SATIRE: Rob Hoogland van de Telegraaf heeft een proteststem uitgebracht!

Screenshot_149

Rutte en Hoogland.

(Door: “Weethetwel”)

Dat u het maar even weet . Hij was vreselijk kwaad op de ultranationalistische Turken en daarom heeft hij op een Turk gestemd.  Uit protest. Naar eigen zeggen op een mevrouw met een leuke moeder. Daar kun je wat mee. Hij wordt er helemaal lyrisch van. En wat minstens zo leuk is: ze staat op de lijst van Markieboy zoals hij hem liefkozend noemt.  Markieboy zou eerst zijn stem niet krijgen, maar later toch weer wel. Dat kwam omdat Markieboy van Robbie zijn excuses niet aan hoefde te bieden aan sultan Erdoğan zoals de ultranationalistische Ottomanen gevraagd hadden. Nee, het was juist andersom: sultan Erdoğan moest van Robbie zijn excuses aanbieden aan Den Haag, want dat had zich ernstig misdragen. Snapt u? Vandaar die proteststem. En hij schreef het in de Telegraaf zodat de fascisten in Ankara het ook zouden lezen.  Welaan, sultan Erdoğan heeft het gelezen en hier is zijn antwoord:

In de eerste plaats wil de sultan Robbie bedanken dat hij niet op Geert Wilders heeft gestemd. De sultan was namelijk bang dat Geert (Robbie noemt hem in zijn columns per ongeluk vaak “Greet”, maar Robbie wordt al een dagje ouder) een monsteroverwinning zou behalen. In dat geval zou de islamisering van Nederland een heel stuk moeilijker zijn geworden. De sultan bedankt dan ook met name het soort Nederlanders zoals Robbie die op de dag van de verkiezingen even hun denkvermogen op nul hebben gezet en dus niet op de PVV hebben gestemd.

In de tweede plaats bedankt de sultan Robbie voor het duidelijke signaal op een Turk gestemd te hebben. Ondanks dat de Turkse mevrouw van Koerdische afkomst is (de Koerden zijn helemáál geen vrienden van de Sultan), is het goed  dat onbenullige Nederlanders dat onderscheid niet kennen en het voor dit volkje toch een Turk is.  Want eens een Turk moet ook altijd een Turk blijven, vindt de sultan. Assimilatie is een misdaad tegen de mensheid. Blijf dus vooral op Turken stemmen.

Ten derde wil de sultan graag van de gelegenheid gebruikmaken om de in Nederland woonachtige Turken uit te nodigen minstens vijf kinderen te krijgen om nog spoediger de macht over te kunnen nemen. Zoals u weet, zijn de moskeeën onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten , de gelovigen onze soldaten en de baarmoeder is ons belangrijkste wapen. De sultan waardeert het ten zeerste dat u dit niet serieus neemt en er pas achter komt als het te laat is.

Ten slotte waardeert de sultan het bijzonder dat Robbie op de partij van Markieboy heeft gestemd. Robbie bedoelt toch de VVD van Rutte? Wat een geweldig een-tweetje was dat toch tussen mij en Markie? Ook jij, Robbie, bent erin gestonken, maar dat is niet erg hoor, want het is voor de goede zaak. Zeg maar tegen die mevrouw op wie je gestemd hebt dat ze alvast een hoofddoek opzet, want over een paar jaar is dat verplicht. Ze woont toch in die stad van DENK en GroenLinks? Hahahaha. We springen pas van de democratische trein als het zo ver is.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Satire. Bookmark de permalink .

8 reacties op SATIRE: Rob Hoogland van de Telegraaf heeft een proteststem uitgebracht!

 1. Guardiacivil zegt:

  Ik heb wel eens de neiging om Rob Hoogland een boze mail te sturen, maar dan denk ik alweer de man is het niet waard dat hij aandacht krijgt.

  Like

 2. Zelfs de tot voor kort immigratie-kritische Telegraaf is nu ook al politiek correct

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Land van achterbakse draaiers zegt:

  Och ja typisch Orwelliaans. Omkeringen ! Tegen de dictator Erdogan zijn en dan op een Turk stemmen. Misschien was de Turk wel voor Erdogan. Zo blijven de zogezegde opieniemakers kronkelen en draaien en verschuilen zic achter allerlei maskers. De ErdoganTurken echter lachen zich rot om dit gedraai en beschouwen dat als een teken van zwakte. Nee dan kun jebeter PVV stemmen.

  Like

 5. joga zegt:

  Dit gelach is om te huilen.

  Like

 6. Cvk zegt:

  Hoogland is een verschrikkelijke hypocriete dropl*l.
  De Telegraaf heeft waarschijnlijk nog steeds niet in de gaten dat juist veel PVV stemmers dat VVD-vod lezen.

  Like

 7. mahoog zegt:

  PRACHTIG!! mag wel ff he E,J in grote letters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s