Dit is de vermoedelijke dader van de islamitische terreuraanslag in Londen!

Screenshot_3

De islamitische haatprediker en metgezel van Anjem Choudary, Abu Izzadeen (foto), is de vermoedelijke dader van de islamitische terreuraanslag op de Westminster Bridge in Londen.

https://twitter.com/WillMcHoebag/status/844615026132619264/photo/1

https://twitter.com/breaking911/status/844613971080593408

Hier in een interview uit maart 2015:

 

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Eurabië, Europa, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Dit is de vermoedelijke dader van de islamitische terreuraanslag in Londen!

 1. Guardiacivil zegt:

  En ze zijn hem nog aan het reanimeren ook zo te zien op de foto?
  Laat hem creperen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Begraven die schoft samen met een varken in hetzelfde graf en met elke volgende die terrorist wil spelen van hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Blijf het nog steeds vreemd vinden dat de PVV geen monsteroverwinning behaalde.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pietersen: 21.19. uur. Nou ik ook niet. Maar meneer Pietersen, er is fraude gepleegd, op diverse locaties zijn malversaties gepleegd met de stembiljetten. Hierover zijn berichten geweest op http://www.Xander.nl, maar ik dacht ook op http://www.dedagelijksestandaard.nl
   Het is een groot bedrog; en de politieke elite; met voorop de VVD,D66,PvdA,CDA,CU,GL, hadden hun vrindjes in elk stembureau gezet. Hier blijkt weer uit; dat de communist Lenin, hun leermeester is/was, die zei: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen telt”. Het is intriest, dat Nederland verworden lijkt te worden tot een bananenmonarchie.

   Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Rutte zegt dat Londen in het hart geraakt is.
   Wat de lul met vingers niet beseft is dat hij ONS in het hart raakt. Als hij dan niet met Geert Wilders wil onderhandelen/overleggen, laat hij het dan met Martin Bosma doen. Laat Geert dan in de Tweede Kamer blijven en Martin Bosma toetreden tot de nieuwe coalitie. Beter één man buiten te sluiten dan 1,3 miljoen.
   Maar het gaat niet om Geert, het gaat om de macht. In het Kabinet kan die crypto-homo zich nog een béétje man voelen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

  • Ron V. zegt:

   Ik vind het nog vreemder dat ondanks de vele berichten in sociale media over fraude Geert Wilders of iemand anders van de PVV op deze fraude berichten reageert.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Kwestie van bewijslast. Met andere woorden: wie wat beweert moet wat bewijzen.

    De geruchten over stembusfraude zijn legio, maar wie weet met zekerheid (en kan bewijzen) dat er ook echt iets aan de hand is?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 4. scheermes zegt:

  De moslims geloven allemaal in de koran ,en zijn allemaal hetzelfde!! Aangezien wij weten wat er in de koran staat ,kunnen wij nog veel meer van dit soort aanslagen verwachten !! Mensen die de koran geloven ,zullen de opdrachten van hun god uitvoeren !! Het zal niet lang meer duren, en europa zal in een slagveld veranderen !! De engelsen zullen dit op een gegeven moment niet meer pikken en zullen keihard terug slaan !! Die de daden van die idioot mohammed volgen ,en zijn woorden van de koran geloven ,die mensen zijn stapelgek !! Daar heeft de regering ons mooi mee opgezadeld !!Zo als gewoonlijk zullen de moslims zeggen dat zij die daad afkeuren ,maar ondertussen thuis een feesje bouwen zoals in het verleden vaak gebleken is!! NU kan het nog om de koran te verbieden ,doen wij dat niet ,dan zal dit nooit stoppen maar alleen maar erger worden!! Het is te gek voor woorden dat de kleine kinderen met het haatzaaiende boek de koran opgevoed worden in ONS LAND!! Ik begrijp niet ,als er een aanslag komt ,dat zij het niet snappen waarom de moslims een aanslag plegen!!Als de kinderen in ons land verder opgevoed worden met de koran,zullen die ook MASSAAL aanslagen gaan plegen in de nabije toekomst!! DE koran verbieden en de moskeeen sluiten ,daar is moed voor nodig !! Maar er is absoluut GEEN ANDERE OPLOSSING!!

  Geliked door 4 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Het is duidelijk dat we met een (on-)mensensoort te maken hebben, die gespeend is van de waarden die voor ons heilig zijn. Humanistische waarden ! De erkenning van de grote waarde van een mensenLEVEN.
  We kunnen ons niet verlagen tot dit peil van onmenselijkheid maar we kunnen wel besluiten om ze met gelijke munt te betalen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • oud-marinier zegt:

   Om ze met gelijke munt terug te betalen , zult u en uw volgers , eerst moeten leren om zich te verplaatsen IN …en exact hetzelfde te redeneren als deze randdebiele monsters. Verder , zult u OOK moeten leren , om OVER bepaalde “drempels” heen te moeten stappen. Zeker in het geval van (zelf)-verdediging. Bijv…” Is iemand bereidt om een ander het leven te nemen ? ” Ook al is het om ERGER te voorkomen en/of uit lijfsbehoud….vergis u niet….het is NIET zo gemakkelijk als het lijkt. Wel kan ik u vertellen …NA de eerste keer , wordt het een stuk gemakkelijker .

   Hoogachtend ,
   oud-marinier.

   Geliked door 3 people

   • danny zegt:

    Klopt die ervaring heb ik ook.
    Gelukkig ken ik weinig angst voor de haatbaarden.
    Ik zal niet aarzelen, maar gelijk doden !
    Geleerd bij de mariniers.

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Niemand gaat mij wijsmaken dat deze aanslag iets met de islam te doen heeft. Islam is vrede. Islam brengt welvaart en verbinding. Stem voor de toekomst van je kinderen. Stem pro islam, stem pro EU. Maak de P.v.d.A. weer groot en gun je kinderen en kleinkinderen een multiculturele toekomst.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  We kunnen natuurlijk als het hier zo ver komt de regering Rutte en Co afzetten dat is een recht van het volk!!!!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als het zover komt is afzetten van Rutte cum suis te laat. NU is het uur U. Misschien kunnen we nu nog een halt toeroepen aan de islamisering. Maar dat moet dan wel met drastische maatregelen. Als iemand zegt die drastische maatregelen te willen nemen, dan is hij geradicaliseerd en kan DUS niemand met hem onderhandelen over hoe ons land behouden kan worden. Adderengebroed, witgepleisterde graven.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 8. hslot4 zegt:

  Ik had even een rondje gemaakt met m naar de lokale buurt super een zootje varkensvlees gekocht in zn bek gedouwd en m een fatale injectie gegeven vervolgend gedumpt bij de moskee met de mededeling hier ruim je eigen teringzooi maar op .

  Like

 9. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Hij mag het dan wel niet zijn, die Abbu Izzadeen, de oorlogzuchtige taal waarmee hij z,n aanhangers ophitst, kun je niet bepaald vredelievend noemen.
  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/s6sD6qREz7lKAjLQFXTa.mp4?_=1

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  In bijvoorbeeld Zuid Amerikaanse landen gaat iedereen de straat op als ze het niet eens zijn met een nieuwe president en wij hebben het erover , mokken en klagen tegen elkaar, zitten op de bank TV te kijken en doen niets
  We wachten af tot ze schreeuwend en moordend door onze straten lopen, het kan de politiek geen barst schelen paar onschuldige burgers meer of minder, ze zijn ons toch zat
  Heren en dames op het Binnenhof wij zijn jullie SPUUGZAT,behalve heer Wilders die wel aan het volk denkt

  Like

 12. danny zegt:

  Het gekke is dat die deze engerd al eerder is veroordeeld voor geweldsmisdrijven. Dat nog vrij rond kon lopen. Ongelofelijk!

  Like

 13. Geronimo zegt:

  Ik ben het eigenlijk niet helemaal eens met het gebruik van de term ‘haatprediker’. Kijk, deze moordenaar is een vrome moslim, net als al zijn voorgangers waar ook ter wereld, iemand die gewoon predikt en in de praktijk brengt datgene wat in zijn leerboek, de koran, vermeld staat als goddelijke opdracht. Vandaar dat het predicaat ‘haat’ hier in feite totaal overbodig is, omdat het sowieso inherent is aan datgene waar elke vrome mohammedaan voor staat, d.w.z diepe haat tegen al wie niet tot zijn geloof behoort. Het ware bijgevolg correcter dat men gewoon de term ‘islamitisch prediker’ gebruikt. Deze aanduiding dekt de gehele islam-lading, en heeft het grote voordeel dat er geen ruimte gelaten wordt voor de westerse interpretatie dat er een soort vredelievende islamitische predikers en dito islam zou bestaan. Quod non.

  Het is en blijft overigens een compleet raadsel waarom een boek als de koran hier verder de geesten mag blijven vergiftigen. Er zijn in het verleden twee capitale vergissingen begaan door politici, waarvan de ‘nazaten’ zich nu bij elke mohammedaanse moordpartij wentelen in een soort hypocritisch kanaliseren van de gevoelens van de burgers: ten eerste de erkenning van de islam als godsdienst en het betoelagen ervan. Het ‘beest’ is binnen, en het eruit krijgen zou een bloederige taak worden. Met onze laffe gezagsdragers een onmogelijke opdracht. Het kalf is verdronken. Wat is het nut om nog de put te vullen.

  Benieuwd hoe de ware toedracht in de westerse corrupte media verder zal afgedaan worden, en of de islam als dader zal vernoemd worden? Een retorische vraag uiteraard. Een ‘lone wolf’, een ‘psychisch gestoorde’, een terrorist tout court, zal waarschijnlijk de vlag zijn waarmee men de islam als dader zal trachten te bedekken. Want de islam moet nu eenmaal de religie van de vrede zijn. Wie het anders zegt, is een ordinaire racist, een ziekelijke islamofoob, in de ogen van onze laffe westerse bewindslieden, door wie wij ons als lemmingen regelrecht naar de islamitische afgrond laten leiden. Onbegrijpelijk voor wezens met een redelijk verstand.

  Like

 14. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Hij heeft toch ook wel zo’n echte muzelmannenkop; die hadden ze allang moeten afschieten!

  Like

 15. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “May:we zwichten niet voor terreur

  
   De inwoners van Londen zullen hun
  leven niet laten beïnvloeden door
  terroristische aanslagen als die van
  vanmiddag in het centrum van de stad.
  Dat heeft premier May gezegd.Ze noemde
  de aanslag “ziek en verderfelijk”.

  “Laat één ding duidelijk zijn:elke
  poging om onze waarden aan te tasten
  met geweld is gedoemd te mislukken”,zei
  May.Het parlement gaat morgen gewoon
  aan de slag,benadrukte May.Ze sprak
  haar medeleven uit met de slachtoffers.”

  Uit wiens mond praat ze eigenlijk???? Niet uit die van de nabestaanden van de slachtoffers!!!

  Wat is dit toch elke keer weer voor gelul!!! “Hun leven niet laten beïnvloeden….”

  O nee??????? Het wordt toch elke keer weer beïnvloed door die rotzakken?!!!

  “Laat één ding duidelijk zijn:elke
  poging om onze waarden aan te tasten
  met geweld is gedoemd te mislukken”,zei
  May.”

  Oja??? Die waarden worden toch allang aangetast???!!!! En met geweld; zelfs op een dag dat in België de aanslag op Zaventem wordt herdacht notabene!!!!!!!
  Is toch weer aardig gelukt, dunkt me!!!!

  Wanneer gaan de overheden er NOU ECHT iets aan doen behalve dat slappe gelul elke weer!!!
  Een strenger immigratiebeleid, uitzettingen van haatzaaiers etc etc.

  Nee hoor; weltrusten en morgen gezond weer op en “onbevreesd” weer naar je werk want de overheid waakt over je door alleen maar slap te lullen!!! Mogen de mensen misschien bang zijn; vindt u dat gek Mw.May???? Morgen gaat u weer omring door tig lijfwachten naar uw werk!
  Hoeveel mensen en achterblijvende gezinsleden moeten er nog opgeofferd worden om er werkelijk iets aan te doen????????

  “Het parlement gaat morgen gewoon
  aan de slag,benadrukte May.Ze sprak
  haar medeleven uit met de slachtoffers.”

  Ja weltrusten en morgen gezond weer op; dat hebben we al vaak genoeg gehoord uit (s)linkse hoek, trut!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Ekster zegt:

   Hier een citaat uit de Volkskrant: “Wie ook snel ter plekke is: Tommy Robinson, de leider van de English Defence League, een organisatie die regelmatig marsen houdt tegen de Islam. Hij komt alvast met een analyse over de terreuraanslag. ‘We hebben meer dan 450 Syrië-gangers laten terugkomen. Dat is vragen om problemen,’ zegt Robinson, die naar eigen zeggen toevallig in de buurt was. Zijn tirades vinden weinig gehoor, zeker niet bij Lee en Georgia, twee 18-jarigen uit Bristol die voor het eerst van hun leven in Londen zijn. ‘Het is voor ons een dag om nooit te vergeten,’ zegt Georgia, met Big Ben-tas in haar hand. ‘Tegen dit soort aanvallen kun je niets beginnen,’ voegt haar vriend berustend toe.”

   Dit is zo typerend. Naar iemand die de vinger op de zere plek legt wordt niet eens geluisterd door de politiek correcte linkse massa. We kunnen er niets tegen beginnen zeggen ze.. nee ga maar lekker door zo, alle mohammedanen zijn welkom, islam kan er niets aan doen etc, etc, enz, enz. Spuugziek van het gelul.

   Like

 16. Guardiacivil zegt:

  DE OPROEP VAN ERDOGAN WORDT OP DE MINUUT OPGEVOLGD……..EN ……..
  MAINSTREAM MEDIA ………Noem het beestje bij de naam. Islamitische moslim-terroristen zijn géén personen maar BEESTEN en handelen volgens de KORAN.
  Dank aan de oproep van nazi-Erdogan en de geheime afspraken Rutte-Merkel met Erdogan.
  Dank aan Mensenrechten Org. die zo graag en hard helpen gelukzoekers aan land te brengen van de Europese buitengrenzen.
  Dank aan Frontex die als Europese Veerdienst dienst doet.
  Dank aan nazi Brussels hoofdkwartier die smerige verdragen sloot: Verdrag van Lissabon (illigaal), Straatsburg (illigaal), Maastricht (illigaal),………al deze verdragen zijn getekend zonder toestemming van alle Europese Burgers ……….met als doelstelling: OLIE VOOR IMIGRATIE.
  Met deze imigratie uit het MO en Afrika zijn nog eens 32.000 jihadisten meegereist en staan klaar om aanslagen te plegen in Europa.
  Erdogan heeft al opgeroepen om aanslagen te plegen en vandaag dus door een terrorist direct opgevolgd.
  ALWEER EEN AANSLAG?
  NOG EVEN EN WE WENNEN ER AAN.
  En het erge van alles is dat straks weer Europese leiders staan aan te schuiven om hun ZOGENAAMDE MEDELEVEN te betuigen.
  EEN GROOT CLICHÉ EN DRAMAVERTOON.
  EUROPESE BURGERS WORDT WAKKER
  Brussel neemt u allen in de tang!!!
  Nederland heeft straks weer een leugenkabinet.
  En België volgend jaar een tweede Denk-partij.
  En de moslims in Bulgarije werken er ook aan.

  Geliked door 1 persoon

 17. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  ” De Londense politie denkt inmiddels te
  weten wie de dader is,maar wil nog geen
  details bekendmaken.De politie gaat
  ervan uit dat de man geïnspireerd is
  door islamitische terreurorganisaties. ”

  Geïnspireerd????? Vergiftigd!!!!!!!!!! zullen ze bedoelen.!
  Het woord inspiratie is iets wat we gebruiken in o.a de kunst en muziek, niet voor geweld!!!

  Ga ondertussen maar lekker door met Klaverjessen zoals de overheid en een groot deel van het volk hier in Nederland ook doet!!!

  Like

 18. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “klaverjessen” dus; het spijt me dat ik het met een hoofdletter heb geschreven. 😦

  Like

 19. Japio zegt:

  En de union Jack gaat overal weer half stok. Zo ook op het stadhuis van Rotterdam. Aboutaleb zal z’n medeleven betuigen aan zijn moslim vrind burgemeester Khan van Londen. De afschuw zal overal weer gepredikt worden. Rutte noemt de beelden van de aanslag in Londen “afschuwelijk” op Twitter. “De stad is in het hart geraakt. We leven mee met de Britten.” De huichelarij is weer losgebarsten en krijgen we allerlei onzin te horen. Het feit is wel, die zgn landsvertegenwoordigers zijn net zo schuldig zo niet schuldiger dan de islamitische terrorist zelf.

  Geliked door 1 persoon

 20. Cathja zegt:

  Ik begrijp niet dat ze deze misdadiger nog verzorgd hebben. Hij verdient niet beter dan een ellendige dood te sterven. Zo respectloos hij is richting zijn medemensen, zo respectloos moet hij zelf dan ook behandeld worden.

  Geliked door 1 persoon

 21. tippelaar zegt:

  Ik hoop dat onze regeringsleiders zelf het slachtoffer worden van een aanslag. Weten ze hoe dat voelt. Of ze dan nog sussende toespraken houden. Haal ons leger (of wat daarvan over is ) terug van overzee want in eigen land zijn ze hard nodig. De legertop van de landmacht, wil niet samenwerken met de top van de marine, las ik gisteren in de krant. Deze simplisten hebben nog steeds niet door dat, als zij zo doorgaan, de landmacht en de marine niet meer nodig zijn omdat we bestuurd gaan worden door een moslimregering die haar eigen moslimleger optuigt. De huidige legertop, van alle krijgsmachtonderdelen, zal worden gedood. (dat deden de russen ook met 5000 poolse officieren nadat deze gevangen genomen waren (Katyn). Dat kon toen en dat kan nu ook, dus zo ondenkbaar is mijn prognose niet.

  Like

 22. tippelaar zegt:

  Zolang we niet bereid zijn om de moslims te doden, zullen we ons leven verliezen want de moslims doden nietmoslims uit geloofsovertuiging. Daarom valt er met moslims niet samen te leven. Nu niet en nooit niet. Moslims zijn bereid om voor hun geloof te sterven. Christenen zijn alleen bereid om voor hun geloof te leven, Dat is het verschil.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 23.12. uur, op 22/3. Dag Theresa, voor je bemoediging. En i.t.t. wat men vindt van mijn levensovertuiging; daar blijf ik achter staan. Maar ik respecteer de vrijheid van elk mens, en zou absoluut in een theocratie niet willen leven. Ik vind het beneden peil, om dan afgerekend te worden op mijn geloof in Christus. De meeste reageerders respecteren mijn levensovertuiging, maar dan word ik weer door critici min of meer neergezet als een hardcore gelovige. Niets is minder waar. En dat weten de meesten hier.

  Like

 24. Thoth zegt:

  Ongelooflijk. Dat de barbaar in allah, mo en de sharia geloofd, zo’n 1600 jaar terug. Dat mag je in het vrije westen, want wij zijn ‘vrij’ en ‘democratisch’. De koran, daar mag volgens het westen in geloven, ondanks dat zij de andere religies en ongelovigen willen afslachten. Ik hadm’ allang uit m’n land gegooid. Godverdomme.

  Like

 25. J. C. Th. Köhler zegt:

  Tegelijkertijd maakt Brussel bekend dat er door lidstaten van de EU meer “vluchtelingen” moeten worden opgenomen. Landen die weigeren zullen met de Brusselse macht worden gedwongen.

  Echter, zoals Peter Sloterdijk in een artikel hierboven zegt: “Er bestaat geen morele verplichting tot zelfvernietiging.” Maar dat zal het intellectuele niveau van talenwonder Frans Timmermans c.s. wel te boven gaan. Die kan alleen maar in zeven talen zeggen dat ook deze aanslag niets met islam te maken heeft.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 26. Aegolius cs zegt:

  Ik ben kwaad, ongewoon kwaad. Zoiets als een gevoel dat je doet trillen bij het lezen van alweer een aanslag in Europa, nu in Londen, gisteren. Niet elke moslim is een terrorist, maar (bijna) elke terrorist is een moslim. Het laat je niet los en je gedachten gaan uit naar de afgelopen 10 jaar…….. Van aanslag en herdenking naar de volgende terroristische daad.

  De politiek blijft star het verband ontkennen met de individuele daad van een “verward iemand die alleen handelde” vanuit de door hem als gelovige moslim opgedragen koranverplichting, ongelovigen te doden.

  De zoveelste aanslag waarvan de nabestaanden in onwaarschijnlijke “rust” het verlies van hun dierbaren verwerken zonder hun hand te verheffen.

  Zo wil de politiek het ook en zeker Merkel die vanuit Hamburg met haar ouders verhuisde (1954) waarvan de vader de DDR behulpzaam wilde zijn bij het verspreiden van het Lutherse Evangelie. Merkel werd na de val van de muur, de moeder van het verenigd en goedgelovig Duitsland.

  Wierp Freud zijn schaduw (1921) vooruit in het volgende boekcitaat (isbn 978-3-7306-0454-0):
  “Intoleranz gegen die nicht Dazugehörigen nahe… Man darf, so schwer es einem auch persönlich fällt, den Gläubigen daraus keinen zu argen Vorwurf machen; Ungläubige und Indifferente habe es in diesem Punkte psychologisch um so viel leichter. Wenn diese Intoleranz sich heute nicht mehr so gewalttätig und grausam kundgibt wie in früheren Jahrhunderten, so wird man daraus kaum auf eine Milderung in den Sitten der Menschen schließen dürfen. Weit eher ist die Ursache davon in der unleugbaren Abschwächung der religiösen Gefühle und der von ihnen abhängigen libidinösen Bindungen suchen.

  Oftewel kort in de kern (vrij) vertaald: “dat gelovigen intolerant zijn jegens ongelovigen kan men hen niet verwijten. Dat deze intolerantie tegenwoordig (sc. 1921!) minder gewelddadig is dan in vroegere eeuwen ligt niet aan een verandering van de menselijke natuur, maar aan een zwakker worden van de religieuze banden.”

  Bijna 100 jaar later zou ik de volgende conclusie willen trekken: Freud heeft zowel gelijk als ongelijk gehad: de banden van de Westerse religies zijn inderdaad verzwakt. En wel zodanig dat de Islam, waarvan de banden niet verzwakt zijn, daar volop van profiteert.

  Ik wil hierbij in het Duits afsluiten: Europa, gute nacht!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En bedankt voor de korte vertaling.
   Jij houd tenminste nog een beetje rekening met je medemens, die de Duitse taal niet zo machtig is.
   Sommige hier, hebben daar totaal schijt aan.

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Hallo, BertG…..
    Dank voor je vriendelijk verwoorde reactie en ik bezondig me te vaak bij het plaatsen van een link. De NL pers, krant of T.V. programma’s volg ik al jaren niet en kijk meer naar wat internationaal wordt aangeboden op het web.
    Ik ben geen kei in vertalen maar met mijn boerenkoolverstand kan ik met mijn weinig kennis van Engels en Duits me een beeld verschaffen wat zoal speelt.
    Mede daarom had ik bij E.J. Bron lezers verwacht ’n soortgelijke kennis aanwezig te achten. Teleurstellend is dat u, wellicht namens meerderen, zo reageert.
    Het zal evenwel geen logisch instrument zijn dat ik mijn postings zal aanpassen.
    Met hartelijke groet 🙂 Gemeend.

    Like

 27. Thoth zegt:

  AD :

  De politie in Londen heeft de naam bekend gemaakt van de aanslagpleger. Khalid Masood. Hij is 52 jaar oud. Masood heeft een strafblad voor onder meer bedreiging, het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, wapenbezit en het verstoren van de openbare orde. Hij is geboren in Kent en woonde in de de omgeving van Birmingham. Hij is niet eerder veroordeeld voor terrorisme.

  Nou, dat is geen adolescent, maar een 52 jarige. Het maakt dus geen donder uit hoe oud je bent. Islam is overal…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s