PVV EIST AANPAK PROCEDURESTAPELEN ASIELZOEKERS

PVV nieuw

Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht “uitzettingen lopen spaak”.

1.) Hoe beoordeelt u het dat kansloze “asielzoekers” massaal hun uitzetting / vertrek naar het land van herkomst traineren door steeds bezwaar- en beroepsprocedures te beginnen?

2.) Hoeveel van deze vreemdelingen blijven (daardoor) in Nederland hangen?

3.) Bent u bereid om onmiddellijk maatregelen te treffen om dit uit de hand gelopen procedure-stapelen tegen te gaan? zo ja, welke? Zo nee, waarom niet?

4.) Deelt u de mening dat het noodzakelijk is om de grenzen voor “asielzoekers” te sluiten teneinde alle problemen die gepaard gaan met de asielinstroom te voorkomen? Zo nee, waarom niet?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op PVV EIST AANPAK PROCEDURESTAPELEN ASIELZOEKERS

 1. en wat kost dit allemaal?

  Like

 2. Straat tijger zegt:

  En wie gaat naar ppv luisteren allen natanjaho de hier nu maar in israel

  Like

 3. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Baby Mercy begint haar leven op reddingsboot
  1 uur geleden

  CATANIA – Aan boord van een reddingsschip op de Middellandse Zee is een baby ter wereld gekomen. De organisatie SOS Mediterranee, die de Nigeriaanse ouders van het meisje met bijna duizend andere migranten van zee redde, maakte de bijzondere geboorte dinsdag bekend. De baby maakt het goed en heeft de naam Mercy (genade) gekregen.

  De bevalling vond afgelopen weekend plaats aan boord van de Aquarius, het schip waarmee SOS Mediterranee vluchtelingen en andere migranten redt van de gammele bootjes waarmee Noord-Afrikaanse mensensmokkelaars hen de zee op brengen.

  Dat de gevaarlijke route nog altijd veel wordt gebruikt, bleek dinsdag uit nieuwe cijfers van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM). Tot nog toe zijn dit jaar ruim 16.000 migranten aangekomen in Italië. Vorig jaar arriveerden daar in dezelfde periode bijna 14.000 mensen. Dit jaar zijn al ongeveer vijfhonderd mensen onderweg verdronken.

  De andere route, van Turkije naar Griekenland, zit nu een jaar op slot. Het totale aantal migranten dat Europa bereikt is fors lager dan voor de ‘vluchtelingendeal’.

  Fijn hoor, weer een negertje erbij. Sylvana Simmons zal wel blij zijn met al dat zwarte gebroed.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Er wordt zo intensief op de Middellandse Zee gered dat gesproken kan worden van een veerdienst.
  Ik zou wel willen weten hoeveel indringers er toch nog in slagen met hun wankele bootjes op eigen kracht de overtocht te volbrengen???? Rekenen ze er vooraf op opgepikt te worden???
  Ik vraag me ook af waarom de redders de passagiers van de bootjes met indringers niet terug brengen naar de Noord Afrikaanse kust??? Het zijn toch ‘ongenode’ gasten?
  Menselijkheid is een goede zaak maar er zijn grenzen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Er komt alleen maar gelukzoekers binnen en wie er uitgaan dat zijn Nederlandse emigranten die er genoeg van hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s