Nieuw fractiebestuur Tweede Kamerfractie PVV

PVV blauw

Vandaag heeft de PVV-fractie in haar vergadering het fractiebestuur gekozen. Het nieuwe fractiebestuur ziet er als volgt uit:

Screenshot_26

PVV Tweede Kamer

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nieuw fractiebestuur Tweede Kamerfractie PVV

 1. scheermes zegt:

  Deze vier zijn absoluut het beste in de tweede kamer !! De pvv is er tenminste voor de nederlandse bevolking ,en met de enige echte leider met ruggegraat ,geert wilders !!

  Geliked door 2 people

 2. kopjethee zegt:

  Krijgnouwah : Ik dacht dat Rutte ZEKER zou aanblijven als Minister President van Nederland, daar de VVD ook de grootste partij is gebleven ( al hadden ze verloren ) ….maar nu werd er n e t op het laatste nieuws gezegd door de nieuwslezer : “ …..vandaag werd de tweede kamer geinstalleerd …..enz enz …..en Rutte blijft nu nog even aan Minister President, TOT ALLE definitieve partijen bekend zijn…..“ Huhh ? Dus is het nog niet zeker dan dat Rutte de komende jaren Minister President is ? Kan dat nog veranderen dan ?? …..Iemand ? Bron misschien ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Japio zegt:

  Heel veel succes PVV de komende 4 jaar. Dat jullie maar heel veel roet mogen gooien in het onzinnige en destructieve beleid van de komende regering. Wij 1.3 miljoen realisten staan achter jullie en over 4 jaar zijn dat er zeer waarschijnlijk nog veel meer.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Wij realisten wel, samen met 1,3 miljoen stemmers.
   Maar ik denk dat ze over 4 jaar minder stemmen krijgen, zelfs hier zijn er al vele die in zwijm gevallen zijn voor Baudet.
   Niets zo onbetrouwbaar als de mens zelf.

   Like

   • Japio zegt:

    Kom kom BertG niet zo pessimistisch, de VVD wil graag met GroenLinks regeren in plaats van de PVV. Dat gaat gegarandeerd niet goed komen. Of GroenLinks gaat gedecimeerd worden ala PvdA of/en de VVD verliest z’n kiezers en zal zware klappen krijgen. En deze coalitie zal geen stand houden. Hopelijk gaan dan de ogen open van die onnozele mensen en moeten ze met het schaamrood op de kaken erkennen dat ze een grove fout hebben gemaakt om niet het vakje bij Geert rood te hebben gekleurd. En Baudet, met al z’n goede bedoelingen zal weinig of niets voor elkaar krijgen in de kamer. De PVV moet er zwaar aan trekken met z’n 20 zetels laat staan de FvD. En al wat er nodig is om de mens wakker te schudden is een aanslag hier in Nederland die hopelijk niet gaat plaatsvinden. En als er mensen zijn die dan nog niet door hebben wat er aan de hand is en ze worden getroffen door islamitisch terreur zou ik zeggen 🖕🏻Ieder krijgt wat ie verdient.

    Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Hopelijk duurt het geen vier jaar.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. tippelaar zegt:

  De uitsluiting van de PVV laat het ware effect zien van de democratie. Democratie is een zwak instrument. Totalitaire leiders hebben minachting voor de democratie, zie de opvatingen van Pechtold, Buma, Klaver en als klap op de vuurpijl Rutte. Zo is Erdogan ook begonnen, het uitsluiten van bepaalde groepen van kiezers. Zie wat er nu van is Turkije geworden. Een dictatuur.
  Van Klaver kan ik het begrijpen, die staat aan het hoofd van een communistische partij, daar telt de democratie niet, alleen de macht. Maar van de VVD kan ik het niet begrijpen. Die moeten zich kapot schamen dat ze nog onder de naam VVD durven te opereren. D66 laat ik er buiten. Deze partij van debiele amokmakers horen in een gesloten inrichting. Daarom kan ik die bologige
  pechtold ook niet serieus nemen.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Ter aanvulling op mijn vorige bericht. De heer Buma sluit de PVV ook uit. Hij stort daarmee al zijn christelijke kiezers en zichzelf in bijbelse zonde, want alle mensen tellen mee staat in de Bijbel. Er staat nergens : “En houdt de PVV.stemmers buiten de deur”. AMEN

  Geliked door 2 people

 6. louis-portugal zegt:

  Succes ermee—-.-PVV

  Geliked door 1 persoon

 7. PVV Geert Wilders, Ik wens jullie echt alle geluk van de wereld toe.

  Geliked door 1 persoon

 8. fransdewit zegt:

  PVV de Primaire “Vrije” Volksvertegenwoordigers. Het beste van Nederland

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Geweldig die david.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s