KIMBERLEY HENDRIKS VRAAGT DE AANDACHT VOOR MASSALE AANWEZIGHEID OP HET MALIEVELD!

PVV anders

Aanstaande zaterdag van 12.00-15.00 uur zullen wij op het Malieveld te Den Haag staan om te demonstreren met twee doelen:

– herstemming
– uitsluiting van de PVV

Tussen 12.00 uur en 13.00 uur zal ik (Kimberley Hendriks) de personen opvangen die per trein naar Den Haag Centraal afreizen. Chantal Schoenmakers en Femke Van Weilandt zullen de personen opvangen die lopend, fietsend of met de auto naar het Malieveld komen. De demonstratie zal plaatsvinden tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Kimberley is  achter de schermen druk met reclame te maken voor deze demonstratie. Ook worden  de PVV-Kamerleden gemaild om hen op de hoogte te stellen van de demonstratie. Tevens worden diverse media aangeschreven.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, is het belangrijk dat iedereen zoveel  mogelijk op de hoogte is en wordt gehouden  voor de demonstratie, zodat we er met z´n allen voor kunnen zorgen dat het een groot succes wordt!

Wij vragen hierbij dus ook de hulp van “E.J Bron”. In de reacties zal een bericht geplaatst worden dat jullie dan kunnen delen op jullie eigen Facebook, op groepen, onder berichten, waar dan ook!  Zorg dat iedereen het te weten komt en dat iedereen er bij zal zijn om ons te steunen!

Het is belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat de demonstratie goed verloopt. Om hier toezicht op te houden hebben wij een ordedienst ingesteld. Hoe deze herkenbaar zal zijn,  wordt nog bekend gemaakt.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Tot zaterdag!

PVV nieuw

Door:
Kimberley Hendriks
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, PVV, Verzet. Bookmark de permalink .

45 reacties op KIMBERLEY HENDRIKS VRAAGT DE AANDACHT VOOR MASSALE AANWEZIGHEID OP HET MALIEVELD!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ah, werkelijk? Oké! Ik zal zien of ik het voor Zaterdag kan schikken en dan ga ik wel!

  Like

 2. Rudie Beijer zegt:

  Het spijt mij voor de moeite maar het volk heeft gekozen.Het overgrote deel van de Nederlanders wil meer islam meer vluchtelingen en meer E.U.4 jaar lang zullen we moeten toezien hoe ons land naar de afgrond glijdt.

  Like

  • Wilma zegt:

   Misschien ook aanwezig zijn. Ieder persoon is er eentje

   Like

  • fransdewit zegt:

   nee Rudie Beijer, je verschuilt je weer achter een smoes, dan moet je 1 helemaal niet reageren en 2 geloof jij nu d media maar.

   Geliked door 1 persoon

  • Leo zegt:

   Wel nee, Rudie, kop op !
   Voor het einde van het jaar zijn er weer verkiezingen .

   Like

  • Berend Logtenberg zegt:

   Het volk heeft er zelf niet voor gekozen.
   1.3 miljoen PVV stemmen ongeldig verklaard en bij vuilcontainers aangetroffen.

   En op meerdere plaatsen was er iets aan de hand nl. Zware stembus kliko’s met voor ingevulde stembiljetten van vvd in stembus.

   Oftewel fraude.

   Iedereen wist het al voor 15 maart, maar niemand mocht er over praten.

   Als alles eerlijk was gegaan had de PVV 78 Kamerzetels.

   Groetjes Berend.

   Like

 3. BertG. zegt:

  Ik heb veel waardering voor deze poging om de 2de kamer iets te willen laten weten.
  Dit gaat ‘m gewoon niet worden, ze lachen hierom.
  Ze hadden allang besloten onderling, om zo’n 1,5 miljoen kiezers te negeren.
  Daar ga jij niks meer veranderen hier in Nederland. Sorry……………………

  Like

 4. Witte raaf zegt:

  Verijdelde aanslag Antwerpen:

  De man had een camouflage pak aan ,een riotgun in zijn auto en een onbekende vloeistof in de achterbak.
  En dan lees je dit stukje aan het eind van het bericht in de krant:

  Uit Antwerpen komt ook een bericht van een anonieme bron dat de Fransen denken dat de man dronken was en aan een politiecontrole wilde ontkomen. Hij zou niet van plan zijn geweest om op mensen in te rijden.

  Ik geef de moed maar op!

  Geliked door 2 people

 5. abouneenee zegt:

  Klopt het dat het doel van de demonstratie is om uitsluiting van de PVV te bereiken? Zo ja, dit doel is al sinds de oprichting van Groep Wilders bereikt en heeft enkel extremere vormen aangenomen. De rest tweede kamer is geradicaliseerd omdat de samenleving is geradicaliseerd. Men heeft gedacht dat het antwoord op de problemen in de samenleving die Geert Wilders benoemt is om net zo radicaal te worden als de extremisten die men knuffelt. Alleen zo kan worden volgehouden dat bepaalde geïmporteerde, maar ook home grown, elementen uit de samenleving die haaks staan op de westerse samenleving, normaal zijn. Het enige doel hierbij is weg te kijken van waar Geert Wilders voor waarschuwt met een enigszins logische redenering.

  Als terroristen het nieuwe normaal representeren zijn de law&order-adepten van de PVV raar. Wie wil nou bij een “rare” partij zijn stem achterlaten… Dán moet je inderdaad sterk in je schoenen staan en dat staan de meesten nu eenmaal niet, zie hier de reden dat de PVV niet meer dan 5 zetels erop is vooruitgegaan en ook de reden dat de VVD wéér de grootste is geworden.

  Opmerkelijk is wel dat nu de verkiezing voor de Tweede Kamer voorbij is, de media ineens weer bericht over aanslagen en bijna-aanslagen. Komt dat doordat de terroristen zich koest hielden om de Nederlander met een niet functionerend lange-termijngeheugen (86% van de mensen koos niet voor de PVV) een onjuist beeld van de werkelijkheid voor te spiegelen of komt dat doordat de media diezelfde kiezer met gekleurde realiteit wil vergiftigen, in beide gevallen is het een passieve aanslag op de Nederlandse samenleving.

  Geliked door 2 people

 6. Eduard zegt:

  Helaas te laat ontvangen net een half uur eerder een afspraak gemaakt voor zaterdag Veel succes zaterdag in Den Haag

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Wordt hier herstemming of hertelling bedoeld?

  Like

 8. Peter selie zegt:

  Beste Kimberly

  Mooi initiatief, maar in Nederland krijg je niemand op de been als het hun vrijheid betreft. Straks trekken ze ook allemaal de Burka aan als de “verrijkers en vakkrachten” het willen.
  Ja verrijkers en vakkrachten zoals we elders vandaag (P.I)konden lezen, niet komen om te werken, maar om te leven, wetende dat ze gewoon mogen blijven en dat wij hun vakantie betalen, levenslang!
  En dat willen ze.! Een aanslag in Nederland staat echt bovenaan op de lijst. Dat kan even helpen. Wel gaan ze straat om een lichtketting te vormen als er iemand dreigt terug te worden gestuurd. Lafaards zijn het net als hun politici.
  Ga maar beter iets leuk doen zolang het nog kan!

  Peter Selie

  Like

 9. Goldie zegt:

  Beste Kimberley. Je maakt jezelf volkomen belachelijk met herstemming. Nederland heeft gekozen.

  Like

 10. anna zegt:

  goed idee, helaas …. € 40,60 trein + € 5,00 voor bus naar NS is voor mij niet te betalen ….

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Ik vermoed de tekst verkeerd te lezen, maar
  – Uitsluiting van de PVV is al een feit dus daar hoef je niet voor te demonstreren.
  – Hertelling lost geen enkel probleem op.

  Geliked door 1 persoon

 12. Stef zegt:

  Ondanks het feit dat het ondemocratisch is om de pvv niet mee te laten regeren en dat het enkel gebaseerd is op de haat die er is tussen Rutte en Geert vind ik het niet zo erg.
  Gezien de vergeetachtigheid van de Europese bevolking m.b.t. De gepleegde islamitische aanslagen moet het eerst nog veel erger worden.en dat zal dit jaar waarschijnlijk beginnen te gebeuren.
  Helaas zal het daarom nog even duren voordat het moment voor Geert er zal zijn.
  Maar dat het komt weten we allemaal.
  Laat de rest maar enkele jaren ruzie gaan maken en puin ruimen.en helaas wordt het straks nog moeilijker maar het komt misschien eerder dan dan we denken.

  Like

 13. orde dienst ik hoor het alweer allemaal bullshit en meeloop vee!! stel eens iets voor wat echt helpt dit een verpeste dag op het maliveld!! met al die kut smerissen die voor de linkse partijen en rutte werkt nee dank je daar heb ik en me vrienden geen tijd voor!!!

  Like

  • fransdewit zegt:

   Nou dat is inderdaad zo ik ben het ook beu om neer geknuppelt te worden hoor, zo arrogant die agenten daar. Ben een tijdje geleden ook wezen demonstreren en stond tussen oudere mensen en gehandicapten. Nou mooi dat het ze geen reet kan schelen hoor.

   Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Ik begrijp de oproep. Maar de politieke elite, wilde de PVV uitsluiten. Verder is er inderdaad geknoeid met de stemmentelling. Maar de werkelijk smerige praktijk,-het geknoei met de stemmen- wordt gewoon geaccepteerd door de Kiesraad. Ik vreesde al voor de verkiezingen, dat men zou overgaan, tot het manipuleren van de verkiezingen. Et voilá, het gebeurde ook nog. Ik heb een petitie getekend om hertelling te eisen, en weer verdomd de politieke elite en links het, om deze telling van de stemmen te controleren op malversaties. We zijn helaas verworden tot een bananenmonarchie. Dieptreurig is het!

  Geliked door 4 people

 15. Onschuldige Bijstander zegt:

  Demonstreren heeft geen zin in de huidige fascistocorpocratie, burgelijke ongehoorzaamheid des te meer

  Geliked door 3 people

 16. Jan zegt:

  Bij hertelling kan ik mij iets voorstellen, herstemming kun je vergeten, want dan let slinks ineens op de centjes.

  Al wordt Nederland door een aanslag als 9/11 geraakt, het interesseert links een zier.

  Geliked door 1 persoon

 17. Tistochwat zegt:

  Eerst moet de mohammedaan de rest van Europa hebben verwoest en ‘geïslamiseerd’, daarna komt hij Nederland opblazen en misschien dat het dán pas zin heeft om te demonstreren. Overgereguleerde demonstraties hebben momenteel geen zin, maar desalniettemin vind ik dit een mooi initiatief en ik wens de deelnemers heel veel succes!

  Like

 18. fransdewit zegt:

  Oke ik gaat ook maar als er nu weer geknuppeld gaat worden kom ik nooit meer in die overgenomen stad.

  Like

 19. mahoog zegt:

  In een socialistische staat of landje is het goed toeven…ja toch?Gisteren op tv alhier.Er komen steeds meer vluchtelingen uit het olierijke Venezuela hier binnen,omdat ze sterven van de honger,dit jaar alleen al meer dan 6000 ze moeten hier wèl zelf hun kostje zoeken maar zijn nog welkom.Mart Brasil.

  Geliked door 1 persoon

 20. carolsworld75 zegt:

  Dit is op Carols World herblogd.

  Like

 21. Kimberley, heel veel succes met de demonstratie.

  Like

 22. oeps48 zegt:

  Beste Kimberley Hendriks.
  Ik snap heel goed, dat jij teleurgesteld, zo niet boos bent, over de uitslag van de verkiezingen en de gang van zaken sindsdien. Dat zijn we allemaal. We hebben onze frustraties hier al diverse keren geuit. Ik begrijp ook heel goed, dat je meent iets te moeten doen, om het onrecht ongedaan te maken.
  En daarom ga jij halsoverkop a.s. zaterdag een demonstratie op het Malieveld in Den Haag organiseren. Je wilt 2 dingen bereiken: 1. herstemming en 2. uitsluiting van de PVV. Wat je bedoelt is echter niet helemaal klip en klaar. Ik denk, dat je bedoelt 1. nieuwe verkiezingen uitschrijven en 2. de uitsluiting van de de P.V.V. en Geert Wilders bij de formatie ongedaan maken. Is mijn interpretatie juist? Denk je, dat je dat gaat lukken? Ik denk niet, dat het dat gaat worden.
  Ik vrees, dat een demonstratie op het Malieveld op zaterdagmiddag weinig indruk zal maken bij de kliek van Rutte. De politici zijn op zaterdagmiddag niet in Den Haag, maar thuis bij vrouw en kindjes. Ze zullen hooguit op het journaal een glimp opvangen en er bulderend om lachen. De kans, dat je demonstratie op een fiasco uitloopt is levensgroot. Hou er maar rekening mee, dat niet alleen PVV-aanhangers, maar ook vele anderen, zoals,allochtonen, zielige vluchtelingen, islamietjes, Turken en ander tuig, naar Den Haag zullen afreizen. Bovendien zal de M.E. ook zeer nadrukkelijk en niet plezierig aanwezig zijn. De M.E. zal uiteraard met instemming van Rutte gebruik maken van “stillen”, die ongeregeldheden zullen uitlokken, waarna de M.E. een “legitieme” reden heeft, om hard op te treden. Als dat gebeurt, heeft je demonstratie een averechts effect.
  Laten we eerlijk wezen. De verkiezingen zijn geweest. De uitslag is vastgesteld. De nieuwe Tweede Kamer is geïnstalleerd. De P.V.V. van Geert Wilders was de grote winnaar van de verkiezingen, maar de winst was niet groot genoeg. De V.V.D. van Mark Rutte was een verliezer, maar hield nog net genoeg zetels over, om de macht te kunnen grijpen. Hij zal wel op korte termijn een nieuwe coalitie formeren. De kaarten zijn geschud en het spel is gespeeld. Zelfs, al zou je kunnen aantonen, dat er malversaties zijn gepleegd, dan lijkt mij de kans, dat je hier nog iets aan kunt veranderen, minimaal klein. Nu demonstreren op het Malieveld komt als mosterd na de maaltijd.
  Ik denk, dat we het er over eens zijn, dat Rutte een ontiegelijke etterbak is, die een hele smerige campagne heeft gevoerd. Het “minder minder” proces tegen Wilders was zonder meer stemming makend. De problemen met de lekken in de beveiliging van Wilders kwamen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De verhaaltjes over het economische herstel zijn pure leugens. De P.V.V. op voorhand uit te sluiten voor een coalitie is bepaaldelijk niet netjes. Hetzelfde geldt voor het cordon sanitaire dat hij rondom Wilders heeft gelegd. Rutte creëerde bewust een anti-Wilders stemming in binnen- en buitenland. Rutte kende de zwakke punten van Wilders en hij heeft daar gretig gebruik van gemaakt. De duivelse stunt van Rutte, om in het weekend vóór de verkiezingen een crisis met Turkije te organiseren, was ronduit uiterst gevaarlijk en ontzettend gemeen. Rutte heeft zijn macht over de media waarlijk misbruikt. Ook de zogenaamde neutrale berichtgeving was doorspekt met politieke propaganda, waardoor de bevolking stiekem een mening kreeg opgedrongen. De door Wilders aangevoerde problematiek werd gekleineerd en onder de mat geschoven. Rutte voerde zijn campagne mede vanuit zijn positie als eerste minister. Er doen allerlei roddels en geruchten de ronde, dat Rutte achter malversaties met stembiljetten en het tellen van de stemmen zou hebben gezeten. Kortom, Rutte heeft alles uit de kast gehaald, om de macht te kunnen grijpen en Wilders onderuit te halen en kapot te maken.
  Wilders daarentegen moest campagne voeren met een beperkt budget. Wilders werd door zijn beveiligingsproblematiek behoorlijk in zijn bewegingsvrijheid beperkt. Dit beveiligingsprobleem werd nog eens extra verergerd door verkeerd personeel in het team. De campagne van Wilders was hoofdzakelijk gebaseerd op maatschappelijke sentimenten rondom allochtonen, islam en migratie. Wilders voelde perfect aan, wat er onder de mensen leefde. Hij verwoordde dat echter niet altijd even handig en bewoog zich dientengevolge meer dan eens op de rand van het politiek aanvaardbare en de heersende politieke correctheid. Dat werd natuurlijk door zijn tegenstanders met beide handen aangegrepen en tegen hem gebruikt. Het verkiezingsprogramma van Wilders was hoofdzakelijk een allochtonen- en migratiebeleid. Wilders slaagde er niet in Rutte te ontmaskeren en te kakken te zetten. Als Wilders, tijdens de duivelse Turkije-stunt van Rutte, hoog van de toren had geblazen en Rutte frontaal had aangevallen en te kakken had gezet, zou Wilders nog meer stemmen hebben gewonnen en zou Rutte nog meer stemmen hebben verloren.Wilders had blijkbaar geen grote stunt bij de hand in zijn trucendoos. Wilders had ook beter moeten inspelen op de zwaktes van Rutte. In de Tweede Kamer voerde Wilders een gematigde oppositie, soms bij het komische af. Hij had best wel wat feller van leer mogen trekken en Rutte genadeloos mogen tackelen. Kortom, als Wilders wat harder campagne had gevoerd, had hij waarschijnlijk heel wat meer zetels gewonnen.
  Ik geloof niet, dat een grote manifestatie op het Malieveld op dit moment erg zinvol is. Het zou zo maar uit de hand kunnen lopen. Op toestanden, zoals enkele jaren geleden, in Kiev zitten we natuurlijk niet te wachten. Nu de kaarten geschud zijn en een coalitie van V.V.D. met andere partijen zonder de P.V.V. een voldongen feit lijkt te zijn, rest de P.V.V. slechts een rol in de oppositie. Wat let Wilders, om een keiharde oppositie te voeren? Rutte telkens ter verantwoording roepen en te confronteren met de feiten. Rutte en zijn ware aard ontmaskeren. Tegenstemmen bij alles wat Rutte wil invoeren. Telkens een referendum eisen. Met sterke argumenten komen. Vallen zetten, waar Rutte intrapt. De propaganda van Rutte te grabbel gooien. De stunten van Rutte onderuithalen. De bevolking informeren, waar Rutte echt op uit is. Akties voeren op een doordeweekse dag op en rond het Binnenhof, waarbij duidelijk wordt gemaakt dat de maat vol is. Ervoor zorgen, dat je een goed gevulde trucendoos achter de hand hebt. Laat Rutte zichzelf tegenkomen. Schop voortdurend tegen de zere schenen van Rutte. Pak hem op zijn zwakke punten aan. Ervoor zorgen, dat je argumenten paraat hebt. Stel een programma op, dat niet alleen gebaseerd is op allochtonen, migranten en islam, maar dat de totale maatschappelijke problematiek dekt. Er zijn zoveel zaken waar mensen zich aan ergeren of problemen mee hebben. Draag oplossingen aan, waarbij de belangen van brede lagen van de bevolking worden gediend en niet de belangen van enkelen. Laat Rutte merken, dat de P.V.V. geen watje meer is, maar een sterke tegenstander die niet meer over zich heen laat lopen. Als die etterbak van een Rutte niet meer kan pesten, heeft hij geen poot meer om op te staan. En last, but not least, verpak de boodschap in een wat diplomatieker taalgebruik. Kortom, er is nog heel veel huiswerk te doen. Begin daar mee. Een goed begin is het halve werk.
  Mocht je zaterdag toch gaan demonstreren, dan hoop ik voor je, dat het een succes wordt.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ oeps48 24 maart 2017 om 01:12

   Briljante reactie. Ik vond eerlijk gezegd ook dat Geert Wilders een matte indruk maakte tijdens de debatten die hij heeft gevoerd. Hij vecht al veel te lang tegen het kwaad, dat vertegenwoordigd wordt door Rutte en diens linkse bende. Jammer dat Hiddema zich niet heeft kunnen/willen aansluiten bij de PVV. Nu doet hij zijn werk ter eer en meerdere glorie van Baudet.

   Geliked door 3 people

   • Giny zegt:

    Tistochwat

    op 24 maart 2017 01:12

    Let op mijn woorden, Hiddema is geen blijvertje, die houdt het daar niet lang vol.
    Baudet gaat het ook niet worden, die hele partij hangt van duistere figuren aan elkaar.
    De eerste scheurtjes zijn al zichtbaar, hij loopt veel te hard van stapel, binnenkort
    LPF taferelen. Hij kan beter doen waar hij goed in is, dat is niet in de politiek!

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Giny 24 maart 2017 om 14:42

    In mijn ogen is en blijft Baudet een showbink, Zo voelt het gewoon. Hij wil stralen. Geert Wilders heeft pas ballen, die presteert terwijl hij enorm onder druk staat en dat zie ik Baudet nog niet doen. Ik merkte dat Geert de laatste tijd niet echt in topvorm was – hij had Rutte véél meer kunnen aanvallen – maar mijn respect voor hem is er niet minder door geworden.

    Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   oeps48:01.12. uur. Perfect verwoord. Geheel met U eens.

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Je zou best wel eens gelijk kunnen hebben. Met zoveel nieuwe partijen zal Rutte wel in zijn vuistje gelachen hebben. Dat speeolde hem helemaal in de kaarten volgens het aloude principe van “verdeel en heers”.

    Like

 23. BertG. zegt:

  En hier hebben we beeld van Kimberley.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   BertG. 24 maart 2017 om 06:28

   Hm.
   Daar verwacht ik nu nog minder van dan ik al deed. van. Groepjes met een handjevol demonstranten bereiken het tegenovergestelde van wat ze willen bereiken.
   Ze maken zichzelf namelijk volkomen belachelijk. Jammer dat ik dit moet zeggen, maar het is helaas een feit dat de lachende, liegende lintworm (L L L) door dit soort demo’s nóg meer minachting voor de burger krijgt ” want kijk toch eens wat een lullig klein groepje, wie doet me wat?” waarna hij krankzinnig schaterend zijn verwoestende ‘beleid’ voortzet.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zo kún je het bekijken, Tis” – al vrees ik dus wel, dat L L L evenzeer zijn verwoestende beleid krankzinnig schaterend voortzet, als iedereen zich blijft verstoppen, uit angst, voor gek te staan vanwege dat té kleine groepje.
    Je kunt het óók bekijken van de kant van Jan Stalma, hieronder, om 12.11u.
    Kort maar krachtig geformuleerd, en hij heeft gelijk. Doodgewoon.
    Zoals het nu ligt, overweeg ik nog steeds ernstig, om morgen ook te gaan, teneinde deze mensen niet voor LUL te laten staan, zoals hij het uitdrukt. De eerste overwinning is nog steeds, om dáár niet benauwd voor te zijn.

    Like

   • BertG. zegt:

    Volgens reageerders van powned, die haar menen te herkennen, is het een gabber meisje geweest die altijd superstrak stond in ‘r aussie trainingspak.
    Dat zijn nou niet bepaald mensen die ik serieus neem.
    Daar zijn altijd net even teveel rare pilletjes in gegaan, daar ben je tenslotte een gabbertje voor.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 maart 2017 om 16:42

    Het zou me niet kunnen schelen als ikzelf voor lul zou staan, maar het erge is als het evenement voor lul komt te staan. Ik weet zeker dat er tóch slechts een handjevol mensen komt opdagen. Het zou me verbazen als het er 200 of meer zouden zijn.

    Maar hoe dan ook: hulde voor de deelnemers!

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, jij had dit ook kunnen organiseren, je hebt er zelfs een geluid installatie voor staan op je zolder. Maar ja, die speaker snoeren, dat kost geld. (20 euro)
    Of die daar aanwezig is, moet je maar afwachten. Ik denk het niet.
    Maar jij blijft altijd afwachten totdat iemand anders er mee begint.
    Anders valt er niks meer te klagen dat niemand jouw die ene kans geeft.
    Je bent de enigste niet die zo door het leven gaat, ik ken er zo velen.
    Die willen ook niet dat iets opgelost is, anders valt het klaag gedeelte weg.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb een keer een cursus willen geven in een dag activiteiten centrum om zelf banden te leren plakken en je verlichting van je fiets te repareren.
    Kleine moeite voor mij om je dat te leren.
    Dat was nogal een probleem voor vele waar ze mee zaten omdat dat veel geld kosten.
    Helemaal niemand kwam er op dagen, anders hadden ze niks meer te zeiken wanneer ze dit zelf konden.

    Like

 24. De wet moet worden aangepast
  Het volk kiest , de uitslag moet als volgt worden opgevolgd:
  De gekozen mensen moeten automatisch ook in het kabinet plaats nemen, verdeelt naar het aantal stemmen, geen uitsluiting, maar de door het volk gekozen mensen
  Hierdoor zal ook de PVV net als de VVD in dezelfde regering moeten zitten, naar wens van het gepeupel

  Like

 25. Jan Stalma zegt:

  We kunnen wel laten zien dat we ontevreden zijn over de gang van zaken , denk dat demonstreren weinig zin heeft , maar laat jullie niet voor LUL staan , zal er zijn !!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s