Britse minister van Defensie bevestigt ‘islamitisch terrorisme’ Londen en tsunami van islamitische terreur

Screenshot_10

‘Alleen al afgelopen jaar meer dan dozijn terreuraanslagen verijdeld’

De aanslag woensdag in Londen houdt verband met ,,islamitisch terrorisme”. Dat heeft de Britse minister van Defensie Michael Fallon donderdag verklaard.

post-online

Hij zei tegen de BBC dat de politie alleen al over het afgelopen jaar meer dan een dozijn terreuraanslagen heeft verijdeld. De aanslag in Londen, die gedaan is met ,,spullen uit het dagelijks leven”, is volgens hem moeilijker tegen te gaan. Fallon liet weten dat de beveiliging van het parlementsgebouw tegen het licht wordt gehouden.

Door de aanval woensdagmiddag, waarbij een man met een auto op mensen inreed en later een politieman neerstak, kwamen vier mensen om het leven, inclusief de dader.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Britse minister van Defensie bevestigt ‘islamitisch terrorisme’ Londen en tsunami van islamitische terreur

 1. leefbarbaar zegt:

  En vandaag een aanslag in Antwerpen voorkomen.
  Wat meneer Wilders zegt ” Niet alle moslims zijn terroristen, maar alle terroristen zijn wel moslim”.

  Like

 2. Gillis zegt:

  En de grenzen maar open laten en dat schorem maar binnen halen.
  Europa heeft met die gore kliek in Brussel de leefbaarheid tot in mineur gebracht! !

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Het is noodzakelijk dat er voortaan gesproken wordt van ISLAMITISCH terrorisme, als blijkt dat moslims dit soort gruweldaden ook daadwerkelijk op hun geweten hebben. Er moet niet langer gesproken worden van ‘verwarde personen’, want we hébben niet te maken met ‘verwarde personen’. Het zijn keiharde terroristen! Als het moet gaan ze over lijken. Letterlijk!

  Er is ook geen enkele reden te bedenken waarom we moslims in het algemeen met fluwelen handschoentjes zouden aanpakken of hen met respect zouden behandelen. Kijk eens naar de reacties van moslims, kort na een aanslag. Ik walg daarvan!
  Zolang de moslimgemeenschap zich in stilzwijgen hult en hun soortgenoten niet publiekelijk als schuldigen aanwijst, zijn de zwijgers net zo slecht als de daders.

  “Wie zwijgt stemt toe”…!

  Geliked door 2 people

  • Dicksy zegt:

   Tijdens het herdenkingsmoment voor de slachtoffers van de aanslagen in de Europese wijk heeft koning Filip uitzonderlijk het woord genomen. Hij prees de slachtoffers en nabestaanden voor hun waardigheid, moed en levenslust en riep ook op tot een warmere en meer rechtvaardige samenleving. “Laat ons vooral durven teder te zijn.”

   Dien van ons is helemaal het noorden kwijt !

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Alleen die foto al van die TERREUR-SPOKEN.
  Dat dit “Gods-allemachtig” mogelijk is.
  Moet natuurlijk zijn:”Allahhah-allemachtig”.
  England is al door die idioten overgenomen.
  Het land dat 70 jaar terug de Nazies weerstond, er in ,t begin toen zowat alleen voor stond .
  DIEP TREURIG nu………………

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ja echt waar. Islamitisch terrorisme!? Ik val bijna van mijn stoel.

  Like

 6. Thoth zegt:

  De aanslag woensdag in Londen houdt verband met “islamitisch terrorisme”. Dat heeft de Britse minister van Defensie Michael Fallon donderdag verklaard.(..)

  Goh joh, het is toch niet waar zeg…”islamitisch terrorisme”. Daar heb ik de afgelopen 30 jaar NIETS over gehoord.

  Like

 7. Verbazen doet het mij allang niet meer en het went ook niet. Maar kwaad kan ik er wel om worden. Waarom burgers opgeofferd moeten worden aan die moslims, gewoon te gek voor woorden.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Door het stemgedrag van het volk en daarmee de gekozen leiders van Europa en de mafia elite-orde van Brussel hebben we dit zelf mogelijk gemaakt en over ons afgeroepen de afgelopen 25 jaar.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  En dan te bedenken dat zijn baas May juist heeft gezegd dat het niets met islamitische terreur te maken heeft…..tja het zal je premier maar zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s