Bonusquote: chef antiterreurpolitie Londen zet slachtofferrol voor moslims alvast klaar

Screenshot_8

Beeld: zwaarbewapende politie na een extreme right wing islamitische aanslag in Londen.

(Door: Annabel Nanninga)

Opdat wij niet vergeten wie de échte slachtoffers van de islamitische terreurgolf zijn

De chef antiterreur van de Londense politie Mark Rowley sprak gisterenavond de natie toe na de zoveelste islamitische terreurdaad op Europese bodem. In zijn betoog maakte hij ook meteen duidelijk wie de échte slachtoffers zijn:

“We must recognise now that our Muslim communities will feel anxious at this time given the past behaviour of the extreme right wing and we will continue to work with all community leaders in the coming days.”

post-online

Ja want de ‘extreme right wing‘ houdt Europa nu al jaren in haar greep met aanslagen op musea, scholen, openbaar vervoer, opiniemakers, vuurwerkshows, concertzalen, redacties, parlementsgebouwen en kerken. Er staan op drukke plekken in de grote steden gewapende militairen tegen de ‘extreme right wing‘. Joodse instellingen worden beveiligd tegen de extreme right wingExtreme right wing terroristen kunnen zich maanden schuilhouden in Europese stadswijken vol extreme right wing-sympathisanten na een massamoord. Extreme right wing-aanhangers eisen en krijgen al decennia bidplaatsen, subsidie, gesegregeerde m/v faciliteiten en speciale rechten. Extreme right wing-luitjes doen massaal kansloze asielaanvragen en gebruiken hun AZC-opvang in Europa als thuisbasis voor steel- en plundertochtenExtreme right wing-jongens hangen op de straten van elke Europese stad en vallen vrouwen en masse lastig, honen en treiteren homo’s de wijk uit en gaan compleet agressief ape shit op autoriteiten en de vrije pers.

Laten we dus vooral heel voorzichtig omgaan met de gevoelens van de moslimgemeenschap, die arme schapen zijn al zo snel van de kook. Na een tekeningetje bijvoorbeeld.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Bonusquote: chef antiterreurpolitie Londen zet slachtofferrol voor moslims alvast klaar

 1. Ben Kok zegt:

  http://tora-yeshua.nl/2017/03/auto-mes-dodengewonden-verwarde-man-eskimo/

  Hi Annabel, denk je dat ik dat “tekeningetje” moet weghalen boven dat artikel? Ik zou die moslims niet graag op hun tenen trappen natuurlijk.
  Shalom
  Ben

  Like

 2. Thoth zegt:

  Yep. Nu krijgen de Vrije Universiteit in Amsterdam extra islamitische gebedsplaatsen, want de bevolking groeit maar. Ik zou zeggen, minder, minder, minder… want, ze krijgen toch geen baantje wanneer ze afgestudeerd zijn… de weinigen.

  Like

 3. Als je hier nou niet van moet kotsen, dan weet ik het niet. Je moet hier toch wel redelijk genoeg verstandelijk gehandicapt zijn om je rol van politieagent nog wel te kunnen uitvoeren.

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  10 Mei 2016 feliciteerde Trump, die toen nog geen president was, de net benoemde Islam-Burgemeester van Londen, Sadrr Khan, met zijn benoeming tot burgemeester ……..VAN ALLE LONDONIANS……!
  Het bericht had een “ondertoon” die Meneer Khan niet beviel.

  ZIJN REACTIE:

  De onbekendheid van Trump wat de Islam, betreft, maken onze beider lander minder veilig.
  Het risico bestaat dat de gewone moslim zich van ons vervreemdt.
  Londen heeft bewezen dat hij het verkeerd heeft.

  (( DIT IS DUS EEN ‘TWITTER’ VAN VORIG JAAR TOEN SADRR KHAN PAS BURGEMEESTER WAS ))

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Deze Engelse klungel moet zijn werk doen en zich onthouden van commentaren en standpunten.

  Like

 6. Marlies zegt:

  Hoe kún je als volwassen kerel zoiets uit je strot krijgen….als één van je mensen is gebutchered door zo’n stuk islamitisch vuil. De NSB is er niets bij.

  Like

 7. Gert Jan Reitsma zegt:

  Geachte lezers, het moet NIET gekker worden. Als chef ben je al zo gebrainwashed door de politicologen in dienst bij de Overheid dat je dit soort gedresseerde ONZIN staat uit te kramen en je daarna vanuit de leiding een schouderklopje krijgt: Goed gezegd hoor Mark! IK ben hier MISSELIJK van!

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Tja hij zal weinig anders kunnen denk ik, politiek-correcte taal uitslaan. Zijn baas in Londen – de burgemeester van Londen dus – is een moslim en die heeft zelfs Amerika en Trump gedreigd met aanvallen door moslims. Tja, je zal dus maar zo’n baas hebben, die dan zelf ook nog zegt als reactie op deze aanslag: dat is het risico van het leven in een grote stad..

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Het verhaal is heel duidelijk. Krijg je de moslim infiltratie en het bijkomend geweld niet onder controle dan moet je hen die hieronder lijden onder controle houden zodat de vlam niet in de pan slaat. Het is een tactiek zo oud als de wereld. Deze tacktiek wordt veelvuldig gebruikt in opvoedkundige situaties. Wees jij maar verstandig en hou je mond. De echte raddraaier krijgt vrij spel en als hij het handig speelt ook nog de slachtoffer. Het begint met kijken. Wat kijk je, kijk voor je. Heb je een probleem. Waarom doe je dat Jan. Ja maar hij kijkt naar me. Moeten we het nog over de kruistochten hebben? Nee laat maar zinloos, De vlam gaat in de pan.

  Europa gaat pas zijn balans terugkrijgen na de grote clash. De hoop op electorale verschuivingen om het islamitisch probleem te tackelen gaat niet meer lukken, helaas. Marine Le Pen president van Frankrijk, vergeet het maar. Ze zal er naast grijpen, de macht van het esthablisment is te groot. Uiteindelijk zal het volk alles reinigen zoals het altijd in de geschiedenis gedaan heeft. Dit reinigen gaat gebeuren zodra de economische, bancaire en sociaal maatschappelijke systemen van de welvaartsstaten gaan vallen. Een tweetal maanden geleden kreeg ik bericht van mijn bank dat mijn bescheiden spaarpotje geen rente meer gaat opleveren. Dat kleine berichtje toen begint nu ook in de media door te druppelen. De volgende stappen zijn dat uitkeringsgerechtigden geen vakantie geld meer krijgen en spaar tegoeden negatieve rente gaan opleveren. De multiculturele waan moet toch ergens van betaald worden. Vanaf dat moment zal de helling steeds stijler worden en Europa in een multiculturele roller coaster geraakt.

  Multicultureel is op zich een mooie gedachte maar de elite heeft nooit willen begrijpen dat islam monocultuur is.

  Geliked door 5 people

 10. Wachteres zegt:

  http://www.hln.be/hln/nl/39406/Terreur-aan-Brits-parlement/article/detail/3112394/2017/03/23/Andreea-sprong-in-de-Thames-om-aan-aanslag-te-ontsnappen-Ze-is-er-erg-aan-toe.dhtml

  Andreea sprong in de Thames om aan aanslag te ontsnappen: “Ze is er erg aan toe”

  De vrouw die bij de aanslag in de Thames belandde, blijkt een 29-jarige Roemeense te zijn die in Londen met haar verloofde op vakantie was. Het koppel was op weg naar het reuzenrad toen de terrorist met opzet mensen op de Westminster Bridge aanreed.

  Architecte Andreea Cristea is er zwaar aan toe, ingenieur Andrei Burnaz hield er een gebroken voet aan over.

  Eén van de échte slachtoffers. Maar die zijn natuurlijk niet zo belangrijk, want geen moslims.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Het lijkt wel of iedereen (ik mag niet generaliseren) in openbare functies en overheid is doorgeslagen naar de islam kant. Maar ik begrijp het wel hoe dit is ontstaan.

  Like

 12. Edjan zegt:

  Even vertaald:

  Mark Rowley, hoofd van de antiterreureenheid van de Britse politie, is vooral bang voor de reactie op de aanslag en het effect op moslims in Groot-Brittannië.

  ‘We moeten nu inzien dat onze moslimgemeenschappen zich bang voelen in deze tijden. Zeker gezien het gedrag van extreemrechts blijven wij ons inzetten en blijven we de komende dagen werken met de leiders van deze gemeenschappen.’

  Met zo iemand als hoofd van de antiterreureenheid heb je dus bij voorbaat verloren.

  Geliked door 3 people

 13. Mary zegt:

  Er bestaat geen “extreem” rechts binnen Europa, ik zie geen Europeanen die extremistische daden ten opzichte van welke groep dan ook bezigen, er bestaan alleen extremistische Islamieten die bestaansrecht krijgen in Europa door de EU en mensen zoals Mark Rowley en daardoor dood en verderf kunnen zaaien.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Ook de “Twitteraars” van Nieuws-site Al Jazeera, deelden hun Vreugde over de aanslag met elkaar, gezien de Smileys
  https://i1.wp.com/buzzbeed.com/wp-content/uploads/2017/03/al-jazzera-smiles.png?zoom=4.5&resize=296%2C300

  Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  Die morbide bescherming en verdediging van de mohammedaan valt op geen enkele manier te begrijpen.Voor mij is het echter duidelijk wat de oorzaak hiervan is. Er moet een hogere duivelse macht achter zitten. Dat kán toch niet anders? Het krommere dan kromme wordt steeds feller recht gepraat. De hele wereld moet en zal geïslamiseerd worden. Je hiertegen verzetten, kost je figuurlijk – en straks letterlijk – je kop.

  Geliked door 3 people

 16. Johan zegt:

  Dat krijg je als je een moslim als burgervader heb in Londen, Amsterdam of Rotterdam hij is de baas van de politie

  Like

 17. waarom kiest de overheid altijd verkeerd? Genetisch defect?

  Like

 18. Jean zegt:

  Alles maar dan ook alles wat gerelateerd is met islam moet eruit w.w.z. mosselketen slopen en islamieten wekelijks met duizenden uit Europa verdrijven, in Afrika is er trouwens veel meer ruimte en kunnen de kinderen buiten spelen in het zand.
  Nooit of te nimmer zullen wij die zwijnerij islam tolereren in ONZE SECULIERE GEMEENSCHAP.

  Geliked door 1 persoon

 19. D.DAY zegt:

  Het is de media weer gelukt om het woord islam nergens te benoemen en de dader alleen als terrorist te classificeren voor de aanslag in Londen.

  Like

 20. Yvonne zegt:

  Het lijkt wel of de wereld betoverd is. Verschrikkelijk.

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Nee, ze spreken over een “persoon” op de msm.
  Ik zei dat dit soort “beesten” zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s