Zweden is van plan om nieuw aangekomen “migranten” als cipiers in te zetten

Screenshot_145

(Door: Chris Tomlinson – Vertaling: E.J. Bron)

“Asielzoekers” uit het Midden-Oosten zullen in het kader van een nieuw programma van de Zweedse regering als cipiers worden ingezet in de Mariefred gevangenis. Het nieuw door het reclassering- en gevangenissysteem ingevoerde programma heeft tot doel om 450 nieuw aangekomen “migranten” en gehandicapten verschillende praktijkervaring te laten opdoen in beroepen zoals cipier, kok en andere werkzaamheden in de gevangenissen van het land. Minister van Justitie Johansson bezocht de Mariefred gevangenis, waar volgens de website van de reclassering twee Irakese “asielzoekers” opgeleid worden tot cipiers.

De directeur van de Mariefred gevangenis, Mohamed Gulied, en projectleidster Helena Lönnkvist stelden de minister voor aan de kandidaten voor het programma, waaronder twee Irakezen genaamd Khaled Taha en Dheyazan Sadeq, die in de gevangenis ook tegelijkertijd Zweeds leren. Khaled zei tegen de minister:

“Ik wil werken en ik ben hier in Mariefred heel gelukkig. Nu hoop ik dat ik enkele basisvaardigheden opdoe”.

De manager van het project, Helena Lönnkvist, zei:

“De leerlingen worden rolmodellen zowel in ons bedrijf als voor hun familieleden en vrienden buiten het gevangenis- en reclasseringssysteem. Wij hopen dat ze willen blijven en vaste medewerkers willen worden.”

Mohamed Gulied voegde er aan toe:

“We hebben nieuwe mensen nodig en dit is een goede manier om in het beroep terecht te komen”, zei hij en dat hij zou hopen dat er meer “migranten” aan het programma zouden gaan deelnemen.

Tot nu toe is het programma nog niet ingegaan op een thema waar veel gevangenissen in heel Europa mee geconfronteerd worden, namelijk de toename van de radicale islam en de radicalisering van gevangenen. In Frankrijk bleek uit een bericht van het Franse parlement van vorig jaar dat de Franse gevangenissen, waarin 60% van de gevangenissen moslims zijn, een broeinest zijn geworden voor radicale islamitische indoctrinatie.

De situatie in Britse gevangenissen is niet veel beter. De voormalige hoofdinspecteur van het gevangeniswezen, Nick Hardwick, zei in 2015 dat gevangenissen een centrum voor radicale islamitische rekrutering waren.

In HMP Gartree, een zwaarbeveiligde gevangenis in GB, worden volgens rapporten complete celblokken beheerst door een variatie van het islamitische sharia-recht.

“Het is zo erg dat niet-islamitische gevangenen weigeren om daar naartoe gegaan, omdat ze zich geïntimideerd voelen”, zei een bron en voegde er aan toe: “Ze worden enorm onder druk gezet om zich te bekeren en als ze dit niet doen worden ze bedreigd met geweld. De moslim-bendes hebben hun eigen regels en gebruiken het sharia-recht om conflicten te regelen. Feitelijk maken ze hun eigen gevangenis binnen een gevangenis.”

Zweden heeft ook te maken met de toename van steun voor de “Islamitische Staat”, gerelateerd aan ISIS-strijders die terugkeren uit het Midden-Oosten en volgens de Zweedse geheime dienst hun extremistische ideologie verbreiden. Al in 2006 meldden rapporten dat radicale islamieten ook in Zweedse gevangenissen zouden rekruteren.

Bron:
http://www.breitbart.com
Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

25 reacties op Zweden is van plan om nieuw aangekomen “migranten” als cipiers in te zetten

 1. Steven zegt:

  Tjonge jonge…zelfs de directeur van de gevangenis is een ALLAHTOON.
  En nu willen ze illegalen inzetten om de gevangenis te bewaken….hoe VER kan je ZINKEN!

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  De directeur heeft ook een echte Zweedse naam
  De hele wereld is gek aan het worden , Geef de cipiers ook revolvers kunnen ze de Zweden neerknallen
  Laat ze vuilnis ophalen of groen onderhoud ,maar dat is niet wat ze beloofd is huis, geld en gratis blonde hoeren

  Like

 3. Japio zegt:

  Kunnen ze niet gelijk tot politieagent of militair worden opgeleid? Dan hebben ze gelijk de wapens om de autochtone bevolking om te leggen. Zweden is een zwakzinnigengesticht aan het worden. Niet te filmen wat een stelletje vuile jurken zitten daar in die regering en niet alleen daar, overal.

  Like

 4. Mary zegt:

  Nee dat zal helemaal goed gaan Islamieten die hun eigen soort in de gevangenis moeten bewaken, hoe verzin je het.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Zweden is op het moment het meest achterlijke land dat er bestaat… van zoveel achterlijkheid wordt je gewoon onpasselijk.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Zo´n idioterie kan men niet meer fantaseren.
  Wat een trieste toestanden daar.
  En eeuwig waaien de winden in dat trieste gebeid

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Klanten genoeg straks voor de Zweedse bajessen. Leidt er ook een stelletje op om metselaar te worden want het land zal volgebouwd worden met gevangenissen om dat criminele tuig te huisvesten.
  Hoe lang wil de Zweeds regering deze gekkigheid nog volhouden om te doen of er niets gaande is.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Fantastisch, als de radicale islam hoogtij viert in de gevangenissen en ze zetten er echte shariabewakers bij in. Win-win-win situatie!

  Hopelijk gaan ze niet gelijk te rigoureus aan de gang, want dan blijven er geen gevangenen meer over… en zitten ze alsnog werkeloos thuis. Oh, wacht… dan vallen er nog voldoende ongelovigen af te slachten.

  Like

 9. cefas zegt:

  Wat zijn die Zweden een stelletje klojoos.

  Like

 10. Qvic zegt:

  Die feministen regering maakt de ene cruciale fout naar de andere, door hun uitblinkende onbekwaamheid, onwetendheid en de enorme grote haat tegen hun eigen Zweedse mannelijke landgenoten zetten zij de islamitische indringers op sleutelposten. Die het land nog sneller laten islamiseren. Waardoor zij zelf in de grootste problemen komen en hun land weggeven aan de islamieten, alleen dat beseffen deze Zweedse mannenhaters zelf nog steeds niet. Die haat zit zo diep bij hen, dat het precies het tegenovergestelde wordt gedaan. Elke logica en lange termijn visie ontbreekt aan deze regering.

  Liked by 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Laat Zweden islamitisch desïntegreren en afbranden tot de grond. De Zweden verdienen het en laat het de rest van Europa tot voorbeeld dienen hoe het niet moet.

  Deze video laat je begrijpen waarom het zover heeft kunnen komen. De religie van het cultureel marxisme en haar uitvoerend instrument de politieke correctheid heeft de plaats ingenomen van de oude religie’s. Oude religie’s zoals het katholicisme en het protestantisme. Deze oude religie’s zijn naar de achtergrond verdrongen en hebben plaats gemaakt voor de relige van het cultuur marxisme of hebben belangrijke delen van het cultureel marxisme in zich opgenomen.

  De Zweden kunnen uit dit geloof alleen nog ontwaken door de schok van de realiteit. Tegen de tijd dat dit gebeurd is het te laat. Zweden is te ver achter het punt geraakt waarop herstel nog mogelijk is.

  Like

 12. rightie zegt:

  Af en toe vraag je je af of dit toch ook niet fake nieuws is. Hoe stom kan men zijn? Ik kan er met mijn pet niet meer bij. is dit niet te vergelijken met complete hondsdolheid? Kan iemand mij even in de arm knijpen??

  Like

 13. Wie bedenkt er nou zulke achterlijkheden. Het land wordt helemaal ten gronde gericht.

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Stackars Sverige jag grator om dig.
  Arm Zweden ik huil vanwege jou.

  Like

 15. Anna zegt:

  Dit zou een lachertje zijn….. eerst door open grenzen binnen komen om anderen achter slot te bewaken….. dan zullen die deuren ook snel open zijn……want het is hun soort…..!!!

  Like

 16. hendrikush zegt:

  De broederliefde tussen moslims zal er voor zorgen dat er onder toezicht van Mohamed en de linkse doos iets heel moois zal opbloeien.
  Umran Javed:
  ‘I am a Muslim first and foremost. We will never be accepted by the Kufr [‘unbeliever’] so we should never pander to their whims or support their actions like some so-called Muslims have been doing. If they continue to do so, it is our duty to persuade them not to. But if they do not listen, they are Kufr too and so it is our duty to fight and even kill them.’

  Like

 17. ildiko zegt:

  Ik denk dat zo meteen metershoge hekken moet Zweden van de rest beschermen.

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Ik heb de indruk dat weer een nieuwe stap is in het proces Zweden volledig over te geven aan de islam.
  Als de islam in de zeer nabije toekomst Zweden geheel heeft overgenomen ligt het toch voor de hand dat alleen nog blanke Zweden zullen worden opgesloten, die uiteraard bewaakt zullen moeten worden door moslims.

  Zo zit het.

  Like

 19. Pietersen zegt:

  Het ultieme hoogtepunt van de Marxistisch Socialistische Gutmensch in Zweden zal wel zijn het land uiteindelijk uit louter onbaatzuchtigheid cadeau doen aan de islamitische horden uit Arabie en zwartnegers uit Afrika.
  Dan pas kan de Zweedse mens die cultureel en qua ontwikkeling bezien toch al nooit beter was dan de islamiet of Afrikaan, van de aardbodem verdwijnen en is het hoogste doel bereikt.
  Ik hoop dat ik dit nog mee mag maken; een land dat zijn eigen land weggeeft.
  De wereld is immers van iedereen.

  Like

 20. Jan zegt:

  Antifa Zweden

  Like

 21. scheermes zegt:

  Ik denk dat de moslims hier erg blij mee zijn !!Als ze cipier zijn, kunnen ze s”nachts hun broeders mooi een aanslag laten plegen,en na de aanslag gelijk weer terug de gevangenis in !!,Verschaft een geweldig alibie !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s