Hirsi Ali: “Dom dat links islamitisch aspect terreur niet erkent”

Screenshot_12

(Door: Bauke Schram)

Links sluit de ogen voor de invloed van de islam op terrorisme, stelt Ayaan Hirsi Ali naar aanleiding van de aanslagen in Londen. Het oud-VVD-Kamerlid noemt het masochistisch en dom om weg te kijken van het echte probleem.

In een interview met de Amerikaanse zender Fox News haalt Hirsi Ali hard uit naar politici die het religieuze aspect van islamitische terreur niet erkennen. In de nasleep van de aanslagen bij het Britse parlement in Londen is de discussie over terrorisme weer losgebarsten.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, Islam, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hirsi Ali: “Dom dat links islamitisch aspect terreur niet erkent”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ayaan, Links, althans de linkse top -hoe lager in de hiërarchie, hoe minder Links er namelijk het fijne ervan snapt- heeft de islam binnen gehaald met maar één doel: De soevereiniteit van álle westerse landen teniet te doen, hun grenzen uit te wissen en de volkeren hun eigen identiteit te ontnemen tot er een eenheidsworst is ontstaan volgens het voorschrift van de Frankfurter Schule, nergens anders om. Vervolgens, danken ze in hun arrogantie, zullen ze de islam daar dan óók nog mee versmelten. Tot het zo ver is, zijn ze alleszins bereid om haar grillen en grollen waar mogelijk maar te pikken. Daaraan ziet men echter, dat ze geen syllabe verstand hebben van diezelfde islam!

  Like

  • kopjethee zegt:

   Ik denk toch niet dat je Ayaan Hirsi Ali, l i n k s kunt noemen ten aanzien van haar standpunten met betrekking tot `Islam ` en `de migrantenstroom ` , zij is heel ANTI daarin. En ik denk ook niet dat zij tegenwoordig met de huidige stand van zaken bij de linkse VVD had gezeten. Ken jij haar levensverhaal ??

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Glad verkeerd! Waar U vandaan haalt, wat U meent te lezen, is mij een compleet raadsel.
   U kunt overigens gerust zijn: Het fenomeen Ayaan is mij niet geheel en al onbekend. Ik heb zèlfs enige boeken van haar in de kast staan.
   Wie had dát nou gedacht, hè?

   Like

 2. Jan zegt:

  Theresa May says it is wrong to describe London attack as ‘Islamic terrorism’
  The Prime Minister said the attacker’s suspected ideology was a ‘perversion of a great faith’

  video
  http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-london-attack-islamic-terrorism-wrong-westminster-bridge-prime-minister-commons-a7645626.html

  Dat wijf had dat mes door haar lijf moeten krijgen

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Links/Liberaal/Christenen worden dom en kortzichtig geboren, daar kunnen ze niets aan doen !

  Like

 4. Zij blijven de islam zien als een religie. Ik blijf de koran zien als een handboek voor soldaten die in het leger zijn van allah.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s