Actie van de Identitaire Beweging bij de Turkse ambassade in Wenen

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Activisten van de “Identitaire Beweging”, een patriottische jeugdbeweging, voerden woensdag 22-03-2017 een actie uit bij de Turkse ambassade in Wenen. Ze hesen een spandoek met de tekst: “Erdoğan – haal je Turken naar huis” (foto).

Volgens hun persmededeling zou de actie een reactie zijn op de gebezigde uitspraken van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Deze had zijn landgenoten in Europa de “toekomst” van het continent genoemd en hen ertoe opgeroepen “niet drie, maar vijf kinderen te krijgen”. Enkele dagen geleden voorspelde de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu, bovendien een “religieoorlog” in Europa.

Oostenrijkse Turken als 5e colonne

In de persmededeling noemde Philipp Heumer, de woordvoerder van de Identitaire Beweging Wenen, een groot deel van de in Europa levende Turken de “5e colonne” van Erdoğan.

“De duizenden demonstranten in de straten in heel Europa na de putsch in Turkije of de rellen in Rotterdam, nadat een verkiezingsoptreden van de Turkse minister van Familiezaken werd verboden, laten dit zien. In Oostenrijk zelf stemde bijna 70% van de zogenaamde ´Austrotürken´ op de partij van Erdoğan (AKP). Veel Turken met een Oostenrijks paspoort bezitten bovendien illegaal het Turkse staatsburgerschap. Immigratiepartijen zoals de SPÖ worden door 60-80% van de Turken gekozen en verzwijgen daarom deze ondermijning van onze democratie door de etnische keuze.”

Integratie zou mislukt zijn

Met haar actie wil de Identitaire Beweging een debat opstarten over de volgens haar mislukte integratie van Turken in Oostenrijk en Europa.

“Wie Erdoğan ondersteunt of zelfs illegaal het Turkse staatsburgerschap bezit, heeft in Oostenrijk echt niets te zoeken. Wij als Europese jeugd wijzen de Turkse koloniseringsplannen af en zullen ons hiertegen verzetten. Wanneer de Turken in Oostenrijk zichzelf als kleinkinderen van de Ottomaanse heerser Süleyman beschouwen, dan zijn wij de kleinkinderen van de verdedigers van Wenen en Europa”, aldus Heumer afsluitend.

 Tot slot benadrukken de Identitairen hun eis naar “dominante cultuur en remigratie”.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Europa, gezond realisme, Identitaire Beweging, Islamisering, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Actie van de Identitaire Beweging bij de Turkse ambassade in Wenen

 1. Flo zegt:

  Kinderbijslag voor bezitters van 2 paspoorten tot 2 kinderen geldig ,daarna mag Erdogan het ophoesten .

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Hoezo te paard nog wel. Daar was hij toch afgelazerd. Zelfs paarden moeten hem niet. En geloof me maar, de paarden hebben gelijk.

  Like

 3. Kinderbijslag, had allang afgeschaft moeten worden. Als je kinderen neemt moet je er ook zelf voor kunnen zorgen. Niet de mensen mee laten betalen die zelf geen kinderen hebben. Met die kinderbijslag werden vaak heel anderen dingen aangeschaft wat niet de kinderen ten goede kwamen. Gewoon nu stoppen ermee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s