemaal bovenop me springen, maar hij heeft het er zelf (bewust) naar gemaakt. Er is geen beginnen aan op dit moment. 4 jaren of mogelijk minder en dan zien we wel verder.

   Wilders heeft zeker overtuigend gewonnen, zowel in extra zetels als wel in overgenomen standpunten door VVD, CDA, (D66) en het fenomeen FvD. Ook CU en SGP moeten rechts aanschuiven, want onder invloed van de Islam zijn christenen-protestanten, gereformeerd of wat dan ook allemaal de pieneut. En wat hebben we dan? Een centrum-rechts-rechts kabinet en da’s nog altijd beter dan centrum of centrum-links.
   Laten we niet treuren, maar als Nederland een tweede Zweden wordt met alle watjes die ze daar in de regering en justitie hebben….maak dan je borst(en) maar nat!
   Sterkte allemaal.

   Like

  • H J zegt:

   Moderator; ik had een antwoord op r en s, maar ik zie het niet meer terug.

   Like

  • mahoog zegt:

   Eigen schuld….dikke bult.

   Like

 10. Pingback: De VVD is de PVV-kiezers nu al vergeten – Rechtsaf doorzee

 11. Fred zegt:

  En dat had iedereen van te voren al kunnen weten.
  Ook de domme VVD kiezer.

  Like

 12. Jan zegt:

  Christian Morgenstern

  Like

 13. Drs.P. zegt:

  Heel deze papieren stembiljet verkiezingen zijn doorgestoken kaart.
  Nu formatiegesprekken met geil links die mee mogen doen om de auto-lastenverzwaring er doorheen te lullen zodat de vvd-ratten geen blaam treft, want er is heul veul meer geld nodig om alle asielparasieten te bekostigen.
  Deze hele verkiezingen zijn zo nep als maar kan zijn, nog veel fraudegevoeliger dan in een 4e wereldland en waarom zijn er dit keer geen controles georganiseerd in ieder stemlokaal door geenstijl zoals wel gebeurde bij de vorige nepzooi??
  Het is zum kotschen zoals het nu gaat, de bevolking wordt in het pak genaaid door NL grootste smerige homo met zijn gore lachje. Ach ja, hij is ook maar een trekpop van de diepstate.
  NL is verloren zoals het nu gaat met alle eurofielen.

  Liked by 1 persoon

 14. hans zegt:

  Gewoon FRAUDE!! Die man die zit daar niet omdat we hem gekozen hebben.

  Like

 15. het systematisch verzwijgen van de keuze tot paspoortafgifte aan niet-Europese moslims gaat dus gewoon door; dat komt de publieke omroep goed uit

  Like

 16. Het uitsluiten van 1.3 miljoen kiezers is een STAATSGREEP!

  Liked by 1 persoon

 17. Klippie 72 zegt:

  Waarom verteld die man de waarheid niet, het CDA kwam met voorstellen die Geert niet kon pruimen.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Weer 4 jaar Rutte ellende, Bedankt waardeloze kl**tzakken voor jullie stemgedrag !!

  Like

 19. elisah zegt:

  Vergeten?
  Ik denk dat ze regelmatig ’s nachts badend in het zweet wakker worden omdat de PVV steeds door hun hoofd blijft spoken.

  Like

 20. daiyu-ninja zegt:

  Het verwijt aan de PVV stemmer is: jullie wisten al voor de verkiezing dat niemand met de PVV wil gaan regeren, dus dan hadden jullie daar niet op moeten stemmen.
  Hier enkele reacties:

  marcel.oosterling373
  Wilders wil Nederland isoleren van Europa. Geen goed idee. En weten jullie nog van de vorige keer? Het werd moeilijk en Wilders stapte er uit. Je kan dus niet op deze man vertrouwen. Hij heeft zich zelf buitenspel gezet. En heb je op Wilders gestemd, ja, je wist van te voren dat alle grote partijen niet met Wilders wilde samen werken. Dus jou stem op Wilders is en was een verloren stem.

  j.sintniklaas@planet.nl~891
  Alle partijen hadden van te voren aangegeven niet met de PVV te willen samenwerken. Een stem voor de PVV was dus sowieso een verloren stem.

  2cpm.schoutenRuud, FrankrijkLike
  Beste J.V. Gerrits, jij, je familie en vriendenkring hebben helemaal geen recht om je opzij gezet te voelen. Jullie wisten van tevoren dat elke stem op de PVV een verloren stem zou zijn. Kijk eens naar de opiniepeilingen en daarin de daling van de PVV richting de verkiezingen. Er zijn dus een heleboel PVV kiezers geweest die hun stem niet willens en wetens verloren wilden laten gaan. Jullie hebben daar wel voor gekozen. Nu niet zeuren dus. Etc,etc.

  Fraai is dat. Iedereen mag op de partij stemmen die hun mening/wensen vertegenwoordigd, behalve de PVV’ers. Die moeten op een partij stemmen waar ze helemaal niks mee hebben, anders is het hun eigen schuld dat ze buitengesloten worden.

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Verbaast me h e l e m a a l niets. De liegende, lachende lintworm gaat gewoon zakkenvullend door met zijn sloopwerkzaamheden.

  Liked by 1 persoon

 22. Tistochwat zegt:

  Zien jullie dat er inderdaad, zoals ik al had gevreesd, lieden zijn die Wilders verwijten dat hij heeft gezegd wél met de VVD te willen samenwerken, maar NIET met Rutte?

  En let toch eens op de gevaarlijke coalitievoorstellen van de linksdraaiende Thieme (“klimaatkabinet”, zegt de dwaas), de ‘christelijke’ Seegers en de Turk Kuzu; je houdt je hart vast.

  Like

  • H J zegt:

   Aan het eind van het liedje willen ze allemaal op rozen zitten of op de pluche.
   Wilders zal zich net als Trump 100% inzetten voor zijn beloftes….als hij aan de beurt komt tenminste.

   Like

 23. H J zegt:

  Die schaterlach of waar het voor moet doorgaan….Fotoshop of niet, maar dit is een lach van “je kunt me allemaal de kloten kussen. Ik ben een globalist en heb jullie allemaal bij de ballen”.
  Sorry als ik nu onze vrouwen discrimineer.:-)

  Like

 24. Pietersen zegt:

  Als PVV-stemmer wil ik helemaal niet dat Markje met mij rekening houdt of naar mij luistert.
  Ik heb niets met Markje te schaften. Wie wil er nou wel met deze leugenaar en uitverkoper te maken hebben.
  Ik begrijp de rechtgeaarde PVV-ers niet dat Markje rekening met hen houdt. Neem je verlies (we hebben ook gewonnen) als een vent en zanik niet.

  Like

 25. Jean zegt:

  M.i. is Nederland verloren en zal het vreemd gespuis de touwtjes overnemen want de Nederlandse burgers hebben zich laten inpakken, die rutte is voor geen haar te vertrouwen, die marokkaan van die linksgroene troep is voor geen haar te vertrouwen, turken zitten al in de 2de kamer en straks in jullie zitkamer, dat zijn de gevolgen van dubbele nationaliteit en stemrecht voor vreemdelingen…
  Er is helaas nog maar een redding en dat is “revolutie” met als einddoel ‘heel die islamitische rotzooi het land uit flikkeren richting Afrikaans grondgebied, niemand meer toelaten, alles wat via Turkije of de middellandse zee aanspoelt dadelijk w.w.z. DADELIJK terugsturen.
  Heel het profitariaat op droog zaad zetten w.w.z. heel snel van Nederland een republiek maken.
  Wij Vlamingen doen hetzelfde en we gaan dan samen werken voor ‘welvarende veilige islamvrije lagen landen’ zonder bemoeizucht van dat EU gespuis.
  Nu even de rug strekken en werk maken voor onze toekomst en zeker voor een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen die we ten aller prijzen moeten beschermen voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam.
  Nederland en Vlaanderen zijn seculiere landen die hopelijk heel snel republieken worden want de toegevoegde waarde van die middeleeuwse folklore is nul komma nul.

  Like

 26. Thoth zegt:

  Ik dacht dat in dit geval kiezers wel op de PVV ging stemmen. Maar helaas, het was verkeerd. Het zijn nog steeds die kiezers die in vorige eeuw – of hun nakomelingen – op de gevestigde partijen hebben gestemd. Zoals Anne Fleur die marxistisch is, verbonden aan GL, voorzitter van verkiezingsbureau en tot op heden Wilders wil stenigen… Een muts die nooit iets heeft meegemaakt. Tja, het is ontzettend jammer.

  Like

 27. Thomasson zegt:

  Paar dagen geleden zag ik op een van de RTL’s een leuke mafia film “Analyze This” met Robert de Niro. Een slagzin heeft mijn aandacht getrokken toen een mafiabaas zei : “Arrogance comes before the fall”. In deze zin meende hij dat de arrogantie van zijn rivaal zal leiden tot zijn val. Ik vond in de zin zo veel waarheid, dat is besloot het op het Internet te zoeken. Ik vond het antwoord op een Amerikaanse Bijbel-site. De zin heeft vooral veel betekenis in onze tijd. Wij leven in een gevaarlijke wereld die met de dag gevaarlijker wordt; speciaal in Europa. Helaas realiteit wijst uit dat onze politieke leiders in geen enkele opzicht capabel en/of betrouwbaar zijn om hun land te leiden en veiligheid te bieden aan de mensen die ze een mandaat geven. Een van de redenen voor het falende beleid is ..hun extreme arrogantie. De arrogantie hoort trouwens niet uitsluitend bij de oude politiek zoals die van de VVD, D66, PvdA enz.. Ook leiders van nieuwe partijen zijn er niet vrij van. Toen deze mensen pas begonnen, was hun motivatie oprecht. Maar het lijkt erop dat vanaf het moment dat kandidaten krijgen van het volk “A Ticket to ride” (Beatles hit) en ze komen in de Tweede-Kamer of de EP, ze betreden een Glitter & Glamour Walhalla. Daar vinden zij voor zichzelf, net als bij de Rad van Fortuin, Nieuwe kansen en nieuwe spelen”. De mensen die ze aan een zetel hebben geholpen worden als Bruikbare Idioten beschouwd. Deze houding in deze tijd kan leiden tot een potentiële bloedige burgeroorlog in West en Noord Europa. Het gewapende verzet zal van de burgers zelf komen in splinter groeperingen zoals het was in Libanon in de jaren ’70 en zoals het nu de stand van zaken is in Syrië.

  Like

 28. ieznogoedh zegt:

  Ik wordt gewoon naar als ik dat domme lachende hoofd van die landverrader zie.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @ieznogoedh Het kan zijn dat wij beide aan het verkeerde eind hebben. Honderdduizenden mensen hebben op de VVD gestemd. Waarom? Het is een raadsel. Bijna niemand van hen is stinkend rijk, zeer weinig van hen zijn wel to do. Velen van hen hebben VANDAAG een goede baan. Maar ze hebben ook, een hypotheek en een auto die ze nog moeten betalen. Waarom stemmen ze op een partij die ze niets waar kan maken? Geen garantie op werk als hun contract ten einde loopt, geen garantie dat het geld dat hier wordt verdiend niet naar Griekenland of andere arme EU-lid gaat; zonder ooit een cent terug te zien. De VVD kan ze niet garanderen dat er geen tsunami van gevaarlijke vluchtelingen op komst is, met kloten vol microben en sympathie voor ISIS of Al Qaida in hun hart . De VVD kan ze niet garanderen dat Nederland van hen blijft en niet als bezet gebied aan de EU wordt overgedragen. De VVD kan ze niet garanderen dat zijzelf of hun kinderen zouden via etnische zuivering niet uit hun woonomgeving worden verjaagd omdat de hele wijk of dorp is geislamiseerd. De VVD kan ze niet garanderen dat ze niet ten prooi zouden vallen aan torenhoge ziektekostenverzekering die van hen het recht verder te leven zal bemoeilijken. De VVD kan wel garanderen dat een enorme aantal Nederlanders zouden steeds armer worden en het land steeds verder in de richting van de Derde Wereld zal glijden.

   En ondanks deze waarheden die staan vast al Amen in de kerk, blijven de gewone mensen op ze stemmen. Dat is kennelijk de kracht van de Democratie!!!.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s