VIDEO: Moedige boodschap van Tommy Robinson vlak na de islamitische terreuraanslag in Londen

 

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op VIDEO: Moedige boodschap van Tommy Robinson vlak na de islamitische terreuraanslag in Londen

 1. Jan zegt:

  Niveau van debiel links

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   But our heads are not up our asses.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 23 maart 2017 om 07:45

   Ach, je ziet toch al meteen aan zo’n wollen pet en slobbervest dat het gaat om een linkse dwaas? En dan die wezenloze blik in die ogen. Het lijkt wel alsof ze met z’n allen aan de paddo’s hebben gezeten. “Peace, man, peace”.

   Like

 2. Jan zegt:

  Debiel links:

  ‘We remain open-minded to the motive’ #MetPolice plea for information on #London terror attack #Westminster https://t.co/P7Ftmpp2Rv pic.twitter.com/Ah95BAZ2Di

  http://linkis.com/www.express.co.uk/ne/xDtOG

  Keystone cop

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Kreeg ik weer doorgestuurd. Razendsnel naar E.J.Bron overgemaakt en …. het werkt.

  Wat een vent, die Tommy Robinson. Daar vallen de linkse dweilen bij in het niet.

  Stelletje onbenullen!

  Like

 4. bedonderde burger zegt:

  Helemaal mee eens en helaas in afwachting van de grote aanslagen waarna Europeanen eindelijk voor zichzelf gaan opkomen om dit moordlustig tuig met hun politieke en journalistieke hoeren en pooiers uit onze steden en straten te verjagen.
  Wie heeft deze krankzinnigheid zien aankomen.
  Heel links was ooit voor Salman Rushie, iedereen was woest en verontwaardigd met de aanslagen van 11 september, heel links stond met een herriedemonstratie op de Dam nadat Theo van Gogh was vermoord, heel links gniffelde om de Deense Mohamed cartoons, en toen kwam na een idioot met een goddelijk visioen, de zwarte president, de messias, de redding van de wereld, binnen 8 jaar was heel links omgedraaid terwijl de visieloze redder de wereld in de fik zette, maar natuurlijk deed hij dat met de beste bedoelingen, om alle mensen te mengen, om vrede te stichten, om de wereld tot een betere wereld te laten uitgroeien,
  Halleluja, met dank aan broeder Satan. Het is allemaal beschreven in vele boeken, de duivel zal via gesloten deuren en ramen binnenkomen, klopt via internet, joehoe daar is ie dan.
  Niet dat ik nu opeens religieus ben geworden, maar ik ken de bijbel wel en geef toe, dat het bijzonder treffend is dat wat er vandaag gebeurd al door sommigen eeuwen geleden voorspeld is. Zoals ook de vele valse messias die zouden komen, Obama, Merkel, Bono, Zuckerberg, Gates, Soros, Sting, Jobs en ga maar door of krenk ik nu iemand omdat er een schijnheilige bij staat…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ bedonderde burger 23 maart 2017 om 09:39

   (…) Niet dat ik nu opeens religieus ben geworden, maar ik ken de bijbel wel en geef toe, dat het bijzonder treffend is dat wat er vandaag gebeurd al door sommigen eeuwen geleden voorspeld is. (…)

   Ik ben het helemaal met u eens! Laten we hopen dat het inderdaad waar is wat er in de Bijbel staat. Dan komt er tenminste ooit nog een eind aan die allah-satan-aanbidders!
   Helaas zullen we dan eerst door een nog veel grotere put van ellende heen moeten.

   Like

 5. Japio zegt:

  You are so right Tommy, there is a war going on. Fuck the islam in all its facets. De emotie en de moedeloosheid begint bij hem ook aardig parten te spelen.

  Like

 6. Japio zegt:

  nu.nl; Turkse moskeekoepels in Nederland uiten kritiek op Erdogan
  http://nu.nl/binnenland/4563126/turkse-moskeekoepels-in-nederland-uiten-kritiek-erdogan.html Nu ineens? Na de aanslag in Londen? Laat me niet lachen, wat een huichelaars.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Waar is ónze Tommy Robinson?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goeie vraag! Wedervraag: Hebben wij dan iemand, die voor de duvel niet bang is?
   Want dát is in dit geval een múst!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik ben niet bang, Theresa. Maar ik ben 71, moet ík dan het voortouw nemen? In gesprek met Rutte heb ik hem ook verteld hoe ik over hem denk. Als dit veertig jaar geleden aan de orde was geweest, was ik beslist wel de barricaden opgegaan.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Helena zegt:

   In een safe house, omdat dat nodig is, dat weten we toch allemaal?? Er wordt niet geluisterd naar het gezonde verstand: slinks moet en zal het monopolie hebben op hun ‘waarheid’ en het ‘fatsoen’, dus niet !! Waar deze onverbeterlijke politiek ‘correcten’ wèl het monopolie op hebben is op geweld, onderdrukking en uitsluiting!Dit is Nederigland met als klap op de vuurpijl de 3 demonen met een hersenkronkel erbij in de kamer die nu al beginnen te etteren omdat de kleutertjes achterin moeten zitten, ze hadden er helemaal niet in moeten komen!!!!

   Like

  • Leo zegt:

   Nieuwe termologie en verandering van spelregels:

   Rutte : een verliezende winnaar
   Wilders: een winnende verliezer

   De regels van het spel.

   De winnaar( is eerste plaats) krijgt normaal goud
   De tweede plaats staat voor zilver, ( nu brons)
   De derde plaats staat voor brons( is nu zilver )

   Als het spel niet meer normaal gespeeld kan worden en ( Politieke ) valsspelers de regels, ten profijte van zichzelf, tijdens het spel veranderen
   dan is het de mogelijkheid voor de genaaide burgers van NL geboden om zelf
   ook maar eens massaal flink VALS te gaan spelen.
   Mij dunkt.

   Like

 8. elisah zegt:

  theliberarianrepublic.com/izzadeen-terror-attack-london/

  Hier is de aanslagpleger uitgebreid te bekijken, het was voorspelbaar, zeker ook door zijn filmpjes op twitter.
  Dat dit stuk stront überhaubt vrij rond heeft mogen lopen is een schandaal.

  Like

 9. Flo zegt:

  Hulde voor deze journalist ,,het merendeel laat de oren hangen naar de politiek en zou nog niet eens een krantenwijk mogen lopen ,laat staan dat ze er iets in zouden mogen schrijven ,laffe honden zijn het ,die de waarheid niet durven schrijven ..
  Mannen met ballen die hebben we nodig ,geen meelopertjes die de baas pijpen ..,laat de directeur dood vallen ,of ga wat anders doen ,maar stop aub met het bedriegen van de mensen .

  Like

 10. Pingback: VIDEO: Moedige boodschap van Tommy Robinson vlak na de islamitische terreuraanslag in Londen – jroam

 11. Tistochwat zegt:

  Geweldig gesproken, Tommy! Helaas, het enige wat jij en wij kunnen doen, is het oliedomme linkse stemvee de ogen proberen te openen. De islamisering kunnen we niet meer stoppen.

  Nog een keer onze vijanden op een rijtje in volgorde van belangrijkheid:

  De linkse klootzak/feminist die op de ‘socialist’ stemt.
  De heersende ‘socialist’, aangestuurd door de duivel zelf.
  De mohammedaan.

  Inmiddels is de mohammedaan de linkse klootzak/feminist echter al aan het inhalen. Een zwaar beladen voortdenderende goederentrein stop je ook niet meer zo gemakkelijk.

  Met vriendelijke groet,
  een ‘discriminerende’ ‘nazi’ en ‘islamofobe’ ‘fascist’ die opkomt voor het eigen volk, dat op het punt staat om te worden uitgeroeid door de mohammedaan.

  Like

 12. Mary zegt:

  En zo zouden alle “Tommy Robinsons” de straat op moeten gaan en luid en duidelijk zeggen wat is, we accepteren dit niet, zodat de verantwoordelijke politici in het nauw gedreven worden en niet het volk het slachtoffer wordt van deze smerige EU politiek, dit wordt niet minder maar erger en hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen.

  Like

 13. Pingback: VIDEO: Moedige boodschap van Tommy Robinson vlak na de islamitische terreuraanslag in Londen | glockie17c

 14. Helena zegt:

  Tommy Robinson, een man die recht uit zijn hart en uit ervaring spreekt. Opgegroeid in Luton heeft hij aan den lijve ondervonden hoe de islamisering werkt en tot zijn verdriet moeten erkennen dat dat stadsdeel niet behouden is gebleven voor de autochtone bevolking maar is overgenomen door de islam. Een verzetsheld die alle respect verdient.

  Like

 15. Jan zegt:

  Tommy Robinson stelt anti-Brexiters enkele eenvoudige vragen

  Like

 16. Jan zegt:

  Save Tommy Robinson: Arrested for reporting the news

  Politiestaat GB

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s