Dijsselbloem doelwit Griekse bombrief

Screenshot_156

(Door: Heleen Gorris)

In totaal werden er acht bombrieven ontdekt en onschadelijk gemaakt in Athene. Alle brieven waren gericht aan politici en ex-politici.

Demissionair minister van Financiën en Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem(PvdA) was doelwit van een Griekse bombrief. Dat bevestigt een woordvoerder van het ministerie van Financiën. Maandag zijn in Athene in totaal acht bombrieven onderschept en onschadelijk gemaakt, waarvan er één aan Dijsselbloem gericht was.

De bombrieven werden gevonden in een postsorteercentrum net buiten Athene. Daarbij is niemand gewond geraakt. De brieven zijn door veiligheidsexperts onschadelijk gemaakt. Alle brieven waren gericht aan personen en instanties in het buitenland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Griekenland, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dijsselbloem doelwit Griekse bombrief

 1. Sabeltant zegt:

  Vast een bedankje voor die 380 MILJARD die de Grieken zo goed als GRATIS van Dijsselbloem (van ons dus) hebben gekregen.

  De Grieken moeten niet de hand bijten die hen voedt.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Van mij maggie ontploffen…!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Benesha zegt:

   De modale Griek heeft niks van die 380 miljard gezien. Integendeel. Hij werd tot de bedelstaf veroordeeld. De 380 miljard zijn rechtstreeks en met wellicht veel rente naar de Westerse elite /bankiers gegaan die hun centen dreigden te verliezen. Slim gezien van die bankiers. Richt de EU op, zet er een paar getrouwen op de hoogste posten en haal het geld op in Noordelijke landen om de schulden van de failliete Zuiderse buren te betalen. Zo kan je naar hartelust risico’s nemen als bankier, de arme EU burgers staan steeds garant voor de mogelijke miserie. Er zit systeem in heel deze draak EU. Maar niet ten goede van ons modale burgers.

   Geliked door 1 persoon

 2. hslot4 zegt:

  Onbetrouwbaar die postbodes in Athene jammer zeg lol .

  Geliked door 1 persoon

 3. OphEUffen zegt:

  Ik heb lang gedacht dat we de rente nooit terug zouden zien van Zorba en kornuiten. Blijk ik er nu ineens naast te zitten.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Jammer voor de kartel media en kartel politiek dat de bombrieven niet afkomstig zijn uit de rechtspopulistische hoek. Jammer jammer jammer. Voor het weekend is dit nieuws verdwenen naar de binnen pagina’s. Maar hadden ze de link kunnen maken met rechtspopulisme (dat immers een groot gevaar is) dan hadden we weken lang kunnen smullen..

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @guus
   Inderdaad.
   Dan had het op de voorpagina van de Volksfiets en bovenaan @Joop.nl gestaan, met minstens 2 uitzendingen van DWDD hieraan gewijd, waarbij men Breivik weer eens liet opdraven. Alsmede de martelares van de Linkse Kerk Jo Cox.
   Maar….zo jammer.
   Het was opnieuw hun eigen linkse volkje.

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Kunnen ze dan helemáál niks goed doen in Griekenland?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. oeps48 zegt:

  Dat hadden die Grieken goed geregeld. Die kunnen ook politiek bedrijven. Kunnen ze weer wat geld bij Dijsselbloem lospeuteren. Dat kan Jeroentje nou echt niet weigeren. Want voor wat hoort wat. Voor niets gaat de zon op. Als Jeroentje toch te moeilijk gaat doen, wordt de volgende brief niet onderschept. Zo werkt tegenwoordig de hoge politiek.

  Like

 7. semper fi zegt:

  oprecht jammer dat dit is mislukt jaaa de gewone man is voor 99%wel slachtoffer als er geruimd gaat worden !
  Voorbeeld de aanslag in parijs in een disco!!men(schuim der aarde )had beter de millieuconferentie in parijs kunnen treffen,(daar stonden volwassen mensen te juichen voor ecotaksen)maar nee die worden net als dat oranjeslijm enorm beschermd!Kost veel geld maar klagen doet men wel als geert ,s beveiliging duur is!
  Vaarwel terminaal ziek land,straks met d66 en GL??ik word vluchteling!!
  waar kan ik heen als ik wars ben van links en islam?
  suggestie??

  Like

 8. jroam zegt:

  DijsselBOEM ! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s