Erdoğan: “Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen”

Screenshot_169

Europeanen zullen nergens ter wereld meer veilig over straat kunnen lopen. Dat zegt Turks president Recep Tayyip Erdoğan. Hij vindt dat de Europese attitude moet veranderen.

DeMorgen.be

“Als Europa zijn houding tegenover Turkije niet wijzigt, dan zal geen enkele Europeaan veilig over straat kunnen lopen”, zegt Erdoğan op een evenement voor plaatselijke journalisten in Ankara. “Wij, als Turkije, roepen Europa op om de mensenrechten en de democratie te respecteren”, aldus nog de Turkse president.

Turkije is een verwikkeld in een diplomatieke rel met Duitsland en Nederland over het weigeren van campagne-optredens van Turkse politici voor het grondwettelijk referendum van 16 april. Maar Erdoğan spaart ook zijn kritiek voor Europa in het algemeen niet. Zo noemde hij Europa eerder al racistisch, fascistisch en wreed.

Bron:
www.demorgen.be
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

63 reacties op Erdoğan: “Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen”

 1. rony stokart zegt:

  Zeg wat je wil over de gevestigde geitenneuker en would-be Hitler: hij houdt woord ! Is daarnet al begonnen in Londen…

  Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Is allang geen “would-be Hitler” meer. Hij is inmiddels reeds de reïncarnatie van Hitler, Stalin en Pol Pot…

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Dan te bedenken dat deze erdolf grote optredens had willen regelen hier in Nederland, in oa stadions en het ziggo-dome, maar niemand wilde hem hebben……woehahaha, wat een afgang!

   Like

 2. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Rutte noemt beelden uit Londen afschuwelijk
  28 min geleden

  LONDEN – Premier Mark Rutte is geschrokken van de ,,afschuwelijke beelden” uit Londen. ,,De stad is in het hart geraakt. We leven mee met de Britten”, aldus de minister-president woensdag in een eerste reactie.

  ,,We weten nog heel weinig, maar wel staat vast dat er mensen gewond zijn geraakt. Te vrezen valt voor nog erger. De Britten kunnen op onze steun rekenen. We volgen de situatie nauwgezet en staan in contact met de Britse autoriteiten.”

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Erdogan is knettergek. Hij zegt dat iedereen in Europa respect voor de democratie en de mensenrechten moet hebben en tegelijkertijd dreigt hij Europa dat de burgers binnenkort niet meer veilig op de straat kunnen lopen, als ze het niet doen. Achterlijk is nog een veel te zachtmoedige beschrijving voor deze tiran.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Misschien heeft hij een paar intimi die de verstandigste beslissing gaan nemen en zorgen voor eeuwige rust…

   Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Inderdaad knettergek.
   Hij lijkt dus wel een beetje op Mohammed van hem dachten ze ook dat hij knettergek was….. hij ging ook helemaal uit zijn dak in de grot hyra hij vond zelfs zichzelf ziek maar zijn veel oudere vrouw niet dat kleine meisje waar hij later mee trouwde maar zijn vrouw annex/ baas want hij was bij haar in dienst….. Die zag wel ” brood ” in zijn knettergek zijn en liet wat hij bralde opschrijven en zo is de Koran ontstaan…… KNETTERGEK!!!!

   Like

 4. Westminster weet er alles van…

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Wat een dictatoriaal zwijn!

  Volgens mij wordt het de hoogste tijd om het leger en de marine naar de grens met Turkije te sturen.

  Deze kerel houdt niet vanzelf op.

  Geliked door 4 people

  • rony stokart zegt:

   U bedoelt het Nederlandse leger en marine? Doe er gerust de Belgische bij en Erdogans legermacht schrikt zich een bult, en lacht zich dan een breuk.

   Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   Helemaal mee eens Sabeltant!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wel uitkijken voor onze eigen Patriot-raketten natuurlijk.
   Hij schiet je zo voor je ballen met die dingen.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Hij ‘voorspelt’ en ‘belooft’ juist dat niemand van de Europeanen meer veilig op straat zullen zijn. Als je dat bekijkt en vergelijkt met wat er in de afgelopen twee dagen weer gebeurd is, dan kun je rustig stellen dat Edorgan zelf een terrorist is. En dat hij zijn ‘coupe du Turkey’ zelf heeft in scene gezet. Maar ook dat hij banden heeft met het islamitische terrorisme. Hij ‘voorziet’ aanslagen op ons Europeanen. Deze man is gemeen gevaarlijk en wilde zelfs dit weekend zomaar naar Nederland komen om weer stemmen te ronselen voor zichzelf.

   Like

 6. Japio zegt:

  Die vent is krankzinnig geworden, hij is de nieuwe hitler en zijn aanhang aanbid hem. Het lijkt erop dat die geitenneuker uit is op een confrontatie mer Europa. Hij heeft eerst z’n slaven gestuurd om het fundament te leggen en daarna komen z’n troepen om het af te maken. Wij waarschuwen hier al jaren voor maar de plucheplakkers en goedmensen zijn stekeblind en oostindisch doof.

  Geliked door 2 people

 7. H J zegt:

  Wordt tijd dat er wat aan die man wordt gedaan. Zou feitelijk moeten, maar dan gaan alle Turken op tilt. Je kunt gewoon geen kant op met die lui.

  Like

 8. ildiko zegt:

  DE ISLAM VORMT TOCH GEEN BEDREIGING VOLGENS BIJNA ALLE ONZE POLITIEKE PARTIJVOORZITTERS! Russen, Wilders, Le Pen, Trump wel, HOE ZIEK BEN JE ALS JE DIT GELOOF JE ?????

  Like

 9. Mary zegt:

  Nou dat is een aardige inderdaad respecteert Rutte en Co geen enkele democratie, de tweede grootste democratisch gekozen partij PVV wordt door hen van de tafel geveegd evenals elke stem van het volk b.v. middels een referendum, ongevraagd spreekt Rutte af 250.000 asielvreters per jaar uit te nodigen daar werd niet alleen het volk niet over geraadpleegd zelfs andere lidstaten niet van die EU. Ook de EU zijn wij zonder enige stem van het volk ingedrukt door Nederland en ook dat is een club die geen enkele democratie kent. Dus daarin heeft hij zeker gelijk ware het niet dat hij minimaal op gelijke voet staat met de EU dictators zo niet vele malen erger, maar nog even en ze hebben hem ingehaald!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 10. Elena zegt:

  De walchelijke imbeciel..met zijn woorden…“Wij, als Turkije, roepen Europa op om de mensenrechten en de democratie te respecteren”

  Mensenrechten en democratie? heeft die lul nooit van gehoord.
  Duizenden zitten in de gevangenis….of zijn inmiddels al gedood.

  De staatsgevaarlijke imbeciel is doodziek in zijn kop.
  De fuhrer Erdolf moet nodig een gaatje tussen de ogen krijgen van een Turkse inwoner.
  Hoe kunnen vele Nederturken toch deze gek aanbidden?

  Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Omdat dát GEEN Nederlanders zijn!!!

   Like

  • rony stokart zegt:

   Omdat het hún staatshoofd is verdorie ! Nederturken zijn de door Erdogan & Co vooruitgeschoven vijfde kolonne. En amper een paar dagen geleden heeft het Nederlandse volk nog maar eens de Europese welkomstpolitiek goedgekeurd. Eigen schuld, dikke bult !

   Like

  • Bas zegt:

   quote: Hoe kunnen vele Nederturken toch deze gek aanbidden?

   Kennelijk spreekt Erdogan voor hun plausibele taal.

   Like

  • Driek zegt:

   Elena zegt: Hoe kunnen vele Nederturken toch deze gek aanbidden?

   Wat ik gewoon schofterig vind is dat Mark Rutte en enige tijd geleden onze koninklijke familie bij dat stuk stront op visite ging. Ik vind het onbegrijpelijk dat we al die rot Turken niet terugsturen naar Turkije. Dit land gaat helemaal de vernieling in. Met dictators valt niet te praten. Dat hebben we toen gezien met Adolf Hitler. Onze regering geloofde in 1939 dat Hitler helemaal geen oorlog wenste. Want dat zei Adolf nadrukkelijk. Ach, laat ik me maar inhouden, dit komt toch nooit meer goed.

   Like

 11. Jan zegt:

  Ik ben zeer ingenomen met deze uitspraak, maar debiel links zal nog meer kruipen en zich nog kleiner maken voor deze geitenneuker.

  Overigens ben ik van mening dat Turkije vernietigd dient te worden.

  Geliked door 3 people

 12. IkBenHet zegt:

  Wij zij met zoveel meer. Hoe kan het dat die platkoppen nog veilig over straat kunnen!!?
  Waarom zijn turkse haathutten, buurthuizen, kebab tenten en winkels nog onaangeroerd!!?
  Wordt het niet eens hoog tijd dat wij zelf het heft in handen nemen en een soort “kristalnacht” tegen turkse eigendommen beginnen!!? Voordeel hiervan zou zijn, dat de politieke vlam nog heftiger in de pan zal slaan en die megalomane psychopaat Erdo-Facsist volledig door het lint zal gaan en zijn ware aard nog duidelijker aan de gehele wereld zal tonen…
  Per saldo kunnen wij als PVV stemmers schijt hebben aan de NL Roverheid; dat hebben zij namelijk ook aan ons. Geert wordt op uiterst ondemocratische wijze buiten de deur gehouden!!
  Hoog tijd voor het saboteren, traineren en ondermijnen van de “samenleving” in zijn huidige vorm.
  1,3 miljoen stemgerechtigden worden door het Haagse schorem in de bek gescheten en als niet relevant ter zijde geschoven!! Ik ben daar klaar mee en wordt een “ongehoorzame burger”.

  Geliked door 2 people

 13. Anna zegt:

  Dan komt er geen enkele toerist meer!!!!

  Like

 14. Nikolaos zegt:

  Ik heb steeds meer het idee dat die mensenrechten alleen maar een instrument zijn om westerlingen mee om de oren te slaan.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  Dat is in sommige Europese stadswijken allang zo.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Mooi, en nu het land zuiveren van de islamterroristen !

  Like

 17. Flo zegt:

  De leipkees jaagt straks alle koerden zijn land uit ,en dan gaat het feest hier pas echt beginnen ,ze dromen lekker die politiekers ,ze maken zich druk over Putin ,maar het echte grote gevaar is erdogan ,gestoord en belust op macht .

  Geliked door 1 persoon

 18. Luchtpint zegt:

  Ik hoop van harte dat hij ooit een kogel van een Koerdische sluipschutter door z’n kop krijgt.

  Like

 19. Henk der Niederlànder zegt:

  Laat die halve gare nog maar even zijn gang gaan mwt zijn grijze wolcen gelul.
  Een dibg staat als een paal boven water en wel dat die wanna be Hitler goed bezig is om de poten onder zijn eigen stoel vandaan te zagen.
  Zijn probleem is dat zelfs de Europesche dhimmy’s niet in zijn straatje willen meelopen.
  Laat hem dus fewoon nog even ongenuanceerd schreeuwen en zelfs Brussel zal de gek laten vallen als een baksteen.

  Like

 20. OphEUffen zegt:

  Dat is niets nieuws en daar zijn we al lang aan gewend. Al sinds de islam wortelde binnen Europa. Met dank aan corrupte en/of zeer domme politici.

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  Leuk.
  En dan moet je weten dat het vandaag nog steeds geen 19 april is….

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Erdogan-verkettert-Duitsland-en-Nederland-Ze-zouden-de-gaskamers-willen-doen-herleven

  Staat er niet ergens in de Bijbel dat de zetel van satan (=allah) zich in het huidige Turkije bevindt?
  Die profetie schijnt aardig uit te komen.

  Like

 23. Erdogan heeft eerder Europa nodig als wij Erdogan. Eerst die geldkraan dicht, géén cent meer.

  Like

 24. Republikein zegt:

  Geschreven staat:

  Kruisvaarders, Mongolen en Turken: de ondergang van het Arabische rijk.
  Door interne ruzies tussen Arabische heersers en het verzwakte gezag van de kaliefen van Bagdad kon het Arabische rijk zijn vijanden niet meer stoppen: Tussen 1000 en 1300 werden er vanuit West-Europa kruistochten
  ondernomen met als doel het heilige land te bevrijden. Vanuit Azië werden de Arabieren aangevallen door Mongolen. In 1258 vielen zij Bagdad aan en vermoordden de laatste kalief der Abbasiden. Na 5 eeuwen kwam er een eind aan het Abbasidenrijk en de centrale positie van Irak. Hiermee kwam er ook een eind aan de bloeiperiode van de Islam. De Arabieren konden zich niet meer herstellen en daar maakten de Turken gebruik van. Zij veroverde de Balkan, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

  En dat probeert hij nu ook, in een zwart gat springen, geleerd op de Universiteit van Marmara te Istanbul.
  Ook leuk weetje:
  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/erdogan-geeft-istanbul-opdracht-stedenband-met-rotterdam-te-verbreken

  Tweespalt zaaien dus, zoals de geschiedenis zich herhaalt in grote lijnen.
  Van het padje.
  Ik ruik onraad.

  Like

 25. danny zegt:

  Straks ook geen erdogan turk meer op straat!

  Like

 26. Sjonnie zegt:

  @tistochwat, inderdaad dat staat in de bijbel in Openbaring 2 vers 13

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Sjonnie 23 maart 2017 om 03:40

   Ja, en dat vind ik gezien de huidige gebeurtenissen m.b.t. dat mohammedaanse Turkije van die machtswellusteling met die snor, wel heel interessant.

   Openbaring 2:12 En schrijf aan den engel der Gemeente, die in Pergamus is: Dit zegt Hij, Die het tweesnijdend scherp zwaard heeft (…)
   2:13 Ik weet uw werken, en waar gij woont; namelijk daar de troon des satans is (…)

   (…) Pergamon, dat ligt in het huidige Turkije. (…)
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Pergamonmuseum

   Verder is het niet mijn bedoeling om iemand te bekeren, want dat is ieders eigen keuze.

   Like

 27. leefbarbaar zegt:

  Al jaren kunnen velen al niet meer veilig over straat. Bejaarden en schoolkinderen met wat geld, homo’s, Joden en dit vanwege marokkanen.

  Like

 28. Jan zegt:

  Buuuuuh….

  Turkije boos op Noorwegen om asiel Turken die bij staatsgreep waren betrokken

  De Turkse autoriteiten vinden het ‘treurig en onacceptabel’ dat Noorwegen asiel heeft verleend aan vier Turken die worden verdacht van betrokkenheid bij de mislukte staatsgreep van vorig jaar.

  http://www.ad.nl/buitenland/turkije-boos-op-noorwegen-om-asiel-turken-die-bij-staatsgreep-waren-betrokken~afee52fa/

  Wanneer zegt een premier eens dat Turken naar de hel kunnen lopen en flikkert die rotzooi eens uit zijn land?

  Like

 29. rony stokart zegt:

  Eigenaardig dat hier niemand (buiten Paulzwuerte onrechtstreeks) struikelt over het NATO lidmaatschap van Erdogan en zijn kohorten. Mag niet van het Obama Amerika zeker?

  Like

 30. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/03/23/erdogan-bijeenkomst-akp-nederlands-stadion/

  Erdogan wilde bijeenkomst met 10.000en aanhangers in Nederlands stadion
  Amsterdam Arena, de Gelredome en Ziggo Dome wilden niet meewerken

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dat hij het überhaupt durft om zomaar een land in te gaan, zonder toestemming van de regering, om hier te propaganderen voor zijn politieke dwangneurose. Hij moet hier weg blijven. Dit is ons land en niet Turkije. Dat moeten we eens bij hem doen, de gek!

   Like

   • rony stokart zegt:

    Geen zinnig mens denkt er aan om dat “bij hem” te doen. Zinnige mensen weten dat dat niet kan.
    Erdogan weet echter zeer goed dat Europa, dank zij de Policor´s, álles toelaat. Mét goedkeuring van de Nederlandse kiezer. En hij maakt er gebruik van. Logisch, nietwaar.

    Like

 31. Aegolius cs zegt:

  Turkije woest om ‘Kill Erdogan’-spandoek in Zwitserland

  Turkije is er niet over te spreken dat de Zwitserse autoriteiten toelating hebben gegeven voor een pro-Koerdische manifestatie vandaag in Bern. Bovendien werd tijdens de optocht een spandoek meegedragen met een oproep om de Turkse president Recep Tayyip Erdogan te vermoorden. De Zwitserse zaakgelastigde in Ankara is op het matje geroepen.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3114461/2017/03/25/Turkije-woest-om-Kill-Erdogan–spandoek-in-Zwitserland.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s