FOTOSHOPPER Yasser Feras/Jesse Klaver

Door:
“boorzalf”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTOSHOPPER Yasser Feras/Jesse Klaver

 1. Theresa Geissler zegt:

  Een weinig te laat, Amigo: Lichtend Pad is reeds Decennia geleden in Peru opgerold door de toenmalige president Alberto Fujimori! (LOL!)
  (Was overigens een Japans-Peruaanse Immigrantenzoon. Wèl met één paspoort, geloof ik.)

  Like

  • ruben zegt:

   Lichtend pad wel, maar communisme is springlevend. Niet uit te roeien. Er is maar 1 Iemand die dat kan. Maar die Iemand heeft de grote massa verlaten. Aan het communisme komt pas een eind na Zijn Wederkomst. Maar dan wij zeer waarschijnlijk al dood. Helaas. We waren vaak gewaarschuwd.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Vergeet niet dat GroenLinks een mix is van PSP, CPN en dat “groene” is alleen mar een dekmantel voor de echte inhoud van die club. Is Halsema niet getrouwd met ene Duyvendak, beroemd lid van AFA, die zgn anti-fascisten terwijl ze zelf de grootste nazi’s en fascisten zijn. Was het niet juist ook een GroenLinkse fractievoorzitter die de motie ingediend heeft (mede-ondertekend door Cohen (PvdA), Roemer (SP) en Pechtold (D66)) dat het beleid van het kabinet (toen Rutte 1 meen ik) zodanig moest zijn dat er niets tegen de komst van de islam in/naar Nederland moest zijn????? En zie wat voor een kabinet/regering we een paar jaar later krijgen……na alle gedoogsteun door o.a. D66 en GroenLinks van Rutte 2!? VVD/CDA/D66 en….GroenLinks!

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Is Halsema niet getrouwd met ene Duyvendak”

    Nee. Halsema woont samen met Robert Oey.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • hendrikush zegt:

   Walgelijk.
   Hassan al Bannah, de schoolmeester die de moslimbroederschap heeft opgericht, zou deze actie van de Sicherheits Abteiling toejuichen.

   Like

 3. ruben zegt:

  Toepasselijke foto. Groen links. Waren toch fan van mao en pol pot. Ja. Dit is wat veel Nederlanders willen. Jammer voor de rest.

  Like

 4. Doc zegt:

  het pad naar het licht betekend voor jullie gewoon honderd euro per maand meer betalen voor groene zooi! Sinds de verkiezingen is de olie in prijs gezakt ($4/5). Ga morgen maar weer eens tanken en zie hoe goedkoper het is geworden.Dat betekend dat het helemaal niet zo geweldig gaat.Als de olie in prijs zakt is de economie niet lekker bezig zo simpel is dat.Sure de zomer komt eraan dus zakt de olie nog meer.

  Dus mot de energie duurder worden want kassa BTW!Het zijn niet anders dan rekenmachientjes daaro in dat de haag ookwel new babylon.

  Ohja Trump heeft een tering hekel aan al die klimaat mafia en gaat een zooi olie maken dus wordt het weer goedkoper maar yasser wil dat niet dus die moet in het kabinet.

  http://www.cfd-handel.nl/index.php/koersen-en-grafieken/58-olieprijs

  Like

 5. scheermes zegt:

  Dat een figuur als moslim marokaantje ,met een kinder maatje overhemd snotneusje klavertje leider kan worden van groenlinks ,dan moeten de groenlinks stemmers toch echt niet goed snik zijn ,om zo”n kleuter te kiezen!! Dit zegt nog meer over die linkse idiote kiezers dat over die hoogmoedige snotneus !! Echt een walgelijk mannetje!!Echt verwijfd!! BAH!!!!!

  Like

 6. Is dat een foto van één van de massagraven in Turkije onder Erdogan?

  Like

 7. Japio zegt:

  Is dat zijn achterban? Nou snap ik een beetje waarom yasser zoveel stemmen heeft gekregen. Al die hersens zijn weggerot.

  Like

 8. Waarom heeft Jesse zijn naam verandert. Het klink nu net of hij in het weiland geboren is tussen de lammetjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s