Politiek activisme op z’n millennials

Screenshot_171

(Door: Jeroen Follens)

Jullie Womens Marchen, dan wij ook

De millennial-generatie is opgegroeid in een tijdvak van overvloed. Nergens heeft ze voor moeten strijden: niet voor overleving door voedseltekort, niet voor stemrecht, niet voor vrouwenrechten, noch voor enig ander recht waar de samenleving wel bij zou kunnen varen. Dat hadden de generaties daarvoor namelijk allemaal al gedaan. Om de pijnlijke leegte die het millennial-bestaan bijgevolg kenmerkt op te vullen, mimeren de millennials de strijd van de vorige generaties. Ze gaan daarbij eclectisch tewerk en shoppen als het ware enkele ‘strijdpunten’ bij elkaar: een beetje vrouwenrechten, een beetje gelijkheid, een beetje stemrecht, een beetje burgerrechten, een beetje ecologisme, een beetje van dit en een beetje van dat. Omdat de millennial elke échte voeling met het strijden voor deze of gene rechten volledig ontbeert, resulteert deze hutspot aan pseudo-strijdpunten in betekenisloze nietszeggendheid genre ‘tegen angst en haat’ zijn, of ijveren ‘voor eenheid, verbinding en duurzaamheid.’

Lees verder>>>
(h/t “Luchtpint”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", hersenspoeling, Indoctrinatie, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

13 reacties op Politiek activisme op z’n millennials

 1. H J zegt:

  Garver, wat heeft die Follens een lastige schrijfstijl. Wetenschapper zeg je? Oh ja, da’s dan normaal, nietwaar. Wat mij betreft geeft hij wel een situatie weer, maar niet de oorzaak en laat staan een mogelijke oplossing. Zoiets als strijden tegen het globalisten/elite gebroed.
  De oorzaak ligt in het feit dat alles wat beter ging na de tweede wereldoorlog weer naar de knoppen is geholpen door de NWO. Het ging de mensen te goed en zoiets is niet weggelegd voor het volk. Domme leerlingen zijn later makkelijker te overheersen en daarbij hebben die leerlingen alleen maar slechte informatie gekregen (indoctrinatie). Het is niet vanaf het Millennium maar al veel eerder begonnen, met o.a. het afschaffen van fatsoenlijke scholing.
  Het is onderdeel van de vernietiging van Europa. De hele wereld moet op de knieen; eerst Europa en Amerika en later de rest.

  Geliked door 1 persoon

  • Luchtpint zegt:

   Hij beschrijft in ieder geval de effecten daarvan beter dan ik het ooit zou kunnen. Het viel mij op hoe sterk dit stuk aanleunt bij mijn eigen opvattingen over die breinloze emo-generatie.

   “Domme leerlingen zijn later makkelijker te overheersen en daarbij hebben die leerlingen alleen maar slechte informatie gekregen (indoctrinatie). Het is niet vanaf het Millennium maar al veel eerder begonnen, met o.a. het afschaffen van fatsoenlijke scholing”.

   Dat is inderdaad de hoofdoorzaak: kinderen leren vandaag niets meer op school, buiten “attitudes” aanleren. En dan krijg je zielepoten die nieuwe “normen” ingelepeld krijgen, en de centrale tendens is: druk doen om niets en vooral zo hard mogelijk tonen dat je hyper-emotioneel betrokken bent. Leeghoofden zonder kennis, zonder realiteitszin, altijd bereid om een nummertje verontwaardiging op te voeren over dingen waar ze geen volwassen / rationele mening kunnen hebben.

   Nuttige idioten die hun ostentatief sentimentalisme opdrijven om hun hobby-betogingen onder de aandacht te brengen en verder hersenloos gefixeerd blijven sociale media lulkoek. .

   Like

 2. Jan zegt:

  0:45 / 6:32
  Pathological Altruism White Genocide and Whale Riding

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Thom zegt:

  De wereld is gek geworden. De HEMA heeft in tegenstelling tot vorig jaar het weer over Vrolijk Paasfeest. Vorig jaar was dat nog Vrolijk Voorjaarsfeest uit angst moslims voor het hoofd te stoten.

  Nou is er opnieuw “Groot Nieuws” over het feit dat de HEMA zomaar Vrolijk Paasfeest durft te zeggen en de familie Paashaas inzet in hun campagne-actie.
  Nou staat er een bericht waarschijnlijk van het ANP in de dagbladen, dat er weer ophef is over de paascampagne van de HEMA.
  http://www.limburger.nl/cnt/dmf20170321_00037973/weer-ophef-over-paascampagne-hema

  Een lesbische vrouw uit Hellevoetsluis vindt het jammer dat het gezin Paashaas zomaar als hetero-gezin wordt neergezet, want wie zegt dat de Paashaas geen homo is?
  De journalisten zijn heden ten dage verworden tot linkse randidioten, die zitten te speuren naar drollen en verbazen zich erover, dat die drol ooit gestonken heeft. Zulke onzin brengen ze dan als het ware als nieuws.

  Dat er gekken bestaan, weet iedereen, maar val als krant de mensen niet lastig met degelijke artikelen over GroenLinks verdwaasden.Het feit, dat er zeikerds en gekken bestaan betekent niet, dat je hun diarree-produkten dient te serveren als warme broodjes.

  Like

  • Pietersen zegt:

   Wie zegt mij dat de paashaas geen besneden paashaas is, of dat de paashaas een zij is die islamitsich is verminkt…terwijl zij nog lesbisch was ook !

   Like

   • exmarineman zegt:

    Is die Paashaas wel gender-neutraal….. ook weer zo’n modewoord…Het is tegenwoordig hartstikke fout als je toevallig gewoon hetero bent. En dan ben je dus niet meer normaal.

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Hoe zie je dan dat die Paashaas lesbisch is, misschien met een voorbinddildo?

    Like

  • elisah zegt:

   En waarom geen gehandicapte Paashaas? Deze mensen/hazen worden altijd over het hoofd gezien…

   Like

 5. exmarineman zegt:

  Ach bij de afschaffing van ons goede onderwijs en de diverse scholen, moest het allemaal anders worden en dus kam er de Mammoetwet: het hele onderwijs op de schop en naar de knoppen. De linkse socialistische indoctrinatie begon toen pas goed. Alles en iedereen moest gelijk zijn: de Ambachtsschool, de VGLO, ULO, MULO, HBS-A en B en Atheneum werden afgeschaft. De Lagere school bestond ook niet meer, het werd basisschool en je mocht geen kind meer zijn en als kind opgroeien, dus kwamen er ook kinderdagverblijven voor kinderen van 1-4 jaar. Daar kon de indoctrinatie al vast beginnen. Dienstplicht of beter de opkomstplicht werd afgeschaft, evenals het woord discipline…. En toen kwam de oliecrisis. Onder leiding van de PvdA’er Joop den Uyl werd ons land verkocht aan de islamitische olielanden, De olieboycot en al die benzinebonnen konden we weggooien. De Resolutie van Straatsburg kwam er in 1975. Iedereen blij, maar dat was het begin van de islamisering van het vrije westen: USA én Europa. Ja het ging wel beetje bij beetje, want het mocht natuurlijk niet teveel opvallen. In 1990 zei ik toen al tegen mijn vrienden kennissen en collegae: let op mijn woorden maar over een jaar of 20 hebben we een WW3, maar dat is dan wel een godsdienstoorlog tussen christenen en moslims. We zijn nu weliswaar een jaar of 27 verder en men vindt dat we nog niet echt in oorlog is, maar we zijn het wel degelijk alleen wordt er niet zo openlijk gevochten als in een echte oorlog. Maar helaas zijn miljoenen mensen nog steeds niet wakker en staan niet open voor de keiharde waarheid. En in Nederland heeft er nog geen echte aanslag plaatsgevonden (Fortuyn werd door een linkse activist vermoord). De moord op Van Gogh is het enige aanspreekbare en voor de rest kan Nederland verder gaan met slapen: ja men moppert en klaagt via de zgn sociale media, maar géén grote demonstraties. Men wil maar niet ui die luie stoel komen en dus kunnen al de politieke eliteclubjes doen en laten wat ze willen. FRONTEX bestrijdt/beveiligt onze grenzen……jaja niet echt, het is verworden tot een luxe cruise voor zgn vluchtelingen uit Libië. Elke maand worden er zo’n 5 duizend weer gered, en de marineschepen liggen te wachten zo’n 20 km verwijderd van Libië…..

  Like

  • H J zegt:

   De gemiddelde Nederlander is niet te mobiliseren. Gek eigenlijk want iedereen weet zich te herinneren dat we voor de tweede wereldoorlog het advies kregen om maar lekker te gaan slapen, want er was niets aan de hand. Hetzelfde verhaal speelt zich weer af. Ga maar lekker slapen want er is niks mis met de Islam en al die vreemde muselmannen nu overal in Europa.
   Ja, je voorsapelling komt uit; een beetje later. Dat geeft aan dat op een of andere manier het niet sneller kan of mogelijk is. Het globalistenplan is al oud, sinds Weisshaupt, maar het is een gestaag proces en zelfs David Rochefeller heeft alles uit de kast gehaald, maar mag het niet meer meemaken. Rot in hell.

   Like

 6. Er staan nog bergen keiharde tegels te wachten op de rubbertegelgeneratie. Ze moesten niet alleen de politici die dit veroorzaakt hebben aan lange spiesen rijgen maar ook de ouders die hier aan meewerkten voor het kinderrechtentribunaal, als dat er al is, slepen en naar een strafkamp sturen in plaats van met een koekje naar het ouwevandagentehuis..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s