Europese Commissie gaat lidstaten dwingen nog meer moslimmigranten op te nemen

Screenshot_170

De toekomst van Europa en ook Nederland als het aan de Europese Commissie ligt.

(Door: “Xander”)

EU ‘minister’ van Buitenlandse Zaken Mogherini: ‘Europa zal en wil zijn grenzen nooit sluiten’ om migrantenvloedgolf te beperken, want ‘wij hebben migratie nodig’ – Sociale zekerheid begint overbelast te raken: 80% – 90% migranten permanent aan uitkeringsinfuus

De Eurocommissarissen Dimitris Avramopoulos (Immigratie en Asiel) en ‘onze eigen’ vicepresident Frans Timmermans zeggen dat lidstaten die weigeren meer moslimmigranten op te nemen, tot september de tijd krijgen om alsnog te gehoorzamen. Doen ze dat niet, dan zullen ze door Brussel worden gedwongen, desnoods met harde strafmaatregelen. De eurocraten zijn vast van plan om de islamisering van de EU onverkort in hoog tempo door te zetten.

‘Als we in september geen tastbare inspanningen zien… zal de Commissie niet aarzelen van zijn macht gebruik te maken,’ dreigde Avramopoulos in Polen, dat nog steeds weigert om grote aantallen economische moslimmigranten op te nemen. ‘De Commissie zou overtredingsprocedures kunnen beginnen. Dat gaan we zeker overwegen,’ bevestigde vicepresident Frans Timmermans, die eraan toevoegde dat de weigerlanden ‘onder druk’ van de andere lidstaten uiteindelijk zullen moeten toegeven.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Europese Commissie gaat lidstaten dwingen nog meer moslimmigranten op te nemen

 1. Sabeltant zegt:

  Waarom stort de EU ons in een Burgeroorlog?

  Geliked door 1 persoon

 2. Drs.P. zegt:

  En weer o.a. die vieze narcistische duitse rat van een timmerfranzzzhomo die ons naait.
  Kan die nsb-autist nu eens niet gewoon dead gaan aub!!!

  Geliked door 4 people

 3. Jean zegt:

  NOOIT toegeven aan die EU misdadigers, nu EISEN dat die misdadigers opgepakt worden en voor minimaal 20 jaar opgesloten worden in eenzaamheid.
  De ellende is elke dag te zien wat de gevolgen zijn van importislamieten, het is een pot barbaars geweld en nog steeds weigeren die EU lafaards de wil van het Europese volk te respecteren, dus zullen wij ze moeten verplichten onze wil te respecteren, die Italiaanse fluit sturen we dadelijk samen met die waggelende zuipschuit uit Luxemburg naar die zandbak zodat ze zich kunnen amuseren met hun levensgevaarlijke vriendjes.
  Wij hebben het echt gehad met dat achterlijk gespuis.
  Jammer, zeer jammer dat zijzelf, de EU lafaards, onder de slachtoffers liggen, jammer, zeer jammer.
  Is de aanslag in Londen heden middag nog niet duidelijk? Of gaat het wéér over een psychisch gestoorde?????

  Geliked door 2 people

 4. Steven zegt:

  ..OP naar de ONDERGANG. Want we houden er immers van om in Europa collectief zelfmoord te plegen.
  De dood en de massale verkrachtingen zullen spoedig hoogtij vieren. LEVE HET LINKSE ZOOITJE!!
  …En degene die dit allemaal veroorzaakt hebben zitten straks als EERSTE in het vliegtuig om hem te smeren als de tering uitbreekt. En de gewone burger mag de kogels weer vangen.

  Geliked door 1 persoon

 5. H J zegt:

  Het gaat er absoluut niet om de economie te redden. Integendeel, de globalisten zoals die Margerini () komen er openlijk voor uit dat ze Europa compleet willen ontwrichten en dat absolute Islam overheersing volgens hen moet doorgaan. Daarom ook deze nieuwe verplichting van de EU.
  Daar zullen enkele landen met een fatsoenlijkere regering, dan die van NL, DE, FR en meer, het niet mee eens zijn en dat zal het einde van de EU betekenen. Hetzij door exits van landen als bijv. Polen en Hongarije of door een oorlog. Het zal de globalisten allemaal een zorg zijn zo lang ze de bevolking maar kunnen reduceren en onderwerpen.

  Geliked door 1 persoon

 6. fransdewit zegt:

  Nazi praktijken zei Erdogan toch? Ergens is dat ook wel zo. Maar dat slaat dan wel op hem zelf en de Eu heerschappij

  Geliked door 1 persoon

 7. Japio zegt:

  Het maakt Fransje niet uit hoor als hij z’n geld maar krijgt en z’n baantje behoud. Bij evt calamiteiten kan hij zo het bunkertje in vluchten samen met z’n vazallen. Het feit is, de EU krijgt nog steeds het mandaat van z’n meeste burgers anders het er wel iets anders voorgestaan. Hier in Nederland hebben 12 miljoen mensen weer gekozen voor deze heilloze weg. Slecht 1.3 miljoen zien de bui wel allang hangen en kozen door op de PVV te stemmen dat zinkend schip genaamd EU te verlaten.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Wanneer bevrijden we ons van deze ongekozen dictatortjes !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. OphEUffen zegt:

  Ik geloof niet in de meer, meer, meer hoax. Indien aantoonbaar waar dan moet je mensen zorgvuldig selecteren. We gaan naar de kloten aan massa’s onaanpasbare barbaren die ons, bij voorkeur, 3 meter onder de grond wensen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Flo zegt:

  PVDA heeft 9 zetels ,waarom mag zo’n imbeciel als een timmermans ons massaal opzadelen met miljoenen gelukszoekers , de lul is nog niet geschikt om een vuilnisemmer aan de weg te zetten .
  Dat hele maffiazooitje moeten ze opdoeken in Brussel ,oppakken en voor een tribunaal .

  Geliked door 1 persoon

 11. Rinus okken zegt:

  Hoe noemden we die mensen toch in 1940 1945 die heulden met de buren.? Pas op voor bloed aan je handen heer timmermans.

  Geliked door 1 persoon

 12. danny zegt:

  Dat ‘ immigranten ‘ nodig zijn om de vergrijzing op te vangen is gelul in de ruimte. Er zijn hier te lande genoeg werkelozen om deze vacatures te vervullen.
  Het wordt ook hoog tijd dat de blanke medemens meer kinderen gaat krijgen om de omvolking tegen te gaan.

  Geliked door 1 persoon

 13. Elena zegt:

  Wij moeten helemaal NIETS !!!
  Hoogste tijd voor een massale opstand tegen die smerige graaiende rattenbende de EU !!!
  Wij EUROPEANEN zij met MEER !!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Claudia M. zegt:

  Na de eerste alinea ben ik gestopt met lezen. De EU bewerkstelligt haar eigen ondergang. Hopelijk houd men de poot stijf, des te eerder zijn we van dit circus af!

  Trouwens die 250.000,- is een schijntje in vergelijking met wat je kwijt bent als je zo’n gast de rest van ’t leven aan het door ons betaalde staatsinfuus moet houden! Ik weet niet hoelang u er nog voor wilt werken, maar deze krabt zich al geruime tijd achter de oren, hoe krijg ik het nu eens aard, maar de arbeidsethos is de laatste jaren beduidend gedaald! Laat staan…, tot 68 en drie maanden… Grappenmakers.

  Geliked door 1 persoon

  • Claudia M. zegt:

   Oeps, ging iets niet helemaal goed met de tekst… nog een keertje;

   Na de eerste alinea ben ik gestopt met lezen. De EU bewerkstelligt haar eigen ondergang. Hopelijk houd men de poot stijf, des te eerder zijn we van dit circus af!

   Trouwens die 250.000,- is een schijntje in vergelijking met wat je kwijt bent als je zo’n gast de rest van ’t leven aan het door ons betaalde staatsinfuus moet houden! Ik weet niet hoelang u er nog voor wilt werken, maar deze krabt zich al geruime tijd achter de oren, hoe krijg ik het nu eens voor elkaar om dat niet langer te hoeven doen, dat ligt niet echt in mijn aard, maar de arbeidsethos is de laatste jaren beduidend gedaald! Laat staan…, tot 68 en drie maanden… Grappenmakers.

   Geliked door 1 persoon

 15. Jules Vismale zegt:

  Kunnen we alsjeblieft niet gewoon een groot aantal van deze moslimmigranten bij die lelijke EU-heks van een Federica Mogherini en de twee EU-Schweinhunde van een Dimitris Avramopoulos en Frans Timmermans dumpen in de Europese Commissie? En wat mij betreft gaan ze dat moslim-liefhebbende kreng van een Mogherini aanranden, verkrachten, aftuigen en in een poel vol met varkens gooien en hierna slaan ze Timmermans en Avramopoulos helemaal tot moes! Want ZIJ willen namelijk toch zo graag dit soort uitschot in Europa hebben waarmee totaal GEEN eenheid is te scheppen en ze gedragen zich constant als menselijke koekoeken!
  En dat de EU-stomkop van een Jeroen Dijsselbloem de inwoners van landen zoals Spanje, Italië, Portugal en Griekenland ook nog uitmaakt voor drankorgels en vrouwenversierders (daar zullen er heus wel een groot aantal onder zitten) die financieel alleen maar profiteren van het noorden van Europa is inderdaad walgelijk om te noemen! Want hebben die landen, net als wij in het noorden, ooit om die akelige snerteuro gevraagd of om tienduizenden “immigranten, vluchtelingen en radicale moslims”? Eenheid is inderdaad nog verder te zoeken dan ooit in de EU en nou wordt Dijsselbloem voor de verandering door de premier van Portugal, Antonio Costa, voor een racist, xenofoob en seksist uitgemaakt! Wat mij betreft maken ze hem en zijn linkse soortgenoten voor nog veel minder fraaie benamingen uit en als de vier opgenoemde klootzakken niet heel goed oppassen dan krijgen ze dadelijk allemaal bombrieven opgestuurd van EU-hatende Europeanen en hierna zelfs nog van Turkse moslimextremisten!

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Peter Pan geïncarneerd?

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Mag ik even weten wat je daar precies mee bedoeld? Ik heb het deze keer niet eens over Peter Pan gehad, overigens vast tot grote opluchting van BertG., omdat ik natuurlijk niet altijd eindeloos door kan blijven gaan met vergelijkingen uit sprookjes, tekenfilms, films en de werkelijke maatschappij.
    Niettemin vertel ik alleen nog maar dat Peter Pan eigenlijk oorspronkelijk als een soort adamsfiguuur in het Kensington Gardens (Park) begon als vogel tussen elfjes! Dit verhaal vond ik echter niet leuk en symboliseert totaal niets al vindt ik het jammer dat ik, tijdens mijn bezoek in 2007 aan Londen, waar ik toen ook heb overnacht, in dat park niet het beroemde standbeeld van Peter Pan heb gezien maar wel bij het Great Ormond Street Hospital waar hij samen met Tinkerbell staat. James Barrie (1860-1937), diens geestelijke vader, schonk de rechten van Peter Pan in 1935 aan dit kinderziekenhuis en werden in 1939 door Walt Disney (1901-1966) gekocht zodat hij er zijn beroemde tekenfilm in 1953 kon maken.
    Iets wat ik overigens wel waardeer is dat IS in Senegal op een islam-zender onbedoeld een pornofilm hebben aanschouwd waar ze totaal NIET om konden lachen! En als ze daar nog een tekenfilm over ‘Animal Farm’ uit 1954 van George Orwell zouden zien, met honden en varkens als leiders, dan worden ze vast en zeker loeikwaad!

    Like

 16. Pietersen zegt:

  De massamoordenaars van het EU-parlement moeten snel worden opgehangen aan de minaretten die zij zo graag zien verrijzen.

  Like

 17. oeps48 zegt:

  De EU wil gaan dwingen, om nog meer islamtuig op te nemen. Dat zijn, geloof ik, niet onze belangen. Een reden te meer, om nog eens heel goed te gaan nadenken over een NEXIT. Het wordt hoog tijd, om weer baas in eigen huis te worden !!!

  Like

 18. Daar hoef ik niet meer over na te denken. Ik wil een NEXIT en weg met dEU.

  Like

 19. Loebas zegt:

  Voorlopig heeft het gros van de slappe Hollandse zakken weer even vrolijk op de Eurofiele partijen gestemd Een Nexit zal altijd wel een utopie blijven .

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Alles zal volgens Brussel mafia elite-orde plan lopen, kost wat kost, en ze dulden geen tegenspraak.
  Brussel bezetten en al die machthebbers zwaar veroordelen.

  Like

 21. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Geiteneukers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s