VVD en CDA sluiten 1,3 miljoen kiezers uit

 

Er komen geen formatiegesprekken tussen de PVV, de VVD en het CDA. Dat heeft Geert Wilders vastgesteld na een gesprek met verkenner Edith Schippers. Schippers had Geert Wilders gevraagd of hij bereid was met Mark Rutte en Sybrand Buma te praten over het ,,herstellen van het vertrouwen”.

Geert Wilders zei dat hij altijd bereid is om te praten en dat hij zolang de formatie duurt ,,beschikbaar en constructief” is. Na het overleg met Schippers belde zij met Rutte en Buma, maar die gaven beiden aan ,,dat ze niet met de PVV willen regeren of onderhandelen”.

,,Daarmee is de zin voor het gesprek vervallen”, aldus Geert Wilders. ,,Het is jammer, dat onze kiezer door Rutte en Buma weer opzij wordt gezet, dat de tweede partij van Nederland niet serieus wordt genomen.”

PVV nieuw

Bron:
Nieuwsbrief PVV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, PVV, VVD. Bookmark de permalink .

32 reacties op VVD en CDA sluiten 1,3 miljoen kiezers uit

 1. koddebeier zegt:

  Hadden we anders verwacht dan ???????

  Geliked door 1 persoon

 2. troubadour zegt:

  Het einde van de democratie olv.de gevestigde politieke partijen toegestaan door het grootste gedeelte van de Nederlandse kiezer hierin ondersteund door de MSM(mainstreammedia )of wel de NSO.Discriminatie in zijn meest duidelijke vorm op grond van politieke overtuiging.

  Geliked door 2 people

 3. het partijkartel is weer flink bezig

  Geliked door 2 people

 4. Theresa Geissler zegt:

  Het is inderdaad om rázend van te worden! Des te meer als je bedenkt, dat Rutte zijn -kuch- verkiezings “overwinning” aan niets anders te danken heeft dan aan de opstelling van Geert, met wiens veren hij heeft kunnen pronken omdat hij daartoe in de positie verkeerde. GVD!!!
  Je zóu dat stel smerige hypocrieten, Echt, je zou ze wat dóen! Inderdaad: 1,3 miljoen mensen bij voorbaat uitsluiten! Zak in de shit en neem je moslim-beschermelingetjes gelijk mee, Farizeeërs!

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   De grootste Farizeeërs zijn de kiezers, die iedere keer weer deze shitzooi mogelijk maken.
   Nederlander begint een vies woord te worden ! 1,3 miljoen uitgesloten natuurlijk .

   Geliked door 2 people

 5. Drs.P. zegt:

  Als ik die gore Farizeeërkop van een buma zie in de newspapers, dan ga ik al helemaal over mijn nek, gewoon vanwege het feit dat de smerige CDA-ratten de zaak hebben laten springen een aantal jaren geleden.
  Wat verbeeld deze smerige arrogante buma-nsb-eurofiele-rat zich eigenlijk wel niet?? Dat hij zomaar even 1,5 miljoen mensen kan wegzetten van de 2e partij in dit klote land?? Zum kotschen!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. jroam zegt:

  Maar dat is logisch. Doma Schippers en haar slaaf Sander Spijker, die voor haar de zakken moest vullen met zorggeld.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Zowel VVD als CDA hebben de mond vol van het ‘hele groepen mensen wegzetten’ wat de PVV volgens hen zou doen. Maar wat doen VVD en CDA nu zelf? Zij negeren 1,3 miljoen landgenoten! Is dit wat ze bedoelen met ‘democratie’? Schandalig! Als je op voorhand al bekend maakt dat je met heel veel Nederlanders eigenlijk geen rekening wenst te houden omdat hun mening je niet bevalt, dan is het maar te hopen dat de nieuwe coalitie weinig succesvol zal zijn. Nederland wordt opnieuw bedrogen, maar blijkbaar zitten veel kiezers daar niet mee.

  Geliked door 2 people

 8. Sgian Dubh zegt:

  zoals ik al eens had geschreven, zonder een gewapende achterban is democratie een farce, net als referenda…..Rutte is een zielig figuur die stand houd met arrogantie, van ruggegraat is geen sprake, dat is iets wat mensen zeggen die het onderscheid tussen arrogantie en karakter niet kunnen onderscheiden….

  Geliked door 2 people

 9. Bob Fleumer zegt:

  En dan houden ze vol dat we in een democratie leven, een democratie waar veel meer dan een miljoen mensen bij het grofvuil worden gezet door de arrogantie van de macht, wacht maar macht, we komen eraan en dar worden jullie niet blij van!

  Geliked door 2 people

 10. Driek zegt:

  PVV is op één na de grootste partij van Nederland, doch wij worden straks opgescheept met Jesse Klaver, D66 en de VVD en die vreselijke meneer Buma. Ik vind het een reuze schande dat al die PVV stemmers gewoon genegeerd worden. Maar er is weer een aanslag in Londen door een verwarde man en er zullen nog vele aanslagen volgen, maar onze bewindslieden gaan gewoon door met ouwehoeren over populisme, en over de verrijking van de islam en meer van dat gelul. Nou, grote schorem dan die volgelingen van die nep profeet Mohammed bestaat er niet.

  Geliked door 2 people

 11. Tistochwat zegt:

  Tuig is het, discriminerend tuig! Ik hoop op een paar verschrikkelijke mohammedaanse terroristische aanslagen in dit achterlijk geworden land! Desnoods mogen de allahu kakbar-roepers mij hierbij ook opblazen. Onbegrijpelijk dat de stommelingen Rutte weer hebben herkozen, de vuile duivelse slang! Iedereen die Wilders uitsluit, is een hypocriet met oogkleppen.

  Geliked door 2 people

 12. Sabeltant zegt:

  Schijnheilige christelijke nep democraat Buma.
  Ik hoop dat er nu totaal geen regering komt.
  Zonder PVV is onze democratie een schijnvertoning.

  Het wordt tijd dat 1,3 miljoen mensen met een dikke viltstift het ongenoegen uiten!

  Geliked door 2 people

 13. Japio zegt:

  En dan te bedenken dat de PVV de grootste partij is maar door fraude de 2e is geworden. Rutte als schoothondje van Merkel zal de ingezette koers voortzetten en ons overladen met de islam. Nog even dan zijn hier ook Zweedse toestanden.

  Geliked door 2 people

 14. Claudia M. zegt:

  Troost je met de gedachte dat die 1,3 miljoen de rest van die volksverlakkende eliteclub niet serieus neemt.

  Een coalitie met Groenlinks, http://www.telegraaf.nl/binnenland/27858601/__Onderzoek_coalitie_GroenLinks__.html grote goden…, maak de borst maar nat en trekt de knip alvast maar open! Indien dit gebeurt, gaat deze in ieder geval een aantal maatregelen treffen! Ik ben niet langer van plan me door dat stelletje Haagse Sinterklazen in de zeik te laten nemen! De afgelopen afbraakkabinetten waren al meer dan voldoende!

  Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Het zijn niet de Partijen die hun tegenstander kiezen,
  dit hoort de Macht van het Getal te zijn,
  dus dit den Haag probeert Haar opdracht te vergeten
  .
  en dat doet ons, als machtelozen, nog het meeste pijn !
  terwijl zij dondersgoed hun Werkopdracht hier weten
  misbruiken zij bewust ’t geduld van U en mij…
  .
  parmantig in hun zeteltjes gezeten
  nog goed betaald ook voor hun zwendelen daarbij
  zij willen Ons de Vrijheid doen verliezen !
  .
  het is nu écht de hoogste tijd nu ONZE grenzen te bepalen,
  vóór we de allerhoogste Rekening betalen !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 16. fransdewit zegt:

  Er is echt niemand meer te vinden die het hier echt een Democratie vind. Die VVD moet de laatste letter van hun naam afhalen en het CDA juist de eerst van christelijk, want ze maken beiden allang hun naam niet meer waar.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Het CDA moet de eerste 2 letters verwijderen en niet alleen de 1e. Christelijk zijn ze al jaren niet meer laat staan democratisch. de VVD is ook geen liberale partij meer – al jaren niet meer sinds Dijkstal de leiding kreeg – en ja de D van Democratie kan dus ook weg.
   De VVD is ook geen rechtse partij meer, maar links ook al lullen ze tijdens verkiezingen met een rechtse mond: dus gespleten tong hebben die gasten.

   Like

 17. Heer M zegt:

  Maak van Nederland 2 landen. Rechts en links. Links met alle asielzoekers en ander crimineel gespuis.erbij.. Zullen we zien waar er het prettigste wonen is. Maar nu bedenk ik iets wat waarschijnlijk niet mogelijk is.

  Like

 18. Helena zegt:

  Tja dat dit zou gebeuren dat hadden we wel kunnen voorspellen, de firma list en bedrog ten voeten uit!! markje heeft in het verleden een kwaadaardige plan openbaar gemaakt namelijk: dat hij ‘dat partijtje’ van Geert Wilders tot 0 zou reduceren! Nou dàt is niet gelukt, sterker nog: ondanks het gedemoniseer de 2e partij (!!) dus dan maar negeren, behalve de PVV kiezers dan want die waren natuurlijk van harte welkom bij de V(uile)V(vieze)D(emonen, dat daar nog mensen ingetrapt zijn – wat heb je dan een slappe knietjes!! We gaan barre tijden tegemoet en met die ‘turkenrel’ zijn we ook nog lang niet klaar dat zal steeds verder escaleren, ach we staan toch al aan de zijlijn we zien wel hoe markje de prutser – met de rest van de volksverraders des vaderlands- de boel in bedwang denkt te kunnen houden in dit ‘gave’ land.

  Like

 19. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ik hoop dat de 1.3 miljoen pvv stemmers massaal aangifte gaan doen bij de politie tegen rutte en buma wegens discriminatie en groep minachting

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Rutte en Buma doen het zelfde als Erdogan, Je kan straks niet meer spreken van een democratisch gekozen regering, door 1.3 miljoen mensen uit te sluiten.

  Like

 21. M.A.L. Sion zegt:

  1,3 miljoen kiezer zijn dus genegeerd.
  We kunnen daarover treuren maar we kunnen ook in actie komen.
  Het negeren van 1,3 miljoen kiezers is niet democratisch.
  Moeten wij ons dan wel democratisch gedragen?
  Hoe organiseren we een effectief verzet?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik wil best wel, maar jij wou een tijdje geleden de straat niet meer op, liet je weten:
   Het moest allemaal vanuit het ‘verzet in geschrifte’ of zoiets komen, via internet en dergelijke.
   Nou, je ziet, hoeveel invloed dat tot nu toe heeft.
   Als je nu alsnog naar buiten wilt treden, op de één of andere manier, geef je maar een gil: Ik ben bereid!
   Misschien wil je samen met Dutch Defense League iets organiseren? Ik heb zelfs een geluidsinstallatie in bewaring! (Staat wel hier in Alkmaar.)
   Als het maar niet weer eindeloos vergaderen wordt: Spijkers met koppen graag!

   Geliked door 1 persoon

 22. Is dit een fatsoenlijk democratisch besluit Mark???????

  Like

 23. r en s zegt:

  Wilders heeft Rutte het afgelopen half jaar voor van alles uit lopen maken, en Rutte heeft duidelijk gezegd dat hij NOOIT met de Wilders wil regeren. Ik heb zelf ook Wilders gestemd maar wist vooraf dat hij nooit in de regering zou komen, daar is hij te onbehouwen voor helaas. Jesse Klaver is helemaal niet mijn ding , maar deze man weet zich wel keurig te verwoorden en uiteindelijk bereik je daar veel meer mee.

  Like

  • Helena zegt:

   r en s dank dat u op Geert Wilders heeft gestemd deze man kan wel wat support gebruiken, en we hoopten (tegen beter weten in) dat de PVV de grootste zou worden, maar eh onbehouwen?? Ik heb liever gezegd liever iemand die eerlijk zegt waar het op staat en het beestje bij de naam noemt dan een mooiprater of een lachebek die met zalvende en sussende woorden de mensheid een rad voor ogen draait. Maar nog even ten overvloede 🙂 ik heb zelf ook op de heer Wilders gestemd.

   Like

 24. Jan zegt:

  VVD en CDA definitief milieufascisten om GL te behagen

  CDA’ers en VVD’ers gaan demonstreren voor het klimaat

  In de groene CDA-jassen die ze al aan hadden tijdens de verkiezingencampagne en met witte VVD-sjaals om de nek staan ze over een paar weken op het Plein in Den Haag.

  https://www.trouw.nl/groen/cda-ers-en-vvd-ers-gaan-demonstreren-voor-het-klimaat~ab850641/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s