Redders spelen mensensmokkelaars in de kaart

Screenshot_1

ROME – De hoofdaanklager van de havenstad Catania op Sicilië heeft hard uitgehaald naar hulporganisaties die met eigen schepen migranten redden voor de kust van Libië. Zij zouden mensensmokkelaars in de kaart spelen.

Aanklager Carmelo Zuccaro zei woensdag tegen een parlementaire commissie te vermoeden dat er sprake is van directe communicatie tussen leden van hulporganisaties en mensensmokkelaars in Libië. Hij wees erop dat de contactgegevens van zogenoemde niet-gouvernementele organisaties met reddingsschepen op internet staan, waardoor iedereen ze kan bellen.

De Telegraaf

Normaliter stuurt de kustwacht schepen op pad als een noodomroep binnenkomt, maar Zuccaro zei ervan overtuigd te zijn dat ook andere partijen de hulporganisaties inseinen. Er loopt in Catania al een onderzoek naar mogelijke financiële banden tussen de NGO’s en mensensmokkelaars.

De aanklager moest erkennen dat er nog geen bewijs is van contacten tussen de smokkelaars en hulpverleners. Hij benadrukte dat de NGO’s het werk van smokkelaars in elk geval een stuk makkelijk maken, doordat hun schepen vlak buiten Libische wateren liggen te wachten op migranten.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Maffia, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Redders spelen mensensmokkelaars in de kaart

 1. Japio zegt:

  Allemaal orders van Brussel.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Al die organisaties direct ontmantelen, de leden oppakken en straffen als mensensmokkelaars.
  1 X Levenslang moet het minimum zijn.

  Like

 3. Bas zegt:

  De EU overheid, maar ook ieder land voor zich heeft wettelijk de juridische middelen om de kosten door te berekenen op degenen die onkosten en gevolgschade veroorzaken. Overheden knijpen kennelijk bewust een oogje toe.

  Like

 4. RonenMar zegt:

  Het is al eeuwen lang bekend dat de Italianen niet vies zijn van beetje smeergeld. Ik heb een italiaanse vriendin uit Milaan al 7 jr. dus weet er alles van. Corruptie in 2017 is de normaalste zaak vd wereld.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Mensensmokkelaars zijn nog steeds het probleem niet, al wil men ons dat doen geloven.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Nee nazi-Brussel, het 4e reich is het probleem met alle trekpoppen of the deep state die daar op onze kosten mogen rondhuppelen. De ongekozen idioten Mogerini en Timmerfranzzzzzz zijn knettergek en sturen al deze ellende aan om ons kapot te maken en we laten het nog zomaar gebeuren ook blijkbaar.

   Like

 6. scheermes zegt:

  De oplossing is doodsimpel !!Gelijk terug sturen waar ze vandaan gekomen zijn !! Binnen de kortste keren zijn de problemen opgelost !! De mensen die nog op de middelandse zee varen krijgen via hun mobieltjes al te horen in welk land ze het beste terecht kunnen !! Aangezien zij ons haten ,wat inmiddels voor vriend en vijand nu toch wel overduidelijk is ; Gelijk met de boot waarin ze overstappen direct terug sturen!! Hun broeders en zusters wonen in het midden oosten ,en daar horen ze thuis !!NIET HIER!! Wij hebben gezien het stemgedrag op 15 mrt ,hier al VEEL te veel idioten die ons land ten gronde richten !! Afrika is groot zat !! Daar horen ze !! NIET HIER !! Wij willen HIER geen islam !!Gelijk terug met die handel ,en het probleem is 100% zeker OPGELOST!! Voor mensen die dit schrijven onmenselijk vinden ,moeten de koran maar eens lezen !! Zij zullen dan zeker achter dit schrijven staan !!

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   En dit gebeurt in alle lidstaten!
   Ik voel me zo verrijkt,ik kan het haast niet onder woorden brengen.
   Ik had bij nader inzien toch op ons “Jesse” moeten stemmen.
   Die begrijpt me pas.!
   Lang leve Europa!

   Like

 8. scheermes zegt:

  jan wandelaar zegt;Goeie film jan !! Deze film doet mij denken aan de politie in ons land !! Als je ze echt nodig hebt .zijn ze er niet ,en als de daders al lang zijn vertrokken, komen ze de schade opnemen !! Als je een dergelijke dobberneger een beste mep geeft ,ter zelf verdediging ,moet jij je ook nog verantwoorden voor de rechter ,om dat je zogenaamd geen eigen rechter mag spelen !! Gelukkig zijn ze aan de kleur duidelijk te herkennen !! Als een neger zich gewassen heeft ,en dan in de spiegel kijkt ,moet hij tot zijn grote teleurstelling zien ,dat hij er niks mee opgeschoten is !! Als de blanke man vuil op zijn gezicht heeft ,kan hij dat er afwassen,en ziet dat hij mooi schoon is !! Ik hoop niet dat er ooit een zeep uitgevonden wordt waardoor deze dobbernegers er blank uit gaan zien net als wij !!Dan zijn ze namelijk niet meer zo duidelijk herkenbaar!! Als je een varken wast die gaat gelijk weer naar de modderpoel !! Dat is ook zo met deze gasten !! Allemaal terug enkele reis afrika ,waar deze idioten ook moorden en roven en verkrachten en stelen ,wat regelmatig op televee is te zien !!

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Het zal allemaal wel waar zijn met die corruptie.
  Maar men wordt er ook voor een ethisch dilemma geplaatst, want je kunt mensen natuurlijk niet zomaar laten verzuipen. Wat echter onbegrijpelijk is; ze worden dan wel naar Europa overgebracht in plaats van gewoon terug naar waar ze vandaan komen.
  DAT zouden ze moeten doen!

  Like

  • Een overheid heeft geen boodschap aan ethische toestanden bij het vervullen van haar taak. De beveiliging van Het Volk is haar enige prioriteit waar ze voor is ingehuurd en opgericht. Overheden dienen dit gedobber als oorlogsdaden te zien en dan wordt ’t al een stuk eenvoudiger om de stengun erop te zetten.

   Like

  • Harry zegt:

   Nou , Taljaard ,

   als er elke dag zo’n honderd drenkelingen in iedere Libische haven binnendrijven , dan zal het wel snel gedaan zijn met de vluchtpogingen , niet ?
   Moeten we hier soft zijn en deze toestand voort laten duren , of proberen we die ellende te stoppen ?
   De totale schade zou wel eens beduidend minder kunnen zijn als er eens flink opgetreden was .
   Zachte heelmeesters ………………

   Een Italiaanse admiraal heeft jaren geleden als eens geopperd om een aantal schepen gewoon “het water uit te schieten” . Niet politiek correct , dus het gebeurde niet .
   Helaas .
   Dat is de enige taal die ze begrijpen .

   De toestroom MOET gestopt worden !

   Na jaren in moslim landen gewerkt te hebben , heb ik GEEN CENT medelijden met dat volk !

   Like

 10. BertG. zegt:

  De prachtige toekomst.
  http://nageltjes.be/wp/?p=28318

  En kijk toch eens wat een talentjes er tussen zitten in de 3 korte video’s.
  Werkelijk te stom om voor de duvel te dansen.
  Totaal kansloos volk wat ze hier binnen halen.

  Like

  • Harry zegt:

   Dat soort zaken heb ik bij voortduring meegemaakt in Afrika , Bert .
   Als je er een filmpje van maakt en je laat dat later zien in Holland , dan denken ze dat het in scene gezet is !
   Ze geloven je gewoon niet ! Op een gegeven moment stop je er maar mee omdat ze je als leugenaar gaan zien !
   De mensen hier kunnen zich gewoon niet voorstellen hoe stom negers zijn .
   Onbegrijpelijk dat hier mensen zijn die met “welcome refugees” borden dat soort imbecielen staan te onthalen .

   Zag onlangs nog een “dame” van middelbare leeftijd in haar Fiat Punto , die een neger van , ik schat , 25 gescoord had .
   Vast een asielzoeker die op die manier een verblijfstatus probeert te verwerven .
   Heel trots nam ze hem mee naar het winkelcentrum om te shoppen .
   Het was nog net geen moeder-kind relatie .
   Zij had de touwtjes in handen en hij sjokte er braaf achteraan .

   Jaren geen seks gehad en nu ineens een zwarte vibrator 24\7 standby .
   Die categorie vrouwen is een groot deel van het probleem !

   Geliked door 1 persoon

 11. Qvic zegt:

  Deze NGO’s hulporganisaties zijn gewoon ordinaire mensensmokkelaars, alleen dat noemen ze dan mensen redden. De NGO’s kunnen hiervoor voor alle kosten die nu op de gemeenschap komen, op hun dan verhaald worden. Als dit juridisch bewezen wordt. Dan is het ook over en uit, want de kosten zijn dan hoger dan wat het opbrengt voor deze NGO’s. Als de NGO’s er zelf niet beter op kunnen worden qua geld opbrengsten, gaan ze dat echt niet doen.
  Maar Frontex zijn ook ordinaire mensensmokkelaars, want die pikken ook de dobbernegers al op in de territoriale wateren van Libië en dat is tegen alle internationale wetten in.
  Frontex mag enkel de Europese grens bewaken tot maximaal 12 zeemijl (19,2 Km) buiten de kust van Italië en niet zoals nu ruim 200 Km buiten de kust van Italië. Dus hiermee ze lappen ook de internationale wetten gewoon aan hun laars. Die bootjes waar die dobbernegers ingepropt worden, die kunnen niet eens de overtocht halen. Gezien dat er geen sanitaire voorzieningen en voldoende voedsel e.d. aan boord zijn en die bootjes niet echt zee waardig zijn en dat er veel te veel mensen op zo’n bootje gepropt worden. Want als die bootjes een paar honderd Km moeten varen om in de territoriale wateren van Europa te komen, voordat dat ze hulp kunnen krijgen van Frontex, is het ook zo over en uit. Want dan loont het niet meer. Van een humanitaire nood is hier dan ook totaal geen spraken van, zoals het nu in de media wordt gebracht. Dit hele gebeuren werkt als een magneet op parasieten en criminelen, die door zielig doen hun gehele leven op kosten van de Europese gemeenschap willen leven. Zo wordt het door de Europese politiek door onze strot gedrukt, dat dit een humanitair recht zou zijn van de dobbernegers.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu de uitvoering van het plan van Baron Coudenhove-Kalergi, uit 1922. Dat plan is wel zo smerig, dat het met geen pen te beschrijven valt. De opzet- van dit in de kern nazistisch plan- is; het vervangen van de oorspronkelijke bewoners van Europa. Dus opgedrongen vermenging van rassen. En de hele “rode linkse kerk”, de liberalen, en de christendemocraten, helpen daar met genoegen aan mee. Maar onze bevolking in Nederland- en voor een deel in de rest van Europa- vinden dit schijnbaar prima. De domme massa blijft stemmen op de betreffende partijen, en er verandert dus geen ene moer. Wij zijn roependen in de woestijn. Helaas pindakaas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s