Trump: Immigratie is een privilege en geen recht!

 

(Door: “Gaius”)

Na het fake news van de leugenmedia dat Trump geweigerd zou hebben om Merkel een hand te geven, komt de aap vanzelfsprekend uit de mouw. Trump gaf Stasi-Merkel een formidabel lesje in democratie!

Bovenstaand filmpje zul je op de hersenspoelende leugentelevisie nooit zien! Zie hier de politiek incorrecte link naar het échte nieuws! De Europese oligarchen waaronder de ex kleffe dweil Van Rompuy, Kapo Schulz, Stasi-Merkel, Pinnokio Verhofstadt en vele andere dictatoriale potentaten kunnen het vergeten. Met de VS wordt onder Trump niet meer gelachen! Het rijk van de door de Arabische golfstaten gesponsorde bruine schrift vervalsende moslimbroeder Obama is passé. Zijn acht jaar islamofiel bewind was niet meer dan een islamitische hikbui in de wereldgeschiedenis.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky9”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, EUSSR, Immigratie, Merkel, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Trump: Immigratie is een privilege en geen recht!

 1. scheermes zegt:

  Wat mij in dit stuk echt goed bevalt ,is de solo gitarist TOP!!Dit zal de muziek liefhebber gelijk opmerken !!De toespraak van trump om de eigen mensen te beschermen tegen de islam ,daarbij voelde de overspelige hoer merkel, die heult met de vijand zich heel ongemakkelijk bij zoals op dit filmpje duidelijk is te zien !! Hier staat een echte leider ,en merkel verbleekt als zij naast dergelijke personen staat!!Trump benoemt het gevaar de islam niet alleen ,maar roeit het ook uit met wortel en tak !! Als geert wilders hier aan de macht komt, gaat hij hetzelfde doen als trump!! Grenzen dicht !! koran scholen dicht !! moskeeen sluiten !! En wat belangrijk is ,DE KORAN VERBIEDEN !! Het is ONBEGRIJPELIJK dat mein kampf WEL verboden is ,en dat de koran ,wat VELE malen erger is NIET verboden is !! Of komt het wellicht omdat hun godje allah het geschreven heeft,en mag het daarom wel ?? En de angst ,en de gevolgen, omdat rutte pechthold enz bang zijn voor hun eigen hachje ??Hun god is de duivel zelf, evenals de linkse kerk ,de pauw ”s de linkse dominee”s ALLEMAAL!! Dat addergif van de koran ,de pauws enz is DODELIJK en MOET EN ZAL gestopt worden !! Die tijd is nabij !! Hou goede moed bronlezers !! ONZE TIJD KOMT !!De linkse kerk zal ons er NOOIT onder krijgen !! NOOIT!!!!!

  Like

 2. Taljaard zegt:

  Hoefijzerbek Merkels mondhoeken zakken tot bulldog-niveau wanneer Trump het woord voert..
  LOL

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Onbegrijpelijk dat de masochistische ‘goedmens’ er nog steeds helemaal niets van snapt, stel achterlijke dwazen. Hadden wij hier ook maar een Trump! Geert Wilders zou dat kunnen zijn, maar gezien het hoge ‘watjes’-gehalte van de ‘goedmens’ hier, zal hij nooit zo kordaat mogen optreden als Trump. Ook dat hinderlijke ‘koningshuis’ staat Wilders in de weg.

  En wat betreft die Thierry Baudet, over wie ik tot dusver nauwelijks iets heb gezegd: waar was hij vijf jaar geleden? Waarom wil hij geen eind maken aan die zinloze ‘ontwikkelingshulp’, die ons al tientallen jaren vele miljarden kost? Daar heeft hij het bar weinig over. Je kunt dan wel leuk op een piano zwoel gaan liggen kijken, maar daarmee los je het probleem niet op. Dat kan alleen een man die zich compleet opoffert voor het volk. Een man die dagelijks moet worden beveiligd omdat de achterlijke mohammedaan hem wil vermoorden. Daar heeft Thierry geen last van. Laat hem trouwens eerst maar eens meer zetels zien te behalen dan die mohammedaanse allochtonen van DENK.

  Like

 4. Ze houden ons liever dom. Trump is een man die recht door zee gaat. Proviat!!!!.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Uitstekend geschreven door Gaius. Zo is het helemaal.
  Ik voorzie geen vreedzame oplossing. Daarvoor ligt de emotie te dicht onder het oppervlak en is de tegenstander geestelijk te primitief en te gewelddadig.
  Zie hoe Erdogan in Turkije reageert als het Westen zich beroept op haar eigen rechten en democratische regels.
  Naar mijn stellige overtuiging zal elke poging om het probleem op beschaafde wijze op te lossen hopeloos stranden op de fanatieke overtuiging van de islam dat wij vernietigd moeten worden.
  Wij hebben simpelweg véél te lang geacht met paal en perk te stellen aan de massa-immigratie van de islam..

  Het gevolg een burgeroorlog en ellende zoals Europa nog nooit gekend heeft.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Paul
   Wel een flinke botsing waarschijnlijk.
   En in Frankrijk, en misschien ook Zweden, toestanden die nog het meest aan een burgeroorlog herinneren. Maar geen ”ellende zoals Europa nog nooit gekend heeft.”
   Mijn inschatting is dat het in grote lijnen nog het meest op 1848 zal gaan lijken.
   De moslims hier zijn niet georganiseerd, noch bewapend en vormen ook geen eenheid.
   In Duitsland worden ze binnen hoogstens enkele weken verslagen.
   In het VK zal ten minste 40% van de daar verblijvende (Pakistaanse) moslims zich loyaal jegens de autochtone Britten verklaren, waardoor de islamisten om te beginnen al kansloos zijn. Ze zullen, net als in Duitsland, worden verpletterd, uit elkaar gejaagd en daarna opgeveegd, gevangen genomen, voor het hekje gedaagd en in de gevangenis verdwijnen, c.q. uitgezet.

   In Nederland worden sommige stedelijke wijken dan misschien een poosje het toneel van een oproer worden, waarbij enige doden zullen vallen. Maar het zal niet lang duren voordat de orde zal zijn hersteld. En de regering zal daarna nog moeite genoeg moeten doen om de Nederlandse volkswoede tegen de moslims te beteugelen die daar het gevolg van zal zijn. Reken dan ook maar op een minister president Wilders kort daarna. Het beleid zal dan zijn; of je past je aan, of je pleurt op.
   Belgie idem.
   Waarschijnlijk iets heviger, maar de uitkomst is hetzelfde.

   Echt bloedig en heftig zal het in Frankrijk worden; Marseille wordt maanden lang een soort Beirout, zo ook de diverse grootstedelijke banliuex. Maar ook daar zullen de islamisten uiteindelijk het onderspit moeten delven. En dan kunnen ze maar beter maken dat ze wegkomen, want de Fransen zullen ”furieux” zijn.
   In Zweden krijg je een enorme rotzooi, waarbij sommige autochtone Zweden zich bij de islamisten aansluiten. Daar zal de ellende nog het langste duren en ingrijpen van buitenaf lijkt mij op termijn ook niet denkbeeldig.

   Het is natuurlijk allemaal speculatie.
   Maar ik geloof er geen snars van dat de islamisten ooit in staat zullen zijn om een Europees kalifaat te vestigen wanneer zij tot geweld over gaan.
   Althans, niet binnen nu en 20 jaar.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Taljaard.
    Het scenario dat je schetst voorziet niet in een uiteindelijke diaspora tegen de islam.
    Je gaat er namelijk van uit dat de diverse regeringen de woede van de bevolkingen zouden kunnen indammen…
    Maar ik lees niets over het geraamde aantal van 10.000 IS-soldaten die in Europa zouden moeten zijn.
    De geschiedenis heeft geleerd dat juist zij in staat zijn tot het aanrichten van de grootste verwoestingen en het uitmoorden van hele bevolkingsgroepen.
    De Europese steden zijn door hun bevolkingsdichtheid de ideale plekken waar zij praktisch niet uit te roeien zijn zonder dat er vele duizenden doden onder de eigen bevolkingen vallen… Zie het recente oorlogs–verleden in Syrië.
    Als dat zou gebeuren heeft de islam geen plaats meer in Europa.
    Naar mijn overtuiging is het ook niet mogelijk, maar ook zeker niet gewenst dat er grote groepen moslims in de verschillende landen zouden kunnen en mogen overblijven.
    Dit zou op termijn weer tot dezelfde problemen leiden.
    De islam is het grootste kwaad dat de wereld kent, en moet zo grondig mogelijk worden vernietigd.
    Dit kan óók gebeuren door massa-deportatie.
    Laten we hopen dat dit middel op grote schaal zal worden toegepast.

    Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Jan zegt:

  Interview met 11 jarig meisje met meer hersenen dan al het linksvolk in Amerika.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Merkel is schlicht

  Like

 9. Jan zegt:

  11 jarige met meer verstand dan schlicht element Merkel

  “So one day I was at home watching the TV. This is before the election sort of began and then there was this guy. He talked about all the issues we were facing, all the problems. Ok, that’s normal every politician does that. Then something extraordinary happened. He said how to fix them. And you know that is amazing. No politician ever says how to fix them. Maybe some do but you know they don’t really mean it. You know they’re all talk no action.
  ……..”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s