Slachtofferbrief

Screenshot_14

(Door: “Landerdoek”)

Hallo medemensen,

Ik schrijf deze brief vanuit het ziekenhuis waar ik naartoe gestuurd ben door iemand van mijn favoriete kleur: zwart. Na enkele weken geleden een geweldige toespraak van Jesse Klaver  te hebben bijgewoond, liep ik optimistisch met mijn vrienden over de Wallen in Amsterdam, toen wij ruzie kregen met een groep gewelddadige allochtonen. Toen wij gewoon verder liepen, kreeg ik plotseling een klap in mijn gezicht. Het was een eer om geslagen te worden door een zwarte man.

Slaan, schoppen, vechten, spugen enz. hoort bij de allochtone cultuur, en het is juist die verrijking waar Klaver het net over had. Het hoort er allemaal bij. De moslimburgemeester van London, Sadiq Khan, vindt zelfs dat terreuraanvallen erbij horen. Ik had al het vermoeden dat de agressie die de moslims en negers in Nederland hebben geïntroduceerd een verrijking zijn, maar nu weet ik het zeker. En de klap die ik kreeg ervaar ik als klap op de vuurpijl in mijn linkse leven.

www.at5.nl

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Satire. Bookmark de permalink .

26 reacties op Slachtofferbrief

 1. holbewoner zegt:

  Galema galema urkumdus domus karfase solecec mainmun anne sicim

  Geliked door 1 persoon

 2. Irma Vlasblom zegt:

  Beterschap gewenst!

  Like

 3. Doornroosje zegt:

  wees er zuinig op. Van harte beterschap. Wat zijn we gelukkig met die verrijking. NOT

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  Wat een lieve jongens zijn het toch die gore swarte kankerlijers, oppakken die gasten en aan hun ballen ophangen aan een ijzerdraad tot de dood erop volgt!!!!
  Dit uitschot dient uit onze maatschappij verwijdert te worden en wel zo snel mogelijk.

  Geliked door 2 people

  • fransdewit zegt:

   Ja het is wel grof wat je schrijf, toch kan ik er wel achter staan, beter verdien ze niet. Vind het zelf nog minderwaardig voor het touwtje waar de ballen aan vastgeknoopt dienen te worden.

   Like

 5. Mirjam zegt:

  En na dit alles, toch op Klaver gestemd?…

  Like

 6. Jan zegt:

  Sterkte, dat je snel geneest én geneest van het linkse leven, dat traditiegetrouw gewelddadig is.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Nou, bedank Jesse maar. Voorlopig kun je van een ‘welverdiende vakantie’ genieten. Geheel verzorgd…..! 😦

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Wen er maar aan. Bij het eerstvolgende ruziezoekende clubje klapper-apen krijgt u weer klappen en dit gaat alleen nog maar erger worden. Nederland heeft er zelf voor gekozen!

  Like

 9. Driek zegt:

  Landerdoek zegt: Na enkele weken geleden een geweldige toespraak van Jesse Klaver te hebben bijgewoond….

  Ik kan mij niet voorstellen dat Jesse Klaver een geweldige toespraak houdt, tenzij U een masochist bent. Ik wens U in ieder geval beterschap en verstand. Trouwens wie gaat er in deze tijd nog naar de wallen?

  Geliked door 2 people

 10. ruben zegt:

  Dit verhaal klopt niet. Op 1 ste plaats jesse klaver bestaat niet. Zoals obama zijn naam veranderde.zo heeft klaver dat ook gedaan. Ten tweede: na een geweldige toespraak? Dit kan niet. Een bedrieger is hij, en al zijn toehoorders willen bedrogen worden. Geld voor heel veel mensen. Geld niet alleen voor groen links.

  Geliked door 1 persoon

 11. Piet Karbiet zegt:

  Ik verstond het prima heer Bron; Mwhawolla Gamella S’gamella Mbrraga’hala!
  Het is een soort Heilwens -denk ik- die je wel vaker op exotische markten kunt tegenkomen.
  Of in een Sisha lounge of bij het UWV. Of op een schoolplein.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Langzaam maar zeker worden mensen in Nederland hardhandig wakker geschud. De grimmige en gevaarlijke realiteit waarin wij leven, dringt eindelijk door. Steeds meer mensen worden slachtoffers van de multiculturele samenleving. Sommigen worden getreiterd door hun islamitische buren met de bedoeling ze uit de Sharia-wijk te verjagen. Slobodan Milosevic noemde deze handeling: etnische zuivering. Bij anderen worden Molotov-cocktails naar hun huizen gegooid (De Banne Amsterdam en Maassluis) Wagens, van vooral autochtonen, worden in brand gestoken. Er gaat geen dag voorbij zonder brut geweld tegen Nederlanders; waar de haat boekdelen spreekt. Maar de politiek speelt de rol van de “Naakte Koning” uit het verhaaltje van Hans Christian Andersen. De houding van Klaver Pechthold, Rutte, Asscher enz. . Herinnert de toespraak van premier Colijn uit 1936 Ga maar rustig Slapen https://www.youtube.com/watch?v=T2voZU9_6n4
  Maar kunnen wij rustig slapen? Als Nederland vijandige mensen herbergt die de oorspronkelijke bewoners proberen langzaam uit te moorden en het land over te nemen of in een totale chaos te laten storten? Het slachtoffer dat hier machteloos op bed ligt, heeft de realiteit al op den lijve ondervonden. Vlotte praatjes van een snelle linkse jongen zoals Klaver, of andere politiek-correcte grapjas zullen hem nooit meer motiveren in de multiculturele samenleving te geloven. Hij begint te beseffen, zoals velen met hem, dat de multiculturele samenleving is geen verrijking, maar een vloek. De politiek-correcte houding zal het land naar de verdoemenis brengen. De grens is al bijna bereikt.

  Like

 13. Het programma opsporing verzocht laat haarfijn zien hoe onze verrijking te keer gaan bij beroving
  ed. Heel leerzaam.

  Like

 14. Steven zegt:

  Die neger heeft waarschijnlijk nu dat linkse denken uit zijn kop geslagen.
  Eerst een bijeenkomst bijwonen van Klaver, en dan vervolgens in elkaar worden geslagen door het volk waar je zo voor bent, en er nog meer van wilt binnen halen.
  Ik hoop dat het brein nu weer op de goede plek terecht is gekomen…

  beterschap!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Steven Ik kan moeilijk voorstellen dat deze man die door de verrijking bijna dood is geslagen ooit naar een bijeenkomst van Jesse Klaver of andere linksige geouwehoer zou gaan. Maar een ding is helaas zeker. De voorspelling van Enoch Powell Rivers of Blood uit april 1968 begint op griezelige wijze nu uit te komen. De geur van slachtoffersbloed hangt al in de lucht.

   Like

 15. Antivenin zegt:

  Wie niet horen wil moet maar voelen…

  Like

  • Saandeknikker zegt:

   En als je in de grootte stad woont dan ben je vandaag of morgen gewoon weer een keer aan de beurt, nee als het donker is gaan we de deur niet meer uit, wel zo verstandig vandaag de dag.
   We mogen blij zijn dat die Turk ook in de nettere wijken gaat wonen, weten ze daar straks ook waar de stadbewoners het overheeft.
   Wat wonen we toch in een mooi land, en als straks die laatste babyboomers afgeslagen zijn, ziet het er in een keer heel anders uit, is er dan nog wel iemand om het licht aan te doen of leven onze kinderen dan voor altijd in het donker. (ben bang van wel)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s