DIE LULT OOK MAAR EEN EIND WEG…

Screenshot_2

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik op de site van de Dagelijkse Standaard dat Maria Gertruda Hermina Cecilia (Ria) (1950) een politica is namens het CDA. Ria is links en politiek-correct tot op het bot en is al jaren lid van het incestueuze partijkartel (maar verder nergens echt goed in), en is ervan overtuigd dat ze ver verheven is boven het gewone volk (lees: jij en ik). U raadt het al: mevrouw zit in de Eerste Kamer.

Dat doet Oomen voor het CDA, de christendemocratische middenpartij. Opmerkelijk genoeg heeft ze het nu helemaal gehad met haar eigen partij, omdat die hoegenaamd “Wilders-light” zou zijn.  “Ik vind van veel partijen, ook de mijne, dat ze teveel Wilders-light zijn geworden. En dat hoort niet in de Nederlandse samenleving”.

Nou klopt het zeker dat het CDA zich als redelijk rechts presenteerde tijdens de verkiezingscampagne, maar dat is niet hetzelfde als “Wilders-light” zijn. Sybrand Buma is gewoon kritisch op massa-immigratie, de politieke correctheid en het socialisme. Nog niet zo heel lang geleden werden dat soort standpunten gezien als typisch des CDA’s. Dat mevrouw Oomen daarover valt, komt eerst en vooral doordat ze links tot op het bot is en veel beter op haar plek zou zijn bij GroenLinks.

Triest natuurlijk, maar mevrouw was nog niet klaar:

Volgens Oomen heeft het overnemen van de PVV-punten niet voorkomen dat veel kiezers op de partij van Wilders hebben gestemd. De andere partijen moeten daarom uitzoeken wat de kiezers dan aantrekt in de PVV.

En nu komt het écht schokkende: mevrouw Oomen geeft hardop aan niet te begrijpen waarom er eigenlijk mensen zijn die op de PVV stémmen. Zo heeft ze onlangs geflyerd in een Limburgse wijk waar de PVV veel aanhang heeft. Maar, zegt ze, die wijk is tegenwoordig veel mooier dan vroeger! Hoe kan het nou toch dat die achterlijke klootviolen daar dan toch op Wilders stemmen?

Goh, mevrouw Oomen, zou het iets te maken kunnen hebben met het open grenzenbeleid dat ook door ú gesteund wordt? Of door de dictatuur van de politieke correctheid, waardoor mensen hun mening niet meer mogen verwoorden uit angst a) verketterd en b) mogelijk zelfs vervolgd te worden? Of misschien met de uitholling van de zorg? Of het feit dat er jaarlijks miljarden worden uitgegeven aan het overeind houden van Zuid-Europese EU-lidstaten terwijl in Nederland hele volkswijken verpieteren?

Of misschien met de continue dreiging van radicaalislamitisch terrorisme? Het is echt ongelooflijk dat zo’n vrouw a) niet door heeft wat er leeft onder PVV- kiezers en b) dat ze dat nog hardop durft te zeggen ook. Afijn, het CDA mag zich gelukkig prijzen dat mevrouw de senator deze uitspraken niet deed vóór de verkiezingen. Anders had ze haar partij vrijwel zeker zomaar een paar zetels gekost.

Na het lezen van dit bericht stokte de adem mij in den keel en sloeg mijn hart over. Wat is Nederland een dom land geworden. Ik zoude zeggen, Ria, neem eens de moeite om de koran te lezen, misschien praat je dan wat minder dom. Maar ik ben bang dat menschen zoals Ria zelden of nooit een boek inkijken. Ik ben weer eens verbijsterd.

Desondanks wens ik U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Weg met ons!", achterlijkheid, CDA, demoniseren, Geert Wilders, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op DIE LULT OOK MAAR EEN EIND WEG…

 1. Japio zegt:

  Och Driek de regering zit vol met dit soort linkse zwakbegaafden. Het CDA is een rooms-katholieke partij met de paus als hoogste baas. Die kletst ook maar wat uit z’n nek. Die zgn rechtse (gejatte) ideeën in de verkiezingscampagne waren alleen maar holle uitlatingen om zieltjes te winnen. Die politici zijn witteboordencriminelen die louter er op uit zijn om hun eigen belangen te behartigen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nico zegt:

  Mij treft de gelijkenis met Hyacint Bucket…..

  Geliked door 5 people

 3. oeps48 zegt:

  Doe geen moeite. Dat vrouwmens is te dom, om te begrijpen wat ze leest. Ze staat heel ver van de maatschappij af en heeft er niet het flauwste benul van, wat er in de maatschappij leeft en broeit. Ze is slechts stemvee in de Eertse Kamer. Een linxe doninee zal haar wel influisteren, hoe of ze moet stemmen.
  De Franse koning Louis XVI en zijn wijf Marie Antoinette begrepen er ook geen bal van, waarom het Franse gepeupel op 14 juli 1789 de Bastille bestormde en de barricaden opging. Ik vraag me af, of ze het al begrepen toen ze op een mestkar naar de guiotine werden gebracht.
  Hebben we niet ergens zo’n ding staan. Als we dat bij wijze van demonstratie op het Binnenhof zouden neerzetten, worden er misschien een paar regenten wakker en begrijpen, dat de maat bij het volk vol begint te geraken. En dat het rap anders moet. Me dunkt, er moet toch aan zo’n ding te komen zijn.

  Geliked door 4 people

  • Alex Delarge zegt:

   Like

   • oeps48 zegt:

    Dit is een deel van een speelfilm van enkele jaren geleden. Het is genoegzaam bekend, dat scenarioschrijvers om hun moverende redenen historische zaken wel eens enigszins aanpassen. Feit is, dat Louis Capet niet heeft begrepen, waarom het volk in opstand kwam. Hij leed aan grootheidswaanzin en het volk mocht dat betalen. Hij wilde Engeland enkele koloniën afhandig maken, maar hij moest daarvoor een vloot bouwen, die door het volk moest worden betaald. Louis Capet begreep niet, dat dit een te zware last was voor het volk. In feite had Louis geen respect voor zijn volk.

    Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik had haar niet meteen herkend als maria Oomen.
  Ooit een van de gote beloften van Limburg.
  Misschien wel wat teveel onder invlied van Peetoom en Timmermans gestaan.
  Wat een trieste verschijning.

  Geliked door 2 people

 5. joga zegt:

  Laten we haar maar voortaan GEKKE RIA noemen.

  Geliked door 3 people

 6. Mary zegt:

  Democratie hoort in de Nederlandse samenleving Ria en de PVV is door de kiezers als tweede grootste partij democratisch gekozen waar het CDA zeer ondemocratisch deze partij wegzet, het CDA is dus een zeer ondemocratische partij en dat hoort beslist niet in de Nederlandse samenleving!!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Zo’n onwetende stakker moet beslissingen nemen die over ons gaan, dat is toch niet te geloven !

  Geliked door 2 people

  • Driek zegt:

   Pietersen zegt: Zo’n onwetende stakker moet beslissingen nemen die over ons gaan, dat is toch niet te geloven !

   Ja, beste Pietersen, doch ik vind haar het prototype van een keurige burgermansvrouw in nette japon met parelketting en met een eng christelijk kapsel. En dat vrouwke neemt beslissingen over ons welzijn. Een griezelvrouwtje is het.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Nette japon?
    Zo’n typische ouwe wijven jurk van nylon, die je over je hoofd aantrekt en klaar ben je.
    Vanaf een bepaalde leeftijd gaan sommige vrouwen dit dragen.
    Schijnt makkelijk te zijn, ziet er niet uit, maar dat doet er dan niet meer toe.
    In het bejaarden huis hebben de meeste zo’n jurk, vaak met grote bloemen er op.

    Like

 8. Drs.P. zegt:

  De vleesch noch visch partij van deze rare mevrouw blinkt uit in het meebuigen met de politieke wind in het land om maar in het zadel te blijven over al die “domme” mensen.

  Blijkbaar waait nu de wind ineens weer even uit de slinkse hoek waar deze wereldvreemde miep op kosten van de gewone man/vrouw al jaren mag vertoeven en is de macht haar naar het hoofd gestegen, soort van machtsdelirium (lunatick).

  Mevrouw voelt zich wel heel errug de gutmensch in de vorm van: “ohhhh Heer, dank U dat ik niet ben zoals al dat domme klootjesvolk daar buiten”. Ook dit is typisch weer het zo bekende farizeeer gedrag dat zo herkenbaar is bij deze partij.

  Trouwens, veel van deze 1 en/of 2-kamer zeverzeikende figuren leven in een compleet eigen paralle universum met hoog salaris, mooie huizen, en veilige omgevingen.

  Mevrouw Hermina Cecilia (Ria) (1950), wij wensen u een azc toe, pal tegenover uw huis met alleen maar mannelijke asielratten, die beginnen met de hele dag voor uw huis staand naar binnen te gluren en daarna zich in een enorme gangbang met een mannetje of 25 over u zullen “ontfermen”, u helemaal zullen uitwonen zodat u weken niet kunt zitten. U is knettergek en hoort opgenomen te worden in een zware afgesloten inrichting voor mensen die een groot gevaar zijn voor deze maatschappij!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Fred zegt:

  Als ultieme domheid ooit in een foto is samengevat is het wel in de foto van Ria Oomen.
  En dan druk ik me nog heel fatsoenlijk uit.
  Niet dat dat mens er wat van snapt.

  Geliked door 1 persoon

 10. scheermes zegt:

  Deze dame heeft last van een paar hersen vretertjes die gigantisch honger lijden bij deze dame !!De enige reden dat buma richting wilders is opgeschoven ,is om op deze wijze stemmen binnen te halen !! Buma is een smerige judas ,evenals seegers van de C.U !! De waarheid zul je uit de bek van deze huigelaars NOOIT horen !! Daar zijn ze gewoon VEEL te laf voor !! Trouwens ;het woordje kerk van deze huigelaars ,moet niet zijn kerk ??!! Maar KERKHOF!! Allemaal WIT gepleisterde graven !! HUIGELAARS!!

  Geliked door 3 people

 11. Roeland zegt:

  Deze EU figuranten hebben toch geen enkele steun meer, behalve van de EU zelf.
  Niet van het grote Rusland. Niet van China. Zelfs niet meer van de USA.
  Het valt me op, dat ze nog niet opgestapt zijn. Kennelijk is er een macht , die ze beschermd.

  Geliked door 1 persoon

 12. Waarom schaffen ze toch die eerste kamer niet af. Lijkt er wel een opvang voor dementerende beiaarden.

  Geliked door 3 people

 13. erik zegt:

  off topic: wie weet door wie deze organisatie betaald wordt?: “pulse of europe”

  Geliked door 1 persoon

 14. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Is gewoon een vlaaienvretende trut die gewoon van haar pensioen moet gaan genieten en niet het goede deel van het Nederlandse volk moet dwarsbomen in hun strijd tegen de islamisering!!!

  Geliked door 1 persoon

 15. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Die lult ook maar een eind weg”…

  Daar schijn je dus in de politiek kennelijk een eind mee te komen…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 16. Republikein zegt:

  Wat een leuk moeke, en zo bijdehand, type kinderjuf.
  K denk dat ze goeie koffie schenkt.
  Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Ik ben klaar met lachen, en ging ff zoeken, er is best wel wat van moeke, het zou je schoonmoeder zijn, of je oma.
   Een debiel geeft college voor aandachtige leipenisten in een belangrijke vleugel van een krankzinnigeninstituut.
   Ze wil dat booslims zich bekeren, ze staat erop dat ze dat doen, anders gaat ze met ballen heet water gooien.

   Geliked door 2 people

 17. Jo Banjo zegt:

  Vrouwen kunnen niet lullen, ze hebben geen lul Driek, dan weet je toch ook wel, ze kutten, want die hebben ze wel !!!

  Like

 18. Theodoor zegt:

  Zo lopen er meer rond, dom tot op het bot.

  Like

 19. beschouwer zegt:

  Sja er zijn nogal wat van die besjes in de politiek actief die eigenlijk nergens anders geschikt voor zijn. Ouwe teutebellen zijn dat. Die hebben het kaliber van de voorzitster van de haakvereniging of fakkeldrager van Amnesty International. Hier in het dorp zijn er ook een aantal van die volgevreten babyboomers (lekker vroeg met de vut gegaan zij wel !) met van die soepjurken die ook lopen te flyeren. De mannen hebben vaak een baard en een aanstelhoedje/petje op. Ontzettende ouwe lelijke tangen met een feministisch heksenuiterlijk met babbels poeh poeh.

  Geliked door 1 persoon

 20. Ze is nog wel een katholiek parelkettingmeisje, las ik, en dat is heel bijzonder omdat die normaal bij GL of D66 zitten te dromen van een welkome grote cultuurparel met een paard van 32 centimeter. Ze doet me dan ook sterk denken aan die andere ongelukkige, mevrouw Ploumen, die Ploemen genoemd wil worden maar toch laat zien wie ze werkelijk is door van de PvdA te zijn. Ria is waarschijnlijk wat slordig de verkeerde partij in gerommeld en heeft daar net als die andere gepensioneerden uit die partij al jarenlang spijt van en wil dat voor haar dood nog graag biechten.

  Like

 21. Williaan zegt:

  Zij heeft geen plank voor de kop maar een muur die dikker is als de muur van Trump moet worden.
  Zij leeft in een afgeschermde andere wereld dan de gewone mens.

  Like

 22. Theresa Geissler zegt:

  Ik lees dit nu pas, want gisteren was ik te zeer “beschäftigt” met enige vertalingen, maar Tjonge jonge, wat een….múts!
  Trouwens: Die Rena Netjes, enkele jaren geleden, die met droge ogen beweerde, dat “al dat handen schudden maar ongezond was” en dat het in islamitische landen “gezelliger was dan hier”of zoiets (ze is in die gezellige landen tenslotte ook nog de bak ingedraaid, als ik me goed herinner) was dat óók geen CDA’ster?

  Geliked door 1 persoon

 23. tja het woord ,,achtelijke klootviolen, staat me niet aan kansarme of minder bedeelde , kun het niet kwalijk nemen dat zich niet kunnen ontwikkelen of de kans daar voor hebben of krijgen en die weten daarom niet veel . maar haar taal gebruik is ook bedroevend triest .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s