STRAK HEBBEN WIJ GEEN CENT TE MAKKE…

Screenshot_21

(Door: “Driek”)

Met van woede vertrokken gelaat neem ik kennis van het misdadige feit dat Geert Wilders buiten spel is gezet door onze  vileine regeringslieden. Je moet toch maar het lef hebben om de op één na grootste partij van Nederland weg te zetten als een zooitje crapuul en te betichten van racisme. Edoch, scherpe lezer van E.J. Bron, mijn geduld is op. Ik schroom niet te bekennen dat ik gansch schoon genoeg heb van dien Nationaal Socialistische linzen-eters met hun noodlottig criminele ideologie die mijn land langzaamaan manoeuvreren in een duister-diepe afgrond waaruit slechts gekerm en geweeklaag klinkt.

Ik houd mijn hart vast, lezer, want binnen afzienbare tijd is er nergens een plek waar wij heen kunnen vluchten om even tot onszelf te komen. Die grauw giftige mohammedaanse stinkwolk die ons land overwelft, leidt ons langzaamaan naar den inktzwarte duisternis der middeleeuwen. Straks eet geheel het Nederlandse volk uit armoe alleen nog maar eenpansmaaltijden, net zoals in het Rijk van Adolf Hitler.

Toen in 1933 Hitler op slinkse wijze den macht in handen kreeg, dacht den Duitse burger ook dat het wel zoude loslopen. Doch zes miljoen Joden en miljoenen andersdenkenden zijn vermoord. Zo vergaat het ons straks ook met die psychisch gestoorden die ons land gaan regeren. Ik zie er van komen dat wij straks leven in bittere armoe, omdat al ons zuur verdiend  belastinggeld opgaat aan dat verfoeilijk minderwaardige hoofddoekenvolk.

Screenshot_22

Iedereen dient volgeling te worden van den profeet Mohammed. Vijf maal daags met de kont omhoog en vrouwen verplicht een hoofddoek op straffe van steniging.

Nederland vervalt van kwaad tot erger. Ondanks dat die Marokkaan Jesse Klaver nog meer zielige negers binnen wil halen en ons land zo totaal ontwricht, brengen dien verdwaasde Nederlanders hun stem uit op zo’n nitwit. Straks zien wij weer menschen met pannetjes door den straten lopen op weg naar de gaarkeuken. Ook voedselbanken kunnen dan de vraag niet meer aan.

Gisteren werd ik in de supermarkt staande gehouden door een keurige mevrouw die vroeg of zij de bonuspunten mocht hebben voor de voedselbank. En dat in een welvarend land? Neen, dit is geen welvarend land. Als het zo doorgaat, hebben wij straks geen cent te makke.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Alles wat de fantasie van de massa  opwekt verschijnt in de vorm van een pakkend duidelijk beeld, dat ontdaan is van iedere nadere verklaring en alleen door een paar wonderlijke feiten wordt gesteund: een grote overwinning, een groot wonder, een groot misdrijf, een grote verwachting.

 Gustave Le Bon (Psychologie des Masses – 1895)

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Islamisering, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, politici, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op STRAK HEBBEN WIJ GEEN CENT TE MAKKE…

 1. beschouwer zegt:

  Sja de machthebbers willen een onderwerping aan de Klimaatdictatuur en als bondgenoten gebruiken deze machthebbers de Salafistische islam. Islam betekent ook onderwerping.

  Geen groen links in het kabinet want dat maakt vele mensen kapot !

  Geliked door 2 people

 2. fransdewit zegt:

  O’ Driek je heb zo gelijk en weten het allemaal. Waarom zijn er altijd aanslagen geweest op goede mensen. En al die gasten die het verdienen, die blijven continue buiten schot, ik snap er niets van hoor. Moet je naar Turkije kijken ook al zo’n slaafs volk. Alles doen ze voor die kwal

  Geliked door 2 people

 3. Japio zegt:

  Beste Driek, jou gevoelens deel ik helemaal. Je kan het je niet voorstellen dat er mensen zijn die gestemd hebben op GroenLinks of ander waardeloos leugenclubje. Dat is je stem geven aan een nsb-partij die er voor gaat zorgen dat je vrouw en je dochter straks niet meer normaal over straat kunnen en potentiële verkracht objecten worden voor dat moslim tuig. Ik zit wel eens voor me uit te staren in gedachten verzonken. Dan denk ik, hoe is het in vredesnaam mogenlijk dat je eigen volk zo dom is om niet in te zien dat we de gehele verkeerde kant op gaan. Hoeveel moslim aanslagen moeten er nog komen om die schellen te doen verwijderen van die ogen? je zou het wel in hun oren willen uitschreeuwen. Of hun koppies tegen de muur willen slaan om ze wakker te schudden. De onbenullige mens met hun egoïstische instelling zal pas wakker worden (hoop ik) als hun zelf iets verschrikkelijks overkomt. U ook een gezegende dag Driek en gelukkig zijn er wel velen die de slaap uit de ogen hebben gewreven.

  Geliked door 2 people

  • ruben zegt:

   Japio. De ogen van de meeste mensen gaan dit jaar nog open, maar dan is het te laat. Uiteindelijk gaan alle ogen open van de mensen wanneer wij voor Gods rechterstoel staan. Ik blijf mij al jaren vrrbazen over de blindheid, domheid en achterbaksheid van de mensen. We worden bedrogen waar we bijstaan. Ziende blind. De mensen zijn niet voor rede vatbaar. Het zij zo. We gaan een verschrikkelijke tijd tegemoet. Onkomen kunnen we niet meer. Ik zag dit al jaren aankomen. Ik heb veel waarschuwingen en dromen gekregen. We krijgen de hel op aarde. Er is maar 1 naam om behouden te blijven naar ziel en dat is Jezus. Ik wens alle christenen, maar ook alle mensen van goede wil heel veel sterkte. Zie omhoog.

   Geliked door 1 persoon

   • Thom zegt:

    Het kan best, dat de ogen van de mensen weer open gaan, maar dan zingt Rutte het volgende slaapliedje:
    Erdogannetje blijf maar buiten met je knecht,
    want dan verlaten de kiezers Wilders echt.

    En dan zegt de UIL daar achteraan,
    “Oogjes dicht en snaveltjes toe”
    Ik ben de beste voor dit land

    En inderdaad zijn de ogen open geweest, maar de bevolking liet zich weer in slaap wiegen.

    Geliked door 2 people

 4. Pieter zegt:

  Er zijn in het verleden wel partijen buiten de coalitie gebleven met veul meer zetels dan de PVV nu. Ik herinner me een pvda met 50 zetels, maar CDA VVD hadden Joop niet nodig.
  En eigenlijk heb ik er geen moeite mee dat Geert nu buiten de coalitie gehouden word.
  Met 20 zetels had hij veul te veul in moeten leveren van zn program

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Ik denk ook dat hij veel meer “schade” kan aanbrengen vanuit de oppositie.
   Je zag tijdens de campagne al, dat met name VVD en CDA onze Geert de wind uit de zeilen poogde te nemen door zijn standpunten stiekempjes over te nemen. Deze winst heeft hij dus al in de pocket. De komende coalitie venijnig het vuur aan de schenen blijven leggen zal hem zeker geen windeieren leggen.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Jawel, IBH, tijdens de campagne. Veel beloven en weinig geven doet een gek in vreugde leven. De campagne is nu over, nu weer over tot de orde van de dag. Dat betekent terugkomen op gedane beloften. Dat kan, want er moeten in een coalitie concessies worden gedaan. De volksverlakkerij kan weer op volle toeren gaan draaien. En niemand zal zich herinneren wat hij tijdens de campagne heeft gezegd. Dus winst? De enige winst die Geert heeft geboekt zijn vijf zetels. De tijd zal leren wat hij met vijf extra zetels voor vooruitgang kan boeken. Ik vrees van niet zoveel, want het blijft toch 20 tegen 130. Of misschien 22 tegen 128.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Hoe denk jij dat Geert Wilders al die moslims het land uit gaat zetten, als de VVD hen een Nederlands paspoort heeft gegeven?

    Like

 5. scheermes zegt:

  Mijn overtuiging i;,dat de moslims haten ons zo erg ,dat ze niet kunnen wachten totdat ze een meerderheid vormen,en zullen met aanslagen de mensen massaal naar de pvv bombaderen !! !!Zeker weten !! Wat ik schrijnend vind ,dat zijn de uitzwaaiers die er een puinhoop van hebben gemaakt de laatste jaren met hun wanbeleid,en dat zij nu beloond worden met een royaal wachtgeld regeling !! Hier aan moet een einde komen !! Beloond worden voor wanbestuur !! Te gek voor woorden !!

  Geliked door 2 people

 6. N.E. Derlander zegt:

  Tijdens de verkiezingscampagne is het Nederlandse volk keer op keer door Mark Rutte van de VVD, door D66, door het CDA, door Groen Links, door de PvdA en door de ChristenUnie voorgehouden, dat het zo goed gaat met de Nederlandse economie…….en toch nog vragen om een bijdrage voor voedselbanken? Wat kloipt hier niet in het plaatje?

  Onnozele kiezers, die voor een van bovengenoemde partijen gekozen hebben op 15 maart jl.

  Geliked door 1 persoon

 7. Williaan zegt:

  Vele decennia terug voorspelde ik deze problemen met de islam al, maar werd toen voor een gek versleten, slechts enkeling! zegt nu nog, hé je had toch gelijk, de rest steekt de kop in het zand.

  Like

 8. Qvic zegt:

  De generatie vanaf de jaren ’70 hebben nooit ergens voor hoeven te knokken, alles was in zeer ruime maten al aanwezig. Ze konden alles wensen en veroorloven wat ze maar wilde. Doordat zij deze rijkdom in de schoot geworpen hebben gekregen, hebben zij totaal het besef niet dat deze rijkdom niet iets is wat je met iedereen van de wereld moet gaan delen. Het is wel zo dat je geld wat je zo maar krijgt van een ander, veel makkelijker uitgeeft, dan als je er zelf voor hebt gespaard. Daar spelen de banken heel handig op in, om ons te verleiden om direct je gewenste grote aankopen te kopen en de betaling ervan achteraf te doen via die banken. Met een bankpasje waar jij je hele banksaldo op hebt staan, geef je veel makkelijker geld uit, dan wanneer je met contant geld in je portemonnee hebt. Want je ziet niet fysiek meer dat je geld uit hebt gegeven, als je met je bankpas betaald. Deze ontwikkeling stimuleert jou tot nog meer aankopen, dan je saldo op je betaalpas hebt en zo zonder drempel een lening aangaat bij je bank. Wat ook veel mensen niet weten, is dat deze betalingen via een betaalpas geen wettelijk betaalmiddel is, dat is enkel contantgeld. Winkels waar ze contantgeld weigeren zijn strafbaar, want zij mogen niet een wettig betaalmiddel weigeren en dan wel een onwettig betaalmiddel accepteren in de vorm van een betaalpas. Deze trend van lenen zie je steeds meer bij de jongere generaties, zo ook de zuidelijke landen, waar ze bijna alles op de pof kopen. Maar dat vertaald zich in grote schulden, die ze nooit meer kunnen aflossen in hun leven. Daar regeringen ook allemaal gretig gebruik van maken om veel meer geld uit te geven, dan zij binnen krijgen. Wordt de staatsschulden bij al die landen dan ook steeds groter en daarover de rente een steeds grotere wurgstrop voor de economie wordt en de belastingen steeds hoger worden voor de bevolking. Regeringen lossen nu die leningen af met een nieuwere lening, met deze oplossing schuiven zij het probleem steeds verder door naar de volgende generaties en de schulden worden ook steeds groter en groter. Maar de regeringen zitten er maar 4 jaar en dan komt er een nieuwe, dus dan is het probleem voor de volgende regering. Deze generaties hebben dan ook geen enkele verantwoordingsgevoel meer, het draait enkel om hun eigen carrière en het materialisme. Van kijk eens hoeveel rijkdom ik heb en verzwijgen hun schulden die zij hebben. De huidige economie wordt nu draaiend gehouden door geleend geld en nu met de massale immigratie die ons bakken met geld kosten, lijkt het net alsof de economie aantrekt, omdat er steeds meer goederen nodig zijn in het land. Simpel weg omdat er veel meer mensen zijn en er steeds grotere aantallen immigranten jaarlijks erbij komen, die ook mee consumeren. Zo wordt alles en iedereen slaaf van de banken. Want alle banken op de wereld zijn in particulieren handen en vallen alle weer onder de BIS bank. Terwijl alle banken geld uit niets scheppen, door simpel weg jou saldo digitaal in de computer invullen. Door alles digitaal te betalen kunnen ze iedereen controleren en te manipuleren. Want iedereen heeft geld tegenwoordig nodig om te kunnen leven.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik zelf ken eigenlijk geen mensen meer onder de 40 die niet tot aan hun strot in de stront zitten aan schulden.
   Er zijn ook veel teveel instanties die deze mensen helpen, terwijl het hun eigen schuld is.
   Ik heb met zulke mensen geen greintje medelijden meer.
   Van mij heeft helemaal niemand in de hele wereld 1 stuiver van mij tegoed.

   Like

 9. tippelaar zegt:

  De belastingdienst houdt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het gehele jaar, volledig in de gaten. Door deze ” Bigbrothder”, wordt het met pin betalen gepromoot omdat dan hun controle volledig is. Maar dat geldt alleen voor werkende autochtone Nederlanders in loondienst, want de rest is niet te controleren. Zo krijgen bijvoorbeeld Marokkanen kinderbijslag waar ze geen recht op hebben. Bulgaren krijgen zorgtoeslag op een fakeaangifte terwijl ze allang weer terug zijn naar Bulgarije. Zo kan ik nog wel doorgaan. Bij mij hebben al deze manipulaties en het eenzijdig afzeiken van overheidswege van de eigen bevolking, geleid tot een diep wantrouwen in alles wat mij van staatswege bereikt, het geeft niet wat. Mijn conclusie is dan ook dat de staat je ergste vijand is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s