De Koerden waarschuwden reeds voor het Turkse nationalisme

Screenshot_159

Demonstratie van Koerden in Hamburg.

(Door: Gert Jan Geling)

Maar wij in Nederland kozen er altijd voor deze waarschuwingen in de wind te slaan

Als er na de Turkije-rel één ding duidelijk is geworden, is het dat we in Nederland een probleem hebben. Een probleem met een deel van Turks Nederland. Een deel dat fysiek weliswaar hier in Nederland woont, maar geestelijk vrijwel geheel in Turkije leeft. Een deel dat zich exclusief Turk voelt, en ook als Turks staatsburger wordt beschouwd door de machthebber in Ankara. Een deel dat niet aarzelt om de straat op te gaan om haar loyaliteit voor Turkije uit te spreken en op te komen voor de belangen van het vaderland, van Turkije. En wanneer dat een conflict met Nederland betekent, dan vindt men dat prima. Men woont hier immers alleen. Meer niet.

Lees verder>>>
(h/t “Henk V.”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Weg met ons!", Islam, islamofascisme, Koerden, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Koerden waarschuwden reeds voor het Turkse nationalisme

 1. paulzwueste zegt:

  Maar wij in Nederland kozen er zoals altijd voor om de kant te kiezen en te blijven steunen, van de partij die voor het algemeen belang van Europa zogenaamd de belangrijkste partij zou zijn…
  Tenminste dat moesten wij maar bedenken volgens de boven ons gestelden.
  Nu worden dieelfde bovenonsgestelden geconfronteerd met een stilaan veranderde situatie.
  Erdogan wordt voor Europa een groot probleem.
  Zowel op asielzoekend gebied als op NAVO-gebied…!

  Like

 2. scheermes zegt:

  Als wij de partijleiders horen zijn ze niet bepaald blij met de kuzu turken in de tweede kamer, en wij trouwens helemaal niet als bronlezers !! Dankzij deze leiders rutte pechthold buma enz zitten wij nu met deze turken opgescheept in de tweede kamer ,en aangezien zij het vertikken om de grenzen te sluiten zal de islam meer en meer toenemen !! De drie turken kuzu enz, gaan straks meedoen aan de gemeente raadsverkiezingen komend jaar, en worden in amsterdam en rotterdam en den haag al de grootste partij ,zoals ook al te zien was in de landelijke verkiezingen!! Aangezien zij turken zullen aanstellen ,zal erdogan al een hartig woordje mee kunnen spreken!! In de grote steden zijn de turken het, die de grootste vinger in de pap zullen hebben, aangezien zij de meeste stemmen zullen binnenhalen !! Het is te gek voor woorden, dat de democratie door de moslims de nek word omgedraaid !! Mijn mening is dat je mensen uit een ander land geen stemrecht moet geven ,omdat de democratie dan ten grave gedragen wordt, zoals nu al duidelijk te zien is!! Vooral de moslims en de koran ,en de democratie gaan absoluut niet samen !! Rutte heeft het er over dat de pvv de moslims uitsluit !! Dat doet wilders niet ,maar dat doen de moslims zelf !! Als de moslims de macht krijgen ,wordt iedereen uitgesloten die geen moslim is !! ALLE partijen !! De koran van allah zet iedereen die geen moslim is buiten spel!! Dank zij het beleid van rutte en co, zijn wij de grote steden al kwijt !! Dit was duidelijk te zien aan het aantal stemmen die kuzu gekregen heeft !! Als deze heren aan de macht blijven zullen wij ALLES kwijt raken !! Rutte heeft wilders uitgesloten, maar die smeerlap van een turk kuzu niet !! Echt te gek voor woorden !! Rutte heeft wilders niet uitgesloten ,maar de kiezers !! Alle moslim turken mogen meedoen ,behalve de pvv kiezers !! De afrekening voor rutte, die gaat er absoluut komen tezijner tijd,evenals voor al die andere volksverraders!! Landverraad staat een fikse straf op ,en die MOET er dan ook komen !!HOE LANG NOG??

  Like

 3. Helena zegt:

  Goed verwoord Scheermes, maar of het zal gebeuren de afrekening voor prutte?? Maar voorlopig: zolang de gutmensch nog op een roze wolk zweeft en kwijlt bij het zien van de zelfbenoemde Messias van groenslinks en die gluiperd van een pechtold die het allemaal ook dik prima vindt dat het land verder volloopt met voornamelijk kansloze islamitische asieleisers, en zichzelf ook wel kalief ziet worden van de toekomstige islamitische staat op Nederlands grondgebied, blijft die trekpop van eurabie lachen, dus hou ik mijn hart vast. Maar àls die afrekening er komt dan vanuit de moslim turkse hoek, op het binnenhof voor groot publiek door de Kuzucluxclan in opdracht van de lange arm van Ankara!

  Geliked door 1 persoon

 4. Die waarschuwing is dan ook uitgekomen

  Like

 5. Steven zegt:

  Tja, als je als overheid altijd maar de andere kant opkijkt, de problemen die ontstaan met woorden weer goedpraat, de eigen burgers vraagt zich maar aan te passen, ruimhartig tegenover asieleisers te zijn…dan komen de PROBLEMEN vanzelf wel.
  En het vreemde is dan indien er zich problemen voordoen (die IEDEREEN eigenlijk al aan zag komen), de meesten geschrokken reageren.
  Vervolgens praten we ook dit weer goed en laten het land steeds verder AFBREKEN.
  En dit gaat dan zo door totdat ook UW pizza met HAM straks van uw bord wordt geslagen en daarna ook nog een pak slaag krijgt omdat u het in uw hoofd haalde een pizza met HAM te bestellen. (verhaal zoals eerder vermeld op deze blog)

  Droomt u allen lekker verder, en wacht ook op UW ONDERGANG…wees gerust, die gaat sneller komen dan u verwacht had.
  Ohh ja…en uw dochters worden straks islamitische BROEIKIPPEN voor nog meer terroristen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s